A ruhák színei

Mit kell viselni piros ruhában?

Mit kell viselni piros ruhában?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. ügy
  2. A vörösvértestben
  3. rövid
  4. Hosszú és midi
  5. Divat kombinációk
  6. Milyen harisnya viselni
  7. Milyen cipőt kell viselni
  8. tartozékok

A vörös szín soha nem megy ki a divatból, ez szinte minden helyzetben nyer. Piros ruhában Lenyűgöző, stílusos és garantáltan a férfi figyelem középpontjába kerül, bárhol is tartózkodik.

Ne feledje, a piros mindenkinek szól, a lényeg az, hogy megtaláljuk a megfelelő árnyalatot és a ruha stílusát. És ha hozzáadja a megfelelő tartozékokat és egy boldog mosolyt, lehetetlen lesz tőle nézni!

ügy

A köpeny ruha bármilyen formájú lánynak illeszkedik, lecsúszik, kihúzza a sziluettet és finomabbá teszi a képet. Benne nagyon lenyűgöző lesz!

Ha bármilyen hibája van, segítenek elrejteni a ruha, a redők, a drapériák és másfajta díszítő elemek díszítő elemeit.

Próbáljon meg választani egy olyan ruhát, amely nem túlterhelt részletekkel, így minden alkalommal választhat egy új cipőt és tartozékokat, az alkalomtól függően.

Ami a cipőt illeti, a legjobb megoldás a fekete vagy meztelen hajók, amelyek vizuálisan meghosszabbítják a lábát. Nyáron magas sarkú szandálokat viselhet.

A vörösvértestben

A ketrecben lévő ruhák sok évszakban nem lépnek ki a divatból. Hihetetlen számú formában, méretben és színben van a kockás minta. Ezek az árnyalatok, mint a ruha stílusa, befolyásolják a cipők és kiegészítők választását.

Természetesen vannak olyan univerzális modellek, amelyeket klasszikus és sportos vagy rendszeres alkalmi cipővel lehet viselni.

A ketrecben lévő ruha bármilyen helyzetben megfelelő lenne. A meleg szezonban ideális póló ruha, amelyet szandálokkal, kalapokkal és kis kézitáskával lehet viselni.

Egy szigorúbb A-vonalú ruhában dolgozhatsz, csónakokkal és lakonikus kiegészítőkkel kiegészítve. Ez lehet egy karkötő vagy kis fülbevaló. Egy felső kabátot viselhet.

Cserélje ki a könnyű cipőkön lévő csapokat és dobjon egy könnyű farmer dzsekit a tetejére, és kapjon egy nagyszerű várost minden nap. Ha az utca nagyon hűvös lesz, egy kockás ruha, a bőrkabát és a szűk fekete harisnya jól néz ki.

rövid

A közhiedelemmel ellentétben egy rövid piros ruhát lehet viselni nem csak egy pártnál, hanem romantikus információkon vagy akár munka közben is, ha a hossza nem haladja meg a bejelentett ruházati kódot.

Mindenesetre a tartozékokat nem szabad elrejteni, mert a piros ruha már a kép fő része. A munkahelyi légkörben a semleges sötét árnyalatok a legjobbak: fekete, sötétkék és barna.

Ha egy buliba megy, add hozzá szép díszítéssel, szőrme bolero, látványos cipővel vagy szandálon egy stilettón és egy szép kuplungon.

Egy rövid ruhát egy alkalmi megjelenésbe lehet beírni. Kiegészítjük azt egy kalap, fodrászat, fekete harisnya, egy kis táska, hosszú heveder és napszemüveg. Az ékszerekből vegye fel a tömör nyakláncot és néhány karkötőt.

A tökéletes cipő minden nap a balettcipők, cipők vagy csúszdák.

Hosszú és midi

Hosszú piros ruhát helyezve fel kell készülni arra a tényre, hogy mások figyelmét mindenre szegecselik. Ezért legyen óvatos a tartozékok kiválasztásakor. Az ékszerek bősége miatt a kép túlterhelt és vulgáris lesz. Elég pár ékszer és egy kis kézitáska.

A cipő kiválasztása során azokra az események címkódjára kell összpontosítania, amelyekhez megy. Ha ez egy este, akkor cipőt vagy szandált kell viselni egy semleges sarokkal. Az informális rendezvények esetén a cipőket alacsony sebességgel, megfelelő szandálokat vagy sarok nélküli szivattyúkat vehet fel.

Divat kombinációk

Ebben az évben sok vörös ruhát láthattunk a futópályán. Ezért ez a fashionista nehéz lesz vele nélkül.

Ha divatos színkombinációkról beszélünk, fehér, fekete, zöld, kék, szürke, sárga lehet. De nagyon óvatosnak kell lennie, ha élénk színeket választ, ha kifogástalan ízű, jobb választani semleges színeket.

A tervezők és a tervezők erre hívnak minket, megítélve azt, amit a kifutópályákon láthatunk: minimális ékszereket és kiegészítőket, semleges cipőket.

A piros ruhák különösen népszerűek lesznek a következő őszi és téli időszakban, de nyáron a gardrób kiemelkedő pontja lesz.

A tökéletes megoldás egy piros chiffon ruha, polka-dot nyomtatással vagy selyem ruhával, csipkével, vászon stílusban. Ebben a szezonban ez a szezon univerzális: viselje a kabátot és a csónakot, viseljen szandál ruhát és masszív díszítéseket. Ezeknek gyűrűknek és pár karkötőnek vagy egy nagy nyakláncnak kell lenniük.

Ha azt szeretné, hogy távolítson el róla egy luxusot, hogy minden nap viseljen, tegyen egy fehér pólót, és adjon hozzá kényelmes cipőket. Ha kívül van, akkor egy farmer dzsekit vagy bőrkabátot dobhat.

Ami a sminket illeti, a szemek elhalványulnak a háttérben, teljesen semlegesnek kell lenniük. Fókuszban a hibátlan bőrhang, a tökéletes szemöldök és a fényes ajkak. A piros ruhához a legszívesebbek lesznek!

Milyen harisnya viselni

Mivel az ősz elején a piros ruhák különösen fontosak lesznek, biztosan fel kell venniük a harisnyát. Szilárdnak, átlátszónak vagy feketenek kell lenniük. Minden nap szoros harisnya vagy akár leggings fog tenni, és a vékony harisnya megfelelő lesz a kiadáshoz.

A nagyon vékony lábakkal rendelkező lányok véletlenszerűen viselhetnek fehér harisnyanadrágot. Ebben az esetben a cipőnek feketenek, nem fehérnek kell lennie, különben nevetségesnek tűnik.

Milyen cipőt kell viselni

A tagadhatatlan klasszikus egy piros ruha és fekete cipő. Ez a kombináció mindig nyer, de jobb, ha mentési tervként kezeljük, mert gyorsan unatkozhat. Ezért a cipő lehet meztelen, színes vagy ezüst. Előfeltétel - cipőnek kell lennie egy hegyes lábujjjal.

Minden nap, válassza a római szandálokat és más "fonott" cipőket, amelyek sok pántot tartalmaznak. A lányok, akik inkább alkalmi és eklektikusak, ruhát viselhetnek cipőkkel. A cipők elhalványultak a háttérben, most jobban megfelelnek a futópadon.

tartozékok

Ha ez egy este, vegye fel az ékszereket, amelyek illeszkednek a ruhájához. Ezek lehetnek elegáns fülbevalók vagy kőfüggők. A haj ebben az esetben jobb, ha visszahelyezzük.

Szeretné hangsúlyozni a derékot? Ezután tegyen egy vékony fekete pántot. A tetején fekete kabátot vagy kardigánt dobhat, ami a hűvös évszakban megfelelő lesz.

A klasszikusok szerelmesei élvezhetik a piros ruhás kombinációját egy vékony gyöngyszemű és gyöngy fülbevalóval. Ez az ékszerkészlet üzleti képként is használható, különösen ha bézs színű dzsekit visel a tetején.

A kiegészítőknek egyszerűnek és tömörnek kell lenniük, különösen ha minden nap felveszi őket. Ősszel ez lehet kötetes sál és érezhető kalap, nyáron napszemüveg és könnyű sál.

A kézitáska közepes vagy kis méretű, világos. A nagyméretű zsákok már nem népszerűek, így jobb időkig tartsák őket.

Ne feledje, hogy a piros ruha fő díszítése ön maga. A kép alapja az önbizalom és a kifogástalan mosoly. Végül is, ha úgy dönt, hogy viselni fogja ezt a ruhát, viselje büszkén!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok