cserépedény

Rondell ételek: Modell felülvizsgálat, előnyök és hátrányok

Rondell ételek: Modell felülvizsgálat, előnyök és hátrányok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Előnyök és hátrányok
 3. Különböző modellek
 4. Hogyan válasszuk ki az ételeket?
 5. Vélemények

A Rondell márka már a legendákkal benőtt. A híres német márka a legújabb technológiák és nemes hagyományok szimbiózisaként helyezi el termékeit. Konyhai edények A német gyártó nagy ételeket hozott létre, és pozíciói nem adnak sok évet.

Jellemzők

Minden olyan vállalat, amely nemzetközi elismerést ért el vagy éri el, egyértelműen meghatározza a márka értékeit. Végül is ez a vállalat alapja és versenyelőnye. Rondell képviselői ezt hiszik Termékeik alapja a tökéletes esztétika, a kreativitás, a nemesség és a kivitelezés szakszerűsége.

Maga a gyártási ország bizonyos mértékig garantálja, hogy a gyártási folyamat pedantryje lehetővé teszi, hogy a vevő ne kétséges legyen a minőségben. És a márka által bejelentett értékek nem véletlenek.

Az esztétika minden kollekció exkluzív tervezését és finom ajánlások megjelenését biztosítja.

A gyártó szerint a kreativitás olyan termék, amely bónuszként szolgál az ételekhez. Ez inspirálja a fogyasztót a szerző receptjeire és kellemes konyhaműködésre a konyhában. A nemesség értelmezhető felelősséget a vevő felé. És mint tény is A cég aktívan részt vesz különböző jótékonysági projektekben. Nos, a professzionalizmus az új technológiák használatában, a legtöbb "friss" tudományos eredményben, valamint egyértelműen strukturált minőségellenőrzésben fejeződik ki.

Miért hihető a Rondell edények? Tekintsük a márka történetének fő mérföldköveit.

 • A középkorban az egész Európa lovagjai Németországba lendültek, szeretnék személyesen élvezni az Alsó-Szászország fegyverboltjainak termékeit, hogy megismerhessék és megismerjék a híres tőröket - könnyű, de megbízhatóak. A csatában a Rondell tőrök nélkülözhetetlenek voltak.
 • 1988-ban a híres vendéglő G. Schmidt megvette a gyárat és felújított rajta. Kezdetben ez egy szerény fémáru gyár volt Salzgitterben. Visszatérve azzal a ténnyel, hogy Schmidt vezetésével kezdte képviselni magát - az új tulajdonos mindent megtett, hogy a gyár egyedi technológiákkal kezdje el az ételeket. Schmidt regisztrálta a Rondell védjegyet. Úgy döntött, hogy a lovagi harci hagyományok most békés irányban folytatódnak - az ételek készítése.
 • 1989 - a cég egy professzionális szakácsok edénykészletét indítja el, 1991-ben megjelentek az alumínium termékek, 2006-ban megkezdődött a háztartási termékek gyártása, és 2007 óta a vállalat bővítette piacát, és az ételeket Oroszországban és a FÁK országokban értékesítik.

Majdnem 10 évvel ezelőtt ezt megerősítette a Nemzeti Szakácsfüred A Rondell termékek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek.. A díjak egymást követőek, a márka együttműködik a legjobb európai szakácsokkal és kulináris iskolákkal. 2014 óta a cég öntöttvas edények gyártását kezdte meg: a két színű öntöttvas a német gyártó kizárólagos ajánlatává vált.

Előnyök és hátrányok

  És most a márka által forgalmazók és a PR-kezelők hivatalos információi alapján lépjünk tovább más tényekre. A német termeléssel való szoros kapcsolat ellenére a gyártási folyamat második résztvevője Ciprus. Valahol az információ felbukkan, hogy az ételeket egyáltalán Kínában gyártják, bár német technológiát használnak. De az a tény, hogy a termelés részben Kínában található, nem olyan rossz: a kínai áruk gyenge minőségéről szóló mítosz hosszú és meggyőzően eloszlatta.

  Mert bármilyen információt olvassz, Nézze meg a termékek tanúsítását és rendszeres részvételét a versenyeken.

  Oroszországban a Rondell konyhai edények jó helyet foglalnak el a rangos versenyeken, elhalad minden egészségügyi szakértői ellenőrzést, elismert áruházakban értékesítik, ami azt jelenti, hogy a terméknek több előnye van.

  A márka előnyei között számos tényező szerepel.

  • Ajándékcsomagolás. Nem egy nagy plusz, de nem a leginkább epizód. Ha úgy dönt, hogy az ételeket adja, a csomagolás fontos - benyomást kelt, és mond valamit a gyártóról. Rondellben ne takarítson meg apróságokat.
  • Szakmai ajánlások. Az összeesküvéselméletek támogatói természetesen azt mondják, hogy minden ajánlást meg lehet vásárolni. De egy ilyen vita kudarcra van ítélve. Olvassa el a hivatalos ajánlásokat - ékesszóló.
  • Tervezési megoldások. Ezek mindenképpen a márka erős pontjai, mivel a márka ételei minden konyhában valóban erősek. Ő szilárd, kecses és önellátó.
  • A technológia mindenekelőtt. Ha nem lépést tart az időkkel, akkor hátra van. Úgy tűnik, hogy ezt a szlogenet a német konyhai eszközök készítői használják: biztonságos anyagok és a legfejlettebb technológiák - pontosan ez az, amit a Rondell befektet a termékeibe.
  • Marketing támogatás. A vállalat nem fektet be pénzt a promóciókba és a különböző tényfeltáró eseményekbe, ahol az ételek láthatók. És ez nagyon kényelmes.

   A német márka innovációja „az étel fő fűszerezése”. Például a TriPly technológia segíti az ételeket az edényekben és edényekben, amelyek egy orosz tűzhelyben lévő étel hangjára emlékeztetnek. Az edények és az új tapadásmentes bevonatok készítői, amelyek jobban működnek, mint a meglévőek, és környezetbarátabbá teszik, szorgalmasan fejlődnek.

   Sok vásárló már tudja, hogy a vállalat használja nagyon magas minőségű rozsdamentes acél, biztonságos és higiénikus. És Rondell saját technológiájával büszkélkedhet "triple vshtampovannoe-fused bottom" - ez garantálja gyors és egyenletes fűtés.

   Különböző modellek

   A jó minőségű ételek szerelmeseinek és szakemberei számára a Rondell annyi fogalmi gyűjteményt kínál, hogy sok időt vesz igénybe, hogy megtekinthesse őket. Meghatározza, hogy mind a főelemek, mind a konyhai kiegészítők egyformán tökéletesek legyenek, azonnal meg akarom vásárolni.

   Tekintsünk csak néhányat a legnépszerűbb gyűjtemények közül.

   • Flamme. Minden érdekes itt - edények, edények, vízforraló, kanál. Azok számára, akik nem akarják pazarolni az idejüket a kis darabokon, 8 darab sorozatot fognak tenni (ezek a fazekak és a kanálok, a fedéleket külön elemnek tekintik). A design klasszikus, de a kis trükkök modernek: például egy lyuk a fedélen és egy speciális kifolyó a folyadék leeresztéséhez. Az ilyen ételek fogantyúi szilikon, ami szintén kényelmes.

   Jó készlet konzervatívokhoz, minőségi igények kielégítésére és klasszikus design megoldásra vár.

   • Mocco & Latte. Ennek az ételnek a színe egyedül kellemes kávéfogyasztást hoz létre. Képzeld el, hogy a serpenyő, amelyben naponta főzzük a zabkásait, lehet mocha és latte szín, lehet, hogy kifelé olyan puha, mint a kávé árnyalatai. A konyhában gyakrabban szeretné nézni.

   A kollekció fém és szilikon kombinációja, a tapadásmentes bevonat erősítve van az edényekben, és a fedél kiváló minőségű hőálló üvegből készül. A burkolatok három méretben vannak elhelyezve a könnyű vízelvezetés érdekében.

   És egy kellemes bónusz a dobozban recepteket tartalmazó füzet lesz. Gyönyörű, kifinomult ajándék a kávé szerelmeseinek.

   • Strike. A funkcionalitás, a tervezés, az ár - a gyártó az ételekkel kapcsolatos összes alapkérdést a gyártó figyelembe vette ebben a gyűjteményben. És nagyon kompetens volt: az ételek külön megvásárolhatók, és - kényelmes készletek (4, 6, 8 elem). A készletben található edények minden elemét vastag hőálló üveg borítja.

   Ha a konyhád a high-tech stílusában van díszítve, ha ott van egy szerény minimalizmusod, ha végül csak a javításhoz közeledsz, és nem tudod, mi lesz, mint még, vásárolj ebből a sorozatból. Mindenhol illik, hosszú ideig tart.

   • Tasse. És ez egy jó ötlet egy szeretett embernek adott ajándéknak, amikor lehetetlen eredeti dolgot találni, de szeretném az ajándékban mind a minőséget, a nemességet, mind a praktikát megfogni. A gyűjtemény két francia sajtot tartalmaz tea és kávé készítésére. A francia préseknek érdekes matt polírozása van: nagyon kényelmes, nem kell minden alkalommal megtisztítani az ételeket. A termékek és a hővédő fedéllel ellátott, ameddig csak lehetséges, melegen hagyja az italt.
   • Turquoise. Ez ideális megoldás azoknak, akik úgy gondolják, hogy a konyhájukban nincs frissesség. Edények és vödrök világos türkiz színben készülnek. Egy nagyon elegáns türkiz teáskanna megvásárolható hosszabb fogantyúval, valamint elegáns design termoszok.
   • Walzer. A híres olasz tervező, Dzhanpietro Tonetti segített a márka létrehozásában. Nehéz előállítani olyan ételeket, amelyek olyan ügyesen „házasodnának” az egyszerűség, a kényelem, a vonalak kifogástalanítása és a modernitás. A tál hullámzó felületét vonzza, úgy tűnik, hogy kézzel készített. Természetesen ez lesz a konyha fényes díszítése - olyan ételekben, amennyit csak lehet, főzni.

   A gyűjtemény összes terméke öntött, sűrített alumíniumból készült, ez az opció ideális a gyors pörköléshez és a hosszan eltűnő. Az étkezések zamatosak, és az élelmiszerekben a tápanyagok maximális értéke.

   • Zeita. És ezek az ételek vonzóak azoknak, akik értékelik a design rövidségét. Ezekben a serpenyőkben megbízható, tapadásmentes bevonatot biztosítunk: az edények sültek, párolhatók, párolhatók. A sütőedények borítói vastag hőálló üvegből készülnek. A gyűjteményből származó elemek alkalmasak a sütőben történő főzésre.

   Ebből a sorozatból kényelmes, szilárd edényeket, többféle sütőedényt (grillezővel), valamint a jelenlegi wokot is megvásárolhatja.

   • egyedüli. A fényes ékezetek szerelmeseinek újdonsága - ennek a gyűjteménynek az összes ételét napsütés okozta. Szeretné életbiztosító akcentusokat a konyhában? Vásároljon vízforralót vagy gejzír kávéfőzőt ebből a sorozatból (ugyanakkor termosz is megvásárolható).
   • Red Edition. Ha tovább folytatjuk a vállalat színkoncepcióit, akkor ez a gyűjtemény nélkül lehetetlen leírni. A piros ételek nem alkalmasak mindenki számára, de azok, akik ízletes, lédús, gazdagok, akik az élet fényességét is értékelik, még a kis dolgokban is, egyértelműen szeretik az edényeket és edényeket. Ha valami nem működik, vegyél egy piros dolgot, keressen egy helyet a házában, és elkezdi a „munkát”.

   Az edények külső bevonata hőálló, nem fél a magas hőmérsékletektől, tökéletesen mosott. A piros szín nem zavar, ami tetszik, sőt még a színes ételek is a sütőben (amelyre is alkalmasak) gyönyörűnek tűnnek.

   És ez nem minden Rondell gyűjtemény. A márka termékeket kínál azzal a megértéssel, hogy a legigényesebb ügyfelek hibákat találnak a kis dolgoknál, és keresik az "opciót". Valószínűleg Rondell széles körében találja meg.

   Hogyan válasszuk ki az ételeket?

   A választás néha fájdalmas, de a mai ételek nem egy penny öröm, nem akarom tévedni. Talán az alábbi tippek segítenek.

   Fontolja meg, hogyan válasszon ételeket a főzéshez.

   • Ha az edények nagyon könnyűek, és a gyártó azt írja, hogy mindkét oltás, forralás, sütés és főzés lehetséges, szavai nagy kétséget okoznak. Természetesen az edényeket nem szabad minden egyes alkalommal súlyhoz kötni, de a nagyon könnyű edényeknek és edényeknek általában nagyon rövid élettartamuk van, legalábbis azok, amelyek többfunkciósnak minősülnek.
   • Ha tökéletes edényt keres a levesek és a párolás főzéséhez, alacsony, de széles, átlátszó, hőálló fedelekkel ellátott edényeket készítsen.
   • Ügyeljen arra, hogy az anyagokat, amelyekből a tollak készülnek.. A szilikonnak jó minőségű, hőállónak kell lennie.
   • Ha az edény alján egy tuberkulcsot látott vagy más egyenlőtlenségek, menjen más modellekre - ez nyilvánvaló házasság.
   • Nemesacél pot vásárlása, gondosan tanulmányozza a címkét. Króm / nikkel arányban íródott. 18/10 a legjobb kombináció, mivel minél több króm a kompozícióban, annál jobb a minőség.
   • A fedőlapnak a fedélnek megfelelően kell illeszkednie, Ne mozgassa vagy csúsztassa.

   végül az edényeknek a tűzhelyhez kell illeszkedniük. Ha a tűzhely elektromos, üveg-kerámia felülettel, akkor „durva” anyagból készült edények nem használhatók. Ez azt jelenti, hogy az öntöttvas nem fog működni. De az indukciós panelekhez mágneses tulajdonságokkal rendelkező edényekre van szükség, mert a serpenyőnek vagy a serpenyőnek fémnek kell lennie. Üvegedények nem használhatók gázkályhákhoz.

   Gondolj át, hol tárolódnak az ételek a konyhában. Miniatűr konyhához kompakt szettre van szükség, kis kályhához, nem túl nagy edényekhez és edényekhez.

   Vélemények

   A vevők azt mondják, hogy a Rondell ételek vásárlása a legtöbb esetben sikeres. Nagyon gyakran, egy személy vesz egy bankot, és megszerez egy egész készletet, amelyet promóciók és nagyszerű ajánlatok támogatnak. Egyes fórumokon olyan üzeneteket találhatunk azokról a fogyasztókról, akik hamisak. Ennek elkerülése érdekében mindig szükség van egy minőségi tanúsítványra, tartsa meg az ellenőrzéseit és otthon, mielőtt elkészítené az ételt egy új tartályban, gondosan ellenőrizze a vásárlást.

   A Rondell egy olyan márka, amely egyértelműen specializálódott. Kizárólag konyhai eszközöket és kiegészítőket érdekel, ezért az új ügyfelek vonzása, a piac, a technológia, a tervezési kérdések részletes tanulmányozása.

   De a legfontosabb az, hogy mindezt a folyamatos minőséggel kombinálják, amelyet a cég rendszeresen megerősít szakmai versenyeken.

   Tekintse át a Rondell Flamme gyűjteményét, lásd a következő videót.

   Írj egy megjegyzést
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

   divat

   szépség

   kapcsolatok