rövidnadrág

Reebok rövidnadrág

Reebok rövidnadrág

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. fajták rövidnadrág
  3. Tervező modellek

A Reebok világszerte híres sportruházat és lábbeli gyártója az egész családnak.

A kifogástalan minőség, a legújabb divatirányzatok betartása, az innovatív technológiák és fejlesztések, a legszélesebb modellválaszték csak egy hiányos listája a vállalat előnyeinek.

A márkás ruházat a sportruházat, a cipők, a pólók, a felsőrészek, az aerob ruhák, a jóga és, természetesen, rövidnadrágok közé tartozik. Róluk szólnak majd a cikkünkben.

Jellemzők

A Reebok elasztánt, poliésztert, bio pamutot és más természetes és high-tech anyagokat használ rövidnadrág készítéséhez. Ezeknek az anyagoknak a kombinációja lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb feltételeket hozza létre a test számára, nem zavarja a levegőcserét, gyors izzadtságot biztosít. A bőr a legintenzívebb fizikai terhelés mellett is jól lélegzik. A rövidnadrágok nem vágódnak be a bőrbe, és nem korlátozzák a mozgásokat.

E márka alatt a professzionális sportolók és amatőrök számára készült ruházatot gyártják. A modellek tervezése során a vállalat professzionális szakemberei dolgoznak.

A Reebok nem csak a felnőttek számára készült gyűjteményeket fejleszt. Fiatal ügyfelei számára a különböző széles választékú, különböző hosszúságú, különböző díszítőelemekkel díszített rövidnadrágok széles választékát kínálja a cég. Ezek a rövidnadrágok nemcsak a képzéshez tökéletesek. A mindennapi életben viselhetők. A cég tervezői saját, könnyen felismerhető stílusukat fejlesztették ki.

fajták rövidnadrág

A cég számos, a hivatásos foglalkozásra szánt rövidnadrág gyűjteményt gyárt különböző sportokban.

Crossfit rövidnadrág. Külsőleg nagyon hasonlít a klasszikus modellhez, azzal a különbséggel, hogy ezekben a rövidnadrágokban egy speciális öv van, amely megbízható rögzítést és kiváló illeszkedést biztosít. A modell lekerekített élekkel rendelkezik, aminek köszönhetően könnyedén elvégezheti a legmagasabb és legaktívabb mozgásokat nagy amplitúdóval. Gyorsan és hatékonyan elnyeli a nedvességet az izzadás során.

Kompressziós nadrág. Ezeket a modelleket terápiás és profilaktikus célokra használják. Az ilyen rövidnadrágok viselése lehetővé teszi a comb és a fenék bőrének meghúzását, hogy megszabaduljon vagy csökkentse a vénás dilatációval és a striákkal kapcsolatos problémák megjelenését.

Jégkorong rövidnadrág a védőruházat kategóriába tartoznak. Az ilyen modellek kifejezetten jégkorong számára készültek. Különleges csészék a combterületen a nadrágba vannak varrva, hogy megvédjék az ízületeket a sérülésektől. A poliuretán betétek megvédik a lumbális területet és a coccyxot a sérülésektől.

A varrási nadrághoz használt anyag külön említést érdemel. Magas kopásállósága, tartóssága, tartóssága, praktikussága, könnyen mosható és gyorsan szárad, és nagyszámú mosás után is megőrzi eredeti megjelenését.

A szövet magas szakítószilárdsággal rendelkezik, ezért ideális a sportruházat gyártásához. A további kényelem érdekében az anyagot antibakteriális és vízlepergető vegyületekkel kezelik.

A női rövidnadrágok a férfi rövidnadrágjaitól eltérőek, elegánsabb megjelenésűek, egyes modelleken simított élek, gazdag szín, eredeti nyomtatás stb.

A férfiak számára a cég rövidnadrágot kínál professzionális sportokhoz. A Kevlar és a cordur anyagként szolgálnak a szabásukhoz.Az ilyen modellek előnyei: kompressziós hatás, kényelem, tökéletes illeszkedés, rugalmasság, tartósság, légáteresztő képesség stb.

A Reebok üzletekben rövidnadrágokat nem csak felnőtteknek, hanem gyermekeknek is vásárolhat. A többi termékhez hasonlóan kiváló minőségű, modern design, praktikus és könnyen használható.

Ami a színtartományt illeti, ezek elsősorban klasszikus színek (fekete, fehér, piros, kék), valamint gazdag, élénk színek (sárga, narancssárga, rózsaszín, mész stb.). A ruhák minden modellje szükségszerűen vállalati logóval díszített.

Tervező modellek

Ez a modell teljes mértékben megfelel a sport rövidnadrágok legszigorúbb követelményeinek: tökéletes illeszkedés, klasszikus vágás, belső varratok, tépőzáras stb. Ezen kívül a rövidnadrágok modern stílusban készülnek, figyelembe véve a legújabb divat trendeket: a kontrasztos színek kombinációja és az eredeti nyomtatás.

A sportcipők elegáns modellje, kifejezetten az emberiség gyönyörű felének számára készült. Kényelmes illeszkedés, kényelmes hosszúság, feszes illeszkedés, fényes, eredeti nyomtatás - ezek a rövidnadrágok bármilyen sportruházat díszítenek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok