evőeszköz

Barbecue készletek: típusok és választások

Barbecue készletek: típusok és választások

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mit tartalmaz a csomag?
 2. A készlet előnyei és hátrányai
 3. Népszerű márkák
 4. Hogyan válasszuk ki?
 5. Használati és tárolási feltételek

A szabadtéri kikapcsolódás szerves részét képezi a hús és a zöldségek tűzön való főzése. Mi lehet jobb, mint egy piknik a friss levegőben egy vidám társaságban a tónál, vagy akár a saját udvarán. Az étvágy és a jó hangulat garantált. A barbecue azonban nem csak a szakács készsége, hanem az ételek és a kiegészítők minősége is.

Mit tartalmaz a csomag?

Az értékesítés ma különféle készletek. Sokan csodálkoznak annak szükségességéről, mert a konyhában mindenki rendelkezik késekkel, villákkal, lapátokkal stb., És külön megvásárolhatja a hiányzó készülékeket, miért hulladék többletet. A nyílt tűzön főzésre szánt eszközök gyártásával foglalkozó gyártók nemcsak ételeket, hanem jól megtervezett és kiválasztott tartozékkészleteket kínálnak a kényelmes használatukhoz, mivel mindenekelőtt magas hőmérsékleten dolgozunk. A pihenésnek kellemes vége kell, hogy legyen, és ne fejezze be a kezeket.

Érdemes még részletesebben megvizsgálni, hogy mit tartalmaz a készlet.

 • Olcsó gazdaságos minden nélkülözhetetlen: néhány nyárs, rács, spatula, villa. Az ilyen készletek műanyag tokban vannak csomagolva, egy fogantyúval vagy egy fából készült kosárban, amely organikusabb.
 • Prémium készlet 4–12 fő számára készült, ahol minden a főzéshez megfelelő. Ez magában foglalja az előző tétellistát, hozzáadja az eldobható vagy kerámia edényeket, evőeszközöket, fogasokat a grill eltávolításához, alátéteket, különféle konyhai eszközöket és kockás. Mindez egy bőröndbe vagy tokba kerül. A nagyobb kényelem érdekében a vállon lóg.

  Fontos! Az Ön igényeitől függően a készlet tartalmazhat egy ecsetet az élelmiszermaradékok, póker, edénytartók, gyújtóeszközök, nyálkás és még sok más tisztítására.

  A grillezőkészlet nemcsak hasznos dolog az országban, hanem nagyszerű ajándék. Egy ilyen ajándékkészlet mindig stílusos és praktikus.

  A készlet előnyei és hátrányai

  A szabadidős kikapcsolódás kedvelői tudják, hogy a piknik felvétele mindig zavaró. Aki nem vette el magát a gondolkodásból - hogy mindent elviseljen, és érkezéskor megtudja, hogy ez a fontos, kiderül, otthon marad. A grillezővel ellátott ügyek megmentésre kerülnek. Megértjük azok előnyeit és hátrányait.

  A készletek előnyei a következők:

  • kis súly (legfeljebb 1,5 kg) - a készletek bőröndjei nem terjedelmesek, úgy, hogy a lehető legkisebb térben a lehető legjobban illeszkedjenek;
  • a tartozékok széles választéka - szabványos, univerzális exkluzív termékekre;
  • kényelem - Minden barbecue eszköz mindig kéznél van;
  • hosszú élettartam;
  • megfizethető áron - A költség a készletben lévő elemek számától függ.

   Ami a hiányosságokat illeti, gyakorlatilag nincsenek, ha természetesen nagy üzletekben és megbízható beszállítóktól vásárolnak tanúsított készleteket.

   Népszerű márkák

   A legtöbb csipetnyi ételek szerelmesei meg vannak győződve arról, hogy a termékek nagy jelentőséggel bírnak a kebabok és a húsok főzésére a grillen, nem pedig a főzésük során. Valójában ez egy hatalmas hiba. Az ízletes ételeket rövid időn belül és kockázatok nélkül csak biztonságos és jó minőségű edények és konyhai eszközök használatával lehet kiszolgálni.

   Napjainkban a hardver üzletek és márkás butikok különféle designokat és stílusokat kínálnak a nyársat, a grill rácsokat, a steakek fogóit és így tovább. De a megfelelő készlet megtalálása nem könnyű. Meg fogjuk érteni a népszerű barbecue készleteket.

   Gipfel (Németország)

   A német gyártó a konyhai felszerelések széles skáláját kínálja a fogyasztóknak. A speciális vonalat grillezési, grillezési és grillezési készletek képviselik, amelyek kiváló minőséget, eredetiséget és szokatlan designt tartalmaznak.

   Az ilyen edények nem rozsdásodnak és szinte nincsenek karcolással.

   A Gipfel cég a klasszikus csomagcsomagot 3 darabból 6 főre ajánlja. Ezek a különböző rácsrácsok, tisztító kefék, nyárson, esztergáló pengék, perforált edények, trident villák, textil és szilikon botok és még sok más. A tartomány igen gazdag. Az elemek alumínium tokokba kerülnek a rendezett tárolás és kényelem érdekében. Minden anyag környezetbarát nyersanyagokból - szénacélból, rozsdamentes acélból, szilikonból és fából készült. Minden termék tanúsított.

   Forester (Oroszország)

   Ez a grillberendezés hazai gyártója. A cég fő mottója a részletek részletei, ezért a vállalat termékét a kényelem szempontjából a lehető legegyszerűbb használat jellemzi. Ugyanakkor a Forester nem fél kísérletezni az új elemek és elemek kifejlesztésében a barbecue felállásban. Az orosz márkát 3 kollekció képviseli: Expert, Mobil, Kids, amelyek figyelembe veszik az ország pihenő szerelmeseinek igényeit.

   A különálló gyermekvonal lehetővé teszi, hogy vonzza a gyermeket az érdekes konyha világába. A grillezéshez szükséges tartozékok viszont jelentősen leegyszerűsíthetik a főzés során a termékekkel való kölcsönhatás folyamatát.

   Grun Gras (Németország)

   A cég a nagy szilárdságú rozsdamentes acélból készült csodálatos készleteket kínál, amelyek szokatlan megjelenéstől és praktikusságtól eltérőek. Minden készlet alumínium bőrönddel, fogantyúval van ellátva, ami mindent egy sikeres piknikért: nyárson, evező, villák, sószórók, stb. Könnyű és lenyűgöző, látszólag nem is tűnik piknikkészletnek, hanem úgy néz ki, mint egy üzleti eset. Az ilyen eszközökkel történő vágás, sütés, megragadás, forgatás szokatlanul kényelmes és egyszerű.

   BergHOFF (Belgium)

   A nemzetközi márka a legmagasabb minőségű konyhai eszközök és kiegészítők létrehozásával foglalkozik, és mind a szakemberek, mind a közönséges fogyasztók körében nagy népszerűségnek örvend. Különleges helyet érdemel a nemzetközi díjjal kitüntetett grillezőkészletek gyártási sora.

   Ilyen készletekben mindent elengedhetetlen a kiváló ételek elkészítéséhez.

   Hogyan válasszuk ki?

   Grillezett steakek, halfilé, növényi tálat sokan szeretik. Annak érdekében, hogy az étel nemcsak ízletes legyen, hanem hasznos is legyen, megfelelő feltételeket kell kialakítania és a szükséges kiegészítőket választania. Ehhez különféle mindennapi és ajándékkészletek állnak rendelkezésre a grillezéshez és a grillhez, amelyek mindenkinek megfelelnek. Szimbolikusan a grillelemek három csoportba oszthatók, például:

   • egyszerűsítse a főzési folyamatot;
   • megkönnyíti a tűz gyulladását;
   • a már elkészített ételre számítva.

   A készletek kiválasztásakor vegye figyelembe az alábbi ajánlásokat:

   • Fontos meghatározni a vásárlás célját és a használat gyakoriságát - ha Ön professzionális, akkor inkább a megbízhatóságot; ha ez egy ajándék opció, akkor válasszon egy szokatlan kiegészítőket;
   • a készleteket általában csomagolásban kínálják: tok, bőrönd, tok, ami megfelelő és praktikus; minden eszköznek van helye (semmi sem keveredik, nem veszít el, akkor nem fogod keresni a szükséges dolgot, amikor főzsz);
   • mivel az edényeket tűzzel főzzük szénnel, a lapátokat és a villákat hosszú ideig kell kezelni, hogy ne felmelegedjenek; emellett az anyagnak, amelyből készülnek, hőállónak kell lennie; a rossz minőségű fém gyorsan fekete lesz és deformálódik;
   • Nem vásárolhat olyan készletet, amely túl sok eszközt tartalmaz; 3–4 tartozék elegendő lesz a grill kebabhoz;
   • barbecue attribútumok nem a legolcsóbbak - pénzt takaríthat meg, ha vásárol egy olyan készletet, amelyben mindent megtalál, nem pedig minden egyes eszközért fizet;
   • Ügyeljen arra, hogy milyen anyagból készülnek a készletelemek - minden fémelemnek kiváló minőségű rozsdamentes acélból kell készülnie, amely nem rozsdásodik, és használat közben nem fedik le a foltokat; a műanyag, szilikon vagy fa alkatrészeket biztonságos, nem mérgező nyersanyagokból kell készíteni;
   • ergonomikus - a grillezőkészüléknek könnyen kezelhetőnek kell lennie, hogy a főzési folyamatot jobban élvezhesse;
   • A grillező, a grill és a grillező könnyen tisztítható.

   Használati és tárolási feltételek

   Miután megvásárolt egy új piknikkészletet, mindenki sok éves futáson alapul, anélkül, hogy problémát okozna. Az új elemek szép és ragyogó megjelenése csak tetszik. Az első alkalmazás csak pozitív érzelmeket, és még finomabb ételeket is készít. Annak érdekében, hogy a barbecue megtartsa a makulátlan tulajdonságait, gondoskodni kell arról, hogy az alábbi alapvető szabályokat kövesse:

   • az ilyen szerszámokat száraz helyen kell tartani, általában bőr- vagy textilpofákban, fémdobozokban és bőröndökben értékesítik;
   • tartsa a grillárukat fa nyéllel, sütő kesztyűvel és köténygel a nyílt lángtól távol;
   • a főzés során ne érintse meg a spatula fémdarabjait, villát, csipeszeket, mivel a grill a főzési folyamat során felmelegszik;
   • a mosás során ne hagyja hosszú ideig a fém és a fa tárgyakat vízben, mivel ez jelentősen csökkenti az élettartamukat;
   • minden használat után minden elemet mossa le - csak öblítse le meleg vízzel folyékony mosószerrel;
   • Soha ne használjon fémkeféket a termék felső rétegének károsodásának elkerülése érdekében.

   A főzés egy igazi művészet, amely nem tolerálja a sietést. Az egész folyamat nagyon izgalmas és időigényes, így minden családtagot vonzhat hozzá. Természetesen mindannyian nem várhatunk, hogy megpróbáljunk csak sült húst vagy halat, csak a tűzből. A grillező használatával minden szakasz biztonságos és igazán élvezetes lesz. Érdemes megjegyezni a következő kis trükköket:

   • az étel sütésénél tartson egy üveg vizet, hogy eloltassa a hirtelen lángot;
   • ne rázza fel a marinádot a tűz felett, mert ez meggyulladhat;
   • ha klasszikus rostot használ a szénen, várjon addig, amíg át nem égnek - 30-60 perc alatt, gáztüzelés esetén - 15 perc alatt megpirítjuk;
   • Ne húzzon szorosan húst a nyárson, mert azt pörkölni és nem párolni; ugyanazt az elvet kell alkalmazni a grillrácsra;
   • Amikor fa nyársat használ, először nedvesítse meg őket vízzel, hogy ne égjenek;
   • sütés hús termékek a grill, ne lepődj meg, ha ragaszkodnak a felülethez szinte azonnal; várjon, amíg egy kéregforma alakul ki, majd biztonságosan megfordíthatja őket.

   A következő videóban tekintse meg a grillezőkészlet áttekintését.

   Írj egy megjegyzést
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon.Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

   divat

   szépség

   kapcsolatok