cserépedény

Üvegáru Simax: jellemzők, választás és ellátás

Üvegáru Simax: jellemzők, választás és ellátás

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. faj
  2. Népszerű modellek
  3. Használati tippek

A Simax üvegáru évek óta élvezi a modern fogyasztókat a minőségével, praktikusságával és tartósságával. Ez a márka különböző formákat készít sütéshez, edényekhez, tálakhoz, kancsókhoz és egyéb termékekhez. Kiválaszthat egy különálló terméket sütéshez vagy egy teljes ételvásárláshoz.

faj

A Simax cég hőálló edényei a létezésének évek során csak a pozitív oldalon bizonyították. A márka minden terméke kiváló minőségű anyagból készül, amely biztosítja a biztonságot az ételek elkészítése során.

Fontolja meg, mi az ilyen típusú ételek sajátossága. A bevált márkából származó üvegeszközök a gyakorlatiasságot, a minőséget, a környezetbarátságot és a biztonságot jelentik.. A kiváló minőségű hőálló üvegből készült termékek teljesen ártalmatlanok az egészségre, így különféle ételeket is készíthetnek, akár gyerekeknek is.

Ez a fajta étel nem bocsát ki szagokat, káros anyagokat, és nem változtatja meg a termékek valódi ízét, ami nagyon fontos.

A sütés vagy a húsételek nem maradnak egyáltalán a penész aljához vagy falaihoz, ami további jelentős pluszot ad a piggy banknak.

Az üvegáru nemcsak ezt az edényt, hanem az étel elkészítését is lehetővé teszi.

Az ilyen sütőformák átláthatósága miatt különböző ételeket és piteeket néz ki az ünnepi asztalra.

Az átláthatóságnak köszönhetően nagyon kényelmes a főzési folyamat megfigyelése. A hűtött edény egy részét mindig a hűtőszekrénybe lehet alakítani, és ne féljen az integritásától.

A márka minden terméke tökéletesen ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek is. Ez azt jelenti, hogy az üvegformák nemcsak a sütőben való sütéshez, hanem a fagyasztóban való fagyasztáshoz is alkalmasak. Ennek a márkának a termékei ellenállnak a + 300 ° -ig terjedő hőmérsékletnek, ami lehetővé teszi, hogy pohárban főzzön piteeket, rakottokat vagy húsételeket. Amellett, hogy az edények is ellenáll a -40 ° C hőmérsékletnek, ami megkönnyíti a desszertek elkészítését, és nem csak.

Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy az üvegtermékek sokoldalúsága és praktikussága. Például a Simax cég ételei tökéletesek a sütőben és a mikrohullámú sütőben való főzéshez. A márka néhány terméke elektromos főzőlapon használható.

A gyártó másik előnye a tartomány sokfélesége. A Simax márka nemcsak minőségi sütőformákat, hanem számos más terméket is gyárt.. Ezek például a különböző méretű, bögrék, tálak, kancsók és vízforralók kényelmes fedelű edényei.

Népszerű modellek

A sorozat termékei nagyon népszerűek és igényesek. klasszikus. Ez a sorozat különböző edényeket, kancsókat, mérő- és egyszerű csészéket, edényeket, cukortálakat, vízforralókat és sütő edényeket tartalmaz. Ha kívánja, akkor ovális vagy téglalap alakú. Lehetőség van fedéllel, amely lehetővé teszi a különböző hal- vagy húsételek készítését. A kényelmes fogantyúval ellátott fedéllel ellátott forma tökéletesen alkalmas a tészta vagy a pite elkészítéséhez.

A Classic sorozat minden formája különböző sütőkben, mikrohullámú sütőkben és hűtőszekrényben és fagyasztóban való tárolásra alkalmas.

Ennek a sorozatnak az edényei kényelmes fedéllel, fogantyúval és különböző ételek főzésére alkalmasak.

Különböző saláták és desszertek számára változatos tálak a Classic sorozatból. A különböző méretek mellett formájuk is eltérő.Vannak klasszikus kerek modellek, és vannak négyzetesek is. Azt is meg kell említenünk, hogy ebben a sorozatban speciális fedelű tálak vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy a salátát vagy más edényt biztonságosan tárolja a hűtőben.

A sorozat egész sorozata a csészékből és csészealjakból áll, amelyek ideálisak a tea és más italok számára. Vannak bögrék, fém szűrővel a könnyű teafőzéshez. Ennek a sorozatnak a teáskanna elektromos vagy gáztűzhelyen használható.

Érdemes megjegyezni, hogy a gázégőknek láng-elválasztóval kell rendelkezniük.

A vízforralók cserélhető fémszűrőkkel rendelkeznek. A falakon nincs tea virágzás, a termék nem szívja fel a szagokat, és lehetővé teszi, hogy élvezze az ital igazi ízét és ízét.

Speciális terméksorozat kizárólagos A Simax márka különböző sütőformákat, edényeket, tálakat és teáskannákat tartalmaz. A sorozat süteményei stílusos kialakításúak. Az Exclusive sorozatból származó teáskanna fémszűrővel van ellátva, így kedvenc italát kiváló minőségűvé teheti. Különösen népszerű ez a sorozat formája, amely különböző méretű formákat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különféle ételek főzését.

A márka másik sorozata egy sorozat. Fagyasztott, amely különböző méretű kerek tálakat tartalmaz. Ezeket a tálakat saláta tálakként lehet használni, és nem csak. Ezen kívül felmelegíthetik az ételeket, fagyaszthatják az ételeket, vagy tárolhatják a hűtőszekrényben. A sorozat termékei nagyon eredeti kialakításúak: úgy tűnik, hogy a csészék falai könnyű fagyosak.

Használati tippek

Természetesen minden termékhez használati utasítás tartozik, és ha betartja a szabályokat, jelentősen megnövelheti az üvegtermék élettartamát. Ha megfelelően gondoskodik az üvegárukról, és gondosan kezelje, akkor sok éven át nem veszíti el eredeti megjelenését. A gyártó edényei, edényei, csésze és formái moshatók a mosogatógépben, ami nagyon kényelmes.

Ha először megvásárolta a márka termékeit, érdemes megjegyezni néhány működési szabályt. Az első használat előtt a terméket alaposan le kell mosni és megszárítani.

A formák tisztításához a edények és egyéb termékek nem használhatnak vasrácsot, súrolószert.

A főzés megkezdése előtt és az edényt a sütőbe küldve ellenőrizze, hogy a forma teljesen száraz. Ne tegye az üveget fűtött sütőbe. Az edény főzését követően a formát vagy a serpenyőt nem lehet nedves vagy hideg felületre helyezni. Ebből a forma repedhet, és a termék elrontódik.

A formát fa vagy szilikon állványra kell helyezni.

A formát csak akkor lehet mosni, ha teljesen lehűlt. És ha nem teljesen hűtött, akkor nem küldheti el az edényt a hűtőszekrényben.

A mikrohullámú sütéshez szükséges Simax hőálló edények használatának jellemzői az alábbi videóban találhatók.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok