A ruhák színei

Mi viselt kék ruhát és milyen kiegészítőket válasszon?

Mi viselt kék ruhát és milyen kiegészítőket válasszon?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Sötétkék
 2. Fehér és kék
 3. Köpeny ruha
 4. A padlóra
 5. rövid
 6. Milyen harisnya viselni
 7. Milyen cipőt kell viselni
 8. tartozékok

A kék ruha képes helyesen hangsúlyozni az ábrát, kiemelni az előnyöket, és előnyös módon elrejti a hibákat, valamint eleganciát és rejtélyt ad. Világos és dinamikus, de ugyanakkor tiszta és békés, a kék szín különleges belső szellemet biztosít.

Mindannyian ismételten szembesültünk a problémával - mit viseljünk kék ruhát. Foglalkozzunk vele.

Sötétkék

Egy sötétkék ruha mindig tökéletes lesz, nemcsak a fiatal lányok, hanem a felnőtt hölgyek számára is. Zökkenőmentesen keveredik a szürke, fekete és bézs színnel, valamint más pasztell színekkel.

Az ilyen kombinációk tökéletesek mind a nappali, mind az esti üzleti találkozókra, amelyek szigorú öltözködési kóddal rendelkeznek.

Tökéletes képet szeretne készíteni - kombináljon egy sötétkék ruhát egy fehér dzsekivel, övvel és egyéb kiegészítőkkel.

Emlékeztetni kell arra, hogy a kék mély árnyalatai növelik a kép szigorúságát és merevségét. Ahhoz, hogy a kép fényes legyen, adjon hozzá világos vörös, sárga és narancssárga tégla kiegészítőket.

Fehér és kék

Kék, fehér színnel kombinálva olyan klasszikus, amely soha nem megy ki a stílusból. Nem az első szezon, hogy az ilyen kombinációt a globális márkák bizonyítják.

A fehér és kék ruha egyedülálló tengeri stílus, világos és vidám, ami különösen fontos a meleg nyári napokon.

A felszerelés jól néz ki fehér vagy kék kiegészítőkkel.

A kék árnyalatai szintén kék-fehér tandemben megengedettek.

De a fehér-kék ruha könnyen nézhet egyszerű, de ugyanakkor nagyon aranyos és tömör, szigorúvá válik és üzleti jellegű, ha például fehér mandzsettával és gallérral vágják le. A képet egy széles övvel és fehér cipővel is hígíthatja.

Köpeny ruha

Minden idők kedvence egy elegáns és diszkrét köpeny ruha. Az egyszerű stílus miatt nagyon sokoldalú. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy számos készletet hozzunk létre teljesen különböző stílusokban, egy köpeny ruha alapján.

Például, az irodában viselni tudjuk a megfakult színekkel és a klasszikus cipőkkel, a cipő tökéletes.

A barátokkal való vásárláshoz egy kényelmes ruhát és kényelmes cipőt kombinálunk.

És ha van egy különleges rendezvénye az estére, akkor megverheti a köpenyes ruhát egy elegáns bross, egy egyedi övvel, gyöngyházakkal vagy strasszos nyaklánccal és tömör tengelykapcsolóval.

A padlóra

Hihetetlenül romantikus és finoman nézzen a padlóra. Egy hosszú, könnyű, súlytalan anyagú ruha gyakorlatilag nem igényel semmilyen kiegészítést. Elég önellátó.

A ruha a padlóra jól néz ki mind a kötött kabát, mind a klasszikus dzseki mellett, de megpróbálhatja kombinálni egy pulóvert.

A nyári hosszú ruha a padlóra nagyszerű kombinációja a masszív, műanyagból, kőből és akár fából készült ékszerekből.

Ha a ruha nem túl hosszú, a hangsúly a kontrasztos cipőkre helyezhető.

rövid

Rövid kék ruha kiválasztásakor érdemes megjegyezni, hogy maga a kék szín is nagyon önellátó, és a túlzott extravagancia túlterhelheti a megjelenését. A kék szín nagyon világos és telített, és hátrányt jelenthet az inept használat során.

A fényes kék ruhát választva a vulgaritás elkerülése érdekében próbáljon meg játszani a stílus kontrasztokon.Tedd fel a klasszikus cipő, cipő, amely az extravagáns boka csizmáját támogatja a rock stílusában, és kiegészíti a bőrkabát, a bőrdzseki és a zsákos táska képét.

Milyen harisnya viselni

A kék árnyalatai elegánsan hangsúlyozzák a cserzett bőrt. Ezért, ha nyáron kívül van, és az időjárás boldoggá tesz, kék ruhát viseljünk örömmel.

Ha az időjárási viszonyok nem teszik lehetővé a barnaság megjelenését, és a naptár még mindig nem nyár, javasoljuk, hogy válasszon matt harisnyát a kék ruhájához. Fekete, testes, kék és akár fehér is lehet. Kombinálhatja a cappuccino vagy a bordó harisnyanadrágot.

Milyen cipőt kell viselni

Amikor felveszi a cipőt egy kék ruhára, ne felejtse el a árnyalatok kombinációját. A kék nem kedveli a frills-t és a túlfestést a megfelelő árnyalatokban.

Az elegancia és a stílus megteremti a megfelelő modell ezüstcipőit.

Az arany skála cipője nagyszerű lesz.

A kék ruha harmonikusan néz ki sárga cipővel. Ugyanakkor szinte bármilyen színű cipőt választhat, hozzáadva egy kiegészítőt a hanghoz.

A fekete cipő ideális. Ezzel bármilyen képet hozhat létre.

Barna csizma vagy csizma lenne a tökéletes pár egy farmer ruha számára. És ha hozzáadjuk a bőr cipőjét és egy kézitáskát, amely megfelelően van kiválasztva a cipőknek, egy ilyen képhez, akkor ellenállhatatlan lesz.

A kék ruha alatt választhat a cipők, a cipők, a nyomtatás vagy a ruha színe is.

tartozékok

A kék színű ruha minden bizonnyal nagyszerű kombináció lesz a következő színek díszítésével:

 • Ezüstös és szürke árnyalatok.
 • Arany.
 • Tej- és gyöngyhangok.

Kétségtelen, hogy a kék ruha legjobb barátai gyöngy, gyémánt, fehér arany és ezüst lesz. Tökéletesen kiegészítik a képet, teljes és teljes képet készítenek, tökéletesen hangsúlyozzák a színt.

A fekete kiegészítők okos kiegészítést fognak kapni a ruha minden kék színben. Ha inkább egy fényes ruhát szeretne kékben, nyugodtan töltse ki az egyszerű formájú kiegészítőket diszkrét árnyalatokban. Ebben az esetben erősen ajánljuk, hogy felejtsd el a prédenciát és az extravaganciát, hogy ne terhelje túl a képet.

Nem kevésbé előnyös a természetes, barna bőr és fa természetes árnyalatai. Az ilyen kiegészítők a nyári képek kiváló kiegészítői.

A klasszikus egy kék ruhás duett, piros övvel. A fényesebb és extravagánsabb hölgyeknek a narancssárga és a boros árnyalatokból származó természetes kőből készült kiegészítőket fényes rózsaszín színekre kell nézniük.

felsőruházat

Ne felejtsük el az ilyen kiegészítéseket, mint a bőrkabát és a bolero, a prémes köpeny és az őszi kabát.

Mindezt a helyzet és az időjárás függvényében választják ki.

A játék színe és stílusa nagyon izgalmas. Végül is ez az eredeti, de ugyanakkor a színek helyes kombinációja szokatlan és leginkább vonzóvá teszi a megjelenését. Ezért bátran ragadjuk meg a világ stylistok tapasztalatait, és hozzunk létre saját egyedi képet!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok