A ruhák színei

Mit kell viselni egy szürke ruhával?

Mit kell viselni egy szürke ruhával?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Köpeny ruha
 2. kötött
 3. cipő
 4. harisnyanadrág
 5. tartozékok
 6. Virágokkal való kombinációk
 7. ábrázolás
 8. stílusok

Egy fekete kis ruha nem az egyetlen univerzális elem a női szekrényben. Vele együtt egy szürke ruha, amelyből bármilyen képet is készíthet. Csak néhány trükköről kell tudnia, és emlékeznie kell az alapvető szabályokra.

Köpeny ruha

A tok formájú ruha önálló elemként szolgálhat, ami nem igényli a részletek kiválasztását. Az irodában azonban egy fehér inget is felvehet, amely frissíti a kinézetét, és egy kis formalitás, kék kiegészítők vagy fényes blúz.

kötött

Egy gyönyörű figura szürke ruhában öltözött. A legeredményesebb opciók magas nyakkal rendelkeznek, melyet egy pasztell paletta kötött vágott pólójával lehet kiegészíteni.

A fekete nadrágjátékok is részt vehetnek ebben az együttesben, de nagy klasszikus cipőket kell felvenniük.

cipő

Bőr cipő - ez a legsikeresebb cipő, amely tökéletesen kombinálva van egy szürke ruhával. Az ilyen cipők színe lehet klasszikus fekete, elnémított piros vagy sötét lila.

Ahhoz, hogy dolgozzon, határozottan meg kell választania a kényelmes cipővel rendelkező fekete cipőt, egy nyári séta esetén alkalmasabbak a fémes díszítésű csizmák, a téli és a hideg ősszel a magas csizma, félcipő vagy divatos csizma.

Ha a ruha rövid, akkor alatta kell viselni a csizmát a velúr térdére. Az egér színe szürke színnel néz ki.

harisnyanadrág

A harisnyanadrág kiválasztása nem lehet kevésbé súlyos, mint bármely más elem. Ezt a tartozékot szürke színben választhatja ki, de csak ez legyen a grafit vagy a nedves aszfalt színének.

A harisnya és a cipő színe között harmonikus kapcsolat van. Ha a cipője piros, a harisnya megegyezik a ruhával.

tartozékok

A klasszikus képek nem fogadják el részletesen a fényerőt, de az arany (lehetőleg fehér) vagy ezüst használható szigorú szürke ruhával együtt.

A választás jó alternatívája egy gyöngyszem, türkiz vagy szürke gyöngyházból készült ékszerek. A fekete kesztyűt kérik: magas és elegáns, vékony bőrből vagy velúrból készült, és egy kis kézitáska.

Ha a kék szín illik a szín típusához, akkor tudd, hogy egy szürke ruhával ilyen kiegészítők nagyon jól illeszkednek.

Virágokkal való kombinációk

Azok az emberek, akik unalmasnak tartják a szürke ruhákat, egyszerűen nem tudják, hogyan válasszanak további elemeket, és ami a legfontosabb, válasszon színeket.

 • A szürke szürke a kimeríthetetlen irány a készségeik divattervezőként való megvalósításához. A szürke háttéren fekete bőr vagy textil betétek csodálatosan néznek ki, és segítenek elrejteni néhány extra fontot. A fekete szín jelen lehet a cipőben vagy a kiegészítőkben.
 • Érdemes megfontolni egy szürke és rózsaszín kombinációját. Ez a kombináció, bár szokatlan, nagyon gyengédnek tűnik. A népszerűség csúcsán a fukszia színe, amely szintén szürke ruhával használható.
 • A vörös szín egy szürke ruhát tesz szexi, ami különösen fontos lesz az esti csípésnél.
 • A kék, szürke ruhával segít megalkotni egy elbűvölő képet, amely nem maradt el az eleganciától.
 • A szürke háttér sárga elemei látványosak és váratlanul fényesek.

ábrázolás

Napi megjelenés minden nap

A legjobb választás a mindennapi viselethez egy kötött ruha.Benne, és a filmben, amivel menni lehet, és barátaival üljön a legközelebbi kávézóban, és menjen a termékekhez.

A munka

Egy szürke kardigán ruhát választva finom színben vagy árokburkolatban, kollégái között lesz a legszebb. A szürke színárnyalatok teljes egészében képeket hozhat létre - az iroda számára ez a megoldás nagyon megfelelő.

A szürke ruhából álló munkakörnyezet könnyen ünnepélyes lehet. Csak adjunk hozzá néhány fényes tartozékot és alkalmazzunk piros rúzsot az ajkán.

Ünnepi képek

Különleges alkalmakra érdemes egy könnyű anyagból készült ruhát találni, amelyen díszítő elemek helyezhetők el. Ebben az esetben a fényes cipők, amelyek a kíváncsiskodó szemek mágneseként szolgálnak, megfelelőek lesznek. A kiegészítők és a kézitáskák (lehetőleg a tengelykapcsoló) választását összekapcsolni kell.

stílusok

A 60-as évek divatja relevanciát szerez és új ötletekben fejezi ki, így a divat minden nője a ruhásszekrényéhez egy rövid, trapéz alakú ruhát vagy modellt próbál hozzáadni. Magas sötét csizma nélkül, talán alacsony sebességgel, esetleg lakkozással nem lesz lehetőség.

A finom árnyalatú cipők alkalmasak a melegebb időjáráshoz.

A sport ruhák divatjának aktív fejlődése a kényelmes ruházat szerelmeseinek kezébe került. A ruha egyszerűségét a szürke háttéren lenyűgöző fényes pillanatok simítják.

Kellemesnek és cipőnek kell lennie, nem csak egy ruhának, így kedvenc cipők és tornaterem táska, és kérje meg ezt a képet.

A szürke ruhától való félelem és az a gondolat, hogy nem kifejezett és unalmas, nincs alapja. Tanácsunk, ízlése, stílusérzéke és szürke ruhája minden esetben ellenállhatatlan formula.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok