Sütőedények

Fissman modellválaszték

Fissman modellválaszték

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Fissman sütőedények
 2. Fissman pan típusú
 3. Hogyan válasszuk ki?

Minden háziasszony bizalommal fogja megmondani, hogy a kulináris élvezeteinek sikere közvetlenül attól függ, hogy milyen ételeket főz nekik. A kulináris területen a legfontosabb "szerszám" a serpenyő, valamint a gazdaságban található sütőedények száma és minősége, azaz az ételek gyártója. Napjainkban rengeteg serpenyő van a piacon - fedéllel és anélkül, palacsinta és mélyen a második kurzusokhoz, grill, öntöttvas, márvány és kő bevonat. A legfontosabb dolog - választani a legmegfelelőbbet.

Fissman sütőedények

A Fissman dán gyártó praktikus és modern, kiváló minőségű és stílusos sütőedényei már régóta népszerűek a háziasszonyok és a szakácsok körében.

A sütőedényeket Kínában gyártják a modern európai technológiák szerint. Tekintettel arra, hogy az ételek felszabadítása nem Európában van, a költsége jelentősen olcsóbb. Most egy ilyen serpenyő minden olyan család számára elérhető, amely értékeli a minőséget és a kényelmet.

A Fissman már régóta az üveg, kerámia, öntöttvas és alumínium edények gyártója pozitív pozíciójában áll. A márka választékában - ajándéktárgyak, különböző konyhai kiegészítők. Ami a serpenyőt illeti, akkor Fissman körülbelül 150 modellt tartalmaz. Például egy „márványbevonattal” rendelkező híres serpenyőt csak Kínában állítanak elő, míg az európai gyártóknak nincs ilyen termékük.

Fissman pan típusú

A kerámia- és teflonbevonatok után a következő lépés a kőből készült edények. Először is, egy környezetbarát, teljesen biztonságos anyag, amelyet tartósság és tartósság jellemez. Igaz, az ilyen ételek sokkal drágábbak, mint a másik anyagból származó, de megéri. A főtt étel nem ég, és az íze sokkal érdekesebbé válik.

Az anyag, amelyből a "kő" serpenyő készül, nem fél a zsetonokat és a karcolásokat. Ilyen áruk három módon készülnek:

 • az alumínium alapja kőforgács borítja, ez egy költségvetési lehetőség;
 • a külső réteg kőből készült;
 • a legdrágább a szappan- vagy szappankő monolit modellje.

A felhasználói visszajelzések szerint a kőfelületű edényeknek az alábbi előnyei vannak.

 • A természetes összetevőket tartalmazó környezetbarát bevonat nem melegíti fel káros vegyi anyagokat.
 • Az ilyen edényekben a hő egyenletesen oszlik el, aminek következtében a termékek nem tapadnak és nem kapnak finom illatot.
 • Különösen fontos ebben a modellben, hogy teljesen olaj nélkül főzhet, az összes tápanyag és vitamin mentésre kerül, következésképpen ízletes és egészséges ételek kerülnek a testbe.
 • A serpenyő könnyen tisztítható, mosható a mosogatógépben.
 • Bármely főzőlapon használható: elektromos, gáz, üveg-kerámia és indukció.
 • Vonzó megjelenés: még 3D-s hatású, különböző színű sütőedények is készülnek. Ezek lehetnek a konyhák kialakításának "kiemelkedése".
 • Az edények ideálisak sütésre.

Az ilyen ételek gondozása teljesen egyszerű: használjon szilikon kiegészítőket, kerülje a kontrasztos hőmérsékletet - egy forró tűzhely után ne engedje hideg vízbe a serpenyőt. Miután megvásárolta az ételeket, zsírozza meg növényi olajjal és fokozatosan kalcinálja. A serpenyőben is jobb, ha nem vágja le a termékeket.

Hogyan válasszuk ki?

Ez a kőbevonatú Fissman serpenyő súlya van, így ha könnyűnek tűnik, akkor valószínűleg egy alumínium modell, amely egy kővel szimuláló bevonattal rendelkezik. Az ilyen modellek nem környezetbarátak és biztonságosak.

A termék aljának vastagnak kell lennie, körülbelül 4–7 mm-en belül. A falaknak sem lehetnek vékonyabbak, mint 3,5 mm.

A pannák két változatban kaphatók: monolitikus és eltávolítható fogantyúkkal. Az utóbbiak kényelmesebbek: szétszerelhetők és összehajthatók a kemencében, csak ne feledje, hogy az anyagnak, amelyből készülnek, hőállónak kell lennie, ideális ebben az esetben a rézötvözet. Ha a választás egy alumínium serpenyőben esik, meg kell találnia egy gumírozott fogantyújú modellt. Az ételek mérete is fontos. Ha a palacsinta gyakran megtalálható a menüben, a serpenyő átmérője 24 cm-nél kisebb lehet.

A 24–26 cm átmérőjű átlagméret a hústermékek, halak és zöldségek egy kis család számára történő sütésére szolgál. Ha a háztartások száma jelentős, akkor a legnagyobb, 28 cm átmérőjű.

Fissman Grill Pan

Szeretem a szájban öntöző steakeket? Akkor biztosan meg kell vásárolnia az egyik Fissman modellt - és a gasztronómiai készségei garantáltan megtalálják az ilyen ételeket. A gyártó két lehetőséget kínál - alumíniumból és öntöttvasból. Mindkettőnek van előnye, a választás függ a vágyától és a pénzügyi képességektől. Az ételek piacán ma kínált sütőedények alakja is változatos: kerek, négyzet alakú és hosszúkás.

Grillezett alumínium sütőedények kaphatók, nem tapadó többrétegű bevonattal. Ezek az ételek száraz és melegebbek, mint az öntöttvas „testvére”. Könnyen tisztítható kézzel és a mosogatógépben. Az ilyen edényekben húst olaj nélkül is megpiríthet, miközben megtartja a termék összes értékes alkotórészét. A Flissman grill serpenyőben főzött edény allergia esetén is alkalmas. Vannak olyan modellek, amelyek hőmérsékleti mutatókkal rendelkeznek.

Kiváló minőségű öntöttvas termékek a Fissman-tól - minden ínyenc álma. Az ilyen grillezett serpenyőben főtt hús nem hagy közömbösséget semmilyen kóstolóval. Az ilyen ételeknek még vizuálisan is maguknak kell lenniük: különböző formák, eredeti fogantyúk (még fából készült modellek is), az ilyen ételeket egy elegáns konyhában és a természetben biztonságosan lehet használni, pikniket szervezve rokonokkal.

Az öntöttvas tulajdonságai lehetővé teszik a hús jó pörkölését, a fém hosszú ideig felmelegszik, és egyenletesen elosztja a hőt. Bár ez a serpenyő hosszabb ideig hűl, mint az alumínium.

Wok pan

A „wok” ismeretlen szó elrejti a konyhai eszközök klasszikusait. A klasszikus stewpanra emlékeztető, mély fedővel ellátott serpenyőben az egészséges és ízletes ételek szerelmeseinek "kulináris" életébe került. Az ilyen Fissman-ételnek magas oldalai és konvex alja van, így a benne lévő termékek hőkezelése gyorsabban végződik, mint a hagyományos edényeknél. Az olajat is minimálisra lehet használni. A szokásos termékek - hús, hal és zöldség - mellett főzzük tésztát egy wok-ban, ideális a pilaf és a sült krumpli elkészítéséhez. Igaz, bizonyos modelleket csak indukciós tűzhelyen kell használni.

Alumíniumból és öntöttvasból készül, a költség messze van a költségvetéstől. Kereshet és olcsóbb, de akkor felmerül a kérdés a minőségről. A dán gyártó szinte univerzális modelljei minden konyhát díszítenek - a serpenyő és a nem tapadó bevonat különböző színei elengedhetetlen segítői lesznek a buzgó szeretőnek. Egy egész színben készült ételek egész sora, mint például a Fissman Malachite pan-wok. Egy ilyen gyönyörű serpenyőben a hagyományos zöldség pörkölt királyi ételként fog kinézni. A vevőknek költségvetési lehetőségeket kínálnak, fedél nélkül és gyönyörű üvegfedelű edényekkel. A modellek fogantyúi is eltérőek lehetnek: bakelit és műanyag.

Palacsinta serpenyőben

A Fissman egyszerű, kényelmes és kiváló minőségű palacsinta segít minden háziasszony számára, hogy kiválóságot érjen el a kulináris művészetben. A gyártó háromféle edényt kínál az ügyfeleknek:

 • alumínium;
 • öntöttvas;
 • acél teflon bevonattal.

A legjobb választás a serpenyő számára - egy fa nyéllel rendelkező modell. A fát speciális, nem éghető anyaggal impregnálják, és a fogantyú nagyon lassan felmelegszik, ami nagyon kényelmes a folyamatos sütéshez. A modellek nem tapadó bevonattal vannak ellátva, bármilyen típusú tűzhelyhez. A márvány tapadásmentes bevonattal ellátott modellek nagyon népszerűek.

A dán gyártó korábbi modelljeihez hasonlóan ez az étel kézzel és mosogatógépben is mosható. Az ügyfelek szerint a kreppkészítő palacsinta sokkal gyorsabban sült, mint a hagyományos ételek. Teljesen pörköltek és étvágygerjesztők. Egyes modellek fogantyúi különleges kényelmet biztosítanak a kényelem érdekében - a serpenyő nem csúszik, és szilárdan tartja. Egyébként, a felhasználók kényelmének érdekében a Fissman termékeket speciális csomagolásban értékesítik, amely különböző főzési recepteket kínál.

A sorban a gyártó kínál és modellek sütés palacsinta. A malacmodellek különösen népszerűek, mivel a benne lévő lisztek gazdagok és ízletesek. Ebben az edényben különleges kör alakúak vannak a fritters számára, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazt sütjük, és ne öntsük a serpenyőt.

Fissman stewpans

Ha az edényed a sütés vége előtt folyadék jelenlétét igényli, akkor a Fissman pörkölt dobozok megfelelnek. A gyártás során a gyártó csak a minőségi anyagot használja a kívánt hőmérséklet fenntartásához. A serpenyő egy közepes változat a magas falakkal és egy kis vastagfalú serpenyőben.

A pörkölőpohár exkluzív kialakítása nem hagy választást az ügyfelek számára - az ilyen ételek kényelmesek és kényelmesek: hihetetlenül gyengéd pürét, valódi keleti pilafot, növényi pörkölt és finom levest készít. Ez a modell lehetővé teszi a háziasszony számára, hogy helyet takarítson meg a konyhában, egyetlen edényt használva sütéshez és forrásra, és esetleg sütésre.

A nyersvas stewpan sokáig megőrzi a hőt, az edény még a kályha eltávolítása után is „eléri”.

Tekintse át a Fissman pan-t a videóban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok