Női táskák

Futózsák

Futózsák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. modell
 3. Hogyan kell viselni?
 4. Tippek a kiválasztáshoz

A közelmúltban sok futó elkezdte fotózni a gyönyörű természet sarkaiban futó kocogáson a szociális hálózatokon található oldalain. Vagy a híres jótékonysági maraton helyszínéről. Ahhoz, hogy egy kamerát, telefont és más hasznos dolgot vegyen egy futáshoz, egy speciális zsákot találtak a futásra.

Jellemzők

Sokan, akik a legközelebbi parkban járnak a szokásos kocogásukra, azon tűnődtek, vajon mit is vegyenek velük a szükséges dolgok. Nem mindenki szeret hátizsákkal futni. Még a legkisebb hátizsák is kellemetlenül megüt a háton, és visszahúzódik.

A sportruházat és a kiegészítők tervezői régóta megoldják ezt a problémát sok futónak, és speciális táskákat hoztak létre a futáshoz. Hála nekik, mindent megtesz, amire szüksége van egy futáshoz, és a kezed szabadon maradnak.

Ezeknek a zsákoknak számos előnye van:

 • kicsi;
 • könnyű;
 • Tartós, vízálló anyagból készült;
 • Olcsó.

A futózsák általában úgy néz ki, mint egy nagy erszényes öv, amely kényelmesen illeszkedik az övre, vagy egy kézre, vagy egy vállra. A táska nagyon könnyű, kis méretű, pontosan ahhoz, hogy illeszkedjen a kulcsokhoz, telefonhoz, lejátszóhoz vagy pénztárcához. Biztonságosan zárva van a cipzárral, és a tulajdonos nem tud aggódni a futás közben eső dolgok miatt.

A futó zsákok általában egy méretűek. A beállítás a rugalmas szíjnak köszönhető, amely a kar, a derék vagy a váll kívánt méretéhez nyúlik.

Kocogás közben a telefon könnyen kivehet egy ilyen zsákból, hogy hívjon vagy fényképezzen. Kényelmes kihúzni a fejhallgatót és hallgatni kedvenc zeneszerzéseit sportolás közben. Ha hozzászokott a vízhez, miközben fut, akkor olyan modellt vásárolhat, amelyben egy lombikot helyezhet.

Az összes előnye, hogy ilyen kézitáskák nagyon olcsóak. Most minden sportoló vásárolhat egy vagy több ilyen zsákot. Több kézitáska is lehet különböző színekben.

Bár az ilyen zsákokat a tervezők kizárólag a futók számára tervezték, az idők során minden sportrajongó népszerűvé vált. Ezek a zsákok a lovas sportokban, kerékpárosokban és sok másban találhatók.

Az ilyen modellek mindenki számára népszerűek, akik nem sok dolgot hordoznak magukkal a mindennapi életben.

Biztos, hogy egy meleg országban kirándulni fog, az útmutató azt mondta, hogy ne vegyen veled értékes dolgokat, hanem hogy csak a legszükségesebb dolgokat vegye. De mit kell tennünk, telefonot vagy kamerát akarunk venni, és ugyanakkor szabad kezekkel kell rendelkeznünk, hogy a képeket szabadon lehessen készíteni. Egy futó modell fogja megmenteni.

modell

A táskák futó modelljei általában nincsenek tisztán női és férfi. Szinte mindegyik egyetemes. Az egyetlen különbség az anyagok, méretek és színek. Ha trendi tréningruhában fut, könnyedén felveheti a megfelelő színű kézitáskát, hogy megőrizze a kép integritását.

A futózsákok könnyű szintetikus anyagokból készülnek, tartósak és használhatók évekig.

Nagyon könnyen karbantarthatók. Egyszerűen nedves ruhával lehet őrölni.

A sportfelszerelések gyártói igyekeznek figyelembe venni az ügyfelek igényeit, mert közöttük mindenféle ember van. A komolyabb terhelést kedvelők számára nagyobb modellek készülnek, azok számára, akik maratonokat futtatnak és nem súlyozzák a súlyukat, kompakt kézitáskákat kínálnak.

Ma, az információs technológia korában, ritkán hagyja el a lakásot otthoni mobiltelefonról. Tehát a futók számára a tervezők különlegesek Csuklópántok mobilhoz. Ez a táska úgy néz ki, mint az alkarra helyezett átlátszó lapos tok.Az ilyen zsákok oldalán zsebek vannak a kis dolgokra, mint például a kulcsok és a pedométerek.

Egy ilyen kézitáskában célszerű ellenőrizni a pulzusmérőt vagy az üzeneteket a telefonon anélkül, hogy eltávolítaná. Ha sportolás közben szeretne zenét hallgatni a telefonról vagy a lejátszóról, modellek vannak fejhallgatónyílással.

A leginkább kétségbeesett kocogás szerelmesei vízálló anyagból készült zacskókat vásárolhatnak, és bármilyen időjárásban más aktív sportot is végezhetnek.

Ha szoktál sokat inni ivás közben, akkor egy speciális szeleppel vagy zsebgel ellátott zacskó illeszkedik Önhöz. Általában egy ilyen zsák már van felszerelve egy speciális lombikral, ahol vizet önthet magával. Nagyon gazdaságos, mivel nem kell pénzt költenie egy üveg víz megvásárlására.

De van egy figyelmeztetés: a vásárlás előtt pontosan tudnia kell, hogy mennyi vizet szeretne inni, miközben kocogás közben, és ennek alapján vásárol egy megfelelő modellt.

Ha szeretne sok vizet fogyasztani, akkor speciális öveket használhat 2 vagy 4 rekeszes palackokhoz. Ezek az övek ideálisak hosszú sétákra, mert már nem kell aggódnia, hogy hol vásároljon vizet.

Hogyan kell viselni?

Futózsákok viselhetők:

 • Kézi;
 • A vállon;
 • Az övön.

A futó táska legkompaktabb formája a csukló. Könnyen elhelyez egy alkarra, egy könyök fölötti helyre. Ez tartalmaz egy telefont, kulcsot és néhány más fontos részletet. Ott nem lehet pénztárcát vagy palackot helyezni, de ez a táska könnyű és nem érezhető a testen.

Ezeket a zsákokat még mindig a vállon keresztül szállíthatja. Ezek nagyobb modellek, minden szükséges cucchoz, még egy üveg vízhez is illeszkednek. Elérhető és vállmodellek egy átlátszó szeleppel a mobiltelefon képernyőjéhez.

Legnépszerűbb modelljeink övtáskák. Ahogy a neve is mutatja, ez a táska a derékhoz van rögzítve, és egy olyan övvel van felszerelve, amely az Ön méretéhez igazítható. A táska nagyon szorosan rögzítve van az övre, és egyáltalán nem érezhető.

Népszerűségük annak köszönhető, hogy számos szükséges dolog, még egy üveg víz is elhelyezhető a deréktáskákba. Most szó szerint mindent, mobiltelefonot, zsebkendőt, csokoládét, hitelkártyát vehetsz. Szükség esetén megragadhat egy útlevelet. A derékzsákok egyes modelljei gumibotokkal vannak ellátva a botokkal.

Tippek a kiválasztáshoz

Ha úgy dönt, hogy futni szeretne egy zsákot, akkor ezekre a pillanatokra kell összpontosítania:

 • Hol lesz kényelmes kézitáska (kar, váll, öv) szállítására.
 • Milyen távolságokat szoktál gyakorolni (rövid edzés az otthonodhoz legközelebbi parkban, maratonok és félmaraton, hosszú futamok).
 • Mit fog tenni a kocogáshoz.
 • Szüksége van egy átlátszó szelepre egy mobiltelefonra?
 • Kell egy zsebet egy lombikhoz.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok