evőeszköz

72 darab evőeszköz készlet

72 darab evőeszköz készlet

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Népszerű gyártók
 2. Mit kell keresni a választáskor?
 3. Gondozási funkciók

A családi körben vagy a barátaival rendelkező étteremben nem fogyasztható el étkezés, például evőeszközök nélkül. A modern gyártók készen állnak arra, hogy a legigényesebb ügyfeleknek is széles választékot kapjanak evőeszköz-készletek széles választékával, beleértve a villákat, kést és kanálokat, amelyek kiváló minőségűek és eredeti formatervezéssel rendelkeznek. A legeredményesebb választás egy evőeszköz-készlet megvásárlása, amely 72 elemet tartalmaz. Ezzel a készlettel nem lesz problémát jelenteni, hogy a táblát ugyanolyan stílusban állítsuk be, még egy nagyvállalat számára is.

Népszerű gyártók

A gyártók és a formatervezési minták sokféleségében gyakran nehéz döntést hozni az igazán érdemes készletek mellett. A gyártás kétségtelen vezetői az európai országok: Svájc, Németország, Belgium, Ausztria. Az alábbiakban néhány olyan cég van, amely jogosan felismerték az egyik legjobbat.

 • Német gyártó étkezésre Gipfel Az eredeti és ugyanakkor egyszerű kivitelű, rozsdamentes acélból készült, tökéletes ragyogással polírozott. Az egyes edények dekoratív díszítése aranyozott, ami növeli arisztokráciájukat. A szokásos evőeszközök mellett a készlet tartalmaz egy kanál első tanfolyamokhoz, egy kanál mártások kiszolgálásához, villák a hús etetéséhez és a salátához való felszerelés, a kifinomult ételek fogóinak.

A német gyártó berendezéseit bőrből vagy fémből készült bőröndben tárolják, amelyek biztonsága érdekében kombinált zárral vannak ellátva.

 • Tartozékok egy személynek egy másik német márkától 12 fő részére Zillinger egy mahagóni és márvány mellkasban. A mellkas teljes súlya az eszközökkel 10 kg. A vásárlók tudomásul veszik a rozsdamentes acél magas minőségét, antibakteriális tulajdonságokkal, a kések megfelelő élességével, ami lehetővé teszi a hús darabokra történő vágását. Az eszközök tervezése korlátozott, ami pozitív visszacsatolást is okoz. A legszigorúbb gyártásellenőrzésnek köszönhetően a vállalat egy évszázadig készen áll arra, hogy termékeit garantálja.
 • Német márkás evőeszközök királyi kiváló minőségű orvosi acél készleteket gyárt tükörbevonattal. A fém nem változtatja meg az elfogyasztott élelmiszerek ízét és minőségét. Felismerhető mintákat alkalmazunk a késekre, kanálokra és villákra plazma permetezéssel, így sokáig nem veszítik el a megjelenést. A termékeket kézzel készítik, átfogó minőségellenőrzés mellett. A készleteket megfizethető áron értékesítik ergonómiai bőrönddel, fa mintával.
 • Az osztrák márka minőségi és étkezési lehetőségei nem rosszabbak. Hoffburg. A Royal készülékekhez hasonlóan a márka villái és kései 18/10 acélból készülnek, plazma gravírozással. Az asztali kiegészítők doboza fából vagy bőrből készült. Mosogatógépben mosásra alkalmas termékek.
 • Belga gyártó BERGHOFF alacsony minőségű, kiváló minőségű evőeszközöket készít, amelyek egyaránt jól illeszkednek egy ünnepi ünnephez és egy csendes családi vacsorához. A készülékek rendszeres használata nem befolyásolja a kiegészítők megjelenését, ami hosszú időn keresztül segíti a készülék megjeleníthetőségét. A készletek ára lenyűgöző, de a minőség a magasságban van.

Mit kell keresni a választáskor?

Érdemes megjegyezni, hogy nem mindig a magas ár garantálja az étkezéshez szükséges eszközök minőségét és tartósságát. Figyelembe véve néhány tippet, könnyedén és nem sértheti a pénztárcát, hogy egy jó evőeszköz tulajdonosa legyen.

 • Fontos szempont az anyag, amelyből a kések villákkal készülnek. A rozsdamentes acél a készülékek számára ideális anyag - tartós és olcsó. Ezek az evőeszközök gondoskodnak. Azok számára, akik elitet és eredeti készletet szeretnének vásárolni, nikkel ezüst vagy nikkel ezüst lesz. Az ilyen készletek sokat árulnak, mivel nikkel ezüstkészleteket ritkán találnak eladáskor, és a nikkel-ezüstöt is borítják olyan nemesfémek, mint az arany vagy ezüst. A család státusza és gazdagsága kiemeli az ezüstöt, azonban a kiegészítők nem minden nap praktikusak a fém lágysága miatt.
 • A készülék felülete sima és fényes legyen. Ha a gyártó tervei szerint a készülékek mattok, akkor nem lehetnek foltok vagy kopások.
 • A kézben lévő eszköz súlyának észrevehetőnek kell lennie, és általában a hajlítás helyén sűrűség van, ami lehetővé teszi az étkezéshez szükséges tartozékok szilárdságának és tartósságának növelését.
 • Egy éles szintetikus szag jelenléte a tároló polcon lévő eszközökből azt jelezheti, hogy a villák és kések rossz minőségű anyagból készülnek. Gyakran alacsony az ára.
német ezüst
Nyzilber
Rozsdamentes acél

Gondozási funkciók

A felvásárlás után még a kiváló minőségű eszközök is gondos gondoskodást igényelnek. Ne dörzsölje meg súroló szivacsokkal, sóoldattal vagy savas oldatban. A villák és a kanálok értékes anyagokhoz hasonló ékszerápolásnak vannak kitéve. Majdnem minden márkakészlet mosható a mosogatógépben, ami nagyban megkönnyíti a háziasszony életét. A rozsdamentes acél villák és kanalak gondtalanok.

Elég, ha időben megmossuk őket, és amikor sötétedik, kezelje a tartozékokat gyenge ecet vagy citromoldattal.

A drága nikkel-ezüst- és ezüstberendezéseket, valamint a mosás után nikkel-ezüstből készült termékeket szóda-oldatban kell öblíteni, amelyhez 50 g szódát vizet használunk. A nemesfémek modelljeit különleges ékszerekkel és tisztító törlőkendőkkel kell ellátni. Ez segít megőrizni a tartozékok nemes megjelenését. Ha a villák és a kések kerámia vagy zománc elemeket tartalmaznak, \ t nem mosható mosogatógépben, hanem kézzel óvatosan távolítsa el őket.

A 72 Reality elemekre vonatkozó evőeszközök áttekintése az alábbi videóban található

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok