Slipony

Fehér Slip-on cipők

Fehér Slip-on cipők

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Divatmodellek
  2. anyag
  3. Hogyan kell mosni?
  4. Mit kell viselni?
  5. ábrázolás

Nagyon sokféle női cipő van, de amikor meg kell választani egy igazán kényelmes párot, a papucsok eszébe jutnak, az elegáns és divatos papucs pedig csúszásmentes. Ezek a cipők és a balettcipők közötti kereszt, amely ötvözi az ilyen típusú cipők legjobb tulajdonságait.

Kezdetben, mint a legtöbb modern cipő modellje, a férfiaknak, nevezetesen korcsolyázóknak készült slip-ons. Megmutatták őket a múlt század hetvenes éveiben, az amerikai Paul Van Doren. Ma, a női szekrényben erősen bejegyzett slipona kényelmes, praktikus és sokoldalú kombinációk. Az egyik legnépszerűbb modell fehér. Annak ellenére, hogy nincs olyan sok fehér árnyalat, mint például a szürke, a fehér sliponok modellválasztéka sokszínűségével tetszik.

Divatmodellek

A mindennapi viselethez a vékony talpú fehér slipona meglehetősen igényes. Kényelmesek és súlytalanok, az ilyen párban lévő lábak sokáig nem sétálnak el.

Nem szükséges, hogy az ilyen csúszók unalmasak legyenek, unalmasak, lenyűgöző tervezők örömmel fogadják a kényelmes szlipon szerelmeseit a különböző díszítéssel, a hagyományos dekoráció mellett, még vicces állatok arcát is varrhatják. Nyári fehér modelki Slipon nagyon vonzó csipke.

A platform szerelmesei, valamint azok, akik magukhoz szeretnének hozzáadni egy pár centiméter magasságot, biztosan értékelni fogják a fehér slip-on cipőt egy vastag talpon (lapos vagy hullámos).

Először úgy tűnhet, hogy kissé megterhelőnek tűnnek a női lábon, de a fehér szín ezt a hatást fejti ki, és egy pár fehér slipon egy magas, néha akár traktoros platformon is nagyon elegánsnak tűnik.

Különösen, ha a házaspár nyomatokkal (borsó, csíkok, ketrec, sakk, zebra, csillagok, feliratok), strasszokkal, kövekkel, gyöngyökkel, szegecsekkel, tüskékkel, láncokkal, íjakkal, pompomokkal, applikációkkal, bőrbetétekkel vagy szegélyekkel díszítettek.

A boka sliponba behatolva nemcsak nyáron, hanem kora ősszel és késő tavasszal is viselhető. Gyakran díszítik kétoldalas eredeti cipzárral. A meleg szőrmodellek szintén nagyon fontosak a hűvös időben.

Annak ellenére, hogy a hagyományos csúszókon lévő csipkék általában hiányoznak, a tervezők a közelmúltban próbálták kiegészíteni szokásos modelljeiket, de a cipővel ellentétben ezek a csipkék kizárólag dekoratív funkcióval rendelkeznek. Ezenkívül a fehér csípőfűzők csipkék teljesen eltérő kontrasztúak lehetnek.

anyag

A leggyakoribbak a fehér textíliák. Ez lehet pamut, len (vászon, vászon), bársony. Az ilyen cipők higiénikusak, a lábak nem izzadnak benne, de attól félnek a nedvességtől és a szennyeződéstől, különösen fontos a fehér. De száraz időben, egy pár fehér vagy krém papucs anyagból vagy csipkéből néz ki elég stílusos és organikus.

A fehér bőr és a velúr slip-on cipők nem kevésbé népszerűek. Ezek praktikusabbak, mint a szövetek, mivel a bőr és a velúr termékek könnyebben tisztíthatók, különösen akkor, ha speciális vízzel és szennyeződéssel szembeni előkezeléssel vannak előkészítve.

A tervezők nagyon érdekes bőrmodelleket kínálnak fehér sliponoknak - perforációkkal, dombornyomással és nemes díszítéssel.

A fehér szandonok előállításához a legszokatlanabb a szőrme, különösen a nyúl szőrme vagy póni. És a mesterséges szőrme (és nem feltétlenül fehér) a szlipók belső díszítésére szolgál.

Hogyan kell mosni?

A fehér sliponok, mint minden fényes dolog, túl gyorsan piszkosak.Ezenkívül idővel elveszíthetik eredeti fehérségüket, sárgás, szürkés vagy akár barnásbarna színűvé válhatnak. Hogyan mossuk a fehér csúszdákat úgy, hogy újra újdá váljanak?

Mind kézzel, mind mosógépben moshatók:

  • Először is, erős szennyezést takarítanak ki egy cipőkefével. Különös figyelmet kell fordítani a talpra.
  • Ha kézmosó por, előzetesen fel kell oldania, ha ez egy közös mosószer fehérítő nélkül, akkor hozzáadhat egy kevés oxigén (klórmentes) fehérítőszert.
  • A csúszásgátló nyomatok és a díszítés legjobban folyadékkal és csak kézzel mosható. A textilcipőt több mint két órán át áztassa, nem éri meg. A bőr csúszásgátlóit előnyösen nem áztatják.

Ha nincs külön mosodai mosószer, nem számít - a szóda, a citromlé, a fehér fogkrém / por, vagy akár a szokásos mosodai szappan chipek is hasznosak. A kiválasztott összetevőket egy régi fogkefével felviszik az előre megnedvesített sliponára, és néhány óra múlva alaposan leöblítik a folyó meleg víz alatt.

Ha a mosógép gyengéden fonás nélkül mosható, akkor véletlenszerűen mossa meg a fehér papucs papucsot. Először is győződjön meg róla, hogy a talp nem törődik a textil felsőrésszel, különben a cipőt a mosás után a javításokhoz kell viselni.

A port vagy folyadékot fehérítő hatással kell kiválasztani, és a jobb eredmények elérése érdekében nem árt a pre-soak mód használatának.

Nem használhatja a hajszárítót, hogy megszárítsa a fehér papucsokat, nem kell őket az akkumulátorra is helyezni, de a napsütés megszüntetése nem árt - az ultraibolya fény egy adagja további fényesítést biztosít.

Ahhoz, hogy a forma belsejében maradjon, gyűrött, könnyű papírlapokat, de nem újságokat helyezhet el, mivel a nyomtatott tintát nedves textíliákra hagyhatja.

Mit kell viselni?

Mint már említettük, a fehér csúszdák rendkívül sokoldalúak a más ruházati cikkekkel való kompatibilitás szempontjából. Velük sport-, városi, üzleti és akár estélyi együtteset is készíthet.

A város alkalmi íjja, a fehér csúszdák által vezetett, a farmer, a szűkített nadrág (nyíllal), a hosszúkás nadrágok, a különböző hosszúságú szoknyák és a kedvenc stílust viselő ruhák.

Az alkalmi ruházat legmegfelelőbb választéka a fehér slipona, a fehér póló (elegáns mintával) és a klasszikus farmer.

A sportos, modern megjelenés a szürke, kék vagy fekete pulóvereket mandzsettákkal és szoros pólóval fogja ellátni, amit a kedvenc fehér csúszdával kombinál. Az emeleten pulóvert vagy pulóvert viselhet a nadrághoz.

A romantikus chiffon szoknyák és a fehér lándzsákkal kombinált lángolt ruhák gyengéden keresnek egy fiatal lányt. A tiszta, fehér ruhát választva jobb, ha papucsot szeretne választani vagy díszíteni.

Az irodában a fehér kárpitokat fekete, szürke és fehér ruhákkal kell kombinálni.

ábrázolás

A finom csipke csipkével díszített hihetetlenül tágas hófehér slipona nemcsak szépíti a tulajdonosát, hanem pár centiméter magasságot is hozzáad a magas talp miatt.

A kontrasztos megmunkálással ellátott bőrtok - Mickey Mouse, elasztikus, tüskék és csíkok az egyedülien, így a kép rosszul és nem unalmas.

Az oldalsó cipzárral ellátott, felfújható fehér csúszók semmi sem felesleges, és ugyanakkor lehetnek egy rendkívül vonzó íj alapja.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok