Ruha stílusok és modellek

Mit viselhetek midi ruhát?

Mit viselhetek midi ruhát?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. közvetlen
 2. kiszélesedő
 3. Kötött hosszú ujjú
 4. hüvely
 5. csipkés
 6. Oversayz
 7. felsőruházat
 8. Milyen cipőt viseljen?

A Midi ruhák ma már a legnépszerűbb csúcspontjukban vannak, hiszen tökéletesek bármilyen számra, bármilyen korú és alkalomra. A Midi a boka és a térd közötti tartományban végződik. Ez egy tökéletes hosszúság egy irodai öltözködéshez, egy partira, egy romantikus dátumra.

Röviden, minél több midi-hosszú ruha van a szekrényben, annál jobb. És úgy érzi, hogy mindig kényelmes és kényelmes, meg kell tanulnia, hogyan kell megfelelően viselni.

közvetlen

Ha keresed a „kis fekete ruhádat”, akkor előnyben részesítsük a midi hosszúságot.

Válasszon egy tömör modellt, amellyel kísérletezhet, kombinálva a szíjakkal, táskákkal és pálcákkal, valamint cipőkkel (hajók, durva cipők, sportcipők, szandálok és csizmák).

kiszélesedő

Az A-vonalú ruha tökéletesen hangsúlyozza a lábak szépségét, és a sarkú cipő még tovább fokozza a lábát.

Kötött hosszú ujjú

Kötött vagy gyapjú ruhák, hosszú ujjúak, jól látszanak mind a sport, mind a klasszikus cipőknél. Egy hétköznapi megjelenés érdekében viseljen csúszkával vagy cipőkkel.

Ha üzleti találkozón választja ki a cipőt, akkor előnyben kell részesítenie a sarokba helyezett szivattyúkat, hangsúlyozva a derékot egy vékony szíjjal, hogy megfeleljen a cipőnek.

A boho megjelenéshez adjon hozzá magas sarkú csizmát és egy széles karimájú kalapot. Üdvözöljük az ékszereket vékony, hosszú láncok, gyűrűk és karkötők formájában. A nyakon kötetlen sálat lehet kötni.

Ami a felsőruházatot illeti, a kötött ruha legjobb kombinációja egy vágott kabát vagy fekete bőrkabát. Ügyeljen a stílusos bombázó kabátra, amely most a legnépszerűbb csúcson van. Előnyben részesítse a szokatlan színek modelljét, szép nyomtatással vagy hímzéssel.

hüvely

Az alakzathoz szorosan illeszkedő ruha a legjobb, ha magas sarkú cipővel viseli, az évszakától függően vegye fel.

Alacsony sarok a nagyon hosszú, hosszú lábú lányok számára elfogadható. De a göndör formájú hölgyeknek el kell kerülniük, hogy ne alakítsák ki az alakját.

A szűk ruha tökéletes az esti kiutazáshoz. Tökéletes kuplung és könnyű kendő vagy raklap kiegészíthető. Minden nap egy kabátot és egy tetszőleges hosszúságú, kényelmes dzsekit is felölel.

csipkés

A csipke ruha a nőiesség és a gyengédség megtestesülése. Ugyanakkor a jelenlegi trendek lehetőséget adnak arra, hogy kísérletezzenek, választva különböző cipőket és kiegészítőket a csipke mellé.

A romantikus lányok magas sarkú szivattyúkkal, kis tengelykapcsolóval, elegáns ékszerekkel viselhetik. És ha egy társadalmi rendezvényre megy, és luxusnak szeretné nézni, dobjon egy elegáns kabátot.

Szeretné az ellentéteken játszani? Ezután durva, majdnem férfi cipő, bőrkabát és durva, brutális ékszerek. Ez az opció minden nap alkalmas, ha valóban csipke ruhát szeretne viselni, és ünnepélyes alkalomra még nem számít.

Oversayz

Minden nap jó választás a midi ruha-túlméretezés. Ideális a karcsú lányok számára, mert lehetővé teszi a törékenységük és kifinomultságuk hangsúlyozását. Jobb cipőt viselni egy lapos talpon: slip-ons, cipők, cipők. Számos jól ismert ruházati márka, beleértve a tömegpiacot, kifejezetten a ruha számára készült cipők modelljeit gyártja. Ez a megjelenés, amelyet egy sál és egy terjedelmes táska egészít ki, nagyon stílusosnak tűnik!

felsőruházat

A tavasz jön, így valószínűleg egy bájos farmert cserélne egy elegáns ruhával. És annak érdekében, hogy ne fagyassza be, lehetőség van a külső ruházatból az ilyen lehetőségek kiválasztására:

 • vágott bőrkabát;
 • meleg kabát vagy kabát;
 • kötött kardigán;
 • Felszerelt bevonat egyenes vágással.

Milyen cipőt viseljen?

A midi ruha cipőjét az esemény stílusától és ünnepélyességétől függően kell kiválasztani. A luxus estélyi ruha megfelelő cipőt igényel: magas sarkú cipő, szivattyú, boka csizma vagy gyönyörű szandál.

Az irodai öltözködési kód diszkrét stílusra utal, így a cipőknek a lehető legrövidebbnek kell lenniük. Bőséges díszítés strasszokkal, Swarovski kövekkel és egyéb feleslegekkel nem megengedett. A legjobb az egészben, ha fekete vagy bézs hajók lesznek.

Minden nap meg tudod szedni a tetszőleges cipőt anélkül, hogy aggódnia kellene a stílusa miatt. Nyáron kényelmesen balett lakásokat vagy szandálokat hordhat egy lapos talpon, télen - csizma vagy csizma a platformon. A szezonon belül lehet vekni, oxfords, slipons, brogues, cipők vagy cipők. A választás hatalmas!

Gyakran a lányok előnyben részesítik a cipőcsizmákat. Légy óvatos, mert vizuálisan "vágják" a lábát, ami rövidebb lesz.. E hatás elkerülése érdekében viseljen szoros harisnyát, hogy megfeleljen a cipőnek.

Midi - ez az ideális hosszúság, mert nem csoda, hogy az angol királynő II. Egy rövid ruha is túlságosan megdöbbentőnek tűnik, egy hosszú ruha elrejti a lábad szépségét. Midi ruhában mindig elegáns, stílusos és ízléses!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok