tornacipő

Cipők loriblu

Cipők loriblu

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Cégtörténet
  2. modell
  3. Anyag és szín

Cégtörténet

Az olasz cipők különleges igényt tartanak velünk. És nem ok nélkül, mert az olaszok híresek arról, hogy képesek kényelmes, szép és legfontosabb, kiváló minőségű cipőt készíteni. Még Olaszország országa is a térképen körvonalaihoz hasonlít, ami a világ leghíresebb cipőtermékeinek koncentrációját szimbolizálja.

Az egyik ilyen márka a Loriblu, amely a 20. század hetvenes éveiben alakult ki Le Marche kis olasz tartományában.

Egyszer, a sors akaratával Graziano Kukku nevű mester cipőművész és testvére megnyitott egy kis cipőboltot saját pincében.

A testvérek csak a legjobb minőségű, kézzel készített termékeket akarták előállítani.

Az első híres hullám a Loriblu márkát 1978-ban rögzíti, köszönhetően a maestro által feltárt Mignon szandáloknak, amely egy elegáns bőrszalag szövés.

Azóta a gyár egyre híresebb lett, és a családi vállalkozás magában foglalja Annarita Pilotti mester feleségét, aki jelenleg a gyárat vezeti. Az orosz piacon a márka a 90-es évek közepén jelent meg, és a mai napig az egyik kedvenc cipőmárka a hölgyeink között.

Annak ellenére, hogy egy kis családi vállalkozás ma már erőteljes globális márkává nőtte ki magát, cipőinek minősége még ma is kiemelkedő jelentőségű.

Egy év alatt a gyár átlagosan hatszáz cipőt gyárt, mivel szinte a teljes gyártási folyamatot kézzel végezzük.

modell

Mivel a zárt cipőink különösen kedveltek az éghajlatunkban, a Loriblu egyik legkelendőbb márkája az elmúlt években vált divatos cipőkké vált. Ezek a szokatlan női cipők valódi bőrből készülnek, erős, gumírozott talpúak, megbízhatóan védve a nedvességtől és a nedvességtől.

A Loriblu cipők ék vagy lapos talpon kaphatók. Az ék opció alkalmas olyan lányok számára, akik sportos és elegáns megjelenést szeretnének kombinálni a ruhájukban.

Az ilyen cipők önmagukban a kép középpontjává válhatnak, mivel a Loriblu márka számos modellt gyárt:

  • Cipők cipzárral vagy cipzárral.
  • Cipők egyszerű klasszikus kivitelben perforált bőrrel.
  • Divatos cipők díszítettek strasszokkal, arany vagy ezüst szegecsekkel, aranyláncokkal vagy csatokkal.

Anyag és szín

A Loriblya cipők, mint a márka minden cipője, hagyományosan megkülönböztetik a hibátlan öltözködésüket, egyedülálló dizájnjukat és a felhasznált anyagok 100% -os környezetbarát és biztonságosságát.

A cipők gyártásakor különös figyelmet fordítanak mindig az anyag minőségére. Az ilyen cipők teteje mindig valódi bőrből készül, attól függően, hogy milyen szerkezeti anyagot használnak. A lábbeli, mint talpbetét ilyen fontos részlete mindig valódi bőrből készül, így a láb bőrét lélegezheti.

A platform gyártásához a márka tartós poliuretánt használ, amely lehetővé teszi, hogy a nő egész nap jól érezze magát az ilyen cipőkben.

A kollekcióban bemutatott modellek színei, a leggyakoribbak azok közül, akik a divathírek szerint szükségszerűen jelen vannak a női szekrényben - fekete, fehér, bézs.

Ezek a divatos cipők jól illeszkednek az alkalmi ruhákhoz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok