cserépedény

Szokatlan ételek: a leginkább kreatív lehetőségek

Szokatlan ételek: a leginkább kreatív lehetőségek

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Tea-ételek
 2. Vicces formák
 3. Funkcionális konyhai eszközök
 4. lemezek
 5. Színes megoldások
 6. anyagok
 7. talpas poháráru

Mindig olyanok lesznek, akik a külsőt jobban értékelik, mint a belső, még akkor is, ha ez a kupa külső felülete, és akinek a formája ugyanolyan fontos, mint a tartalom. A tervezők nemcsak csészék, hanem tányérok és egyéb edények számára is szokatlan alakzatokat hoznak létre. Az emberek esztétikai igényei elégedettséget igényelnek, mert az ételeket minden nap használjuk.

Élelmiszer étkezése a gyönyörű tárgyakból lehetővé teszi az evés élvezetének kombinálását az étel vagy csésze alakjának örömével.

Tea-ételek

A csészék kialakítása alapvetően az alakjától és a képétől függ. Szintén vicces feliratok lehetnek. Egy kreatív pohár jó választás egy ajándék számára, és elfogadható, hogy vacsorára készítsen egy esküvőt.

A divatos dizájner edények között azonosíthatóak csészék mintákkal. Kerámiából és porcelánból is létrehozhatók. Elegáns formájú porcelánkészletek rózsákkal - időnként, és soha nem lépnek ki a stílusból.

A tervezők azonban nemcsak színes, hanem szokatlan formájúak is meglephetnek. A hangerővel ellátott játék a csészét kismértékű domborművé alakíthatja.

Kaméleon körök nemrégiben a divat magasságában, mert nem csak színnel játszanak, hanem funkcionálisak is. Kívül egy hőérzékeny bevonattal rendelkeznek, amely a tartalom hőmérsékletétől függően megváltoztathatja a színt.

Vicces formák

A gyártók olyan ételeket hoznak létre, amelyek nemcsak szépnek tűnnek, hanem azonnali sokkhatást is eredményeznek. Néhány ilyen elem hajlamos vásárolni, hogy barátai vagy ügyfelei az irodában nevetni.

Az ételek vicces formái felülmúlják a legvadabb fogyasztói fantáziákat:

 • egy csésze szegéllyel, állkapocs formájában;
 • koponya whisky üveg;
 • egy kávéscsésze, mintha kenyérből készült volna;
 • martini poharak hópehely lábakkal;
 • a belső vagy a szájba formázott ujjak;
 • Csésze kávé a mellszobra formájában egy lyukkal a cookie-k alján.

Az üvegtárgyak gyártása során érdekes térfogati hatás jelentkezik. Szemüveg vagy csészék létrehozása dupla aljával, vagy hagyhat helyet egy italra, vagy díszítheti a belsejét. Eladáskor a szemüveg belsejében szemüvegek, valamint dupla felületű pohár található.

Funkcionális konyhai eszközök

A tervezői álom az, hogy hozzon létre egy olyan objektumot, amely összekapcsolja az eredeti formát, a szépséget, és ugyanakkor javított funkciókkal rendelkezik. Ez lehet egy üveg teáskanna, amely kétféle teát tartalmaz - ez a két típus egy teáskanna. Ezen kívül az üvegfelület lehetővé teszi, hogy élvezze a színes túlfolyásokat.

Ehhez a vízforralóhoz egy pár pohár csésze különböző árnyalatú.

A konyhai eszközöknek is van korszerű kialakítása, és további funkciókat is elláthatnak:

 • fém spatula a hús főzéséhez hőmérővel történő sütéshez;
 • körök tojás sütésére fogantyúval;
 • mérőkanál elektronikus tömegjelző táblával, amely tömeget jelez;
 • térfogatmérő térfogat;
 • puzzle táblák, amelyekbe behelyezhet egy pohár bort.

lemezek

A lemezek a tervezési lehetőségeket is megnyitják, mert anyaguk kerámia, környezetbarát, ami lehetővé teszi a kívánt vastagság megadását és bármilyen képet. A lemezeken lévő rajzokat különösen a gyerekek szeretik, ez segít nekik az ételeket játékra fordítani. Ez kielégíti ezt az igényt. Egy tálca valódi küldetés formájában - a múlt szezonban megüt. Az alap egy élelmiszer-utakkal rendelkező utat mutat, amelynek végén a gyermek egy díjat vár.

A divat trendje négyszögletes vagy téglalap alakú lemezek. Az ilyen típusú ételek fő előnye, hogy nagyobb mennyiségű ételt képes befogadni. A lapos lemezek eredeti megoldása a tükör és a vinillemezek kialakítása. Szintén a szolgáltatás színes változata a naprendszer bolygók formájában megjelenő lemezkészletnek nevezhető. Bizonyos ételek rajongói érdeklődhetnek egy adott ételhez készített ételek iránt, például a csirke sonka hasábburgonyával.

Színes megoldások

Annak ellenére, hogy a szaküzletekben az ivó tálak színei megtalálhatók, a tervezői ételek eltérőek, mivel a leveslemezek ugyanolyan színtartományban készülnek. Ugyanazok a színkészletek divatja ment, most már megvásárolhatja a konyhai lemezek egy sorát, amelyek különböző színűek lesznek, miközben harmonikus benyomást keltenek, mivel mindannyian illeszkednek egymáshoz. És ugyanaz a minta fogja elérni a stílus egységét.

A tavaszi gyűjteményekben a legdivatosabb színek a menta, az akvamarin, a kék, a zöld. Ezek az árnyalatok tökéletesen harmonizálnak a tányéron levő zöldségekkel és gyógynövényekkel, valamint az asztalon lévő virágokkal. Továbbá, a mintában lévő különböző lemezek egyetlen készlet létrehozásakor is kaphatók, ha egy típusú mintát használnak, de a készlet minden egyes elemén különböző változatokban szerepel.

golyózás - mély tányérok, amelyek nagyon kényelmesek a leveshez vagy a pörköltekhez. Kedves színes kerámia tálak kézzel készített. A belső felületet a külső felületen másképp festik.

Az ilyen tálak igazán festői, és a művészek világos és dinamikus színkombinációkat használnak.

anyagok

Az edények készítéséhez leggyakoribb anyagok a kerámia és a porcelán. A porcelánt hagyományosan vékonyabbnak, a kerámiát pedig vastagabbnak tartják. Úgy tűnik, hogy a kerámia erősebb, de a porcelán is lágy és kemény. Mindkét típusú anyag az égési folyamatban lehetővé teszi, hogy bármilyen képet alkalmazzon a felületen.

kerámia
porcelán

talpas poháráru

Szemüveg gyártásához használt préselt üveg. Kevés ember tudja, hogy a hasonló anyagból készült, nyomtatott mintával ellátott ételek különleges pszichológiai hatással rendelkeznek. Az üveg pohár italok ízlése gazdagabb és gazdagabb.

Mivel a poharak hideg italokat, gyümölcsleveket, limonádákat és alkoholt fogyasztanak, gyakran alkalmaznak pártokban, ahol az ételek esztétikai összetevője nagyon fontos. A hagyományos szemüvegek tömör formájúak, de poharak és poharak készültek üvegből. Például a gyártó Teljes körű Tartalmazza a különböző szemüvegű, festett üvegüvegeket.

Ezek a hatások lehetővé teszik, hogy a pohárban fényt játsszon, amit az ivás közben is megcsodálhat.

A szemüveg ára azonban az üveg minőségétől függ. A vastag fajtát kevésbé értékelik, az ilyen szemüveg árai 300 rubeltől indulhatnak. (gyártó Full Hause). De a vékony, átlátszó üvegből készült ételek, bár törékenyebbek, sokkal drágábbak. A kézzel készített kristályüvegek tervezési megoldásai különböző formájúak, amelyek a lábakat díszítik. Például egy „Field bouquet” üveg egy ovális konténer és egy szár és két virág formájában kialakított szár kombinációja, ára 2443 rubel. (Gabriel Brossart gyártó).

Gyűjtemény elemek Gabriel Brossart díszített különböző virágok, házak, figurák és bájos hal.

Tehát a modern fogyasztó válogatós és igényes, esztétikai igényei kielégíthetik a különféle ételek gyűjteményeit, amelyek a számokba, rajzokba, feliratokba, mérőeszközökbe vannak ágyazva. Ezek a háztartási cikkek a háztartásokat és a vendégeket szívesen látják el, kiváló ajándékot kaphatnak, kiemelhetik a ház, a gyerekek és a felnőttek ételeinek egy sorát. Az árak nem magasabbak, mint a hagyományosabb ételek ára.

Tekintse át a gyönyörű és szokatlan ételeket az alábbi videóban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok