evőeszköz

Evőeszközök Pavlovsky növényi őket. Kirov

Evőeszközök Pavlovsky növényi őket. Kirov

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A termékekről
  2. választék

Pavlovo-on-Oka városa Oroszország egyik leghíresebb helye, amely a fémfeldolgozó ipar fejlesztésében vesz részt. Az iparág vezető képviselője a Pavlovsky edénygyár lett, amely nemcsak az Orosz Föderációban, hanem külföldön is ismert művészi termékeiről.

A termékekről

1890-ben a populista A.G. Stange megalapította a Pavlovskaya Artisanal Artel-t, melyet az A.I. nevének neveztek. Kirov már szovjet időkben. A 20. század elején a Pavlovszki edénygyár megkapta a becsületbélyegző rendjét. Később 1994-ben, a régió művészi és szakértői tanácsa által, az üzem termelését országos kreatív kézművesnek tartották, amely után jelentős kulturális és történelmi örökséget jelentett Oroszország történetében.

Ma a Pavlovsky evőeszközgyár az Orosz Föderációban és a FÁK-ban a legnagyobb konyhai berendezések gyártója. A vállalkozás egy része az étkezőcsoport által előállított termékek mintegy 30% -át teszi ki. Az állami szabványoknak megfelelő termékek előállításához csak a külföldi beszállítóktól származó kiváló minőségű krómozott acélt és ezüstöt használnak, amely megfelel a nemzetközi minőségi tanúsítványoknak.

Az üzem termékei különféle típusú ezüst edényekből, konyhai eszközökből és rozsdamentes acélból készült tartozékokból, éttermi és kamra készülékekből állnak. A termékek különböző stílusokat és árkategóriákat tartalmaznak, amelyek kielégítik az egyes potenciális vásárlók igényeit.

választék

A rozsdamentes acél evőeszköz-készletek négy sorozatban kaphatók, amelyek mindegyike egyedi jellemzőkkel és elemekkel rendelkezik: „Classic”, „Renaissance”, „Modern” és „Minima”.

A „Classic” sorozat háromféle eszközt tartalmaz:

  • "Troika" sor - magában foglalja a barokk és a rokokó stílusok keverésével készült tervező villákat, kést és kanálokat;
  • "Slavyanka" - a klasszikus Nizhny Novgorod fafaragási és növényi szemenov-festészet elemeinek felhasználásával készült;
  • „Kormányzó” - Kifinomult klasszikus stílusban tervezték.
„Trojka”
"Slavyanka"
„Kormányzó”

Evőeszköz készletek sorozat "reneszánsz" ("Imperial", "Palace", "Embassy") kitűnjön az orosz klasszikus festészet és a reneszánsz fényűző mintáival és elemeivel. Ezek az eszközök luxusok. Összetételükben az ilyen készletek tartalmazhatnak mind 1 elemet, mind többet, például 30 tételt (6 fő részére), 36 tételt (6 vagy 12 fő részére).

Eszközkészletek sorozat "Modern" ("Prelude", "Wave", "Rhapsody") modern stílusban díszített, egyszerű design. A "szögletes" minták hiánya ezt a sorozatot kecses rövidséggel és maximális funkcionalitással biztosítja.

készülékek Minima sorozat modellekből áll: "Bend", "Three" bélyegzés nélkül, és "Wave" sorozattal, bélyegzés nélkül. Ugyanez a sorozat magában foglalja a villákat, késeket és kanál acéllemezeket. Ennek a vonalnak a készletei között a fő különbség a tartozékok geometriai formáinak egyszerűsége, valamint a díszítés hiánya a fogantyú gravírozásában. Az ilyen ételek alternatívaként szolgálnak az egészségre és a környezetre ártalmas, kényelmetlen és nem praktikus műanyag, alumínium és nikkel ezüst eszközök cseréjére.

Egy készlet 4-20 változatot tartalmaz az edények közül, amelyek a következő típusokból állnak:

  • standard (rozsdamentes acél);
  • művészi festéssel (az állatöv, az áfonya, a „hattyú dal” és mások jelei);
  • nitrid titán-zománcnal;
  • aranyozott (24 karátos aranyat használnak);
  • a nitridititan borítóján szereplő művészeti listával.

A növényi munkatársak magas szintű szakmaisága lehetővé teszi, hogy ezüst kiszolgáló csoportokat, valamint víz-ionizátorokat készítsen az állatöv metszetével. A műszerek tervezésének alapja a családi ezüst relikviák legjobb kreatív hagyományai és kifinomultsága. Ezüst kiegészítők bőrtokokban csomagolva az ezüst márkanévvel.

A Pavlovsky evőeszközgyár által gyártott különféle konyhai eszközöket professzionális vagy otthoni konyhában lehet használni. A kiváló minőségű rozsdamentes acél biztosítja a maximális használhatóságot és a hosszú élettartamot. És különféle személyek számára is készítenek étkészleteket (1-12-ig), és 2-90 darabot tartalmazhatnak különböző célokra (saláta készlet, hal, tea, asztal stb.).

A szükséges számú készüléktől függően különböző konfigurációjú Pavlovsky üzemkészleteket választhat: 18 tételre (6 fő részére), valamint 24 tételre és nagyobbra 36 tételre. Néha az ilyen készletek magukban foglalják a desszertek vagy saláták villáit, egy kanál, cukorkanál, spatula, fogó és mások.

A Pavlovsky-i evőeszközgyártó termékminősége, valamint a gyártási folyamat összetettsége és időtartama „tisztességes” költséget jelent. Ez azonban jelentéktelen hátrány, mivel a jó minőségű és környezetbarát nyersanyagok nem lehetnek túl olcsóak. Ezért a táblázatkészletek kiválasztása előtt érdemes összehasonlítani a termékek minőségét az árukkal.

Gyönyörű evőeszközök gyártása Pavlovsky Plant őket. Kirov nemcsak az ünnepélyes vagy napi szolgálat kiváló kiegészítője lesz, hanem a tulajdonos egyediségét is hangsúlyozza. Végtére is, ezek nemcsak kanálok, kések és villák - ez a luxus, az elegancia és a stílus leginkább megtestesítője.

Az étterem- vagy snackbár készletei élvezhetik a kávézók és éttermek vendégeit az ergonómia és az egyszerű használat érdekében, valamint kiegészítik az étterem kialakítását.

Pavlovsky bemutatása. Kirov látja a következő videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok