Női sálak

Hogyan kössünk egy hosszú sálat?

Hogyan kössünk egy hosszú sálat?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Az árukapcsolás módjai
 2. Hogyan kell viselni?
 3. Gyönyörű képek

Az árukapcsolás módjai

A divatipar annyira előrelépett, hogy kitaláljuk, hogyan kössön sálakat, először el kell döntenie a sálak osztályozását.

A leggyakoribbak a snud, a kanál és a kendő, a gyapjú sál és a kendő. Ráadásul az arafatka, a baktus és a boa is megtalálható.

Miután meghatároztuk, hogy milyen sálat használnak, meg kell értened, hogyan kell még mindig összekötni. A legalapvetőbb nem egyáltalán kötni. Egy kicsit nehezebb út - egy vállt dobni a vállára, és csak kiegyenesíteni.

Egy másik egyszerű módja a sál két végének eldobása oda-vissza, elöl hagyhatja a sálat lazán, vagy egy csomóba lehet kötni.

Azonban, ha eredetinek akarsz lenni, és szokatlannak tűnhetsz, akkor sokféle módja van a sálak összekapcsolására. Érdemes megjegyezni, hogy nem minden módon lehet védeni a hidegtől.

Egy másik jellemző - minden egyes sál típushoz nemcsak a saját árukapcsolási módja van, hanem bizonyos ruhák is.

A sálak összekapcsolásának népszerű módjai:

 • A "Pigtail" nemcsak gyönyörű lehetőség, hanem a nyakát is védi a hidegtől. Ez a módszer mind a nők, mind a férfiak számára alkalmas. Jobb, ha egy ilyen monofónikus sálat köti össze, mivel ha színes, akkor a szövés nem lesz látható. Elég, ha többször gyakorolják a tükört, és nagyszerű lesz.
 • A "Clamp" egy egyszerű módja a végrehajtásnak. A legjobb megoldás erre a módszerre alkalmas pálinka. A sál végei csomózottak és a tekercsek alatt rejtőznek.
 • „Csomópont” - csak két vagy három csomópontot készítsen, és a kép kész.
 • "Harness" - viseljen sálat, csomót, csavart a nyak körül, és készítsen egy második csomót. A csomópontokat enyhíteni kell.
 • "Francia csomó" - alkalmas hosszú sálakhoz. Hozzon létre egy hurkot, majd kétszer adja át a végeket. Az így csomózott gyapjú és pamut sál nagyon jó.
 • "Üzleti csomópontok" - szövés, alkalmas üzleti találkozókra és konferenciákra.

A sál mind női, mind férfi tartozék. Ha a nők rájönnek, hogyan kössék meg a sálat, akkor a férfiak teljesen nem tudják, hogy mások, a klasszikus árukapcsoláson kívül sálat is viselhetnek.

Számos lehetőség van. Az első út egy egyszerű csomagolás a nyak körül egy erős hideggel, a következő lehetőség, hogy a végeket a hurokba csavarja.

A sálat nemcsak a nyakon, hanem a fejen is viselik. A sál használata fejdíszként nagyon divatos és releváns. Bár sokan félnek a frizura miatt. Ha ezt eldönti, jó lesz, ha a fejed és a nyakad körül rögzíted. A szőrme kabátokkal, kabátokkal és kabátokkal fog kinézni.

Egy szép sálat összekötni egy kicsit gyakorolni kell, majd ellenállhatatlanná és mindig trenddé válik.

Télen nagyon szeretem a melegséget, a kényelmet és a kényelmet az időjárási viszonyoktól függetlenül, és ebben a pillanatban természetesen nagyon kellemes, hogy emlékezzünk a kendőre, amit a nagymamám köt. Ilyen sálak is divatban vannak, nagyszerűek lesznek, ha megfordítják és behelyezik a nyakába. Kényelmes viselni egy kabát, például bőr.

A gyapjúból készült sálat nem szabad csupasz nyakon viselni, jobb, ha egy blúzon vagy a szőrme ruházatán viselje. Annak érdekében, hogy a sál elég jól nézzen ki, hogy átlósan lehajthassa, megfordítjuk, a végeket hátra hagyjuk, és íjjal vagy több csomóval összekötjük.

A sálak nemcsak ha hidegek, hanem a forró szezonban is elhasználódnak. A tényleges megjelenés egy csipke sál egy fürdőruhával, amely többször is nyúlik át a nyakon.Egyesítsen néhány sálat a képhez, vagy használjon sálat, mint egy szálkabátot, és adja meg a koquettishness képét.

Ha nem egy meleg, hanem női kiegészítőként van szüksége sálra, válassza ki a könnyű és légköri szöveteket, amelyeket egy kábellel lehet megfogni.

A hátrafelé kötött sál nagyon elegáns. Az ilyen modelleket Arafatnak nevezik. Hajtsa be, nem lesz nehéz. A keleti smink kiegészítésére. Ez a sál jól néz ki a fejeden.

Meleg sálak érvényesek ebben a szezonban, még akkor is, ha csak véletlenül becsomagolnak.

A sálok sok variációját már említettük, egy másik a "lógó sál". Ez a rendszer alkalmas szatén sálakhoz.

A sálat a nyak köré gyűjthetjük. Ez a módszer hűvös időjárásra alkalmas. A sál jobb választani egy tarka és címerrel. Stílusosnak, vonzónak tűnik, és sok férfi nézetet vonz. Végtére is, például ősszel annyira hiányzik a napenergia és ez a fényerő hiánya.

A palatinák a legegyszerűbb viselet mindenki számára, elég csak a vállra dobni.

A bohém stílus egy olyan változata, amely az árukapcsolási sálaknak nem olyan bonyolult.

Egy sál-sálat szorosan becsomagolhatunk a nyak köré, a legmegfelelőbb selyemkendő, például geometrikus mintával.

Egy másik trend a kockás sál. Ez nem egy divat a divat világában. A sálkendő már régóta létezett az értékesítési piacon, és mindig is trend volt. Ez nem csak hangulatos és kényelmes, hanem nagyon szép is. Ezek a sálak szépek lesznek a felszerelt kabátokkal.

A legfontosabb, hogy emlékezzünk egy szabályra - az összes mód az alapstílusból ered. Talán meg fogja találni egyedülálló módon az árukapcsolást.

Hogyan kell viselni?

Szép sál nélkül a kép nem tűnik teljesnek, hideg időben pedig kényelmetlen. Sokféle sál van a felsőruházat tetején. A szövési trendben például a "fonat" nagyon szépnek tűnik, amelyet előre lehet fonni, majd egyszerűen csavarja a sál végét a hurokba.

A párnázott kabátokkal és kabátokkal a sál jól néz ki, egyszerű módon kötve: elég ahhoz, hogy félbe hajtsa úgy, hogy az egyik végén egy szemű legyen. Nyomja be a másik végét, és minden készen áll.

Gyönyörűen csomók néznek egy sálra - kettős vagy hármas. Ezek a sálak jobban kombinálhatók a felsőruházattal.

A nagy kötésű sálak, címerrel vagy pompomával csak a kabát tetején viselkednek. Tömeges sálak nyithatóak a kabáthoz.

Kötött, keskeny sálak, mint egy meleg kabátot viselő kabátot viselik, nagyon jól melegíti a nyakát. A hosszú sál végei nem lóghatnak le, hanem a kabát alatt kell elrejteniük.

A színes sálak nagyon fontos, világos sálak. Nagyon szép szürke snudy, amely tökéletesen illeszkedik egy rózsaszín kabát alá. Egy fekete kabáthoz illeszkedjen bármilyen fényes sál. Például fényes nyomtatással.

A sál kiválasztásakor számos szabály létezik:

 • Először is, nem érdemes kendővel kipróbálni a ruhákat, és elfedni valamit.
 • A második szabály az, hogy a sálat a színtípustól függően választja, különben a sál nem lesz stílusos kiegészítő, de teljesen felesleges.
 • A harmadik szabály - figyelembe kell venni az arányokat a sál arányában, különben kényelmetlenül néz ki.

Gyönyörű képek

Manapság a trendek állati és karikatúra-nyomatokkal vannak ellátva, amelyeket bőrkabátokkal és kabátokkal kombinálnak. Egy figyelmeztetés - az ilyen sálak csak a fiatal lányok számára alkalmasak, és nem a 30 év feletti nők számára.

A sál kiválasztásakor gondolni kell arra, hogy mit fog viselni. Legalább három dolognak kell lennie, amellyel egy sálat egyesít.

Snoodet viselhet kabátokkal, kabátokkal és kabátokkal, és nagyon divatosnak tűnik. Napjainkban különösen fontos, hogy egy nyakot viseljünk, mint egy kalapot. Elég, ha nyolcas alakját csavarja, és a fejére tette. Az ilyen sál tökéletesen véd a hidegtől.

Ma, a stoles nagyon relevánsak, tökéletesek minden felsőruházat számára. Alkalmasak még hideg, otthoni téli estékre is. Nagyon kellemes, ha ilyen ellopták a vállát, és forró ízletes teát inni.

A sál nemcsak hideg télre, hanem forró nyárra is hasznos lehet. Használható, miután a vállak fölé dobták, és a fejen jól csatolható, így védve a napfénytől. A különbség a szövetben és az árukapcsolási technikában lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok