sapkák

Csőcső

Csőcső

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Mi az?
  2. modell
  3. minták
  4. anyag
  5. szín
  6. Hogyan kell viselni?
  7. Gyönyörű képek

Gyakorlati kifinomultság - így jellemezhető egy olyan kalap, amely az utóbbi időben népszerű volt a divat nők körében. Ez egy cső-sapka, amely csodálatosnak tűnik szokatlan alakja és hangulatos kötött szerkezete miatt.

Mi az?

A kalap-trombita (más néven ike vagy snud) egy gyűrűbe varrott sál, általában legfeljebb másfél méter hosszú és 25-30 cm széles.

Ez a dolog a 20. század elején jelent meg, majd ismételten visszatért a divatbajnokságokhoz. A mai napig a kialakítása kicsit megváltozott, de a modell csak ezt részesítette előnyben, és a nők még jobban szerették.

Ez a népszerűség azzal magyarázható, hogy ez a frizura kalapban és sálban is használható. Egy stílusos sál (amely egyébként különböző módon viselhet) egy mozdulattal kalapot képez.

A Snud tökéletesen felmelegíti és védi a szélet. Különböző ruházati stílusokkal kombinálva: egy nőies ruháról egy sípályára. Emellett a kalap bármilyen korú nők számára is alkalmas.

modell

A kupakcsövet a mai napon különböző modellek mutatják be. Dinamikus lányok szeretik a sportos változatot, díszítő elemek nélkül. Az ilyen frizura sűrű, kis viszkózus (rugalmas, harisnya vagy harisnyakötő felület), különböző hagyományos színek (fekete, kék, piros).

A finom fonal csipkés csipke, amely a legjobban harmonikusan néz ki a kötött tárgyakkal, bájosan néz ki, ami romantikus megjelenésű. A kiváló hímzéssel ellátott sapka nem teszi lehetővé a frizura gondatlanságát - hátulról szépen gyűjtött hajra van szükség.

Ha inkább fényes észrevehető dolgokat szeretne, akkor az opció egy kalapot, nagyszerűen gyöngyökkel, flitterekkel vagy bordákkal díszítve.

Egy drága nyércmodell alkalmas az elegáns hölgyek számára, aki a szokásos szőrme sapka alternatívájaként működik.

Ha imádja a kötött dolgokat, különösen a kézzel készített, akkor örömmel fogadja a vastag fonal nagy kötését. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy csak egy nagy arc jellemzőkkel rendelkező nő engedheti meg magának a nagy és durva párzást. Egy ilyen modell vékony kecses tulajdonságai egyszerűen elvesznek, ezért előnyösebb, ha az ilyen nők kényelmesen választják ki a finom áttört modellt vagy sűrű, nem dombornyomott kötött anyagot.

Szabványos méretüknél fogva a sapkák-trombita néha hosszú lehet - vállvonogatva vállát, vagy éppen ellenkezőleg, lerövidíti - csak a fejét takarja. Stílusos, széles választási lehetőség, különösen akkor, ha szándékosan viselkednek.

A hangulatos és multifunkcionális cipők népszerűségre tettek szert a tizenéves lányok körében. Végtére is, az anyáknak néha nehéz meggyőzni őket, hogy kalapot viseljenek. Aztán elindulnak a trükkre, hogy a lányuknak ezt a lehetőséget kínálják - úgy tűnik, nincs kalap, és ugyanakkor a lány védve van a hidegtől. Emellett a sapka cső mindig szépen keresi a fiatal arcot. Meg kell jegyezni, hogy a tizenéves modellek általában rövidebbek, mint a felnőttek (körülbelül egy méter hosszú).

Snudy találja rajongóit az idősebb nők körében. Ez a frizura képes frissíteni a képet, ragyogni a szemet. A megfelelően kiválasztott szín a bőr számára fiatalosabb megjelenést biztosít. Például a bordó sötét árnyéka létrehozza a blush megjelenését, és a kék kiemeli a nemes sátrát.

Ezen túlmenően, ha egy nőnek vékony vagy vékony haja van, akkor ismét egy sapka cső segít. Mint egy motorháztető, akkor a vastag haj illúzióját hozza létre, ha a haj elpirul.

minták

Kötött farok különböző mintákkal készíthető. A modell elegáns egyszerűsége egy szokásos rugalmas szalaggal van társítva (az arc- és szegélyhurkok váltakozása).

A varrás helyett egy ilyen termék cipzárral vagy gombokkal is összekapcsolható. A hangulatos és otthonos megjelenés egy dombornyomottabb angol gumit fog létrehozni. Az egyetlen ilyen megoldás nem lenne alkalmas üzleti képre.

A bolyhos szálak (pl. Mohair) sapkáját általában egyszerű technikával készítik (harisnya vagy harisnyakötő öltés). Az ilyen modellek még bonyolult minták nélkül is fényűznek.

Érdekesnek tűnik a kis gyöngy minta, egyszerű és ugyanakkor bonyolult - mint egy ékszer szétszóródása.

Mindig bájos a kötött vászonra, hogy bőséges zsinórokat, gyémántokat bonyolítson össze. Kézzel kötöttek, mindig eredetiek.

Ne feledje, hogy a divatos skandináv motívumok ebben a szezonban elhalványulnak a háttérben (talán még mindig fontosak a síutakon). A skót ketrec és a geometriai minta (kötött vagy hímzett) divatban van.

anyag

A sapka-cső különböző évszakokra tervezhető. Ez határozza meg, hogy mely anyagot választja. Az országgyapot, az angóra és a mohair tökéletesen alkalmas a téli fagyra. A luxus modellek drága kasmír vagy kötött prémből készülnek.

A tavaszi-őszi sátrak vékony műanyagból készült kalapok. Ez speciálisan kezelt pamut, viszkóz és finom gyapjú.

Ezenkívül különböző textúrákból álló anyagok kombinálhatók, például a prémes darabokkal díszített sapka-gallérok eredetiek.

szín

A színes divatos kupakcsövek kiválasztása - fontos pillanat. A sportmodelleket leginkább jellemző árnyalatokban - fekete, piros, kék - készítik. Az elegáns kép havasfehér laza.

Mindig stílusos, különböző szürke árnyalatú. Napjainkban a por és az ashy árnyalatok is divatosak, sőt érdekes lehet a nyomtatással kombinálni. Általában a szigorú pasztell színekben.

Ha azt tervezi, hogy kombinálja a nem feltűnő kalapot, majd válasszon egy gazdag színt: narancs, bor, lila, világos rózsaszínű árnyalatok. A rendkívüli lányok figyelmet fordíthatnak a menta és a citrom hangjára.

Ami az univerzális fekete színt illeti, akkor a legújabb divat trendek szerint el kell hagyni. Jobb választani egy sötétbarna vagy szürke sapkát.

Hogyan kell viselni?

A hangerőszabályzó viselésének módját a modelltől és attól függően, hogy milyen ruházatot kombinálnak.

A kora ősszel vagy a munkahelyen a kígyó egyszerűen beboríthatja a vállát, például egy tunika vagy nyakörv kötött ruhája fölött - meleg lesz, és egy eredeti köpeny szerepét tölti be. Mint üzleti megjelenés, a gallér optimálisan kiegészül a klasszikus nadrágokkal, nyilakkal és magas sarkú cipővel.

A Mink Lack szinte bármilyen felsőruházattal kombinálva. Ez tökéletesen kiegészíti a rövid bőrkabátot. Szintén egy szőrme-gallér harmonikusan néz ki egy klasszikus kabát, park és kabát. Az együttes teljességéhez adjon hozzá további prémes elemeket (lyo cipő, ujjatlan, szőrme).

A fiatal lányok könnyedén kombinálhatják a kalapot a rövid rövid nadrággal, szoros harisnya és magas sarkú cipővel. Opcionálisan - egy mini ruha.

Emlékeztetni kell arra, hogy ideális esetben az ugyanolyan szerkezetű dolgok kombinációja, például kötött ruházat, kötött nadrág vagy kesztyű. Jó a bőrkötésű kalap-trombita.

Gyönyörű képek

Bájos kötött sapka-cső, kellemes, világosbarna árnyalattal. A modell luxusát bonyolultan összefonódott zsinórok alkotják, amely a legjobban a sima szálak fényes vászonján néz ki. Egy pár snood mérkőzésen azonos szín, anyag és párosodás van kiválasztva.Ez a készlet hihetetlenül barátságos, vonzó képet teremt, amelyről melegen fúj. A gallér szépen keresi a lány megfelelő tulajdonságait. A hajszálak a kép romantikus tájolását támogatják. A szürke torna nem sérti az együttes teljes pasztelltartományát (a lány sminke is nagyon diszkrét).

Egy másik kötött snuda változat, alkalmas fiatal dinamikus lánynak. A vastag fonalból készült vastag harisnyakötőből készült fejdísz teljesen mentes minden dekoratív elemtől. Rövid bőrkabát és fekete-fehér csíkos pulóver, kiegészítve sportosabb stílussal. Cap-cső szándékosan véletlenül eldobta a fejét, és csak a fejének hátsó részét borítja.

Eredeti sapka-trombita szép búzavirág-kék színű. A modell alját hurkolt szegfűszeg formában horgolták. A termék díszítőelemekkel is díszített - virágokkal, hurkolt hasonló fonalból. A kesztyűk, amelyek tökéletesen kiegészítik az álmot, ugyanolyan díszítéssel rendelkeznek, ragyogó gombokkal vannak rögzítve. A nyakörv fehér színe tökéletesen árnyalja a kötött szett kék árnyalatát, ami olyan, mint a szép hajú szépség.

A fényes vörös snud ideális egy fekete klasszikus kabáthoz, különösen, ha a tulajdonos barna. A termék népszerű gyöngymintával készül, hasonlóan sok szétszórt gyöngyhöz. A sál-nyakörv gyönyörűen keresi a nyakát, és látványos őszi tartozékként működik.

A horgolt horgolt sapka finom pamutból készült fonalból ismét bizonyítja, hogy ez a frizura minden korosztály számára alkalmas. A modell fehér színe frissíti a nő arcát, és összhangban van a szemének sminkjével. Romantikus csipke vágás az üreg alján az alkalmazandó kötött virággal kombinálva teszi a képet nőiesebbé.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok