Ruha stílusok és modellek

Mit kell viselni egy köpeny ruhával?

Mit kell viselni egy köpeny ruhával?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. fekete
 2. piros
 3. szürke
 4. kék
 5. bézs
 6. fehér
 7. ujjatlan
 8. Ujjakkal
 9. tartozékok

Figyelembe veszik az egyik fő gizmosot, amely szinte minden nőben jelen van a szekrényben köpeny ruha fekete szín. Itt van csak ennek a színnek a tömörsége, és a vágási vonalak súlyossága nem szabad megijeszteni. A kreatív megoldások segítenek bemutatni egy köpenyruhát különböző érdekes lehetőségekkel.

fekete

Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű unalmas fekete ruhából legalább 7 fényes képet hozhat létre?

Például egy köpenyruhát kombinálva egy fényes sálral vagy egy szokatlan nyomtatású sállal, unalmas irodai ruha lesz luxus üzleti ruhává.

Vagy például viseljen világos színű kabátot a tetején. Mindez együtt növeli a kifinomultság és a varázslat képét.

Ha barátaival vagy egy időpontban találkozni fog, az ékezetes fényes kiegészítőket használhatja.

A fekete szín kombinálható minden színnel, ezért folyamatosan eltérő lehet:

 • elegáns - szeretné kiegészíteni a fekete ruhát szőrrel;
 • szerelem sport - fehér cipők viselése;
 • emlékezzen - színes harisnya viselése.

piros

A kiegészítők és ékszerek kiválasztásánál a piros szín ruházatához tartsa be a minimalizmust. Az arany, ezüst, a fehér, a fekete és a rózsaszín árnyalatai harmonikusan kombinálódnak.

Jól néz ki a fülbevalók és a rubinokkal és gránátokkal ellátott nyakláncok, de nem lehetnek hatalmasak.

A sálak, táskák és cipők tónusúak lehetnek, vagy több színben különböznek.

A barna csizma és egy öv nagyszerű társai a piros egyenes ruhának. Kiegészítse az együttes ékszereit jáspis, borostyán vagy tigris szemmel.

A piros köpeny ruha kombinálja a zsákokat egy nyomtatással. És a cipő kiválasztása a helyzettől függ.

szürke

A szürke szín tökéletesen harmonizál a kiegészítőkkel, kardigánokkal és lila, kék és bíbor színű kabátokkal. Ezek az árnyalatok összegyűjtött és szigorú képet hoznak létre.

Egy szürke, egyenes ruha másképp szikrázik, ha kiegészítik a tengeri hullám, a terrakotta, a bordó és természetesen fehér színű színekkel.

kék

A kék színű köpeny ruha jól illeszkedik egy sárga, fehér vagy fekete kabáthoz és minden felsőruházathoz.

Ékszer lehet szürke, gyöngy vagy arany. Gyakran egy kék farmer ruhát kombinálnak barna cipővel, de színe a kézitáskától, a sálatól, a kesztyűtől vagy más választott kiegészítőktől függ.

bézs

A bézs tökéletesen illeszkedik a különböző árnyalatokhoz. A szilva, a lila, az arany, a szürke, a narancs, a fekete, a zöld, a fehér és a barna tökéletesen kombinálódik egy bézs színű ruhával.

A piros cipő nagyszerű kiegészítője lesz ennek a ruhának. De a sálat és a kézitáska állati nyomatokkal választható. A világos bézs tökéletesen harmonizál a karamell, türkiz, rózsaszín és kék árnyalatokkal.

fehér

A fehér szín olyan univerzális, hogy minden színnel és árnyalattal kombinálva van. De a legnépszerűbb kombinációja a fehér ruhás tokkal, szürke, fekete, piros, kék és barna árnyalattal.

A vágott kabát tökéletesen kiegészíti a csipke ruhát.

Kísérletezhetsz különböző sálakkal és zsebkendőkkel. Ahhoz, hogy a szigorúsághoz hozzátesszük, jobb, ha a fekete kiegészítőkre összpontosít.

ujjatlan

Az ujjatlan ruha tartozékai nem lehetnek fényesek, hanem stílusosnak kell lenniük. Egy csomó gyöngy, egy kis kézitáska vagy tengelykapcsoló, egy óra, hosszú gyöngyök vagy karkötő lesz a kép csodálatos kiegészítője.

Ujjakkal

A köpeny ruha leginkább boka csizma, csizma vagy magas sarkú cipő viselése. Ez a ruhafajta nem tolerál más cipőt, ezért ne válasszon olyan cipőt, amely vékony, lapos talpú. Emellett ne használjon övet. De a harisnya vagy harisnya itt lesz a szükséges hangsúly.

tartozékok

Ne féljen kiegészíteni az érdekes kiegészítők képét. A fülbevaló, a gyöngy, a bross vagy a széles karkötő megváltoztathatja a klasszikus ruhát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok