cserépedény

Pasabahce ételek: leírás, előnyök és hátrányok

Pasabahce ételek: leírás, előnyök és hátrányok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A márka rövid története
  2. választék
  3. Vásárlói vélemények

A közelmúltban a vásárlók egyre nagyobb figyelmet szentelnek az importált márkáknak. És ha a korábbi üvegáru általában a Cseh Köztársaságból származik, most már eléggé széles földrajzi adottságokkal rendelkezik. A cseh gyártók egyik méltó versenytársa a törökországi Pasabahce (Pasabahce) üveggyártó cég.

A márka rövid története

1935-ben az ország első üveggyárát Pashabahche városában építették, nem messze Isztambultól. Csehszlovákiából és Belgiumból származó gépek lettek az acélgyártás alapja, és velük a törökök elfogadják az üveggyártás legjobb hagyományait.

A berendezés idővel megváltozott, új technológiákat vezettek be, és 1969 óta a cég kristályüvegeket gyárt. A márka folyamatosan részt vesz a nemzetközi kiállításokon, megnyitja márkaboltjait az európai fővárosokban, exportálja az USA-ba. 2000 óta a cég orosz képviselete Moszkvában működik, valamint a régió kis termelése. A Borcam kiegészítő márkanéven értékesített termékek.

1991-ben javult az üveg lábának hosszabbítására szolgáló technológia, ami lehetővé tette, hogy az edények erősebbé és eredetiebbé váljanak.

A cég folyamatosan vonzza a vezető tervezőket a munkába, aminek köszönhetően pozitív véleményeket kap a világ minden táján rendezett kiállításokon.

választék

A minőség és a design a Pasabahce termékek fő előnyei. A márka tervezői folyamatosan találnak szokatlan megoldásokat, vagy átgondolják a klasszikus ételformákat. A gazdaság azon képességei, amelyek több gyárat is magukban foglalnak az üvegtermékek kézi és gépi gyártásával, lehetővé teszik a termékek minimális törékenységének elérését.

Ezáltal hosszabb élettartamuk és kényelmesebbé válik a használatuk.

Lemezkészletek

A lemezkészletek a Pasabahce legnépszerűbb házi termékek. Ezek klasszikus fehér (kerek és téglalap alakú), amelyeket a leggyakrabban vásárolnak a márka kávézói és éttermei. De a fogyasztók leginkább a színes lemezek széles választékát élvezték.

Nagy és kis monokróm készletek vannak (az egyik legnépszerűbb szín zöld), és számos lehetőség van különböző mintákkal. Például a növények képei, hullámos és geometrikus minták, népi festmények másolatai. Az üvegre készült fotónyomtatás technológiáját is használják, melynek köszönhetően a Pasabahce tájakkal ellátott lemezeket gyárt. Különben a rajzfilmek karaktereit tartalmazó gyermeksorozatokat is kiválaszthatja.

A kristályból készült segédlemezek szintén népszerűek. Ezek tetszőleges mintázatos megkönnyebbüléssel vagy a levelek nyomdai utánzataival készülnek. A halételek megismételhetik a halak alakját, vagy egy tengeri kagylót ábrázolhatnak.

Sütési

A sütő ételek kevéssé ismert, de figyelemre méltó Pasabahce gyártósor. Ez az edény az analógoktól az alábbi előnyöktől eltér:

  • kiváló minőségű hőálló üveg;
  • üveg magas fedél;
  • sima és dombornyomott oldalak;
  • a tollak jelenléte;
  • sok formájú és méretű;
  • alacsony költség.

Meg kell jegyezni, hogy a téglalap alakú alakzatok sokkal kényelmesebbek, mint az oválisak. Lehetővé teszik, hogy egyes darabokat vegyen fel, így szép megjelenésű.

A sima felületű hőálló kristály csökkenti annak valószínűségét, hogy az élelmiszer az edényhez tapad.

talpas poháráru

A lábak hosszabbításának eredeti technológiájának köszönhetően a Pasabahce szemüveg magasabb, mint más gyártóké. Egy ilyen termék két kézzel tartható, és egy erős láb támasztja a nagy térfogatot.Általában a poharak átlátszó üvegből készülnek, és eladók, valamint lemezek, készletek vagy egyenként.

A szemüvegeket külön-külön feljegyezheti, amelyek megismételik a klasszikus méretét és célját, de egyértelműen meghatározott sarkokkal rendelkeznek. Az ilyen téglalap alakú ételek jól illeszkednek a modern stílushoz, és segítenek megtalálni a megfelelő hangulatot az ünnepi asztalnál.

A Pasabahce-on színes szemüveg is. Érdemes megemlíteni a borok halmazait, amelyekben az egyes tárgyak lábát saját színével festik. Egy ilyen szivárvány nagyon eredetinek tűnik az asztalon, és a vendégek nem keverik össze a szemüket: mindenki más, mint a többi. Ugyanakkor következetes stílus marad.

Az Imperial Black sorozat borospohárokat tartalmaz borospoharak számára, melyek lábai mélyfekete festéssel készülnek. A borospohár jól illeszkedik a modern stílus kialakításához.

Egyéb modellek

A termékek között Pasabahce sok szokatlan megoldást kínál. Például A 28106N edény egy lapos lemez, átlátszó fedéllel, kupak formájában. Egyrészt a kupakon egy lyuk van, hogy a levegő behatoljon. Az ilyen ételek nem az élelmiszerek hosszú távú tárolására szolgálnak, hanem forró ételeket szolgálnak fel, és kétségtelenül figyelemre méltó tárgy lesz az ünnepi asztalon.

Megfigyelhetjük az olaj számos konténerét is, amelyeket keleti stílusban kancsók formájában készítenek. Ha nem lenne a tiszta üveg, akkor azt gondolnánk, hogy a genie belülről él: olyan hiteles, hogy a török ​​mesterek keze érezhető. A termékek mínuszja néhány modellben egy keskeny nyak, ezért nem nagyon kényelmes kézzel mosni. A cég termel csónakot is, de általában fedett és széles nyakú.

Az ivóvíz palackok egyes modelljei, amelyeknek nincs száluk, szintén tisztességes panaszokat okoznak, és a fedél gumi alapja nagyon rosszul megfogalmazott. Az ilyen palackok használata korlátozott, és nem szállítható. Ugyanakkor ellenállnak a forró víznek, ellentétben számos más gyártó üvegkerámiaival. Számos más, gumi fedéllel ellátott edény is van, például cukor tálak. Nyilvánvaló, hogy ez a vállalat termékeinek néhány gyenge pontja.

Vásárlói vélemények

A vevők leggyakrabban az ár és a minőség kiváló kombinációját jegyzik. A Pasabahce egyike a leginkább költségvetésű márkáknak, de a termékek minősége jóval magasabb, mint ebben az árszakaszban.

Sokan vonzódnak a szép kialakításhoz és az ételek különböző célokra való felhasználásának képességéhez.

Olyan emberek, mint a márka főzőedényei nem csak a sütőben, hanem a mikrohullámú sütőben is használhatók, és még a fagyasztóban is -40 ° -on. Könnyen mosható kézzel, mivel nincsenek szükségtelen részek és nehezen elérhető helyek, vagy a mosogatógépben. A tartályok és a sütési formák kiváló ételekként jelennek meg a termékek hosszú távú tárolására. A fogyasztók azonban azt mutatják, hogy kényelmetlen a palackok használata a víz és a csészealjak számára.

A Pasabahce ételek videóinak áttekintése az alábbiakban látható.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok