cserépedény

Tupperware ételek: Jellemzők és modell felülvizsgálat

Tupperware ételek: Jellemzők és modell felülvizsgálat

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Erősségek és gyengeségek
 3. Népszerű modellek
 4. Kiválasztási szabályok
 5. Használati tippek
 6. Gondozási szabályok
 7. Használati ajánlások
 8. Vélemények

Napjainkban sok vendéglátó megismerkedik az ilyen gasztronómiai csodával, mint a Tupperware ételei a televíziós reklámokból vagy könyvtárakból. De a vállalat több évtizede saját forgalmazói hálózatán keresztül tartja magát a kereskedelem elvének. A közvetlen értékesítés teszi ezt a terméket valóban exkluzívnak, így a vásárlási folyamat bizonyos szelektivitást biztosít. Sok lelkes szakács a világon készen áll arra, hogy csatlakozzon a „zárt klubhoz” ma. Mi az oka a márka sikerének, és vajon érdemes-e pénzt kérni a pénzért?

Jellemzők

A kiváló minőségű polimer anyagokból készült Tupperware, bár úgy néz ki, mint a megfizethetőbb külsőleg megfizethető társaik, még mindig meglepő különbségeket mutatnak tőlük. A származási ország, az Egyesült Államok, ahol a vállalat található, minden erényét nagyra értékelték 65 évvel ezelőtt. És azóta Amerikában szinte minden otthonnak megvan a ideje, hogy megjelenjen kedvenc tárolója, tálja, vajas edénye, sajtládája és hasznos kulináris eszközei a Tupperware-től. A cég kijelenti, hogy hosszabb ideig megőrzi a termékek frissességét, és megkönnyíti a készételek szállítását vagy fagyasztását.

Az Egyesült Államokban a termelés a legszigorúbb minőségellenőrzést nyújtja.

A polimer komponensek összetétele nem mesterséges lágyítók, biszfenol A és más olyan összetevők, amelyek veszélyt jelenthetnek az emberekre vagy a környezetre.

Oroszországban a márka legfeljebb 30 évig biztosít garanciát termékeire, érvénytelen világszerte érvényes garancia érvényesül (ezek a különbségek a jogszabály sajátosságaihoz kapcsolódnak). Kötelező a speciális megjelölések - a csomagolásban és a tartályban lévő betéteken vannak jelen, és meghatározzák a működés feltételeit és követelményeit.

A Tupperware edények egy innovatív termék, amelyet folyamatosan fejlesztenek. A márka rendszeresen új gyűjteményeket bocsát ki és értékesíti az elmúlt évek eredményeit, így a rajongóik a megfelelő dolgok helyettesítésére szolgálnak. A generációk ilyen folytonossága drága, mert a sokoldalúság és a kényelem érdekében a vevők nagyra értékelik az amerikai cég termékeit. A prémium kategóriájú műanyagáru egyedülálló jelenség a piacon, és eddig senki sem sikerült megismételnie ezt a sikert.

Erősségek és gyengeségek

A Tupperware márka termékeinek előnyeit figyelembe véve megjegyezhető, hogy a világ több tucat országának lakosai sikerült értékelni képességeit. A nyilvánvaló előnyök közül az alábbiakat mindig említik.

 • Az alkalmazott polimerek kémiai és biológiai semlegessége. Az ételek előállításához olyan anyagok kerülnek kiválasztásra, amelyek nem hoznak létre kedvező környezetet a baktériumok szaporodásához. Az élelmiszer nem oxidálódik, hosszabb ideig megőrzi frissességét.
 • Garancia. Legalább 30 év egy hasonló termék helyettesítésének garantálásával jó érv az ételek vásárlására. A vásárló azonban valószínűleg inkább elfárad a tervezési helyett, mint a termék meghibásodása.
 • Termékek sorozata különböző hőmérsékleti rendszerekhez. A "Classic" hideg ételekhez +85 fokos hő ellenáll. A "MicroCook" a –25 és +200 fok közötti tartományban használható. A szilikon formák maximális fűtési tartománya 20 fok. Az UltraPro fenntartja a legmagasabb hőmérsékletet.Hőálló műanyag termékek A Tupperware már sikerült megnyerni az ügyfeleket, és továbbra is megerősíti egyediségét.
 • Exkluzív kivitel. Gyönyörű polimer anyagból készült ételek - ritkaság. De az amerikai cég nem fordít kevesebb figyelmet a terméktervezésre, mint a minősége. Ennek eredményeképpen a vásárlók rámutatnak a termék megvásárlását támogató főbb érvek között a szépségre és az ergonómiára.
 • A Tupperware intelligens felszerelésének biztonsága. Nehéz megtörni - kivéve a fagyasztást. A műanyag a gyerekek számára ártalmatlan, még melegítés esetén is megtartja az eredeti tulajdonságokat.
 • Kényelmi bolt. A legtöbb termék könnyen összecsukható a „matryoshka” elv szerint - egymásba -, és nem vesz fel sok helyet.
 • A vákuum rugalmas burkolatok, amelyek nem járnak levegővel és nedvességgel. Jelenlétüknek köszönhetően a konténerek és a tálak a legjobb választás a készételek elkészítéséhez veled: iskolába, munkába, utazásba.
7 fénykép

A hátrányok is jelen vannak. Ezek közül a legjelentősebb a magas költség, ami a márka termékeit nem teszi megfizethetővé a legtöbb vásárló számára. Természetesen, ha az akvizíciót hosszú távú befektetésnek tekintjük, akkor az előnyök nyomon követhetők. De nem csak minden háziasszony dönti el, hogy nagy pénzt ad a jó minőségű műanyagnak.

Még egy dolog - nem nagyon kényelmes megoldások néhány sorozatban. Például a tömör, átlátszó műanyag vagy kis kulináris eszközök kancsói (mérőkanál, villák az uborkahoz) gyakran üresek a polcokon. A hátrányok közé tartoznak a termékek ápolására vonatkozó követelmények. Az ezek be nem tartása érvényteleníti a garanciát, és maguk a termékek is megsérülhetnek, nem összeegyeztethetők a további felhasználással.

Népszerű modellek

Milyen ételeket vásárolnak a Tupperware intelligens termékei? A márka termékei között vannak olyan legendás modellek is, amelyek évtizedek óta értékesek, valamint az idők szellemének megfelelő újdonságok.

Az innovatív kínálatok közé tartozik a fém-edény-sorozat - rézből, acélból és rozsdamentes acélból készült.

A séf sorozatból - egy professzionális vonal a vastagfalú alumínium és a különböző típusú bevonatok. A sorozat palacsinta, kanál, gőzhajó népszerű.

konténerek

A választásuk hihetetlenül változatos. A Tupperware egyedülálló tömörítőket kínál ömlesztett termékek tárolására - vakokkal vagy kétdimenziós szelepekkel. A megtekintő ablakok segítenek a tárolt készlet mennyiségének szabályozásában. Egy másik népszerű lehetőség az Aquacontrol sorozat termékeinem szivárog. A téglalap alakú alakok hűtőszekrényben való használatra alkalmasak.

A fagyasztó tálcák a –25 Celsius fokos hőmérsékletet képesek ellenállni. A sorozat alkalmas a mélyfagyasztás körülményeihez, nem veszíti el a tulajdonságokat. A világos design és a különféle rekeszek is kedveltek. Gyerek sorozat "Trio" és "Schoolboy" maximális kényelmet biztosít a reggeli az iskolában történő szállítása és tárolása során.

Egyéb tartályok - kerek és "sarkok", sorozat "Frissesség" és "Kedvenc"a sütemények cukrászdái is állandó keresletben vannak a vásárlók körében.

"Intelligens hűtőszekrények"

Természetesen ez a kifejezés speciális konténerekre vonatkozik. Az intelligens hűtőszekrények a gyümölcsök és zöldségek tárolására szolgálnak - egész és szeletelt.

A beépített szellőztető rendszer a levegőcserét normalizálja, kiküszöböli a kondenzátum kialakulásának lehetőségét a termékek felületén.

Minden gyümölcs- és zöldségfajtának saját optimális szelephelyzete van.

Edények a mikrohullámú sütőhöz

A mikrohullámú sütők legnépszerűbb Tupperware sorozatai a „New Wave” és a „Bravo”. A hőálló tartályok sorában:

 • fűtő tartályok - kerek, négyzet alakú, négyszögletes;
 • bögrék;
 • különböző készletek;
 • omletnitsy;
 • lábasok,
 • multi-Tupper;
 • Sütők;
 • gőzhajók.

Különben érdemes megjegyezni a "MicroCook" sorozatát, amely lehetővé teszi, hogy a mikrohullámú sütőben teljes ételt készítsenek. Az UltraPro sorozatban univerzális kókuszok, edények, sütő tálcák és mikrohullámú sütők találhatók.

Kiválasztási szabályok

Az ételek kiválasztásánál a Tupperware-nek figyelmet kell fordítania a tervezésre, alakra, színre, a termékek méretére és céljára. A márka katalógusában rendelkezésre álló ajánlatok mindig nagyszerűek. Ennek megfelelően az optimális megoldás megtalálása nem nehéz. Az objektumok funkcionális célja szerint az alábbi kategóriákra koncentrálhat.

 • Élelmiszer-tároláshoz. Az öko-tartályokat a fagyasztott tartályok és a szobahőmérsékleten való tárolás érdekében tömörítjük. A megfelelő légcserélő burkolatok változatai megvédik az ételt a kiszáradástól, még szeletelve is.
 • Kenyér és sajt tárolására. A kondenzátumra veszélyes termékek esetében a Tupperware a legjobb páratartalmú feltételeket kínálja, így könnyű a termék ízét megtartani.
 • Sütéshez. A Tupperware süteményeinek formanyomtatványai könnyen moshatók, nem veszítik el tulajdonságaikat, biztonságosak és könnyen kezelhetők. A sütőhöz és mikrohullámú sütőhöz is vannak változatok.
 • Forráshoz, sütéshez, pörköléshez. A fémáru sokáig hőt tart, lehetővé teszi a komplex fűtési pörköltek fűtés nélküli előkészítését.
 • A konyha számára. A katalógusban található készülékek és tartozékok nagy mennyiségben vannak. A kulináris fecskendők és a hüvelyek, a formák és a mérőkanálok, a rostélyok és a keverők megkönnyítik a konyhában való munkát. Itt még nagyon egzotikus eszközök is megtalálhatók, amelyeket csak igazi szakácsok igényelnek.
 • A konyha gondozása. A márka katalógusban speciális ruhák és szalvéták, tisztítószerek vannak. A biztonságos és jó minőségű termékeknek megvan a szükséges tulajdonsága, hogy a konyhában vagy az egész házban megtartsák a rendet.

A termékek kiválasztásakor a Tupperware-nek nem kell megtagadnia magának a sok szükséges konyhai eszköz beszerzésének örömét.

Mindenesetre hasznos beszerzés lesz, lehetőséget biztosítanak a tárolás és a főzés jelentősen megkönnyítésére.

Használati tippek

Megfelelő használat esetén a Tupperware ételek gyakorlatilag örökkévalóak - nem veszítik el tartósságukat és praktikusságukat, és megtartják vonzó megjelenésüket. Néhány pont azonban külön figyelmet igényel. Különösen az élénk színű termékek előkészítéséhez és tárolásához használt konténerek és egyéb termékek színüket megváltoztathatják. Leggyakrabban ez a folyamat reverzibilis, és idővel a foltok napfény hatására eltűnnek.

De ha el akarja kerülni egy ilyen megnyilvánulást, gondosan válassza ki és alkalmazza a márka termékeit sárgarépa, cékla, főtt, reszelt, spenót, áfonya és cseresznye és áfonya tárolásakor. A sav összetétele a készítményben tovább növeli a felületi festés kockázatát.

Gondozási szabályok

További megnevezések hiányában a Tupperware ételek kézzel vagy mosogatógépben moshatók. A beágyazott szűrőkkel vagy betétekkel ellátott termékek gyakran nagyon kényes kezelést igényelnek. Az első dolog, amit meg kell tanulni, a gyártó utasításai és a terméken lévő címkézés.

Bármilyen mosási módszerrel ajánlatos meleg (nem meleg) és alacsony hőmérsékletű kezelést használni.

A mosószerek kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a kémiailag semleges vagy ökológiai termékeket - a legbiztonságosabb és legmagasabb minőséget. A felületek kezelése után alaposan öblítse le az edényeket. A száraz tisztítást és a felületi szennyeződés eltávolítását mikroszálas kendővel lehet elvégezni. Meglehetősen puha, jól elnyelik és eltávolítják a szennyeződéseket.

A rugalmas műanyag ellenáll még jelentős terheléseknek is. De a szilárd polimerből készült termékek, különösen hűtöttek, törékenyekké válhatnak.Az ételeket távol kell tartani a nyílt tűzforrásoktól, védve az esőtől és a mechanikai ütközéstől.

Az első használat előtt minden Tupperware terméket ajánlott mosni és szárítani, ahogyan azt a gyártó előírja. Ne tároljon zárt tárolóedényeket vagy tartályokat tartalom nélkül. A közvetlen napfényrel való érintkezés idővel fényes műanyag részek elhalványulásához vezethet. Az edények nem veszítik el fogyasztói tulajdonságaikat.

Használati ajánlások

A sajtokat, a kolbászokat, a kenyeret és a füstölt finomságokat nem szabad tartályokban és lezárt fedéllel tárolni. Amikor zöldségeket és gyümölcsöket küld a hűtőszekrénybe, nem mosnak. Az ilyen romlandó termékek befogadására a Tupperware rendelkezik egy „intelligens hűtőszekrénnyel” - egy speciális konténerrel, amely a megfelelő környezetet hozza létre.

Fémáru használatakor érdemes megfontolni a design jellemzőit. A vastag alsó rész a rágás hatását adja, de hosszabb ideig felmelegszik. Ennek megfelelően az edényeket ki lehet állítani a kályhával.

Amikor a rézfém termékek sötétebbek, a citromlé segít nekik, hogy visszatérjenek az eredeti megjelenésükhöz.

Vélemények

A Tupperware márka által gyártott ételek meglehetősen inkonzisztens értékeléssel járnak, de a hostessek általános benyomása meglehetősen pozitív. A felhasználók legalább 80% -a készen áll arra, hogy barátainak ajánlja. Ráadásul sokféle tervezési lehetőség és kivitelezés is lehetséges. A Tupperware ételeket elsősorban otthoni használatra vásárolják, bár a szakemberek a főzés során használják.

A világhírű márka termékeinek kiválasztásának egyik fő kritériuma az esztétikát és az innovációt figyelembe vevő vásárlók. A cég nemcsak műanyag edényeket fejleszt - az ügyfeleinek a jó háziasszonyok „zárt klubjához” való tartozásának érzését adja. Az ételek egyéb előnyei között szokás megemlíteni az egyforma burkolatok sokoldalúságát - nagy mennyiségű konténer megvásárlásakor a helyettesítési problémát önmagában oldják meg.

Ezen kívül Abszolút nem mérgező jó minőségű műanyag lehetőséget biztosít a termékek folyamatos használatára.. Az ügyfelek szerint a konténerek, tálak és egyéb termékek átlagos élettartama körülbelül 10 év, a tulajdonságok és a bemutató elvesztése nélkül. A kapacitás kényelmesen használható útközben, szinte minden sorozatot 200 fokos melegítésre alkalmazzák - hőálló műanyag. Az egyetlen dolog, amit az ügyfelek sajnálnak, a Tupperware termékek magas ára.

A Tupperware edények előnyeiről és hátrányairól részletes áttekintés található az alábbi videóban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok