Ruházat az elhízott nők számára

A kabátok az elhízott nők számára

A kabátok az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. modell
  2. töltőanyagok
  3. Színes megoldások
  4. Divat trendek
  5. Tippek a kiválasztáshoz

A korszerű kabátok már nem alakultak ki és nem feltűnőek, a gyönyörű és stílusos felsőruházat kategóriájába kerültek, amely bármilyen nőt díszít. Ez különösen fontos az egyenruhákkal rendelkező lányok számára, akik számára a ruházat nem csak a hibáik elrejtésére szolgál, hanem az erényeik hangsúlyozására is. Megfelelően kiválasztja a kabátot az alakjához, stílusosnak és vonzónak érezheti magát!

modell

rövidített

Ideális modell minden nap. A kanyargós alakok tulajdonosai a fenékre kiterjedő termékeket kell kiválasztaniuk, hogy ne összpontosítsanak a teljes csípőre. Az "alma" figurával rendelkező lányok egy sima, enyhén felszerelt kabátot választhatnak, és a "körte" figura tulajdonosainak a derékot egy övvel vagy szíjjal kell hangsúlyozniuk.

hosszú

Hűvösebb időjárás esetén alkalmas a hó és a szél elleni védelemre. Előnyös az egyenesen felszerelt sziluettek. A dzsekik általában öltéssel rendelkeznek különböző geometriai alakzatok formájában.

A teljes figura tulajdonosainak figyelmet kell fordítaniuk a függőleges csíkokra, amelyek vizuálisan nyújtott sziluett.

Az alsó részre villant

Az ideális modell a "körte" figura tulajdonosainak. Lehetővé teszi a térfogatú csípő és a fenék maszkolását, ugyanakkor hangsúlyozta a harmonikus csúcsot.

Aszimmetrikus vágással

Az érdekes részletekkel, szokatlan szerelvényekkel vagy aszimmetrikus vágással rendelkező, párnázott bevonatok ideálisak azoknak a lányoknak, akiknek meg kell álcázniuk a hibáikat.

Egy szokatlan termék elbocsátja a figyelmet, elzárva másokat a tökéletlen figurától.

töltőanyagok

A kabátok kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a benne lévő töltőanyagot vegye figyelembe. Sok mesterséges anyag van, mint például a holofiber, a polyfiber, a fiberkin és mások.

Szintepon

Nagyon kedvező töltőanyag, kellemes ár-érték aránya miatt. Néhány hátránya az alacsony hőszigetelési tulajdonsága, ezért nem alkalmas súlyos fagyokhoz.

le

Hát tartja a hőt, megtartja a formát a mosás után, természetes szellőzést biztosít. Egy ilyen kabátban nagyon kényelmes, nem hideg és nem meleg lesz. Az ideális töltőanyagnak 80% -kal és csak 20% -kal kell lennie. Nem alkalmasak allergiás emberek számára, akiknek tisztességes szintetikus cserét kell keresniük.

Szintetikus le

A természetes töltőanyag méltó helyettesítője. Mikroszálas anyagból készül, így a mosás után is megőrzi alakját, nem okoz allergiát, és jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Thinsulate

A „legmelegebb” töltőanyag, amely teljesítménye meghaladja a természetes értéket is. Nagyon könnyű, puha és tartós, jól tartja a térfogatot és az alakot. Könnyen kezelhető és könnyen mosható, nem okoz allergiát. Az egyik legpraktikusabb és kiváló minőségű töltőanyag.

Színes megoldások

A fekete szín mindenkor az abszolút kedvenc. Szemrevételezéssel, elegánsan és kifinomultan alakítja a figurát.

Nem szabad a fekete színen lakni, a teljes lányok gyönyörű, lédús árnyalatú sötét színeket választhatnak.

Előnyös a bordó, kék, szürke, szeder, smaragd.

A kép fényes kiegészítőkkel bővíthető. Például egy kék vagy piros sál segít a mellkas kiemelésében, és az elhízott nőknél ez általában luxus. A megfelelően megválasztott kiegészítők általában a leg unalmasabb dolgok átalakítására szolgálnak.Válassza ki a szép kesztyűt, egy kézitáskát és egy kalapot, hogy elegáns és stílusos legyen!

Divat trendek

Ebben a szezonban az ultra-divatos kabátok divatja. Ezek olyan stílusos termékek, amelyek sziluettje szokatlan a bélelt párnázott kabátok számára, amelyek a szőrme vagy kabátok közelében gyakrabban találhatók. Például az alsó dzsekik-kókusok vagy az alsónadrág, az új megjelenés sziluettjével, amely a legtöbb nő teljes alakjával jár, mert lehetővé teszik a derék kiemelését és a problémás csípő elrejtését.

Az irodai munkákhoz ideális kabátok szintén népszerűek. Tökéletesen kombinálva egy öltöny vagy öltöny, anélkül, hogy ellentmondásokat okoznának a képen.

A lefelé párnázott kabátok túlméretesek, de a teljes lányoknak nagyon óvatosan kell választaniuk őket. Eddig egy félreértés van, hogy a terjedelmes ruházat elrejtheti az összes hibát. Valójában nem mindenki számára alkalmas.

Ez egy nagyszerű megoldás az alma vagy egy téglalap alakú lányoknak, amelyek általában a legerősebb lábak és a problémás csúcsok tulajdonosai. Válasszon egy szűkített túlméretezett modellt egy szokatlan vágásból, amely segít a „hibák kiszűrésében” és kiemelje az érdemeket.

Tippek a kiválasztáshoz

A formájú lányok esetében a lumbális régióban végződő rövid, párnázott kabátok kategorikusan nem megfelelőek. Előnyben részesítsük a modellt, amely legalább a csípőket lefedi.

A vékony derék tulajdonosai és egy övvel rendelkező modellt kell választaniuk. Ugyanez vonatkozik a nagy mellű nőkre is, amelyek vizuálisan is adják a számot.

A nagyon volumetrikus sziluettű hölgyek nem illeszkednek a szorosan illeszkedő modellekhez, jól fognak kinézni nekik.

A széles csípő kiegyensúlyozásához válasszon egy köpenyes kabátot, melynek kapucnis kendő és széles ujja van. Üdvözöljük a termék felső részén lévő szőrme. Ebben az esetben a fenéknek a lehető legegyszerűbbnek és tömörebbnek kell maradnia.

A formákkal rendelkező lánynak szóló kabát kiválasztása nem olyan nagy probléma, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Csak megfelelő alakot kell eldönteni az Ön alakja számára, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen Önhöz, kiemelve az érdemeket és a hiányosságokat. Legyen mindig ellenállhatatlan!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok