evőeszköz

Minden a gyerekek ezüst evőeszközéről

Minden a gyerekek ezüst evőeszközéről

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A hagyomány gyökerei
 2. A baba kanál méretei
 3. Hogyan válasszuk ki?

A gyermek ezüst kanál nagyszerű ajándék a baba és a szülők számára a kereszteléshez, „foghoz” és egy születésnaphoz. Az ezüst antimikrobiális hatású, és csecsemők számára biztonságos. Egy ilyen kanál nemcsak a gyermeket táplálhatja, hanem a bögre való eldobásával is fertőtlenítheti a vizet.

A hagyomány gyökerei

Általában egy ezüst kanalat mutatnak be a gyermeknek, amikor az első fogat vágják. Úgy véljük, hogy ha egy gyermek egy kanállal üt egy fogat, és egészséget, jólétet és jólétet kíván, akkor valóra válik. A misztikus változat szerint egy ilyen kanál egy gyerek talizmánja lesz életre. A cári időkben úgy döntöttek, hogy a gyermek desszert kanálokat adják az iskolába vagy gimnáziumba és egy étkezdébe, amikor iskolát végzett.

Egy másik változat szerint a gyermek a fogzás ideje alatt erőteljesen gyengül. Egy ilyen kanál védő amulettré válik. A kereszténység szemszögéből az ezüst kanál volt a Magi ajándékai a csecsemő Krisztusnak.

A praktikus oldalon az ezüstnek számos hasznos tulajdonsága van. Fertőtleníti a vizet és az ételt, telítődik hasznos ionokkal, nem mérgező és biztonságos. Az öntözés egybeesik a kiegészítő élelmiszerek bevezetésének időszakával. Az ősi időkben az egészségügyi feltételek rosszabbak voltak, és az ezüst csökkentette a bélfertőzés megakadályozásának kockázatát. Ezen túlmenően ez az ajándék marad a baba, mint memória. A játékok eltűnnek, elhagyják az életet, pénzt lehet más célra felhasználni, de a kanál minden életében emlékezteti Önt egy adományozóra, ez családi emlékévé válhat.

A hagyomány szerint a keresztelőknek ezüst kanalat kell adniuk egy fogra.

Ajándékot is kaphat az a személy, aki először észrevette a vágott fogat. Ezek gyakran szülők, nagyszülők vagy más közeli hozzátartozók.

A baba kanál méretei

 • A bébi kanálnak vannak olyan jellemzői, amelyeket figyelembe kell venni a választás során.
 • Átlagosan egy kanál hossza 12-14 cm, súlya 10-20 gramm. A 3-5 éves gyerekek számára jobb, ha egy nagyobb, 14-16 cm hosszú kanál van kiválasztva, a lapátnak kereknek kell lennie, éles szélek nélkül, elég mélyen ahhoz, hogy leveset, de ugyanakkor kényelmes legyen. Egy évnél fiatalabb gyermek számára évente évente teázóhelyiség áll rendelkezésre - desszert.
 • Különös figyelem a fogantyúra. Jobb, ha a megkönnyebbülést választjuk, sima a kézből csúszik. A szárnak elég vastagnak kell lennie, mert a gyermek a szájába tegye. Itt a design lehet teljesen semmit. A kanál szokatlan formájú, faragott díszítéssel, valamilyen állat, gyakran medve, díszítéssel és gravírozással díszített formában készülhet. A fényes zománcmintázat a baba figyelmét is felkeltette, ami érdekesebbé teszi az etetés folyamatát. De a zománcnak csak a fogantyún kell lennie! Az ezüst árnyalása is szépnek tűnik, és nem okoz kárt.
 • Ugyanakkor a fogantyú díszítése nem lehet hatalmas. Fontos megérteni, hogy a gyermek igényei, a készülék kezelésének képességei eltérnek egy felnőtt személytől. Csak meg kell tanulnia mindent. A kanálnak kényelmesnek kell lennie. Túl masszív fogantyú meghaladhatja a volumetrikus dekorációt az ergonómia megfosztásához.
 • A gravírozás különleges ajándékot adhat. Megadhatja az újszülött születési dátumát, magasságát és súlyát, vagy emlékezetes gratulációs kívánságot írhat. A kanál is rendelhető ékszerésztől. Az átfutási idő általában egy héttől háromig terjed. De egy ilyen ajándék exkluzív lesz.Egy kanál mellett egy készletet is megadhat, például villával vagy csészével a kanálhoz.
 • A termék ára függ a kanál súlyától, a mintától és a designtól. A szépség kedvéért a kanál fogantyújához aranybevonatot lehet alkalmazni, ami még drágábbá teszi a terméket. Mindenesetre, egy kanál ezüst ez egy drága öröm. A gyerekek evőeszközei azonban nem az, ha a minőség és a biztonság rovására menthető.

Hogyan válasszuk ki?

Ezüst evőeszközök a háztartás és a szuvenír. Ez utóbbi nem használható a mindennapi életben, mivel további szennyeződésekkel és ötvözeteikkel rendelkezhetnek, amelyek károsak az egészségre, ha belépnek a szervezetbe. Például a ródium, speciális lakk, viasz vagy zománc különböző permetezése a termék szépségének és fényességének megőrzése érdekében. Ez a védelem tökéletesen megmenti a mechanikai sérüléseket, az oxidációt, de ezek a termékek teljesen alkalmatlanok az étkezéshez. Csak díszítésként szolgálnak. Ajándékként háztartási evőeszközöket kell keresni higiéniai tanúsítvánnyal.

Az ezüst árnyékában a bevonattal ellátott termékeket el lehet adni. Ezeken az eszközökön gyári bélyegzővel kell ellátni, 925 vagy 999 mintával. Lézerrel vágott, és jól látható legyen. Minél magasabb a minta, annál kisebb a szennyeződések a fémben, nem lesz sötétebb. Oroszországban, az USA-ban és Európában az evőeszközökhöz jótállási tanúsítvány tartozik. A legolcsóbb ezüst eszközök Kínában, Törökországban és Indiában készülnek. Az ilyen termékek minősége megkérdőjelezhető. Ezért a vásárlás előtt meg kell kérni az eladótól, hogy higiéniai tanúsítványt nyújtson be.

  Ha régiségeket vásárolnak, akkor fontos, hogy tanulmányozzuk, milyen márkák az akkori mesterek. Üdvözöljük a hitelességet igazoló dokumentumok jelenlétét.

  Ezután figyelni kell a kanál és a villák alakjára és kényelmére. Ha nem kényelmes a készüléket a kezében tartani, nehéz lesz használni. Különös figyelmet kell fordítani a kanálra. Érintkezésbe kerül a gyermek szájával, így a permetezés rendkívül nemkívánatos. A fogantyún, a maga lapátán, nem. A közelben sem lehetnek olyan kényes elemek, amelyek károsíthatják a gyermeket. Néha ezüst kanalat arany borít. Szépnek tűnik, de ez a bevonat teljesen blokkolja az ezüst hatását. Az előnyök tekintetében hagyja, hogy a kanál egyszerűbb, de egészségesebb és biztonságosabb legyen a baba számára.

  Természetesen a tiszta ezüst terméke nem olcsó. Költségvetési opciót találhat, ha a lapátot kiváló minőségű galvanizáló ezüst bevonja. Egy ilyen eszköz a babának is biztonságos.

  Nézd meg az ezüst kanál "az első fogat" lehet tovább.

  Írj egy megjegyzést
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

  divat

  szépség

  kapcsolatok