Sütőedények

Különböző típusú modellek TalleR

Különböző típusú modellek TalleR

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők és előnyök
 2. A népszerű sorozat áttekintése
 3. Ajánlások az ápoláshoz és a használathoz
 4. Vélemények

A TalleR cég a konyhai eszközök széles skáláját gyártja alumíniumból, rozsdamentes acélból, öntöttvasból és egyéb anyagokból. A serpenyőknek számos előnye és pozitív ügyfél-véleménye van. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a márka termékeinek jellemzőit és előnyeit, a legnépszerűbb sorozatot, és néhány ajánlást adunk a termékek gondozására.

Jellemzők és előnyök

A TalleR rozsdamentes acél és alumínium edényeket gyárt. Minden kategória saját jellegzetességekkel rendelkezik. A rozsdamentes acél edények különleges helyet foglalnak el a márka termékei között, kiváló minőségű acélból készült 18/10. Ez az anyag a konyhai termékek legjobb nyersanyagának bizonyult. Nagyon tartós és magas korrózióállósággal rendelkezik, amikor élelmiszerrel kombinálva nem káros anyagokat bocsát ki, azaz teljesen környezetbarát.

Az alumínium öntvények is nagyon népszerűek. Teflon® Platinum Plus tapadásmentes teflon bevonattal rendelkeznek, melynek köszönhetően a termék teste gyorsan és egyenletesen felmelegszikés az élelmiszer nem tapad a falakhoz. Ez a bevonat lehetővé teszi, hogy ételeket készítsen olajat használva, vagyis az élelmiszer sokkal gazdagabb ízű és a vitaminok nagy részét megőrzi.

Vannak modellek kettős bevonattal ellátott Whitford Xylan Plus-malfokozott tapadásmentes tulajdonságokkal. A belső bevonat nem tartalmaz perfluoroktánsavat, ami jelzi a modellek abszolút környezetbarát jellegét.

A Bakelite fogantyúk nem melegülnek fel, ha a serpenyő olyan égőn van, amely nem haladja meg a fenék átmérőjét. Egyes modellek kivehető fogantyúkkal vannak ellátva, és a sütőben is sültek. A nagyobb alumínium serpenyő alja vastagabb, de erős hővel is védve van a deformációtól.

A külső falak ellenállnak a szennyeződéseknek, könnyen tisztíthatók, a serpenyő hosszú ideig megtartja eredeti megjelenését. Az összes Taller edényt mosogatószerben lehet mosni, alkáli tartalmú mosószerek használata nélkül.

A termékek néhány funkcióval rendelkeznek. Hirtelen hőmérsékletváltozások esetén a külső bevonat színe változhat. Túl magas fokú fehér, szürke foltok és szivárványos csíkok megjelenését eredményezheti, amelyek szinte lehetetlenné válnak.

A népszerű sorozat áttekintése

A Taller cég széles paletták széles választékát kínálja, amelyek közül minden háziasszony meg tud választani egy modellt az ízlésének megfelelően.

Shelbourne TR1502

A 24 cm átmérőjű, 5 cm magasságú rozsdamentes acél rostélya A matt polírozás drágább megjelenést biztosít. A belső bevonat nem reagál élelmiszerrel, ami lehetővé teszi az ételek ízének és ízének teljes megőrzését.

A többrétegű burkolat alja lehetővé teszi, hogy csepp olaj nélkül főzzük, és az egész test gyors és egyenletes fűtése miatt lerövidül a főzési idő.

  A kényelmes elmozdulási jelek segítenek a készüléket nagyobb pontossággal betölteni. A rozsdamentes acél fogantyúja szilikon betétet tartalmaz, amely megakadályozza az égési veszélyt. A gőzkivezetésű üvegtető az „orosz tűzhely” hatását biztosítja, melynek köszönhetően az edények megőrzik a vitaminokat és a hasznos anyagokat. Ez a modell alkalmas minden típusú lemezre, beleértve az indukciót is.

  "Amelia" TR 1536

  Modell rozsdamentes acél osztály 18/10 üvegtetővel. Az edény átmérője 18 cm, a falak magassága 5,5 cm, a térfogat 1,4 liter, a kényelmi célú elmozdulásmérő a belső falon található. A fedél egy fém fogantyúval van ellátva, amelyet szilikon borít, és egy speciális lyukat a gőz számára. A fogantyú kiváló minőségű bakelitből készül, amely nem melegszik a főzés során. A tükör polírozása fémfényt ad. Tartalmazza az állványt és 4 kokottot a Juliens és a la carte ételek elkészítéséhez. A modell alkalmas minden típusú lemezre.

  Roberts TR 1501

  A serpenyő futurisztikus, 24 cm átmérőjű és 5,5 cm magas falú rozsdamentes acélból készült. Az 5,3 mm vastag, kapszulázott aljzat egyenletes és gyors fűtést biztosít, az élelmiszer nem ég. A fogantyú rozsdamentes acélból készült, 18/10.

  Az acél és a hőálló üveg együttes burkolata a gőz számára oldalsó nyílásokkal rendelkezik. A márka logója a ház külső oldalára van vésve, és az elmozdulási skála belsejében van gravírozva. A termék mindenféle főzőfelületre alkalmas.

  Virtuoso sorozat

  A 20, 24, 26, 28 cm átmérőjű alumíniumtermékek sora a szokásos mellett palacsinta, grill és wok. A külső oldal nagy ellenállással rendelkezik a szennyezéssel szemben. A Teflon belső kétrétegű felülete lehetővé teszi, hogy a termékeket olaj nélkül használják fel. A szilikon bevonattal ellátott bakelit fogantyú nem melegszik a főzés során. A gyűjtemény alkalmas minden típusú lemezre, kivéve az indukciót.

  Coventry sorozat

  Tartalmazza a wok serpenyőt és a klasszikus 22-28 cm átmérőjű modelleket. A külső falak és a homok gyönyörű barna árnyéka - a belseje tökéletesen illeszkedik a klasszikus konyha kialakításába. A 4,4 cm vastag alsó rész egy indukciós tárcsával a külső felületen bármilyen főzési felületen főzhető.

  A Whitford Xylan Plus belső bevonata lehetővé teszi, hogy minimális mennyiségű olajjal főzzük. A Bakelite fogantyú nem melegszik fel.

  Virtuoso sorozat

  20, 24, 26, 28 cm átmérőjű öntött alumínium edények gyűjteménye. Három rétegű belső bevonat A Teflon Platinum Plus fokozott tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Az alsó 5 mm vastag egyenletes és gyors fűtést biztosít. A felület karcolásálló, így főzés közben használhatja a fém tartozékokat.

  Ennek a terméknek a nagy előnye, hogy eltávolítható bakelit fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi az ételeket a sütőben.

  A modellek bármilyen típusú főzőlaphoz illeszkednek.

  Intenzív sorozat

  A 22-28 cm átmérőjű alumínium edényeknek kétrétegű, tapadásmentes tulajdonságú bevonata van, amely nemcsak ízletes, hanem egészséges ételeket is készít. Az alsó vastagság 4,5 mm, ami a deformációval és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást jelzi. A rozsdamentes acél fogantyú nem melegszik a főzés során, és egy kis lyuk van, amelyen a készüléket a falra akaszthatja.

  Ajánlások az ápoláshoz és a használathoz

  Ahhoz, hogy a Taller termékek hosszú ideig szolgáljanak Önnek, és megőrizzék jellemzőiket, be kell tartani a használati és gondozási szabályokat. A serpenyők első használata előtt távolítsa el az összes címkét, matricát és címkét. Minden terméktípusnak megvan a maga ajánlása.

  Rozsdamentes acél edények

  A rozsdamentes acélmodelleknek szükségszerűen jól kell kihűlniük a mosás megkezdése előtt. Csak puha szivacsot használjon, mivel a fém megkarcolhatja a felületet. A hardver üzletekben speciális rozsdamentes acél mosogatószerek találhatók, amelyek segítenek megőrizni a fém fényét és az eredeti megjelenését.

  A kompozícióban semmilyen körülmények között nem használhatunk agresszív tisztítószereket csiszolóanyagokkal.

  Ha a mosást írógépben végezzük, akkor jobb, ha a serpenyőt közvetlenül a folyamat befejezése után szerezzük be és szárítsuk meg, ez megakadályozza a kondenzvíz-foltok megjelenését. Az üvegburkolatokat puha termékekkel és szivaccsal is le kell mosni, hogy ne csökkentsék az erejüket. A papírt vagy ruhával ellátott konyharuhával való mosás után alaposan szárítsa meg a termékeket.

  A hőmérsékleti feltételek betartása esetén a termékek nem égnek.

  De ha ez megtörténik, csak öntsünk egy kis mosószert a serpenyőbe, adjunk hozzá vizet és forraljuk öt percig. Megfelelően válassza ki a serpenyő átmérőjét, attól függően, hogy hány termék készül a belsejében.

  Alumínium edények

  A tapadásmentes edények gondozása Teflon bevonattal kizárólag puha szivaccsal és gyengéd tisztítószerekkel végezhető, csiszolóanyag-tartalom nélkül. Ha a belső bevonat karcolódik, elveszítheti a nem tapadó tulajdonságait.

  A mosogatógépben magasabb alumíniumtartályokat lehet mosni, de a megfelelő vízhőmérsékletet legfeljebb 50 fokra kell beállítani. Ebben az esetben a mosószer lúg nélkül legyen.

  Az ilyen edényekben történő főzés ajánlott alacsony vagy közepes hő esetén, hogy ne sértse meg a külső bevonatot. Ha a főzéshez magas fűtési szintre van szüksége, próbálja fokozatosan növelni a hőt.

  Vélemények

  A Magasabb edények áttekintése pozitív. A vásárlók elégedettek a megvásárolt termékkel. Minden feljegyzésben kiváló minőségű termékeket, jó tapadásgátló tulajdonságokat és tartós felületet látunk. A pozitív pontok tartalmazzák a kivehető fogantyút egy kényelmes gombbal, amely lehetővé teszi az ételek sütését a sütőben. Az egyetlen hátránya a fűtő fém toll. A Bakelite opciók nem melegülnek fel.

  Ebben a videóban megismerkedhet a TalleR egy másik típusával, egy cserélhető fogantyúval - TR-4133.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok