Varrózsákok

Hogyan díszítheti a táskát saját kezével?

Hogyan díszítheti a táskát saját kezével?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Gyors módon
 2. Régi bőr táska dekoráció
 3. Hogyan díszítsük a textilmodelleket?
 4. Hogyan frissíthetem a tollakat?
 5. Fehér táska dekoráció lehetőség
 6. Szalaghímzés: mesterkurzus

Stílusos táska - minden lány szükséges szekrényében. Azonban gyakran előfordul, hogy még a legkedveltebb táska is zavar. Ebben az esetben van egy egyszerű megoldás - gondolj arra, hogyan frissítheted. Érdekes alkalmazások, dekupázs, hímzés, szalagok és strasszok adnak egy második életet minden tartozéknak. Hogyan díszítheti a táskát saját kezével?

Gyors módon

Ha nincs ideje díszíteni, de tényleg valami újat akarsz, próbáld meg kötni egy divatos sálat az erszényedre. A sálak harmonikusan kiegészítik a tartozékot, és érdekes jegyzetet kapnak, amit a környező városok is észrevehetnek:

 • A sálak nagyon szépek, szorosan megfogva a fogantyún. Ez az opció alkalmas közepes hosszúságú fogantyúkra. Csavarja be a kendőt egy csőbe, és húzza át a fogantyúra, és kösse össze a végeket csomókba.
 • Egy másik látványos módszer az oldalsó sál. A jó megjelenésű modell kontrasztos színben, íjjal kötve. Csinos kis íjat készíthet, és egy nagy, buja, eső végekkel.

És a lányoknak, akiknek kerek lyukak vannak a zsákban, a tervezők egy teljesen új verziót javasolnak, amelyet először Gucci tesztelt.

Rajzoljon egy világos sálat ezeken a lyukakon, és egy új, elegáns tartozék készen áll.

 • Változtatható, gazdag színekkel ellátott pántok - a megoldás nem új, de releváns. Napjainkban sok tervező táskákat és extra öveket gyárt, így megváltoztathatja a képeket.

Ha a heveder a karabinokhoz csatlakozik, akkor itt az ideje, hogy vegye le, és próbáljon ki valami szokatlanabbat. A szezon trendje széles övek és fényes kontrasztos modellek lesznek.

A hatalmas díszítéssel díszített övek - buja virágok vagy lepkék is jól néznek ki.

Régi bőr táska dekoráció

Nem számít, hogy a kedvenc bőr táska nem néz ki a vásárlás napjától. A helyzet orvoslásának számos módja van.

decoupage

A Decoupage kiváló módja annak, hogy lélegezzünk be bőr- vagy műbőr kiegészítőket. Először alaposan tisztítsa meg a zsák teljes felületét porról és szennyeződésektől.

Ezután vágja le a dekupázs szalvétákat a szükséges alkatrészekkel, amellyel befejezheti a zsákot.

Erre a célra nagy virágok, pillangók, levelek.

Minden egyes elemhez dekupázs ragasztót kell alkalmazni ecsettel és egyenletesen elosztani. Illessze az összes alkatrészt a megfelelő helyre, és hagyja a zsákot körülbelül öt órán át száradni.

Amikor ez az idő eltelik, a felületet speciális bevonattal kell ellátni a bőr felületekhez. 8-9 óra elteltével az eljárást meg kell ismételni.

9 fénykép

Keresztöltés

A keresztkötés elfogadható, de hosszú és nehéz folyamat. Csak azok a lányok próbálkozhatnak, akiknek sok szabadidejük és türelme van. Alkalmas hímzés kizárólag nagyon vékony bőrből készült kézitáskákhoz. Másrészt a kapott tartozék lenyűgözőnek tűnik, különösen a népi stílusban megjelenő képet kiegészítve.

Ha nem áll készen egy hosszú folyamatra, itt az ideje, hogy figyelmet fordítson egyaránt vonzó lehetőségekre.

gyöngysor

A gyöngyöket bőrminták díszítésére lehet használni. Készítsen egy hímzésmintát, többszínű gyöngyöket, és ennek eredményeként elég vonzó tartozék kerül felszabadításra.Ez a módszer azonban csak vékony bőrből készült zsákokra is alkalmas. Sűrűbb modellek jól díszítettek strasszokkal. Szükséged lesz monokróm vagy többszínű strasszokra és speciális ragasztóra a dekupáláshoz.

Fringe dekoráció

A béren kívüli díszítés nem a legegyszerűbb módszer, de kipróbálás reális:

 • Fordítsa a táskát kifelé, és néhány milliméterrel a varratoktól kezdve kis jelöléseket készítsen.
 • Helyezze a jelöléseket kis, körülbelül 1-1,5 cm-es körzetekre, és helyezzen lyukakat ezeken a helyeken.
 • Ezután szükséges, hogy a bőrbordát előzetesen a furatokba vásárolják.
 • Csak a zsák ismét kicsavarása és az új tartozék készen áll.
9 fénykép

Kő díszítése

Az egyik legegyszerűbb módszer a kőfeldolgozás. Kis kavicsokat vásárolhat és ragasztóval rögzítheti.

Jó lehetőség - már kész szalaggal kövekkel. Számos ilyen szalag van a táskájában - és a kiegészítő új színekkel fog játszani.

Hogyan díszítsük a textilmodelleket?

Vágja a textilzacskókat - öröm, mert nagyon könnyű dolgozni. Érdekesebb megoldások találhatók itt, mint a bőr modelleknél.

hímzés

Az első stílusos hímzés. Az eredeti mintahímzés vastag szálnak tűnik. Ez a szezon népszerű zsákok, hímzett virágok, kagylók, gyümölcsök, levelek.

A hímzésen kívül jól néz ki elegáns, arany vagy ezüst kontúr.

A zacskó közepén vagy oldalán egy kis mintát is hímezhet, vagy gyönyörű strasszos vagy kavicsos mintázatot készíthet.

Gomb díszítés

A farmer modellek jól illeszkednek a különböző gombokhoz. Valamennyi lánynak valószínűleg van egy régi gombjaik gyűjteménye, amelyeket nem lehet adaptálni. Most a megoldás megtalálható - varrd őket véletlenszerűen a farmer táskába, és kap egy érdekes új modellt.

festmény

Ha szeretne rajzolni és festeni a képeket, itt az ideje, hogy kipróbálja magát a kézitáska festésében. Ehhez mind a farmer, mind a lenből készült zacskók alkalmasak. A festékeknek jó minőségűnek, előnyösen akrilnak kell lenniük, hogy a terméket később lehessen mosni.

A kezdőket arra ösztönzik, hogy használják a sablont, és a rossz oldalra egy kartonlapot vagy széles könyvet csatoljanak.

rátét

A kézitáska kivágásának nagyszerű módja az applikáció. Mindig nyer. A legjobb, ha biztonságos anyagokat, például bőrt vagy filcet választunk. Ezekből szép volumetrikus virágokat készíthet, amelyek ragasztó segítségével könnyen csatlakoztathatók a termékhez.

A bársonyból és szaténból készült kis virágok, a közepén lévő gyöngy is jól néz ki.

Hogyan frissíthetem a tollakat?

Előfordul, hogy a táska meglehetősen tisztességes, de a fogantyúk sok kívánnivalót hagynak. Ne dobja el a kedvenc termékét, ne frissítse őket könnyen. Ha a fogantyúkat csatolták, akkor teljesen kicserélhetők a kézitáska visszahelyezésével. Szerezzen be új bőrszíjakat és öltjük össze őket a termékhez.

Ugyanez a szolgáltatás, amit bármely stúdióban vagy cipőboltban biztosíthat.

Kezeli a gyűrűket - a legjobb megoldás. Könnyen eltávolíthatók a gyűrűkről, és egy szép, elegáns lánccal vagy pánttal helyettesíthetők. Egy másik dolog - statikus tollak, amelyeket nem lehet eltávolítani vagy leválasztani. Ebben az esetben a szalagok, bőrszalagok vagy szövetek segítenek. A teljes fogantyút úgy kell becsomagolniuk, hogy egy lyukat helyeznek el a szélén, és egy hurokkal rögzítik.

De a nyári rongy kézitáskák - egy igazi repülés a fantáziaért. Elegánsan új fa gombok vagy karika.

Ha ez nem egy opció az Ön számára, próbálja meg magát a szíjat. Alkalmas farmer és len. Egy ilyen toll elkészítése után csak szilárdan meg kell varrni.

Fehér táska dekoráció lehetőség

Egy egyszerű, fehér kézitáska díszítése mindig érdekes, mert maga is saját mesterművet hoz létre. Ha a nyomtatás vagy alkalmazás nyomtatása a tervekben nem szerepel, egyszerűen frissítheti a színt.A fehér fő hátránya, hogy gyorsan szennyeződik, és kellemetlen botrányokat szerez, amelyeket nem lehet eltávolítani. Vásároljon egy speciális festéket, amely megfelel a táskájának, és alkalmazza azt a termékre.

A tartozék fehérre vált, de ne feledje, hogy a festék a termék frissítésére szolgál, és nem változtatja meg a színét.

A bőr fehér táskák jól néz ki, világos színű decoupage. És nemcsak nagy virág lehet. A szokatlan megoldás a szokatlan geometriai formák, arcok, szürreális képek. Tökéletesen néz ki a kontrasztos képeket a madarakról, az állatokról és a fákról.

Ne felejtsük el, hogy a kép alkalmazása után többször is meg kell takarni egy speciális lakkkal.

Ha van egy fehér szövet táska mintázat nélkül, akkor egy kiváló lehetőség a minta hímzése. Ma több ezer sablon kerül értékesítésre, amelyek segítenek a hímzés alkalmazásában. Az anyagokból nem csak szálak, kis és nagy gombok, gyöngyök, apró gyöngyök hasznosak.

Stílusosak a zsinórokkal díszített táskák, amelyek gyöngyökkel vagy strasszokkal díszítettek.

A fehér táskák tökéletesek az akril festékek festésére. A kezdő lányok volumetrikus virágokat vagy gyümölcsöket rajzolhatnak, a szakemberek számára pedig teljes képeket lehet írni.

A festés mellett a termék stílusos térfogatú applikációval is díszíthető. Szükséged van ollóra, néhány ruhadarabra és ragasztóra. A szövetből virágokat vagy íjakat készíthet, és rögzítheti a ragasztóhoz.

Szalaghímzés: mesterkurzus

Hímző szalagok - nem csak stílusos díszítés, hanem egy igazi stresszellenes.

Érdekes applikáció hímzéséhez szüksége lesz egy tűt, vázlatot, mintázatot, szatén anyagot a kívánt színekből, és természetesen egy textilzsákot:

 • Az első dolog, amit meg kell tenni, a minta átvitele a szövetre egy kis ceruzával vagy ceruzával. A napraforgók hímzése nagyon érdekes a szöveten, és nagyon könnyen használható.
 • Rögzítse jól az anyagot, és kezdje meg a folyamatot a szárak és levelek hímzésével. Egyszerű szabványos varratok lesznek, de a munka végén szalaggal kell csavarni őket. A szalagot meg kell csavarni, különben a kép irreális lesz. Jó a kötőtű használata ebben az üzletben, tökéletesen áthalad a szöveten és megkönnyíti a tű visszavonását.
 • Miután befejeztük a szárakat, magad is el tudsz menni a napraforgókhoz. Célszerű kis virágokkal, hímzőszirmokkal, majd szepálokkal kezdeni. A nagy napraforgók egy kis más taktikát igényelnek. A közepet papír körrel ragasztjuk és a szirmok és a szeplét hímezzük.

A szirmok természetes mennyisége a fő szabály, hogy a hímzés természetes legyen.

A kötet eléréséhez több rétegben hímezzük a szirmait, jobb, ha négy közülük van. Kezdje az alsó részből egy szélesebb, sötétebb színű szalagot. Felülről az alsó szirmok között helyezzük el a második réteget. Ezután adjunk hozzá még két sort, és csak a papírköteget kell kinyitni, és a közepet egy csomó alakú fekete szalaggal hímezni. Végül, színezzük a központi szirmait sötétebb színben.

Egyedül a hímző szalagok technikájának megismerése nem nehéz. Jó példa erre a munkára nézve az alábbi videóban:

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok