A ruhák színei

Mit kell viselni fekete ruhával és milyen kiegészítőkkel?

Mit kell viselni fekete ruhával és milyen kiegészítőkkel?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ujjakkal
 2. ujjatlan
 3. Köpeny ruha
 4. Fekete kis ruha
 5. hosszú
 6. Térd hossza
 7. midi
 8. bőr
 9. csipkés
 10. Virágokkal
 11. Milyen harisnya visel fekete ruhát?
 12. Milyen cipőt kell viselni
 13. tartozékok
 14. felsőruházat

Senki sem merte megfontolni egy fekete ruhát unalmasnak, mivel karaktere könnyen megváltoztatható kiegészítők, cipők és további ruházati cikkek segítségével. Ebben a kérdésben vannak szabályok, amelyek betartása kötelező.

Ujjakkal

Ha hosszúkás ruhát visel, amely hosszú ujjú, sportcipő, vegyen fel egy zsákot egy vállra és elegáns napszemüveget, akkor egy barátságos találkozón a legdivatosabb lesz a barátnőd között.

A klasszikus felszerelés nem tolerálja az ilyen környéket. A legjobb választás a tiszta szivattyúk. További kiegészítésekre nincs szükség. Ez a fekete tengelykapcsoló nem lenne ilyen felesleges.

ujjatlan

Kezdetben érdemes megfontolni, hogy a fekete ujjatlan ruha kiegészítéseként a legmegfelelőbb lehetőségnek számít a turtlenecks, a pólók és a ingek.

A különböző színek miatt minden alkalommal megjelenhet új képekben.

A rétegezés is megmentheti a helyzetet, amikor egy régi ruhát új fényben szeretne bemutatni. Ebben az esetben a nyakörvön kívül meg kell választania egy kötött kardigánt, amely ebben a szezonban népszerű. Ebben a képen nem csak stílusosnak tűnik, hanem kényelmesen érzi magát.

Egy üzleti kép érdekében egy rövid kabátot, egy könnyű blúzot vagy egy nyakláncot használhat.

Ha a felsőruházat prémes változatát hozzáadja a fekete ujjatlan ruhához és még a magas csizmát is viselni, akkor a legelegánsabb nővé válik.

A tervezők kombináltak egy sálat egy dzsekivel. Az eredmény egy nagyon stílusos eleme a női szekrénynek, amely tökéletesen alkalmas fekete ruhákhoz.

Köpeny ruha

A fekete ruhás, egy tömör kialakítású tok formájában, nagyszámú kiegészítővel és kiegészítő elemekkel kombinálható. Minden attól függ, hogy a kép melynek végül meg kell működnie.

Az irodai íjakhoz, amelyek fekete és szürke skála fényes akcentussal rendelkeznek, például egy kézitáska.

A zöld, piros, barna és lila alkalmasak egy estére. A sarok nélküli cipő és a bőrdzseki alkalmasak séta.

Az egyenes vágás súlyosságát egy érdekes Pavlolopad sállal és fényes cipővel lehet hígítani.

Fekete kis ruha

Nem számít, milyen stílusban van a kis fekete ruhád, amely megfelel a nagy Koko kanonoknak. Ha a megfelelő, elegáns cipővel és diszkrét tartozékokkal egészíti ki, akkor a kép biztosan elképesztő lesz.

Nem szabad szem elől téveszteni a frizurát és a sminket, ami lehetővé teszi, hogy helyes akcentusokat helyezzen el.

hosszú

Az esti ünnepségek és a társadalmi rendezvények során a ruhásszekrényben fekete ruhás ruhát kell készíteni.

Egy olyan sarkú cipő, amelynek magassága kényelmes lesz az Ön számára, jól fog kinézni vele. Ha a ruha elég nyitott, akkor a cipők is nem lehetnek szigorúak.

Térd hossza

Egy kis fekete ruhát frissíthetsz fehér kendővel, övvel, ruházat felső részével. A választás korlátlan, és az ízlésedre támaszkodhat.

midi

Könnyen kombinálható egy fekete midi ruha, kesztyű, kedvenc ékszer, felső köpeny.

bőr

Egy szép ékszer kiválasztása bőr ruhát igényel. A mérséklés a fő tényező, amelyre támaszkodhat. Legfeljebb két elem érdemes felvenni.

A cipőknek drágáknak kell lenniük, hogy megfeleljenek egy elegáns bőr ruhának.Ez az anyag önmagában öntik, ragyog, és ragyogást teremt, így az ékszerek itt nem megfelelőek.

De a köpenyek szabadon használhatók. Télen győződjön meg róla, hogy van szőrme felsőruházat. Bőrruházathoz illik a klasszikus kabát.

Bőrruházat elfogadható bőr táskával való kombináláshoz.

Az öv miatt bármilyen ruhát meg lehet verni és elérni a kívánt hatást. Az övrugalmas szalagok népszerűek. Tekintsük meg őket közelebbről, talán ez az elem hiányzik a ruhádtól.

Ha az öv kontrasztos elemként szolgál, akkor azt úgy kell kiválasztani, hogy megfeleljen a megfelelő tartozékoknak. Elég lesz kuplung és cipő. A kép fő eleme egy ruha, és nem szabad eltömíteni további elemekkel.

csipkés

A csipke könnyű szerkezetű, gyengédségű, légérzetet ad és egy nő törékeny. De mindezek a funkciók könnyen elronthatók és elvethetők, ha rossz tartozékokat választ.

A ruha alatt, amelynek hossza nem éri el a térdeket, megengedett a textilanyagból készült magas csizmák viselése. Nos, ha csipkeelemekkel is rendelkeznek. Továbbra is hozzá kell adni egy kézitáskát és néhány világos dekorációt.

Virágokkal

Fekete virágos ruhák önmagukban gyönyörűek. De mi van a tartozékok nélkül? A harmónia a fő szabály, amelyet minden körülmények között be kell tartani. A világos felszerelések nem fogadják el ugyanazon kifejező tartozékok jelenlétét, legyen szó cipőről vagy kézitáskáról. Ebben az esetben az egyszerűség és a klasszikusok megfelelőek lesznek.

Ha fekete ruhában fényes virágok vannak, a kiegészítők megismételhetik a ruha fő színét.

Könnyű, de gazdag színes ruhával szandálokat viselhet.

A fekete ruhájú virágmotívumok lehetővé teszik a különböző cipők cipőjét, melynek megválasztása a fő ruha stílusán és stílusán alapul.

Milyen harisnya visel fekete ruhát?

Az ékszerek hiánya érdekes és szokatlan harisnyákkal helyettesíthető. Csak egy tömör ruhával fognak kinézni, amelynek stílusa demokratikusabb lesz. Jó példa lehet egy harang alakú ruha, egy rövid hosszúságú ruha és egy magas derék.

Úgy gondolják, hogy a fekete harisnya és a necc harisnya fekete ruhával néz ki vulgáris és túl dacos.

A harisnyanadrágnak világosnak vagy mintázatúnak kell lennie. Válasszon egyet. Most már divatossá vált, hogy bézs harisnyát viseljen egy fekete ruhában.

Milyen cipőt kell viselni

Az esti megjelenés elképzelhetetlen anélkül, hogy a bőr vagy a hajó színe megfelelne a bőr vagy a táska színének.

Lenyűgöző kép létrehozása segít a fényes platform cipőinek. A munka kedvezőbb, ha kényelmes cipőt választunk egy kis és egyenletes sarokkal.

Séta a legkedveltebb cipőit. Ugyanabba a fekete ruhába és fényes cipőbe mehetsz a pártba.

tartozékok

A fekete ruhát könnyű felvenni, nehéz hibázni. Mégis, bizonyos szabályokat kell követni:

 • A fekete ruhát sötét fekete tartozékok fogják látni. A színes öv hígítja a gyászképet;
 • erősen sötétbarna, lila és bogár színekkel.

Emlékszel, mit viselett a fekete ruhája, Coco Chanel. Természetesen gyöngy volt. Nem hagyhatod el a klasszikusokat, és magadnak is kiválaszthatod ezt a remek tartozékot. Ezt más természetes kövekkel, Murano üveggel is helyettesítheti.

felsőruházat

Ne hagyja ki a kardigánokat. Először is nagyon népszerűek, és másodszor, a fekete ruhával együtt ez az elem harmonikusnak tűnik. A ruha sötét színét gazdag színű kardigánokkal és kis szíjjal hígíthatja.

Nyáron próbálja meg kiegészíteni a ruhát egy áttetsző anyaggal, durva farmer dzsekivel.

A kabátot üzleti képként lehet hagyni. Ebben az esetben nyugodt színnel kell rendelkeznie, amelyet meg lehet ismételni a cipőben.

Az esti megjelenéshez a felsőruházat a stílus és az ünneplés függvényében kerül kiválasztásra.

Csak egy fekete ruhát kaphatsz, ami ügyesen kombinálva tetszeni fog.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok