szandál

Kotofey szandál

Kotofey szandál

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. előnyök
 2. modell
 3. szín
 4. Vélemények

előnyök

A Kotofey márka vezető szerepet tölt be a gyermekcipők gyártásában. Sok szülő választja ezt a márkát gyermekeiknek. Akkor miért pontosan "Kotofey"?

E márka cipőinek gyártásakor az ortopéd sebészek minden követelményét és ajánlását betartják, és megfigyelik a gyermekek lábának korosztályi jellemzőit. Meg kell jegyezni, hogy a márka cipője nem ortopédiai. Ez a betegségek megelőzésére és a gyermek lábának megfelelő ívét képezi.

A gyártók azt mondják, hogy a szülőknek tudniuk kell, hogy az ortopéd cipő a lábfejlődéses patológiás gyermekeknek készült. Az egyéni megrendelésből a gyermek lábának formájából is készül. Megelőző cipő - a gyermekek egészségének megőrzése érdekében. De nem minden olyan cipőt lehet előállítani, amely jelenleg készül.

A Kotofey márka hivatalos honlapján a megfelelő gyermekcipőkre vonatkozó követelmények vannak:

 • Először is - ez az öltöző helyes magassága és helye.
 • Kemény és magas sarok a lábak rögzítéséhez.
 • Az anyag egyszerűsége és minősége. Ideális esetben valódi bőr.
 • Bővített orr.
 • Anatómiai talpbetét.
 • Vastag talp.
 • Csipkék, amelyek rögzítik a lábát.

modell

A modelltartományt nagyon széles körben mutatják be. Vannak cipők, amelyek az első lépésekhez és a serdülőkorig készültek.

A cipő gyártásához a Kotofey védjegy nemcsak természetes bőr, hanem egy új generációs szintetikus anyagok, például polivinil-klorid, poliuretán, hőre lágyuló elasztomer. Ezeket a talpok gyártására használják.

A cipők felső részén főleg természetes és mesterséges bőr, textil, gumi és csúcstechnológiai szintetikus anyagokat használok a cipőmembrán gyártásához.

A TM Kotofey egyik keresett modellje a textil felső cipő. Nem sok gyártó büszkélkedhet a minőségével és funkcionalitásával. A márka textilcipőinek fő különbsége az, hogy teljesen lélegzik. A textíliák és a bélés összekapcsolásának technológiájának köszönhetően ragasztófóliák nem képződnek, ami lehetővé teszi a textil nedvesség elnyelését és elpárologtatását.

Vannak cipők a termelésben azok számára, akik csak tanulnak járni. Ezt a gyűjteményt „Első lépéseknek” nevezik. Ennek a kollekciónak a gyártásához valódi bőrt használnak. Néhány modellben termopoliuretán van, így a talp nem csúszik. A kollekcióban található cipőkön van egy kis sarok, amely lehetővé teszi a baba lábának megfelelő fejlődését.

szín

A gyermekcipők gyártása nagyon fontos színek. Világosnak, telítettnek kell lenniük. A fiúk számára ezek a standard "férfi" színek - barna, kék, zöld.

A lányok számára a választás több - fehér, rózsaszín, bézs és más hercegnők színei. A finom színek mellett a lányok nyári cipőit és szandálait virágokkal és gyöngyökkel díszítik.

A színek sokféleségét látva, a legtöbb szülőnek van kérdése a cipők praktikusságáról. A gyermekcipők nagyon gyorsan piszkosak, különösen, ha a szín fehér. A márka cipőit azonban könnyű tisztítani és gyorsan száradni, mert etilén-vinil-acetátból készül.

Vélemények

Ha a "Kotofey" márka véleményét keresi az internetre, akkor ellentmondásos vélemények nem találhatók. A legtöbb szülő egyetért az ár-minőség aránygal. És vegye figyelembe a kényelmet, a praktikát, a designot, az anyagot, amelyből a cipőket készítik. Sok anya írja, hogy az egyik fontos előny a többi márkához képest a valódi bőr.

A második cipő ennek a cipőnek az, hogy a szandál és a nyári cipő puha, könnyű, kényelmes, a gyermek lábai nem izzadnak, és nem zavarnak semmit a játékból. És minden termék nagyon varrott, szépen, és ami a legfontosabb, hogy jól illeszkednek a lábhoz. Kiderül, hogy a megadott követelmények teljesülnek, és a TM Kotofey valóban a gyermekcipők gyártásában vezető egyik vezetőnek tekinthető.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok