Ruházat az elhízott nők számára

A nagy sifon méretei az elhízott nők számára

A nagy sifon méretei az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. modell
 2. Mit kell viselni?
 3. Stílusos képek

A divatvilág nem áll fenn - és most a plusz méretarányú hölgymodellek tizenéves lányokkal helyettesítik a modelleket. A természetesség modern kultúrába épül - és a divatipar gyorsan fejlődik új terek.

A csodálatos formák tulajdonosai már nem kell legalább valamit alkalmasnak lenniük a számukra, a szolgáltatásokhoz egy sor aktuális modellt. A hangjelzők egy hangon kéri, hogy a "fánk" ne rejtsék el testüket buggyos ruhákban, hanem elegáns és tágas sundresses ruhákat kínál a padlóra.

modell

A "maxi" safaran formátumú anyagok ideális választéka a sifon. Ez a puha és könnyű selyem- vagy pamutszövet meglepően kényelmes, lehetővé teszi a bőr lélegzését és a szellő bármelyikéből való áramlását, így a „Rubens” formák bármelyik modern tulajdonosának lehetősége van úgy érezni, mint Marilyn Monroe.

A „padlóhoz” készült sifon ruha lehetővé teszi, hogy valósággá váljon bármilyen kövér hölgy vágyának, hogy karcsúbb és törékenyebb legyen - lakonikus vágás, a többrétegű formatervezési minták és a drapériák szinte teljes elutasítása, a speciálisan kiválasztott nyomatok elegánsak.

A magas derék egy másik titkos fegyver a sifon sundresseshez, a szoknya "a padlóra". A derékvonal egy kicsit közelebb a nyakvonalhoz való elmozdítása kedvezően megkülönbözteti ezt a zónát, amely nagy arányú lányok joggal büszkék lehetnek. És lent kezdődik egy légy, repülő szoknya, amely vizuálisan meghosszabbítja a lábakat és álcázza a túlzott körösséget.

Az elmúlt években egyre több guruk a magas divatból hosszú ruhákat fordítanak a ruhákról a nyári sétákra az irodai stílus egyik elemévé, amely méltó helyettesítője az üzleti öltönyöknek. A csodálatos nők esetében ez a metamorfózis kétszeresen élvezetes - egy elegáns és hatékony megoldás lehetővé teszi számukra, hogy lenyűgözőek legyenek, anélkül, hogy elvesztenék a súlyosságukat és súlyosságukat.

Hogyan válasszuk ki?

Az évek folyamán a sundresses-en végzett munkák során a couturiers kimerítő feljegyzést készített arról, hogy ez a ruha a méret-plusz hölgy testre épül:

 • Azok a lányok, akik egy kicsit kövérnek tartják magukat, lehetőség szerint el kell kerülniük a szundresszusokat, a deréktól levágva;
 • Amikor kiválasztja a szövet színét, amelyből a sifonszárny varrt, az árnyékban kell maradnia, amely megfelel a hölgy szín típusának;
 • Sötét hajú hölgy tökéletes smaragd, "rózsaszín", lila és még szürke színű "padlóra";
 • A divatos, réz, világosbarna és barna hajú nőknek jobban meg kell nézniük az okker, a sárga vagy az olajbogyó árnyalatait;
 • A „pyshechkam” hajszíntől függetlenül nem ajánlott túlzottan élénk színekkel próbálkozni, hanem nagy mintázattal és vízszintes mintákkal is ellenjavallt.

Mit kell viselni?

A chiffon „padló” ruha még jobban fog kinézni egy nagy hölgynél, ha a megfelelő tartozékokat választja neki, és kiegészíti a megjelenést a megfelelő elemekkel. Fontos megjegyezni, hogy a mennyiségi „brutális erő” nem üdvözlendő.

A magas, de stabil sarkú cipő és egy hatalmas nyaklánc elég látványos üzleti öltöny lesz.

Egy alkalmi formátumú kép esetében egy sifon ruha ajánlott, hogy a bőrt sötétebb legyen, mint maga a ruha, egy árnyék vagy egy időtlen klasszikus - egy farmer dzseki. Ebben az esetben a lábak súlytalan szandálokat vagy elegáns balettlakásokat kapnak.

Beach verzió? Tegyen egy széles karimájú kalapot, napszemüveget és papucsot!

Attól függően, hogy milyen formában alakul ki a megjelenés, melynek alapja a „padlóra” készült sifon ruha, akkor egy zsákot kell választania.Elegáns tengelykapcsoló vagy demokratikus táska lehet a vállon - a lényeg az, hogy a képhez megy, és a tulajdonos szervesnak érzi magát.

Stílusos képek

 1. A fekete-fehér sundress, amely a „csendes mozi istennőinek” társulását idézi elő, egyaránt szerény és vonzó. A szokatlan erszényes pénztárca tökéletesen hangsúlyozza a szifon simaságát, szándékosan zavaros, széles sávjaival, amelyek megkülönböztetik a dekoltázs területét.
 2. Egy nagyon könnyű, virágmintás díszítésű, szimmetriájával és tömörségével díszített ruha az ókori görög ruhákra utal. A kockázatos, első pillantásra a keskeny pántok hozzáadják a kép természetességét és tehetetlenségét.
 3. Magas derék, széles öv, négy keskeny csíkra osztva, vízszintes varrással és gazdag színnel - semmi sem felesleges, de a kép lenyűgöző. A lila sundress és a fekete cipő kitűnő megjelenést jelent a teljességében.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok