Ruha stílusok és modellek

Mit kell viselni hosszú ruhával?

Mit kell viselni hosszú ruhával?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Milyen cipőt kell viselni
 2. Milyen felsőruházat viseljen
 3. A tartozékok kiválasztása
 4. Mit kell viselni télen
 5. Mit kell viselni ősszel
 6. Mit kell viselni nyáron?
 7. Mit kell viselni tavasszal

Hosszú ruhák szinte mindenkinek mennek, a fő dolog az, hogy válasszon egy olyan stílust, amely megfelel az Ön alakjának. Ez vizuálisan vékonyabbá és magasabbra teszi, nyúlik ki a sziluettet, segít abban, hogy kiemelkedjen a tömegben. Ha már megtalálta a hosszú ruhát, fontos, hogy megtanulja, hogyan kell helyesen viselni, és tudnia kell, hogy mit vegyen össze. Akkor minden bizonnyal a legvonzóbb lesz!

Milyen cipőt kell viselni

Talán olyan helyzetben voltál, amikor a rossz cipő elronthatja a teljes gondosan kiválasztott képet. Ennek elkerülése érdekében gondosan meg kell fontolnia a választást. Az évszakától függően hatalmas!

A balettcipők kényelmes és kényelmesek, nagyszerűek a tavaszi és nyári sétákra. Kiválaszthat egy modellt, amely megfelel a ruhának vagy a kontrasztnak.

A szandálok nyáron népszerűek. A legjobb az egészben, ha egy etnikai stílusú modell, különböző szíjakkal díszített.

A szandálokat vagy cipőket sarokkal választva, kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a ruha nagyon hosszú, úgy, hogy a cipő elrejti a szegélyt, sérülést okozhat, ha a ruhát az alján helyezi el. Egy ilyen kép koncentrációt és pontosságot igényel.

Ha tetszik a platform, válasszon egy elegáns szandál- vagy cipőmodellt, amely nem mérlegeli a képet.

A boka csizma helyes modellje a kép stílusos és kifinomult lesz. A ruhának a boka végén kell lennie, hogy megmutassa a cipőjét minden dicsőségében.

A grunge megjelenéshez válasszon masszív motoros vagy rocker csizmákat csipkékkel, láncokkal és szegecsekkel. A kontraszton játszhatsz, meztelen ruhával, vászon stílusban.

Milyen felsőruházat viseljen

Hosszú ruhát viselhet az év bármely szakában, ha a megfelelő felsőruházatot választja. Modellekkel könnyen kísérletezhet.

Rövid kabát vagy kabát. Válasszon egy kabátot sűrű szövetből: tweed, drape, gyapjú. Kiegészíthet egy prémes gallérral vagy boa-val, amely megakadályozza a fagyasztást. A könnyű természetes anyagból készült dzseki a tökéletes nyári lehetőség.

Coat. Ha nem magas, válasszon egy rövidített modellt. Magas lányok illeszkednek a combstílushoz. A kabátnak klasszikus vágásnak kell lennie, egyenes vagy felszerelt sziluettje.

Bőrkabát. Ha inkább egy képet szeretne a "grunge" stílusban, akkor nem tehetünk bőrkabát nélkül.

De pasztell árnyalatú bőrkabátot választhat - fehér, halványkék vagy rózsaszín, és aranyos romantikus ruhákkal és sarkú cipővel kombinálható.

Kardigán. Eldobja a hosszú kardigánt egy rövidebb, felszerelt modell mellett. Egy hosszúkás kardigán, egy övvel, jól fog kinézni a vékony lányoknál egy szoros ruha mellett.

A szőrme mellény kiválóan kiegészíti a ruhát a szezonon, vagy az avtoledi téli opciója lehet.

Szőrme kabát vagy prémes köpeny - nagyszerű lehetőség a kiadásra.

A tartozékok kiválasztása

A tartozékok teljes és stílusosvá teszik a képet:

 1. Belt. Segíteni fog egy ékezet kialakításában a derékrészben, vagy a hangsúly hangsúlyozására, hangsúlyozva az ábrát kedvezően.
 2. Hat. Mostantól a kalapok divatosak, ez az év bármelyik szakaszában nagyszerűen kiegészíti a képet.
 3. Téli kötet sál vagy könnyű sál a szezonon kívül.
 4. Ékszer: hosszú, vékony láncok ékszerei, vékony gyűrűk fánkokon, etnikai stílusú nyaklánc és masszív fülbevaló.

Mit kell viselni télen

Hosszú, kötött ruhában télen meleg és hangulatos lesz.Kombinálja a bundát vagy egy meleg gyapjú kabátot. Ez lehet egy rövidített modell vagy a padlón, mint maga a ruha. Tökéletesen szerelt szőrme mellény, övvel és anélkül, vagy melegített bőrkabátokkal.

Ami a cipőt illeti, télen alacsony cipőt vagy félcipőt kell választania egy hatalmas platformon. Nem hagyják, hogy megfagyjanak, miközben stílusos és vonzónak látszanak.

Mit kell viselni ősszel

Az évszakban viseljen egy hosszú ruhát bőrkabát és a kedvenc boka csizmája. Ez egy stílusos és teljes kép, amelyet nem kell kiegészíteni. Ha meleg van, cserélje ki a kabátját egy dzsekivel vagy farmer dzsekivel.

A ruha divatos, hosszú ruha, amely egy hosszú ruha, a megfelelő divat megoldás. A jó alakkal rendelkező lányok egy vágott pulóvert viselhetnek, ami nem kevésbé stílusos.

Mit kell viselni nyáron?

Nyáron viseljen szandálokat vagy lapos szandálokat. Ahhoz, hogy kimegyünk, felveheted a magas sarkú szandálokat.

A ruha lakonikus stílusa, annál több tartozékot engedhet meg magának: öv, divat ékszer, napszemüveg. Délután válasszon egy terjedelmes, puha bőrből vagy textilből készült zacskót, este pedig előnyben részesítsen egy tengelykapcsoló-zsákot vagy egy zsákot az övön, ami most hihetetlenül fontos!

Mit kell viselni tavasszal

Tavasszal szabadságot és könnyedséget szeretne, így biztonságosan kiegészíthet egy hosszú ruhát egy könnyű, rövidített árokbőrrel és boka csizmával. Ez egy klasszikus megjelenés, amely soha nem fog kifogyni a stílusból.

Ha egy kis lázadást akarsz, viselj egy katonai stílusú kabátot és rocker csizmát. Ahhoz, hogy a kép érdekes legyen, viseljen egy virágos nyomtatású, tágas ruhát.

Ne feledje, hogy egy csomó a ruha stílusától és stílusától függ. De nem mindig szükséges bizonyos keretek betartása, egy kis eklektika soha nem fáj, amikor egy stílusos, eredeti képet hoz létre. Kísérletezz, keverd össze, hozzon létre és mindig legyen a tetején!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok