kutyák

Hogyan készítsünk játékokat kutyáknak saját kezűleg?

Hogyan készítsünk játékokat kutyáknak saját kezűleg?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Otthoni lehetőségek az aktív játékokhoz
 2. Mit tesz az intelligencia fejlődéséhez?
 3. Játékok nagy kutyák számára
 4. Eredeti ötletek

Bármilyen korú és méretű kutya szeret játszani. A kedvtelésből tartott kedvence érdekében jobb, ha a házi készítésű felszerelést szórakoztatják. A játékokat fizikai vagy szellemi fejlődésre lehet tervezni. Mielőtt fontos lenne figyelembe venni a kutya méretét és tevékenységének szintjét.

Otthoni lehetőségek az aktív játékokhoz

A kutya szabadidős szervezésénél használhatja a rendelkezésre álló eszközöket. A legegyszerűbb megoldás, ha a játékot a játékbot végéhez kötjük. Egy nehezebb út egy érdekes formájú puha játék varrása.

A gyártási folyamatban fontos, hogy csak biztonságos anyagokat használjunk, mivel például a szintetikus anyagok károsak lehetnek, ha véletlenül lenyelik.

kötél

Ez a játék bármilyen méretű és koros kutyák számára alkalmas. A kötél lehet kötél vagy szövet foltok. A vágószöveteknek lágynak kell lenniük, és méretük 3-5 cm. Amikor a berendezést használjuk, a "Lotus" otthon készíthet egyetemes játékokat a játékok számára. Lépésről lépésre az alábbiak:

 1. tegyük szét egy sík felületre két darab szövet vagy kötél keresztirányban;
 2. a felső szalag alsó végét éles szögben el kell helyezni az alsó csík tetejére úgy, hogy a felső rész mindkét vége jobbra legyen irányítva;
 3. Az alsó csík felső végét a két előző vég tetejére kell helyezni úgy, hogy felfelé irányuljon;
 4. a felső szalag felső végét a másik szalag két részének tetejére kell helyezni úgy, hogy balra legyen irányítva;
 5. helyezze az alsó csík felső végét az alsó vég tetejére, és ugorjon a felső szalag részei közé;
 6. Óvatosan húzza az összes 4 tippet;
 7. ismételje meg a szövést a kötél kívánt hosszához.

Egy kutya számára nagyon egyszerű választani egy kötél méretét - a távolság 4-5 cm-rel nagyobb, mint az állkapocs. Ebben az esetben a kutya nem tudja véletlenül lenyelni a játékot a szórakozás során. A snackelés további korlátozása érdekében több csomót köthet a végén.

labda

A kiskutya ketrecében egy játékot egy karaktersorozattal lehet lógni. A kialakításnak erősnek kell lennie, hogy ellenálljon a kis mancsok és fogak nyomásának. Vedd fel egy erős, megfelelő hosszúságú kötelet és egy teniszlabdát. Szerszámként használjon awl-t, írószerkést vagy analógokat, amelyek kényelmesek lesznek a lyukak készítéséhez. A szerkezet lépésenkénti kialakítása az alábbiakban ismertetett módon történik.

 1. A golyóban 2 lyukat kell készíteni az ellenkező oldalon. A horony átmérője kissé kisebb (1-2 mm) legyen, mint a kötél átmérője.
 2. A lyukakon keresztül meg kell nyúlnia a kötelet úgy, hogy az egyik vég kissé rövidebb legyen, mint a másik.
 3. Csatolja a csomókat a kötélhez a lehető legközelebb - megakadályozzák a csúszást.

Puha játékok

  A legtöbb kutya szereti a fogaikban valamit viselni és viselni. A saját készítésű lágy játékok nagyszerűek ezekre a célokra, és segítenek megvédeni a tulajdonos dolgait. Még a vastag anyagból vagy a régi dolgokból is készítheted a zoknit. Ügyeljen arra, hogy töltelékanyagot használjon. Az alábbiakban egy ilyen eszköz lépésenkénti utasításai találhatók.

  1. Először is meg kell készítenie a kívánt termék mintáját. A csontjátékok különösen kedveltek a kedvtelésből tartott állatok körében, de erre nem korlátozódhat.
  2. Akkor jelöljön meg egy jelölést az anyagon.Ehhez körözze a mintát, és hagyjon 1-1,5 cm-es varrási támogatást. Két darab darabot lehet egyszerre vágni. Ha további bonyolult részek vannak, tegye le őket.
  3. Aztán meg kell varrni a két részt a rossz oldalról, és hagyni egy lyukat a töltőanyag számára.
  4. Fordítsa el a munkadarabot az elülső oldalon és a tampon.
  5. Hajtsa be a furat széleit és varrja.

  Szükséges gondosan mérlegelni a töltőanyag választását. Például a habszivacs helyett jobb a pamutszövet darabjai - szakadás esetén a kutya nem fog káros anyagot fogyasztani. A kölykök esetében száraz rizset használjunk töltőanyagként.

  Mit tesz az intelligencia fejlődéséhez?

  Házi játékok nem csak szórakoztatóak, hanem okosak is lehetnek. Az interaktív termékek intuíciót és találékonyságot teremtenek. Az ilyen játékokban kutyával való játék nagyon érdekes - a problémák nem szabványos megoldása gyakran meglepődik a tulajdonosok számára. A játékok rövid élettartamúak, de a rajtuk lévő összes részlet megváltoztatható a kopás közben.

  A gyártáshoz szükséges anyagok:

  • műanyag és polipropilén csövek dugóval;
  • Fából készült rudak;
  • teniszlabdák;
  • vastag szövet;
  • fémgyűrűk és csapok;
  • kartondobozok;
  • kezeli a kutyákat.

  Egy egyszerű és érdekes lehetőség a műanyag dobozok vagy vödrök használata. Belül kis tárgyakat, például hengerelt zoknit, gumi játékokat, köröket kell elhelyezni a papírból. A dolgok között szétteríthetjük a száraz, nagy pelleteket. A játék lényege, hogy megtaláljuk az összes ételt. Ennek eredményeként a szoba rendetlenség lesz, de a kutya örül.

   Egy kis kutya számára egy labirintus játék alkalmas. A csöveket a kartonból vagy a dobozokból egy levágott aljával lehet csavarni. Fáradságosabb - a terméket sűrű szintetikus anyagokból varrni. Ez utóbbi esetben be kell helyezni a fém karikákat az alak megtartásához.

   A játék célja, hogy olyan édességeket találjon, amelyeket a padlóhoz vagy az oldalsó zsebekhez vezetnek.

   Nagyszerű változata a játéknak olyan állatok számára, amelyek hosszúak egy zárt térben. Győződjön meg róla, hogy részt vesz a játékban. A labirintus nagyszerű a kutyák képzéséhez.

   Az egyszerű teniszlabdából egy egyszerű játékszerkezetet lehet készíteni. Két hosszirányú vágást keresztre kell tenni, és a száraz szemcséket befelé kell hajtani. A játék időtartama a lyuk méretétől függ. A labda rúgásakor és dobásánál a kezelések elegendő alvást kapnak.

   A feladat bonyolítása érdekében a labdát egy kötélre vagy egy rugalmas szalagra kell felakasztani. A kutyának aktívabban kell játszania, mert csak egy ugrásnál kaphat egy kezelést.

   A játék alkalmas aktív kis kutyák és minden fajtára serdülőkorban. Hang a játék nem túl magas, hogy a kisállat nem vesztette érdeklődését.

   Nagy és aktív háziállatok értékelik a műanyag palackok nehezebb játékát. Szükséges eltávolítani a fedelet, és tedd a kezelőbe. Válasszon olyan méretű és alakú granulátumokat, hogy ne jöjjenek ki gyorsan. Az alábbiakban bemutatjuk a játék folyamatát.

   1. Először is meg kell állítania a palackokat. A vastag fémrúdból két támaszt és egy keresztlécet kell összeállítani. A tervezésnek stabilnak és tartósnak kell lennie.
   2. A palackok alját egy piros-forró tűvel kell áttörni, és egy csapra kell húzni. 3-4 palack elég egymástól.

   A kutya a játék során megtanulja, hogy koordinálja tevékenységét. A Savvy állatok 15-20 percen belül feltárják a titkot.

   Figyelemre méltó, hogy a kutya nem lesz képes megtörni a palackot, ami azt jelenti, hogy az ilyen tervezés nem okoz kárt. Az erős aktív rázkódás megakadályozza a kezelések elvesztését, amit a kisállatnak kell kitalálnia.

   Egy felnőtt kutya számára egy interaktív puzzle készíthető egy fém alakból a muffinok és a teniszlabdák számára. Terjessze ki a kezeket és fedje le a golyókat. A kedvtelésből tartott állat felváltva veszi az akadályokat az űrlapból, és találja az árukat. A keskeny és hosszú szájkosárú fajták nagyszerű kényelemben követik a játék szabályait.

   Egy aktív kutya nem érdekli az ilyen játékot. A háziállat egyszerűen csak a muffinok alakjához fordul, és egyidejűleg felszabadul. Ha szeretné, akkor a kétoldalas szalagot rögzítheti a padlón.

   A szellemi játék kiválasztásánál figyelembe kell venni az állat tulajdonságait, hogy érdekes legyen.

   Játékok nagy kutyák számára

   Nagy háziállatokhoz speciális játékokra van szükség. És ez nemcsak mérete, hanem erőssége is. Használjon biztonságos anyagokat, hogy megakadályozzák a kutya sérülését, és ne mérgezzen, ha a termék lebomlik. Tudod adni a kutyának, hogy szétszakadjon egy saját készítésű puha játék vagy egy labda, ami elég egy pár napig. Érdemes megjegyezni, hogy minden játéknak nemcsak szórakoztatnia kell, hanem fejlesztenie kell a kutyát is.

   Ha a kedvtelésből tartott kisállat szeret, és mindenre törni, akkor tartós játékra van szüksége. Ezeket a lehetőségeket polipropilén csövekből, dugókkal kell elvégezni. Elég, ha egy lyukat készítünk a cső testében, és szárazon kezeli. A játék eredményeképpen a finomságok fokozatosan kiesnek.

   A játék alkalmas olyan kutyákra, amelyek hosszú ideig egyedül maradnak.

   Egy bonyolultabb és érdekesebb lehetőség a kötél kihúzásához. Ehhez három teniszlabdát és hosszú sálat kell készítenie. Alternatívaként több gyapjú foltot vagy sálat is használhat, amelyeket össze kell kötni. Lépésről lépésre gyártás:

   1. rögzítse a biztonságos csomót a sál egyik végén;
   2. elrejti a golyókat a szövet hajtásaiban;
   3. továbbá a csomókat összekötjük a golyók rögzítéséhez;
   4. helyezze az utolsó labdát közelebb a sál második széléhez.

   A játék magában foglalja a tulajdonos közvetlen részvételét. Sok szabad hely szükséges ahhoz, hogy a kutya kényelmesen megmutassa képességeit.

   Ez egy nagyszerű ötlet egy sétára. A játék alkalmas több, közel azonos méretű háziállat tulajdonosának. Képezheti őket, hogy együtt húzzák a kötelet.

   Eredeti ötletek

   Érdekes lehetőségek a játékok számára nemcsak a kutyák számára, hanem egyfajta dekoráció is. A játékok gyártásánál használhatunk dekoratív díszítőelemeket vagy gyönyörű anyagot - a termék szokatlan lesz. Elég kíváncsi labda a feszes kötélnek. Egy ilyen játék nem törhető vagy tönkremegy. Ha a kötélgömb elveszti az alakját, akkor meglehetősen egyszerű a konstrukció csavarása.

   Ha a tulajdonos készen áll a zajos játékokra, akkor szokatlan krakkolót készíthet. Szükség esetén 2 műanyag bankot készítünk a vitaminok, tartós zsinórok vagy kötelek alól, 4 műanyag palack kupakot. Szerszámokként ollóra és lyukakra van szükség. Csavarja az alábbi utasítások szerint.

   1. A dobozok tetején és alján a lyukak egymással szemben kell lenniük. Az átmérőnek meg kell egyeznie a vezeték méretével.
   2. A kötelet vagy a kábelt 4 egyenlő részre kell vágni.
   3. Csavarozzon be egy darab kábelt az egyes borítókba, és kössön egy csomót a végén.
   4. A kötél második végét a műanyag tartály aljához kell csavarni. Fontos, hogy erős csomót kössünk.
   5. Két dobozot össze kell ragasztani, vagy ugyanahhoz a vezetékhez kell csatlakoztatni.

   A játék során minden részlet csörgődik és zajlik. Különösen örülnek az ilyen szórakoztatásnak a kis kutyák. Kívánt esetben több zsinórt csavarhat be az üveg aljára. Ékszerként kijavíthatja a kis zsinórra.

   A játék elkészítése sok időt vesz igénybe, azonban az élettartama meglehetősen hosszú.

   Egy kis kutyához a régi pólók maradékaiból hevedereket készíthet. Vágjon körülbelül 10 azonos méretű szalagot. Összekötjük az egyik véget egy nagy csomóba. Tartsa a végeket egy kézzel, és fordítsa el a másik oldallappal. Csatolja a laza részt ugyanabban a csomóban.

   Ha szükséges, minden játék festhető. Fontos, hogy csak élelmiszer-pigmenteket használjunk, hogy ne mérgezzük a kutyát. Egy interaktív játékhoz nem csak tenisz, hanem gumi golyókat kell használni.A csont vagy a kötél nem csak szövött, hanem kötve is lehet. Ehhez jobb, ha vastag gyapjúszálat használ.

   Hogyan készítsünk játékot a saját kezükkel rendelkező kutyáknak, lásd a következő videót.

   Írj egy megjegyzést
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

   divat

   szépség

   kapcsolatok