sapkák

Reima kalapok

Reima kalapok

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. előnyök
 2. modell
 3. készlet
 4. Színes megoldások
 5. anyagok
 6. Vélemények
 7. méretek

Reim cégét több mint 70 éve alapították. Jelenleg kizárólag gyermekruházatra szakosodott. Számos anya szeretne ezt a márkát. Valóban, ebben a ruházatban kényelmes futtatni, ugrani, felkapaszkodni a fákon, egy hó csúszdából, és áthaladni a pocsolyákon. A gyermek mindig kényelmes, meleg, száraz és anya nyugodt.

előnyök

 1. Védve az időjárás viszontagságaitól.
 2. Kényelmes használni.
 3. Mint a felnőttek és a gyermekek.
 4. Minden ízléshez meleg és kényelmes kalap tartozik.

modell

A gyerekek és a szülők már régóta szeretik Reim és Lassi sapkáját. A Reim-kalapok széles választéka között még a legigényesebb anyák és a kis divatstúdiók is találnak valamit a saját ízlésüknek.

A modellválaszték különböző stílusokban jelenik meg:

 • sisak kalap;
 • divatos sapka-sapka (sztring nélküli sapkák);
 • nyakkendők;
 • sapka pomponnal;
 • kötött sapkák;
 • sapka kalapáccsal;
 • hajpántok;
 • esőálló sapkák:
 • Panamák és sapkák;
 • Kalapok újszülöttek számára;
 • fülek és fülhallgatók.

Sok szülő inkább sapkák, sisakok, nagyon kényelmes használat, védelmet nyújt a széltől, nem csak a fejtől, hanem a nyakától is, a nyak rugalmas rugalmasságának köszönhetően. A fülvédő szélvédő lapjai védik a téli széltől.

Egy ilyen kalapban lévő gyermek meleg és kényelmes.

Népszerű beanie kalapok, mint egy kis mod.

Érdekes eső sapka. Ez a könnyű, eredeti kalapot védi az esőtől és a naptól.

Növekvő gyerekek, mint a fényes fejpántok.

A közelmúltban értékesítették a kalapokkal ellátott sapkákat és a fülbevalókkal ellátott meleg kalapokat.

Az újszülöttek számára láthatóak a prémes szigetelésből készült kötött sapkák vagy sapkák.

Szezonválasztás

Mindenki tudja, hogy nyári időjárás esetén érdemes könnyű panamákat és sapkákat viselni. Milyen kalapokat szeretne az ősz érkezésével?

A fejen meleg kötött csíkokkal kezdhetjük. A gyapjúból, meleg fleece bélésen kötődnek.

+10 foknál alacsonyabb hőmérsékleten a gyermeknek kalapot kell viselnie. Nem lehet túl szoros, valamint könnyű, meleg és lélegző, vagyis nedvességet kell felszívnia. Ez lehet egy kalapot, egy kötött sapkát, egy sapkát, fülzáró sapkát, sapkát vagy egy könnyű sapkát. Egy kis fagyban meleg sapka vagy gyapjú sapka fog működni, keserű hidegben könnyű sapkát kell viselni az alapvető meleg kalap alatt.

A Reim sapkái között további melegítéssel rendelkező téli modellek, valamint meleg gyapjú sapkák, tavaszi és őszi opciók, gyapjúból készült könnyebbek, gyapjú keverék, kötöttáru, pamut.

Gondosan olvassa el a termék legendáját. A hideg időjárás esetén válassza ki a magas fokú felmelegedésű sapkákat, speciális jelképpel jelölt - három hópelyhek, szélvédő betétek vannak a fülterületen. A "csepp" szimbólum, amely vízálló.

Őszi-téli kalapok vannak Reimatek-védővel. Melegek, szélálló és vízálló anyagokból készülnek, a bélés puha, gyapjú.

készlet

Mindig nyereséges megjelenésű szett - sál és kalap. Ehhez a készlethez ujjatlan vagy kesztyű is található. Próbáljon kiválasztani a megfelelő modelleket. A szokásos sálon kívül kényelmes nyakot is választhat (póló). Ha a gyermek kalapot visel, nem lehet sál.

Színes megoldások

Milyen színű kupakot válasszon? Itt kell támaszkodnia az ízlésére. A Reim kalapját különböző színekben mutatjuk be - nyugodt - fehér, szürke, bézs, fényes - zöld, türkiz, piros, sárga.

Vannak többszínű, csíkos, virágos, unisex modellek. Választhat egy kalapot minden ízléshez és a felsőruházathoz.

Kalapot választva figyeljen a gyermek felsőruházatának színére. Szóval, néhány szín - fehér, fekete, és lágy árnyalatú sapkák - szinte minden ruhára illik. A lányok számára néhány kalap díszítő elemekkel van kiegészítve.

Sok kalapban fényvisszaverők vannak, ami abszolút előny a téli-őszi időszakban.

anyagok

A sapkák gyártásához különböző anyagok használhatók. Például gyönyörű újszülött kalapok készülnek puha szőrme szigetelésből, gyapjú bélésként.

A csecsemők kupakja gyapjúból, kasmírból, más anyagból, gyapjú vagy pamut anyagból készül. A téli sapkák 100% -os gyapjúból vagy puha szőrme szigetelésből készülnek, a gyapjú bélés.

Népszerű kötött gyapjú sapkák. A szezonon kívül sok fleece-sapka, 50% gyapjú.

Vélemények

Többnyire pozitív vélemények. Vevők megjegyzik, hogy a sapkák kiváló minőségűek és szépek. Nem nehéz kiválasztani a megfelelő méretet és színt. Megjegyzik, hogy a sapkák szorosan illeszkednek a fejhez, a fülek szorosan zárva vannak, nem fújtak.

Sok dicséret sisak, de vannak negatív vélemények is. Néhány gyermek kényelmetlen, a kalap mindig a szemére kerül. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a vásárlás előtt mérje meg a sapkát.

Sok kalap van felszerelve fényvisszaverővel, amit az anya is szeret.

A kétségtelen előnyök közül említésre méltó az anyagok minősége, esztétikai fellebbezés. A felhasznált anyagoktól függően egyes sapkák vízlepergető hatásúak.

Néhány anya említi, hogy ennek a cégnek a ruhái egy kicsit többet érnek, mint a nem márkás ruhák. Érdemes megjegyezni, hogy évente többször is jelentős árengedményekkel járó értékesítés történik.

méretek

Továbbra is kitaláljuk, hogy milyen korban vásárolhat Reim kalapokat. Lehetőség van egy újszülöttnek és egy tizenévesnek is.

A sapkák méretarányos rácsát 34/36 méretben adjuk meg, ami 0-2 hónapos korig, maximum 58 hónapig tart 12-14 éves korban.

Ahhoz, hogy megtudja, milyen méretre van szüksége, meg kell mérnie a fej fejének határait.

Az alábbiakban egy nagyságrendű korosztály található.

kor

Méret (fej kerülete)

0 - 2 hónap

34/36

2-4 hónap

38/40

4-6 hónap

42/44

6-9 hónap

46

9 hónap - 1,5 év

48

1,5-3 év

50

2-5 év

52

4-7 év

54

7 - 12 évesek

56

12-14 évesek

58

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok