Varrózsákok

A "boho" stílusban lévő zsákok maguk csinálják

Kézzel készített boho táskák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. minták
 3. Hogyan kell varrni egy divatos zsákot?

Ha sétálsz, lassan a város utcáin, akkor biztosan találkozhatsz egy lánysal, aki egy szép, világos táskával rendelkezik a kezében. A táska különböző díszítéssel díszíthető: csipke, gyöngyök, szegély. De ez nem minden, ami megkülönbözteti a boho-stílusú zsákot más modellektől.

7 fénykép

Jellemzők

A termék fényes tarka nyomtatása önmagáért beszél. A gyönyörű, kézzel készített hímzés vagy csodálatos zsinór lehetővé teszi, hogy a női tárgyat a kép első helyére helyezze. A boho stílusú kézipoggyászok tulajdonosai könnyedén büszkélkedhetnek kézitáska egyediségével.

A tágosság a második előny, amelyre figyelmet kell fordítani. A lányok nemcsak saját kozmetikáját, pénztárcáját, kulcsát, hanem más dimenziós dolgokat és tárgyakat is elhelyezhetnek benne.

A legkülönfélébb geometriai formájú női kiegészítők varrva vannak. Egy hosszú vállpánt a táskában szabadítja fel a lányok kezét. Ez nagy előny, ha egy személynek állandóan az úton kell lennie.

Egy élelmiszerbolt-vásárlást gyakran a munka után terveznek. Az esőkabátból készült boho táska, bélés nélkül, jól illeszkedik az irodai retikulumhoz. Egy ilyen zsák életének több éve van.

minták

A termék első varrása a kézipoggyász elhelyezése a szekrényben bármilyen díszítéssel. Itt a varázslók alkalmazhatják a képzeletüket, és varrhatnak mindent, amit a lélek kíván. A jövő táska stílusa és befejezése attól függ, hogy milyen ruhát viselnek.

Kívánság szerint a kézműves rajzolás méretben történik. Példák a rajzokra, amik a varrást keltik, hogy jobb varrni.

Minta minták a különböző tevékenységekhez megfelelő fogantyúkkal. Ha a forró nyár a strandra vonul, akkor a tágas tartozék lehetővé teszi a lányoknak, hogy magukkal vigyék magukkal a szükséges dolgokat.

A hátizsák farmerből, kárpitból, pamutbőrből, bőrből és más anyagból készült. Hátizsákként a bőrt elveheti. A bőr szegélye kifinomult formát ad a készterméknek. A kontraszt ferde betét a hátizsákot nem kevésbé szépvé teszi.

A következő zsák 2 vagy akár 3 szövetből is kombinálható. Például nagyon szép farmert és minden virágos nyomtatású vastag anyagot fog kinézni. A képen látható a tollak szokatlan kezelése. A fogantyúk öltésekkel szegélyezettek.

Hogyan végezzen kézi öltés? Részletes utasítások a videóban.

Hogyan kell varrni egy divatos zsákot?

Az egyvágós fogantyúval rendelkező tartozék nagyon kényelmes viselet. Bármely fashionista megállíthatja a karját vagy a vállát.

A vágás és a varrás lépései a következők:

 • Ceruzával, papírra rajzolva és vágva vágja le a zsák mintáját. A minta fő vázlata többször kell körbejárni. Ez lehetővé teszi, hogy helyesen láthassa és kivágja a rajzot.
 • Készítse elő a szövetet a varráshoz. Az anyagot új anyagként lehet bevinni, és az előző varrástól megkapjuk a kárpitot. A nagyon vékony anyagot meg kell másolni a közbenső bevonattal. Régi farmer fog tenni. Mielőtt kinyitnánk a farmereket, meg kell mosni, mosni és vasalni. Szükséges és bélésanyag.
 • Előre egy másik pontra kell gondolni: a zsákot egy egész vászonból kell varrni, vagy szövetből összeállítani. Az első esetben a zsákot teljesen kivágják. Csak befejezni kell. A varrászsákok második lehetősége a minta megváltoztatása. Ezt külön szegmensekre kell bontani, amelyek később összeolvadnak. A módosított mintát le kell vágni, és minden részletet külön kell vágni. A képek mintaként vehetők fel.

Figyelem! A zsák két vagy több szegmensének összekapcsolása után a varratokat simítsa.Egy ilyen munkafolyamat tiszta és színvonalas terméket eredményez.

A zsák aljának tartósnak kell lennie. A tartós farmer vagy kordbársony lehetővé teszi, hogy a táskát nagyon hosszú ideig használja.

 • Vágja ki a részeket a varratokkal. A fő vászon - 2 rész, bélésszövet - 2 rész. Alsó - 2 rész.
 • Most meg kell gondolni a befejezésre. A csipke és a fonat először varrni kell (mielőtt a fő részeket varrjuk). A virágokat ragasztópisztollyal varrják vagy ragasztják a kész modellhez.
11 fénykép
 • A nem bonyolult elemek őrlés után is varrhatók.

Hogyan varrhatok csipkéket egy zsákon? Ez a módszer példaként szolgálhat.

Varróboltokban láthatjuk, hogy mely dekoratív elemek lesznek a jövőbeni díszítések: virágalkalmazások, csipkék, zsinórok és más varratok.

 • Helyezze be a kész tartozék alkatrészeket és a bélés részeket az arcukkal együtt. Söpörje le a fogantyú területét és villogjon rá a gépen.
 • Egyenletesen vágja le az oválot. Vágniuk kell, és ne érjék el a gépi varrást 2-3 mm-re. Csavarja ki a varrott részeket az elülső oldalra, és húzza ki az összes varrást. Készítse el az átmenet élét a termék belsejéből (a varratoknak a fogantyúk belsejében kell lennie). A fogantyúk külső oldalán gépvonalat lehet elhelyezni.
 • Kész vasrészek.
 • A szövet alsó részének kombinációjához, a rossz oldalaknak belül kell lennie. A basting segít elkerülni az alsó görbületet. Az alsó közepén egy bástyás. Ez óvatosan varrja az alját. A basting 2 alsó alkatrészt tartja a megfelelő helyzetben történő varrás közben.
 • Nyitott alsó részek, amelyek a zsák fő részeihez kapcsolódnak. Szúrott anyag csapokkal, tapadással és öltéssel. Belső részről nyissa ki a gép cikkcakk öltésének alsó részét. A kézipoggyász alsó részén lebegés.

Táska használható.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok