Női sálak

Hogyan kössük meg a ruhát egy sálat a motorháztetővel?

Hogyan kössük meg a ruhát egy sálat a motorháztetővel?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hogyan válasszuk ki a felsőruházat sálat?
 2. Hogyan köti össze?
 3. A férfiak számára
 4. ábrázolás

A sál egy csodálatos kiegészítő, könnyen kiegészítheti a megjelenését, stílusát és teljességét adja, árnyékolja a szemed színét, hangsúlyozza az egyéniséget és az eleganciát. De ha rosszul választja, akkor ugyanolyan könnyen elrontja a képet.

Hogyan válasszuk ki a felsőruházat sálat?

Ma sok sál van - könnyű és meleg, széles és keskeny, monokróm és sokszínű. Sálak, pálcák, cipők, kötött, selyem, gyapjú - hogyan nem kell megfulladni ebbe a sokféleségbe, és kiválaszthatja, hogy mi az Ön számára megfelelő?

Néhány egyszerű tippet kínálunk:

 • Mielőtt belépne a boltba, nézze át a szekrényét. Még egy nagyon tetszett sál sem érdemes megtenni, ha nyilvánvalóan nincs rajta rajta.
 • Győződjön meg róla, hogy próbálja ki a sálat. Még egy sál, aki okosan ül a barátnőddel, egyszerűen nem felel meg neked.
 • Döntse el, mit vár. Ha a sálat a figyelem középpontjába kell helyezni, válassza a fényes sálakat nagy nyomtatással. Ha a feladata, hogy árnyékolja a ruháját, vagy befejezze a képet, figyeljen a sima sálra vagy sálra, egy kis, nem feltűnő mintával.
 • Ha egy kendőt választasz egy adott ruhához, a legjobb, ha közvetlenül vásárolhatsz.
 • Vastag kötésű sálak segítenek egyensúlyba hozni a buja csípővel rendelkező lányok számát, de a vékony fiatal hölgyek jobb választani valamit, ami kevésbé terjedelmes.
 • A nyakon átnyúló sál bal oldali végekkel vizuálisan hozzáadódik a magassághoz.
 • A hideg évszak sálat a gyapjú, a kasmír vagy a angóra, a nyári sálak - sifon, selyem, krepp-de Chine vagy vékony pamut.
 • Figyeljen a termék minőségére - nincs puffadás, jól kezelt élek, kiváló minőségű anyag.
 • A sál színe nagyon fontos, és meg kell egyeznie a színtípussal.

Hogyan köti össze?

Tehát, ha Ön egy ideális sálat választott magának, itt az ideje, hogy szépen és gondatlanul kösse össze. Van néhány árnyalat is a felsőruházat minden típusához.

A kabát

A kabát talán a legelterjedtebb felsőruházat. Sálak vele, szinte bármilyen kombinálható. Ezzel, és kezdje el a felülvizsgálatot.

 • A szőrmével ellentétben például egy vékony és vastag sálat viselhet egy kabáttal.
 • Egy rövid felszereléssel ellátott kabátot fog kinézni.
 • A nyugodt pasztell árnyalatú kabát sikeresen kiegészíti a fényes térfogatú sálat kontrasztos virágzással, a nagy mintázatú sálak, a geometrikus minták és a cella érdekes lesz.
 • A vállon átnyúló áttört kendőt a romantika képe növeli.

Hogyan köti össze?

A legegyszerűbb módja, hogy a sálat a nyakad köré tekerje, és a hosszú végeket lógja vagy csomózza. Ha a sál vékony, akkor a ruhák alatt rejtőzködhet, ha vastag, hagyja a kinyitott kabátot. Amikor hideg van, kinyújt egy sálat, hagyja ki a motorháztető alatt. A sálkötésnek ez a változata klasszikusnak tekinthető és minden felsőruházathoz illeszkedik.

Vastag kötött sál vagy ellopta, a vastag gyűrűkkel feküdt a nyak körül, és elrejtheti a végeket. Ilyen variánsnak nevezzük "gallérnak", és a kapucnival fölött van kötve, ha a sál terjedelmes vagy a ruhák alatt, ha vékony.

Hosszú sál vagy nyaklánc van a nyak köré, és a végek visszahúzódnak.

Vékony hosszú sálat lehet elszalasztani a motorháztető alatt és a nyakkendő egy egyszerű csomó vagy francia előtt.Francia csomó - amikor a sál félig összecsukódik, a nyakon és a szabad végeken átnyúlik a keletkező hurok.

Egy széles, vastag kötésű hurkot helyeznek a motorháztetőre.

Egyszerűen és hatékonyan kötött egy sál-sálat. Hajtsa össze a sálat egy háromszöggel, és hagyja, hogy a sarok elé kerüljön.

Szőrme kabát

 1. Nem szabad különféle kiemelkedő díszítőelemekkel díszített sálat választani - gyöngyök, flitterek, láncok - az ilyen dolgok nemcsak olcsónak és ízletesnek tűnnek, de nagy valószínűséggel idővel is rontja a prémeket.
 2. Jobb, ha a sálakat semleges színekből választjuk, kombinálva a szőrzet árnyalatával. A sötét szőrzethez ellenkezőleg, kontrasztos, könnyű sálat választhat.
 3. Előnyben részesítjük a könnyű, áramló szöveteket - selyem, kasmír, finom gyapjú.

Hogyan köti össze?

A fedél alatt söpörje át a szélességet, húzza előre a végeket, átlépje őket és dobja vissza. Az első redőnyök elegáns redők.

Napjainkban nagyon népszerű a sálat egy bundával kombinálni. Tegye a sálat a fejére, és a sál elé vagy mögé csavarja. Ha a szőrzet vékony (például nyérc), akkor a széleit a motorháztető tetejére hagyhatja, különben jobb, ha a sál végeit kitölti a bundában.

Az egyszerű hosszú sál végei is jobbak a bunda alatt, de ha a végeket bordákkal vagy szőrmékkel díszítik, jobb, ha mindenki láthatja őket.

A francia csomó jól néz ki egy bundában.

A vállán egy szögben dobott könnyű kendőt nemcsak egy kabátban, hanem bundában is díszíti.

kabát

A kabátoknak sok módosítása van, és a stílustól függően teljesen másnak tűnnek. Ezért ezeknek a sáloknak eltérőnek kell lenniük:

 • A nagyméretű kötött sálak, hosszú és széles szárak megfelelnek az egyszemű kabátnak, a kabát színétől függően - sokszínű vagy sima, nagy, terjedelmes mintával. Az ilyen sálak általában viseltek.
 • A kettős mellű kabátból selyemből vagy sifonból készült rövid és könnyű dekoratív sálak jól nézhetők ki, mind a világos, mind a pasztell színek, amelyek a ruhák alatt rejtve vannak.
 • Az alkalmi stílushoz széles, kockás sál ajánlott, valamint kötött sál, többszínű vagy sima.
 • A katonai alkalmas sál-bilincs vagy sálcső stílusa. Érdekes módon ezt a stílust szűk, de hosszú, sálak díszítik.
 • A levágott bevonattal mind puha anyagot, mind pedig hosszú kötött sálat viselhet. Monokróm vagy kockás színek elfogadhatók.

Hogyan köti össze?

Klasszikus és francia csomó kötve egyszerűen és látványos.

A nyakkendőcsomó szigorú kabátba illeszkedik, amely esetben a kabátot kigombolva hagyjuk, vagy egy sálat vezetnek a motorháztető alatt.

A sálat a nyak köré tekerheti, és érdekes íjjal kötheti. Ezzel a módszerrel azonban a kabátot legalább kissé ki kell nyomni, hogy helyet biztosítson az íj számára. Ezen túlmenően a sálat összekötő módja csak a hosszú nyakú hölgyek számára alkalmas.

Érdekes lehetőség - egy sálat a hámban csavarni, majd a nyak körül.

A "gallér" opció a rejtett végekkel is tökéletesen megközelíti a kabátot. Azt is meg lehet verni, ha a sálat bizonytalan szinteken helyezzük, az egyik a másik alá.

A sál egy bal sarokkal van elöl egy nagyszerű változat.

Egy egyszerű és elegáns módja annak, hogy összekötjük a hosszú sálat, hogy a nyakunk köré tekerjük, így az egyik vége elöl és a másik hátul.

Báránybőr kabát

A báránybőr kabátokhoz gyakran kötetlen sálakat vagy nyálkás. Egy áttört sál jól illeszkedik a sima báránybőrhöz, fényes, sötét és egy illeszkedő sálhoz. Vékony sálak báránybőr bevonattal nem viselnek.

A báránybőr sál, nyakkendő, mint minden vastag kendő vagy kabát. A legsikeresebb opciókat LIC-nek vagy bilincsnek tekintjük.

A férfiak számára

A sál kiválasztásakor a férfiaknak az egyszerűségre, a konzervativitásra és a természetességre kell ragaszkodniuk. Természetes anyag, visszafogott színek, diszkrét rajz - amely minden embert díszít.

Hogyan köti össze?

 1. Egyszerű vagy francia csomó.
 2. Bilincs.
 3. Sál vége elöl vagy hátul marad.
 4. "Cowboy" csomó - a sál bal első sarka.

ábrázolás

ifjúság

A khaki kabáthoz, barna szőrrel vágva, adjunk hozzá egy puha leopárd sálat a szőrzethez. Ha visszavonja a kabátját, egy elegáns francia csomót észlel.

Elegáns kép

A vastag kétszínű bézs sál ideálisan illeszkedik a bézs színű kabáthoz. A sötétebb barna árnyalat egy kicsit fényesebbé teszi a hangsúlyt egy jól csomózott "igát" tekintve, csak annyira, hogy ne rontja el a kép eleganciáját

elegáns

A bordó kendő gondtalanul kötődik egy bordó kabáthoz. Az elöl lógó hosszú végek vizuálisan kihúzzák a sziluettet. A motorháztető alatt tartott sál felemeli a szőrszálakat az arcra, nemcsak a melegséget és a kényelmet, hanem az arcszín felszínét is hangsúlyozza.

romantikus

A türkiz és a rózsaszín szokatlan kombinációja nagyon lírikus. A szelíd rózsaszín hosszú sál kiemeli a nőiességét és bársonyos bőrét, és elrejti a kisebb hibákat. Hosszú végek nyílt hosszú kabátdal kombinálva vékonyak lesznek. Nagyszerű lehetőség egy dátumra.

mindennapi

Egy nagyon vastag kötött sál, amely csak a nyak fölé nyúlik, félig könnyebb, mint egy kabát - mi lehetne egyszerűbb? Mindazonáltal stílusos és nem törött kép jön létre, amelyben meleg és kényelmes lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok