Sütőedények

Jellemzők edények AMT GastroGuss

Jellemzők edények AMT GastroGuss

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Cégről
 2. Termelési árnyalatok
 3. Erősségek és gyengeségek
 4. A választék és az ételek jellemzői
 5. Az ellátás és a működés finomságai

A német AMT GastroGuss konyhai és konyhai kiegészítők a híres szakácsok lelkes megjelenését vonzzák, és a kulináris művészet világában széles körben keresnek. A hosszú élettartamnak, a megbízhatóságnak, a modern és stílusos kialakításnak köszönhetően minden konyhai felszerelés nélkülözhetetlen asszisztenssé válik nemcsak szakmai, hanem amatőr konyhában is.

Cégről

Az AMT GastroGuss modern német cég az egyik vezető a kiváló minőségű edények gyártásában. Az egyedülálló és innovatív gyártási technológiák biztosítják a maximális működési és biztonsági szintet. Az AMT GastroGuss konyhai edények segítségével készített ételek gazdagabb ízűek és fényes aromájúak.

A márka hazája Németország, ahol a cég saját öntöde alapja, kiváló minőségű alumínium termékeket gyártva különböző jól ismert márkák rendelésére. Nemrégiben az AMT GastroGuss saját logójával kezdte meg a tapadásmentes ételeket, és azonnal vezető szerepet töltött be ezen a területen.

Érdemes megjegyezni, hogy a német étkészlet ez a védjegye a német kulináris csapat nemzeti csapatának hivatalos szállítója, és a 2012-es Erfurtban megrendezett kulináris olimpián vezető szerepet tölt be.

Termelési árnyalatok

A nagy szilárdságú konyhai eszközök gyártásához a gyártó csak kiváló minőségű anyagokat és innovatív fejlesztéseket használ, az egyes gyártási szakaszok folyamatos figyelemmel kísérése a környezet gondozásával történik. Az ételeket Lotan technológiával végzik. Az olvadt alumíniumot fém formákban kézzel öntötték, és gravitációval egyenletesen elosztják.

Hosszú, szobahőmérsékletre történő hűtés után a munkadarabot kézzel csiszoljuk, és speciális kerámiaréteg, beleértve a titánvegyületeket is alkalmazzák. Ezután a felületre felhordjuk nagy teherbírású nem tapadó bevonat, magas hőmérséklet (kb. + 420 ° C) hatására rögzítve. Ez a gyártási mód biztosítja az egyes konyhai kiegészítők maximális szilárdságát és tartósságát, amelyet a nemzetközi energiahatékonysági tanúsítványok A-osztály.

Fontos! A német AMT GastroGuss gyártó terméke a legjobbak közé tartozik a termelés szigorú ellenőrzése a vállalat tanúsítási és környezetgazdálkodási központjában.

Ami a termékek minőségét illeti, az innovatív tartós bevonatnak nincsenek analógjai a gyártók között, és egyedülálló összetétele (perfluor-oktánsav nélkül) lehetővé teszi az egészséget veszélyeztető használatát.

Erősségek és gyengeségek

Az AMT GastroGuss edényei, edényei, tartozékai gyakorlatilag nincsenek hibáik, A német konyhai eszközök felhasználói által készített visszajelzések lehetővé teszik, hogy kiemeljük a következő előnyöket:

 • gyors főzés;
 • a minimális zsírtartalomnak köszönhetően „egészséges” ételt készítenek;
 • a többrétegű, nem tapadó bevonat magas szintű termékerősséget biztosít;
 • a magas hőmérséklet ellenállása;
 • hosszú üzemeltetési idő;
 • könnyű használat és gondoskodás;
 • az innovatív, kézzel készített technológiák és a modern tervezési trendek használata.

  A kisebb hiányosságok közül érdemes megjegyezni, hogy a német gyártású konyhai felszerelések magas költsége csak az ügyfelek véleménye. Az ételek jelentős árának kialakulása a felhasznált anyagok magas színvonalának, a technológiai folyamat összetettségének és a termékek összeszerelésénél alkalmazott egyedi munkakörnyezetnek köszönhető. Az AMT GastroGuss serpenyő a teljes üzemidő alatt többször fizet a beruházásért.

  A grillezőpanel vagy egyéb konyhai felszerelések kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy figyelembe vegye annak műszaki jellemzőit és az előállításához felhasznált anyag minőségét. A főzéshez használt edényeknek olyan funkcionálisnak, praktikusnak és kényelmesnek kell lenniük.

  Ezek a jellemzők megfelelnek a Gastroguss márka pannáinak, edényeinek, valamint egyéb konyhai kiegészítőknek, amelyeket kifejezetten a kulináris művészet szakemberei számára terveztek.

  A választék és az ételek jellemzői

  A vállalat különféle célokra, indukciós tűzhelyre, valamint nyílt tűzön való használatra készült ételek széles választékát gyártja, amely a főzés jellemzőit figyelembe véve történik. Az edények, edények, edények és egyéb konyhai kiegészítők AMT GastroGuss öt rétegből készült, nem tapadó és antibakteriális bevonatokból készülnek.

  A deformációval szemben ellenálló sűrűsített aljuk optimálisan elosztja a hőmérsékletet a felszínen, és lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze a hőt. A termeléshez használt öntött alumínium termoaktív tulajdonságokkal rendelkezik, ami jelentősen csökkenti a főzéshez szükséges időt, miközben megtartja a termékek összes hasznos tulajdonságát.

  A sütőedények sokféle formája biztosítja a különböző magasságú oldalak jelenlétét, a bevonat típusát és a szegmensekre osztást. A felhasználás céljától függően az AMT GastroGuss serpenyő a következő típusokra oszlik:

  • halak számára (ovális);
  • dohány-csirkék (négyzet alakú, speciális sajtófedéllel);
  • grilledények;
  • WOK;
  • palacsinta és sok más.

   Az AMT GastroGuss konyhai edények egyik előnye a hőálló, tartós fogantyúk jelenléte, amely lehetővé teszi, hogy az edényt készen álljon a sütőben, anélkül, hogy egy speciális edénybe tenné. A speciálisan adaptált anyag + 250 ° C-ig képes ellenállni az esztétikai tulajdonságainak elvesztése nélkül. Az univerzális típusú pannákat pörkölésre, pörkölésre, pácolásra és egyéb élelmiszer-feldolgozásra használják.

   A kis térfogatú részek főzéséhez vagy felmelegítéséhez egy 20–24 cm átmérőjű serpenyő kiváló választás lehet. Nagy mennyiségű ételt lehet főzni egy 26 cm átmérőjű, 32 cm átmérőjű, serpenyőben. A nagy serpenyő nélkülözhetetlen a vendégek főzéséhez és számos családi ünnepséghez.

   Fontos! A főbb különbség a palacsinta és az univerzális serpenyőben az, hogy alacsony oldaluk van, ami hozzájárul az edény kényelmes fordulásához egy speciális spatulával. A nem tapadó bevonó serpenyőn palacsinta és palacsinta vonzó rózsás színt kap.

   Titán kerámia grillezőpanel a német ételek közül a legnépszerűbb. A barázdált felületnek köszönhetően az ilyen serpenyőben főzött étel nemcsak vonzó megjelenést kap, hanem megtartja a maximálisan hasznos alkotórészeket is. A sűrű többrétegű alsó olaj egyenletesen oszlik el a felületen, és nem forral el. Gyakran előfordulhat, hogy a grilltálca eltávolítható fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi az étel sütését a sütőben.

   Egy ilyen serpenyőben történő főzés közben csökken az olajfogyasztás, mivel a termékeket saját gyümölcslevek felhasználásával készítjük el a grill jól fűtött felületén, amely az ételeket maximálisan lédús és ízletes.

   serpenyő Ez egy mély tartály, kiterjesztett fogantyúval, ami hasonlít valamire egy serpenyő és egy serpenyő között.Egy kis adag levest, mártást vagy pörkölt zöldséget is készíthet benne. A kényelem érdekében a serpenyőben levehető vagy öntött fogantyúk vannak felszerelve. A sütőbe főzésre alkalmas ideális edénytípus a pörkölő. Ez egy mély forma kis öntött fogantyúval és tapadásmentes bevonattal, amely lehetővé teszi sok kulináris remekmű létrehozását.

   WOK pan a konyhai eszközök viszonylag új témája. Segítségével az ázsiai ételeket, valamint a süteményeket vagy a pörkölt zöldségeket is megkóstolhatja. A ferde oldalakkal ellátott serpenyő különleges alakja lehetővé teszi, hogy a termékek egyenletesen felmelegedjenek.

   serpenyő
   WOK pan

   Az ellátás és a működés finomságai

   Az öntött serpenyők gyártója akár 25 évig garantálja termékeik folyamatos és funkcionális működését. A német gyártás konyhai felszerelésének lehető leghosszabb időszakának biztosítása óvatosan kell kezelni. A csiszoló kefék és a mosószerek agresszív összetevői hátrányosan befolyásolhatják az edények felületét, így a mosogató edényeket és edényeket forró vízben kell végezni. minimális mennyiségű mosószerrel. Mosás után törölje le egy puha ruhával.

   Az AMT GastroGuss sütőedényekről további információkat talál a következő videóban.

   Írj egy megjegyzést
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

   divat

   szépség

   kapcsolatok