cserépedény

Edények Wilmax England: jellemzők és modellek áttekintése

Edények Wilmax England: jellemzők és modellek áttekintése

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Márka története
  2. Előnyök és hátrányok
  3. választék
  4. Vélemények

A Wilmax porcelánáru kiváló minőségű. Ezek könnyű és finom termékek, amelyeken keresztül a napfény behatol, így a súlytalan és szinte levegőből készült eszközök benyomását keltik.

Márka története

Az évek során a Wilmax edények az egyik legkelendőbb evőeszközkészlet a világon. Ez egy luxus fehér porcelán, amely ideális otthoni használatra.és éttermekben és egyéb vendéglátóipari vállalkozásokban való használatra.

A Wilmax márka gyökerei egy kis, az Egyesült Királyságban működő manufaktúrába kerülnek, amely a Royal Courtnak ételeket szállított. 2001-ben a fehér porcelán népszerűsége olyan magasságot ért el, amelyet a gyártó úgy döntött, hogy kibővíti a termelését. Ehhez az ár-minőség arány optimális elérése érdekében a termelési létesítményeket Délkelet-Ázsiába költöztették. Most az ételek csomagolásán látható a "Made in Malaysia" címke. De ez nem szabad megijeszteni a potenciális vásárlókat - a termelést az Angliában elfogadott legmagasabb szabványoknak megfelelően végzik.

Sok éven át szinte az összes gyártott termék mennyisége az európai piacra kerül, de 2010-ben jelentősen bővült az értékesítés földrajza: a vállalat képviseletet nyitott Moszkvában. Ma a Wilmax konyhai edények 60 kontinensen képviseltetik magukat. - Ez Európa, Ázsia, valamint Afrika, a Közel-Kelet és Ausztrália. Ugyanakkor a termékeket úgy alakították ki, hogy figyelembe vegyék a helyi mentalitást és a regionális sajátosságokat, az élelmiszer-szokásokat és az egyes értékesítési piacok igényeit - egy nagy marketing és kreatív tervező csapat dolgozik új modellek létrehozásán. A márka választékában több mint 500, különböző célokra, formatervezésre és méretre alkalmas ételek szerepelnek.

A Wilmax gyorsan növekvő népszerűségének fontos tényezője a hozzáférhetőség - nem szükséges, hogy a vásárlók vásárolhassák a teljes készletet, mivel minden tétel darabonként megvásárolható. Ez nagyon kényelmes, mert teljes készletben általában nincs szükség, és időről időre lemezekre, csészékre és tálakra minden háziasszonynak meg kell újítania.

Előnyök és hátrányok

A Wilmax egy különleges alkalomra alkalmas edény. Emiatt beleszeretett a klubok, kávézók, éttermek, nagy szállodák, rekreációs központok és más szervezetek tulajdonosaiba. Az ilyen étkezési készletek elengedhetetlenek a nagy családi vacsorákhoz.és a különféle modellek, formák és ételek széles választéka lehetővé teszi, hogy a legigényesebb ügyfelek számára is választhasson.

Mivel a Wilmax porcelán, fehér színben készül. Az angol márka minden termékének üvegezett alja és tökéletesen illeszkedő fényes felülete van. Ennek a gyártási technológiának köszönhetően az edények kifogástalan tiszta megjelenését biztosítja

A márka ételeit az átláthatóság jellemzi - olyan vékony, hogy a napfény könnyen áthatol rajta, még kifinomultabb és kifinomultabb megjelenést biztosít.

A Wilmax nagyon vékony és könnyű termékek, de ennek ellenére meglehetősen tartósak, így ellenállnak a „vendéglátásnak”. Ezeket az edényeket kézzel és a mosogatógépben is megmossák, ellenáll a tisztítószereknek, kivéve a csiszolóanyagokat, és hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését.

Minden termék az európai minőségi előírásoknak megfelelően készül. A gyártástechnológia a mérnökök kemény munkája volt, akik több évtizede gyártottak és teszteltek termékeket.

Ugyanakkor a termékek árcédulája minden vásárlót kellemesen meg fog lepni - a termék ára alacsony, különösen, ha az ár és a minőség szempontjából tekintjük.

A Wilmax porcelán számos előnye az alábbiakban ismertetett pozícióknak is tulajdonítható.

  • Sonority. A Wilmax étkészleten egy fából készült botot könnyedén megérintve vékony, hangos hang hallható, ami a legmagasabb minőségű porcelánt jelzi.
  • Biztonság. A konyhai berendezések gyártásához környezetbarát nyersanyagokat használnak, és a gyártási folyamat során figyelembe veszik az összes szükséges egészségügyi és higiéniai követelményt.
  • Hőállóság. Az angol ételek könnyen használhatóak mikrohullámú sütőkben és sütőkben, mivel ellenáll 300 fokos melegítésnek.
  • Ütésállóság. A konyhai edények az ütésállósága miatt figyelemre méltóak, és a megvastagodott élek extra szilárdságot biztosítanak a forgácsoláshoz. A gyártási technológia magában foglalja a magnézium- és alumíniumvegyületek használatát, amelyek az evőeszközöket repedésekkel szemben ellenállóvá teszik.
  • Ergonómia. Az összes gyártott edény könnyen egymásra rakható, így a konyhában lévő hely hatékonyabban használható. Az edényeket nagy halomban is elhelyezhetik, anélkül, hogy a csepegés és a törés veszélye lenne.
  • Alacsony vízfelvétel. Ez fontos plusz, mivel olyan edényekről beszélünk, amelyek folyamatos nedves tisztítást igényelnek.

A Wilmax porcelán kerámiából készül, ami azt jelenti, hogy gondos kezelést igényel, és nem tolerálja az erős mechanikai sokkokat. Ez a fő hátránya.

A márka áru csak puha szivaccsal és gélszerű tisztítószerrel tisztítható - a csiszolóanyagok és a fémkefék használata elfogadhatatlan.

választék

Az angol márka porcelánja rendkívüli változatossággal büszkélkedhet - az ételek gyűjteménye mindent magában foglal: mindenféle típustól és alakzattól a gyümölcs vázákig, teáskannákig és kávécserepekhez.

A Wilmax termékei klasszikus és modern kialakításúak.ezért minden vevő könnyen kiválaszthatja azt a lehetőséget, amely tökéletesen illeszkedik belsejébe. Például a kerek ételek klasszikus szobákhoz alkalmasak, a négyzet opció pedig a high-tech. Ugyanakkor az ételek elkészítésekor a tervezők nemcsak a díszítés követelményei alapján irányulnak, mert fontos a termék funkcionalitása és könnyű használata. Például a teáskannák többségének alapjában véve új fedélzáró mechanizmusa van, melynek köszönhetően nagyon szorosan tart, és nem esik az ital öntésekor. Ez a megközelítés a tea-szertartást nagyon kényelmes és teljesen biztonságos.

A sütéshez használt edények a süllyesztett fenék és a falak között különböznek, ami lehetővé teszi a lehető leghosszabb ideig a hőt.

Az objektumok sokoldalúsága abban rejlik, hogy ugyanaz a evőeszköz egyszerre több célra szolgál. Például a fagylalt tálcaként cukor tálaként lehet használni, a gyümölcs tál pedig kiváló munkát végez a kenyér kosárral. A borsmalom könnyen használható a főzőedények sózására.

A kristályfehér csészealjak megérdemli a világ legjobb vevői véleményét, sima ívelt alakja miatt. A sütőedények kivételes tartósságot, szagokat és könnyű tisztítást biztosítanak.

A márka bouillonas nagyon kényelmes - mindkét oldalon lévő fogantyúknak köszönhetően kis erőfeszítéssel mozgathatók. Egyébként ez az eszköz az univerzális készülékhez is tartozik - egy csésze és egy takaró funkcióit egyesíti.

Az asztal valódi díszítése négy részből álló partíciós tábla lesz - mindegyik rekesze külön edényt használhat. Ez az elem nagyon kevés helyet foglal el az asztalon, így nagyon praktikus.

Vélemények

A Wilmax konyhai készülékek felhasználói visszajelzése pozitív. A vásárlók beszélnek az ételek stílusáról és minőségéről, amely látványosnak tűnik a szertartásos fogadások és a mindennapi használat során. Több évtizede szolgál, anélkül, hogy megváltoztatná a kezdeti fényességet.

A fogyasztói fogyasztók nagyon örülnek a sokféle modellnek: a Wilmax asztali gyűjteménye igen sokféle. Vannak még kifejezetten japán konyhai termékek.

A Wilmax minőségét az is jelzi, hogy Oroszországban az egyik legnagyobb gyűjteménye a jól ismert kulináris televíziós műsorok, Yulia Vysotskaya. Az „Eat at Home” programban használt összes edényt világos dobozokban csomagolják a Wilmax England logójával, amely a színésznő arcát ábrázolja.

A különbség a Julia Vysotskaya sorozata között az alábbi videóban ismertetett szokásos Wilmax-ról.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok