Ruházat az elhízott nők számára

Nyári ruhák és nagy sundresses

Nyári ruhák és nagy sundresses

csatlakozzon a vitához

 

Ruházat - a legbájosabb és nőiesebb változata a ruházatnak, amely bármilyen korú és alakos lányoknak megfelel. Kezdetben a ruhákat csak testes szépségekre varrták, mert a szekrénynek ez a része szláv gyökerekkel rendelkezik, és a buja formák a női vonzerő előfeltételei voltak. Nyáron a ruhák és a sundresses a tökéletes ruházat a luxus formákhoz.

modell

A nyári ruha lehetővé teszi, hogy bármilyen megjelenést hozzon létre: az üzleti hölgytől a romantikus arisztokráciáig, a csodálatos szépségektől a stílusos városi fashionistaig. Napjainkig a nyárruhák és a sundressek kiválasztása a kövéreknek nagyon széles. A tervezők örömmel „növelik” a szabványokat, lehetővé téve a lányok plusz méretű játékát stílusokkal, próbálkozzanak a különböző színválasztékokkal, kísérletezzenek a stílussal.

A nyári ruhák változatai tucatnyi kövérre: ezek köpenyes ruhák, félig kész sundresses vagy mini-tunikák, strand opciók, amelyek magabiztosabbá teszik a nyaralást, szigorú irodai modelleket. Gyermekmodellben már régóta elhagyták a szabványokat, és a kövér lány ruhája olyan egyszerű, mint bármely más ruházat. A gyermek sundresse lehetővé teszi, hogy kényelmesen időt töltsön az iskolában, sétáljon a barátaival és a nyaraláson.

A tervezők keményen dolgoztak, hogy a nyári ruhák teljes egészében különleges trükkökkel rendelkezzenek, amelyek vizuálisan javítják az alakot. Ezek a kontrasztos betétekkel rendelkező modellek, ahol az aktív szín vagy anyag vizuálisan szűkíti a derékot vagy a csípőt, vonzza a figyelmet a dekoltázs területére. Olyan modellek, amelyeken sötét oldalfalak vannak, amelyeket egyszerűen nem vesz figyelembe a szem, nagyon előnyösnek tűnik, és az ilyen ruhában lévő lány vésett szobrává alakul.

Népszerű modellek, amik a frills-ekkel nem bírják a számot nehezebbé, hanem éppen ellenkezőleg, sima vonalakkal, problémás területeket teremtenek és a nyertesekre összpontosítanak. Chubby sundresses vagy két rétegű ruhák nagyszerűek. Ezeket a modelleket a következőképpen varrjuk: az alsó réteg (gyakran szatén vagy selyem), a nyugodtabb szín, a felső - világosabb, gyakran vastag csipke vagy csipke anyagból. Ez az alak súlytalanságának hatását hozza létre, ennek a modellnek a ruha lehetővé teszi, hogy vizuálisan több mint egy kilogrammot veszítsen el.

Tökéletesen hosszabbítsa meg a lábakat, és a sziluett karcsúbb modelljét hosszú szoknya teszi. Rendszerint a mellüket jól tartják, és a mellszobor alatt lágy függőleges hajtásokba kerülnek, amelyek szépen ábrázolják az ábrát.

Színes megoldások

A görbe formájú nők gyakran próbálnak elrejteni sötét ruhában, ami alapvetően rossz. Szerencsére a tervezők minden évszakban teljes ruhát és ruhát kínálnak, ami nagyon érdekesnek tűnik a színtartomány miatt.

Nyáron a meleg árnyalatok nagyszerűek: a lédús karmintól a cseresznyétől a sápadt barackig és a sárgabarackig. Ez a szín egyaránt szépen hangsúlyozza a cserzett és arisztokratikus halvány bőrt. A hőségben a nap színei mindig relevánsak: narancs és sárga, narancs vagy gazdag okker.

Esténként megengedettek a mélyebb, sötétebb tónusú ruhák és ruhák. Ez a szezon divatos monofonikus dolog, nagy, függőleges nyomtatással. Ez a hatás jótékony hatással van az alakra - húzza és lecsúszik.

A geometrikus mintákkal díszített világos ruhák is nagyon frissek. A titok az, hogy a grafikus nyomtatás elválasztja a szemet az egész figura hibáitól, összpontosítva a test nyerő részére. A ruhák mintázatának kiválasztásakor nem szabad túl nagy nyomtatású termékeket választani. Nagyszerű átlagos pöttyöket vagy cellákat fog kinézni, amelyek soha nem tűnnek ki a stílusból.Jobb, ha előnyben részesítjük a függőleges mintát - az ilyen csíkokat, valamint a zebra-szerű nyomtatást, hogy a sziluett feszesebbé váljon.

A nyár, bármit mondhatna, egy fényes és pozitív színek szezonja, ami jól néz ki az étvágygerjesztő formákon. Fehér és bézs, levendula és türkiz, világoszöld és halványzöld színárnyalatok vannak. Divatos sétányokon, smaragd, lila és gazdag kék ruhákkal és sundresses modellekkel, fényes nyomatokkal vagy monofonokkal.

szövetek

A túlsúlyos lányok számára előnyös a természetes szövetből készült ruházat. A pamutból, csíkból vagy szaténból készült, tökéletesen lélegző ruhák nem okoznak irritációt a problémás területeken, és az ilyen ruhák viselése öröm. A nyár folyamán nagyszerű választás lesz a selyemből, lenből vagy finom gyapjúból készült ruha vagy sundress. Az ilyen szövet higiéniai tulajdonságai nagyon magasak, és a megjelenés kifogástalan. Kiváló lehetőség egy irodai ruha - természetes ing szövet. A pamut mellett a lavsan szálból áll, ami a ruhát törhetetlen és nagyon kényelmes.

Kiváló megjelenés a cambric ruháin - finom, enyhén átlátszó szövet. Az ilyen ruhák nagyon romantikusak. Egy másik lehetőség a nyárra - egy ruha vagy egy farmer szundrája. A farmer nagyon vékony lehet, de mindig megtartja tulajdonságait. A farmer elemek tökéletesen „megtartják” az alakot és illeszkednek bármihez.

A mesterséges és természetes selyemhez, vékony Georgette-hez vagy Chine-hez kiválóan illeszkedik. Estélyi ruhák a stoutoknak gyakran varrottak a pongee-ból - egy áttetsző anyagból, durva felülettel és többszínű mintával. Mindezek az anyagok mérsékelt ragyogással rendelkeznek, jól borítják és elrejtik az alakzatokat.

Divat trendek

Ebben a szezonban a tervezők a divatos stílusok és ruhák modelljeinek egész sorát kínálták. Először is, ezek érdekes díszítésű változatok: kontrasztos betétek, zsebek és övek, karmantyúk és gallérok - az ilyen részletek figyelmen kívül hagyják az egészet.

Ezen a nyáron divatos sundresses merész nyomatok: virágos vagy "állati", etnikai mintákkal. Az étvágygerjesztő formák tulajdonosai, amelyek idegenek a komplexeknek, a tervezők egy kicsit csupasz. Nyílt nyakkivágással vagy nyakkivágással rendelkező hamis stílusok divatban vannak. Ezzel a tendenciával ellentétben a stylistok mindkét zárt ruhát viselik - a könnyű, áttetsző szövetektől, de a kezüket elrejtve, és a nyakörvét, amely a torok alá kerül.

Hosszú sundressek maxi szoknyával is divatban vannak. A tervezők különösen szeretik ezeket a magas derékú modelleket, valamint az egyik oldalról vagy hátulról magas vágású szoknyákat varrni. Jól néz ki a lehetőségeket, ahol az alsó feszes szoknya a térdre, az ugyanolyan elegáns átlátszó, esetleg többrétegű hurokba esik. A V-alakú nyakkivágással rendelkező modell, vagy a mellkasát hangsúlyozó fűző stílusosan fog kinézni. A sundress alja lehet "ballon" vagy A alakú.

stílusok

Gyönyörű és mindenki számára előnyös lehetőség a buja fiatal hölgyeknek - a görög stílusnak. A folyékony, többrétegű szövetből készült ruhák és ruhák bármikor tökéletesnek tűnnek. A görög stílus elrejti a csípőt és a lábakat, a pocakját drapérija, miközben kiemeli a magas mellkasot.

Ami az üzleti stílust illeti, itt a testes ruhák jobban illeszkednek - diszkrét szín és tömör formák.

A forró nyár egyik legkényelmesebb felszerelése a plusz méretű divatos nők aránya, akik a boho ruhákat veszik figyelembe. A hippi-esztétika és a párizsi bohémia szalon-chic-ének metszéspontjában született irányzat a nőknek szabadon illeszkedő tunikákat és sundresseseket mutatott be „a padlón”, nem tartva a mozdulatokat, ami lehetővé tette a bőr lélegzését, és ugyanakkor finoman elfedte az ábra tökéletlenségeit.

gyártók

Ha elegáns ruhát vagy ruhát szeretne vásárolni, akkor a különböző gyártók gyűjteményeire hivatkozhat.Természetesen a divatházak és a tömegpiac külföldről évente friss kollekciókat készítenek, de vannak olyan lehetőségek, ahol a modellek száma korlátozott, ami azt jelenti, hogy nagy esély van arra, hogy egy példányban vásároljon valamit.

Az orosz gyártók között megkülönböztethető a "Pollen" és a "BidenkovS" cég. Itt csak női ruhát varrtak ki, a sundresses és a ruhák nem foglalják el a listát. A gyártók kijelentik, hogy a legmagasabb minőségű szövetekkel dolgoznak, saját maguk tervezik meg a modelleket, és megrendelhetik.

Ukrajnában a női ruhák megbízható gyártói vannak - többek között a Luseta és a Zemal Collection cégek. Ezen gyárak termékei megfizethető áron kerülnek értékesítésre, de kiváló minőségűek. Mindkét gyártó folyamatosan frissíti a női ruházat kínálatát, amely az új divat világ hagyományos klasszikus jellemzőinek és elemeinek kombinációját kínálja az ügyfeleknek.

A női ruhákra szakosodott „Belfashion” fehérorosz gyártó azt ígéri, hogy a gyár minden terméke megfelel a magas színvonalnak, és megfelel a divatmodellnek a nagy divat területén. Egy másik márka a Fehéroroszországból - a „Runella”, amely bebizonyította magát a kiváló minőségű és stílusos ruhák gyártásában a szép hölgyeknek, akik inkább stílusosnak és relevánsnak tűnnek.

Mit kell viselni?

Ha cipőről beszélünk, akkor majdnem minden illeszkedik a sundresshez! Minden nap balettlakásokat vagy szandálokat, szandálokat vagy palátákat választhatsz szilárd talpon. Ha szereted a sarokköveket, vagy a világba akarsz menni, a legjobb megoldás a cipők vagy szandálok, amelyek sarokkal vagy ékekkel rendelkeznek. A nyári csizma érdekes lesz rövid rövidítéssel.

A nyári ruhában eldobhatja a tetejét, ha az időjárás vagy a kép megköveteli. Bármilyen hosszúságú sundress vagy ruha jól kötődik a kötött bombázó kabátokhoz és farmer dzsekikhöz. A farmer ruha kombinálható a hegycsúcsokkal, a felsőrészekkel, a ingekkel és a blúzokkal. A kötött ruha, a bolero vagy a nyaklánc nagyszerű kiegészítője lesz a nyári ruhának.

Ha kiegészítőkről beszélünk, akkor emlékeznünk kell: a teljes hosszúságú kép esetében nem szabad „aktív” ékszert választani, jobb, ha a ruhák maguk is fényesek. De az ünnepi képben a díszítés nagy lehet.

Látványos képek

Kellemes pillantást keres egy pártra vagy bármely más ünnepi eseményre. Mélykék színű, csillogó csillogással, aszimmetrikus vágással, sikeres hosszúsággal - ez a ruha vonzza a szemet! A nagyméretű ékszerek és a szatén cipő kontrasztos színben egészítik ki a ruhát, így érdekesebbé válik.

Kiváló példa arra, hogyan nézhet ki a nőies és kifinomult fekete. A sifonréteggel borított ruha-nyüzsgő kedvezően hangsúlyozza a figura erősségeit, és a cipő, amely nyitott sarokkal van ellátva, a sziluettet megnöveli és a lábakat hosszabb és karcsúbbá teszi.

Érdekes stílus: egy szokatlan résszel díszített midi ruha, széles ujjú és magas derékvonal extra hüvelyeket rejt. Együtt hihetetlenül stílusosnak tűnik, és a poros szürke szín lehetővé teszi, hogy ilyen ruhát viseljen és dolgozzon.

Ez a ruha egy példa arra, hogyan kell játszani a szín kontraszton. A nyugodt, szürke-kék szín kedvezően hangsúlyozza a fényes rózsaszín övet, és a gondatlan vágás vizuálisan lecsökkenti az ábrát. Adjunk hozzá egy hatalmas nyakláncot és sarkú szandálokat - készen áll a stílusos megjelenés alkalmi stílusban!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok