Ruha stílusok és modellek

Mi viselt ing ruha?

Mi viselt ing ruha?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. farmer
  2. Egy ketrecben
  3. hosszú
  4. rövid
  5. Üzleti stílusban
  6. Minden nap
  7. Este stílusban
  8. Mit kell viselni tavasszal és nyáron
  9. Téli és őszi kép
  10. Milyen cipőt kell viselni

Ing ruha Régóta divatos lett, és a világgyűjteményekben tartósan megtartja pozícióját. Egy ilyen ruha minden stílusos lány elengedhetetlen tulajdonsága. Nem meglepő, mert bármilyen alakú és bármilyen korú. Ha valaki túl egyszerűnek és mindennaposnak tűnik, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja a megfelelő tartozékokat, és elegáns és elegáns megjelenést kap.

farmer

A farmer ruha független és stílusos dolog, amely tökéletesen illeszkedik a különböző stílusokhoz. A lényeg az, hogy ne kombináljunk egy farmer pólót.

A ruha-póló fő barátja a barna színű bőrcipő. Emellett ne felejtsük el más bőr kiegészítők - öv, táska vagy nagy kuplung. A durva csizmák vagy akár a balettcipők tökéletesek a teljes készlethez.

Dolgozni fog, merészen viseljen egy sötét férfi stílusú kabátot egy farmer ing ruha felett. Ha túl hideg van, akkor dobj egy klasszikus esőkabátot vagy közepes hosszúságú kabátot.

A farmer ruha jól illeszkedik a klasszikus és sportcipővel, színes szíjakkal, kalapokkal, kötött sálakkal és stolokkal.

Egy ketrecben

A ketrecben lévő ruha ingben még egy szezonban lesz. Végül is, a ketrec az elmúlt évek egyik legnépszerűbb nyomata.

Olyan ruhát viselnek, amely magas csizma vagy boka csizma. Hűvös időben egy kötött, szabad beret és kardigán fog a legszívesebben.

A bőr kiegészítők, mint pl. Egy vékony bőrszíj és egy kis bőr táska Chanel-stílusú láncban, tökéletesek a kockás ruha számára. Szűk farmerrel vagy bőrnadrággal viselhető.

Hűvös évszakban jobb, ha bőrkabátot vagy rövid farmer dzsekit visznek fel. A kockás ruha képe ideális lesz az úgynevezett „utcai” stílus szerelmeseinek.

hosszú

A padlón lévő ing ruha megfelelő választás azok számára, akik nőiesek és szelídek. A bátorabb hölgyek számára a könnyű szövetből készült ruha jó választás lesz. Stílusos ékszerekkel és kis kézitáskával megverheti.

Egy alkalmi megjelenéshez egy hosszú ruhát kontrasztos pántokkal és egy nagy zsákkal kell kiegészíteni. A lényeg az, hogy az öv ne legyen ellentétben a választott cipővel.

Hosszú farmer ruhát viseljen kabátokkal, szandálokkal vagy szandálokkal, kiegészítve a nagy láncok, karkötők és még kalapok képét.

rövid

Nyáron általában térd vagy rövid ruhát viselnek. Ami a ruhát kombinálja, attól függ, hogy a modell és a szövet. Egyszerű balettcipővel és sarkú cipővel is jól néz ki.

Rövid ruhát lehet viselni, mint egy önálló ruhát, vagy egy tunikát, amit leggings vagy vékony farmer egészít ki. Univerzális, és nem kötelez semmilyen speciális tartozékot. Mindazonáltal a kép kiegészíthető pántokkal és karkötőkkel. A vékony bőrszíj a derékot kiemeli és karcsúvá teszi.

Ha kiegészíti a képet a tengelykapcsoló és a stiletto cipő, akkor kap egy esti ruhát, és ha cipők és egy hátizsák táska, akkor lesz egy teljesen alkalmi séta képet.

Tavasszal kombinálhat egy ilyen ruhát egy pulóverrel vagy kardigánnal. Jól illeszkedik a sálak erre a képére, különösen, ha kontrasztos színekkel rendelkeznek, és átlátszatlan sűrű harisnyát viselhetnek a lábadon.

Munka- vagy üzleti rendezvények esetén válasszon egy ing-tónusú öltözetet. A gallér rögzítése után a ruhát az utolsó gombon adjuk hozzá a rövid lakonikus fülbevalóval.

A ruhadarab is nagy szerepet játszik. A természetes szövetből készült ruha, mint például az ágynemű és a pamut, nagyon puha és puha lesz. Számára jobb, ha egy szilárdtáskát és kiegészítőket választunk.

És egy könnyű, áramló ruhaüzlethez egy darabból készült karkötőt és egy kalapot lehet felvenni.

Üzleti stílusban

A gallér, a zárt felső és a közepes hosszúságú ing ruha tökéletesen illeszkedik a szigorú öltözékbe.

A kiegészítőknek meglehetősen diszkrétnek kell lenniük. A cipőnek és a táskának klasszikus formának kell lennie. Ez még inkább üzleti és szigorúbbá teszi a képet. A ruhát a vállon vékony pánttal öltözzük, és finom gyöngyökkel díszítsük a nyakát.

Hűvös évszakban viseljen egy közepes hosszúságú kabátot vagy árkot a ruha fölé. A kabát ebben az esetben a helyszínen és hülyén néz ki.

Minden nap

A barna, szürke-zöld és barna-zöld árnyalatú, katonai stílusú ingek ugyanolyan stílusban vannak fenntartva durva nehéz csizmák, bőrszíjak és karkötők segítségével. A ruha fölött jobb egy sötét farmer mellényt vagy kabátot választani.

Egy könnyű póló a hétköznapi megjelenést cipővé és kiegészítőkké alakítja. Ez segít a balettlakásoknak, az ékszandáloknak, a palánknak. A fényerő nagy zsákot, napszemüveget és nagy karkötőt és gyűrűt ad.

Este stílusban

Az esti stílusban szinte minden ruhadarabot meg lehet verni. Ha kiegészíti a ruháját egy széles övvel, amely színben illeszkedik a cipőhöz, mint például a magas sarkú szivattyúk és a tengelykapcsoló, akkor tökéletesnek tűnik az esti eseményen.

Is jönnek az arany-ékszer ékszerek, fülbevalók fényes kövekkel és farmer dzseki. Érdemes megjegyezni, hogy a kiegészítők az esti kinézetét hangsúlyozzák.

Mit kell viselni tavasszal és nyáron

A kiegészítőket és cipőket a rendezvény és a hely, ahol el akar menni, alapján kell kiválasztani. Például egy tengelykapcsoló és ezüst ékszer tökéletes a munkához. Ha sétálni szeretne, akkor masszívabb díszítés, széles öv és egy nagy zsák lesz megfelelő.

Viseljen sarokot, vagy válasszon egy lapos talpot - a döntés a tiéd. A legfontosabb dolog az, hogy a végső kép harmonikus és kényelmes. Melegebb időjárás esetén kardigán vagy könnyű árok viselése a ruhája felett.

A fonott formatervezési kiegészítők ideálisak lesznek, de a bőranyagok egyaránt jól kombinálódnak. Tökéletes balett lakások, magas szandál sarokkal vagy ékekkel. A zsáknak szükségszerűen nagynak kell lennie, egy széles bőrszalagnak kell lennie.

Téli és őszi kép

A vágott kasmír kabát kiváló választás egy meleg ing ruha számára. Ez a kép kiegészíthető egy klasszikus táskával.

Ha egy kicsit nőiességet szeretne adni, akkor egy nagy bőrkapcsoló, amely a váll fölött van, ezzel megbirkózik. Éppen ellenkezőleg, az informálisabb megjelenés érdekében adjon hozzá bőr kiegészítőket.

Télen egy bundát melegítenek, jobb, ha hosszú a térd fölött. Egy ilyen ruhát egy kis tengelykapcsoló és velúr csizmával kombinálhatunk egy vékony saroknál.

A keményebb képért érdemes helyettesíteni a stiletto csizmát nehéz cowboy csizmákkal. És ha úgy dönt, hogy télen farmer ruhát visel, akkor egy kabát vagy egy nyúl bundája tökéletes neki.

Milyen cipőt kell viselni

A ruha stílusa közvetlenül befolyásolja a cipő választását. Például a farmer ing ruha jól néz ki nagy cipővel, de a vékony pamut ruhák a legjobban viselni szandálokkal és szandálokkal. Az irodai öltözékben a klasszikus szivattyúk, a fekete vagy a barna sarkú csizma lesz az úton.

De az "utcai" képhez kísérletezhet. Minden attól függ, hogy melyik végső íj akarja.Ez egyaránt lehet brutális csizma, durva csipkével, kozák csizmákkal és egyszerű csizmákkal, amelyek állandó sarokkal vagy akár csizmákkal is rendelkeznek.

Fehér sportcipők, cipők és mokaszinok kiegészítik ezt a sportos megjelenést.

A közelgő szezonban a ruha ing igazi hitnek és megérdemelten vált. Hihetetlenül sokoldalú és kényelmes. Ezért minden lánynak, akinek még nem volt ideje megszerezni őket, javasoljuk, hogy gondolkodjon.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok