rövidnadrág

Védő rövidnadrág

Védő rövidnadrág

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Női modellek
  3. Gyermek modellek
  4. márka
  5. Hogyan válasszuk ki?

A traumás sportokban való részvétel fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsanak a biztonságukra. A védőfelszerelés olyan elemekből áll, amelyek közül az egyik speciális rövidnadrág.

Jellemzők

A női védő nadrágnak számos jellemzője van. Mert azért jöttek létre, hogy megvédjék a tailbone-t a traumás sportok alatt bekövetkező ősszel. Ezért a hátsó részen különleges védelem van, amely tartós habréteg. Ez elnyeli az ütközés erejét, így nem fogsz félni az eséstől.

A védő rövidnadrág előnye, hogy a védelem meglehetősen nagy területet foglal el, ugyanakkor nem túl terjedelmes, így a rövidnadrágok nem fognak hozzáadni neked extra fontot.

Női modellek vonzó vágás és befejezés, így magabiztos és kényelmes. Lélegző anyagból készülnek, így a szauna hatása nem veszélyezteti a bőrt. Mivel a rövidnadrágok védelmét általában eltávolítják, könnyen moshatók és moshatók.

Női modellek

A snowboardozáshoz

Az ilyen rövidnadrágok mind a kezdő, mind a fejlett szakemberek számára szükségesek, mert senki sem mentes az esésektől. A snowboard rövidnadrágokat elsősorban a coccyx védelme érdekében tervezték, de minden puha ülés, comb és csípőcsont területén védőbetétek is vannak. Ezekben a rövidnadrágokban nem fél a hóban ülni, vagy egy hideg széket felvonni.

motorkerékpár

Különleges védelem szükséges abszolút minden motorkerékpáros számára, még akkor is, ha nem vezető, hanem utas. A szabványos felszerelés mellett nem szabad elfelejtenie a csípő és a farokköteg védelmét. A puha és kemény elemek speciális kialakítású védő nadrágai csökkenti a sérülés lehetőségét az ősszel.

Görkorcsolyázáshoz

Varrott hálós anyagból és speciális betétekkel kiegészítve. Ennek az anyagnak a sűrűségét a szükséges védelmi szint határozza meg. A párnák a combokon, a fenéken és a coccyx-on találhatók.

Ha szélsőséges robogó, vegye figyelembe a Kevlar betétekkel rendelkező rövidnadrágokat - a sisakot és a páncélzatból készült anyagot.

Gyermek modellek

Görgők és gördeszka

Ha gyermeke szeret görkorcsolyázni, különleges védőszemüveget vásárolhat neki. Rugalmas hálós anyagból vannak varrva, amely tökéletesen eltávolítja a nedvességet és biztosítja a termék tartósságát.

Védőbetétek speciális polietilén habból. A jobb szellőzés érdekében minden betét perforációval rendelkezik. Az anyag teljesen biztonságos az egészségre, mechanikai sérülés esetén gyorsan helyreállítja az alakját. Sok betét, így nem lehet aggódni a gyermek biztonsága miatt.

Ezek a rövidnadrágok alkalmasak gördeszkázásra és más traumás sportokra is nyáron.

Snowboardozáshoz és műkorcsolyázáshoz

A rövidnadrágok finom, hálós hálóból készültek, puha bevonattal. Ezek a legjobban alkalmasak minden téli sportra. Különleges bélésűek az alsó hát, a farokkötélen és hátul, az istálló csontokban.

Az átfedések lelassítják az ütést az ősszel, védve a zúzódásoktól és sérülésektől. Kényelmesen lovagolhatnak és hideg felületen ülhetnek.

márka

Zandona

A Zandona a motorkerékpárok gyártására specializálódott. A márka összes terméke garantálja a minőséget és a megbízhatóságot.Ezért a védő rövidnadrágban magabiztosnak és kényelmesnek érzi magát. Garantált a motorkerékpár lovaglás közbeni biztonság.

Fekete tűz

A védő nadrágot a síeléshez és a snowboardozáshoz tervezték. Kiváló minőségű "lélegző" anyagból készülnek, amelyek teljes megbízhatóságot és kényelmet biztosítanak.

Biont

Ennek a márkának a védőfelszerelése a sí ünnepek kedvelőinek szól. Úgy tervezték, hogy amikor leesik vagy ütközik, a szervezet szinte nem érzi az ütést, és a sérülések és zúzódások kockázata minimálisra csökken. A változatos modellválaszték lehetővé teszi, hogy minden ízléshez védőszalagot válasszunk.

Alpinestars

A cég a csúcstechnológiai védőfelszerelések gyártására specializálódott. Ugyanakkor az innovatív technológiáknak megfelelő kerékpáros modelleket is fel lehet venni, és ugyanakkor megfelelnek az összes minőségi előírásnak.

Hogyan válasszuk ki?

  • Védő rövidnadrágok kiválasztásánál figyelembe kell venni a versenyző korát és nemét. Tökéletesen illeszkedniük kell, nem lehetnek nagyok, vagy fordítva - kicsi.
  • A termék merevsége ugyancsak fontos, kiválasztható attól függően, hogy milyen traumatikus a sport. Például a motorkerékpár rövidnadrágjának magasabb fokú védelmet kell élveznie, mint a kerékpáros rövidnadrág.
  • A védő rövidnadrágot férfiak, nők és gyerekek osztják szét, ezért fontos figyelembe venni a választás során. Általában anatómiai tulajdonságokkal vannak varrva, ami javítja a védelem mértékét. Igaz, vannak unisex univerzális modellek is.
  • A női rövidnadrágok gyakran tömörítő hatást fejtenek ki, mert a nők gyakrabban szembesülnek a varikózus vénák problémájával.

A gyerekek rövidnadrágai nem túl szorosak, nem túl feszesek. Először is, a gyermek gyorsan nő ki belőle, és másodszor, a combok hosszú ideig megnyomása, a védő nadrág károsíthatja a gyermek testét.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok