Hogyan varrni egy ruhát

A fűző és az esküvői ruha díszítése

A fűző és az esküvői ruha díszítése

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. csipke
 2. Gyöngyök és bugák
 3. strassz
 4. flitterek
 5. Az esküvői fűző gyöngyökkel való befejezésének lehetőségei

A divat magazinokon áthaladva nem csodálhatjuk meg a kristályokkal, gyöngyökkel vagy gyöngyökkel gazdagon díszített esküvői ruhákat. Azonban, ha egy ilyen ruhát megfizethető áron talál, nem mindig lehetséges. Ha azonban nem akarod megtagadni magad a legszebb ruhadarab örömét, akkor csak egy kiút van - meg kell vásárolnod egy egyszerű, de szép ruhát, és magadnak kell díszíteni. A kézzel díszített esküvői ruha nemcsak kifinomult, hatékony, eredeti, hanem egyedi. Nos, ez csábító? Már megjelentek az ötletek?

csipke

A csipke esküvői ruha díszítése mindenki számára előnyös lehet. Ez a legszebb anyag a dekorációhoz. És ahogy az áttört, csipke vagy csipke átalakíthatja a ruhát, néha meglepetés.

A leggyakoribb lehetőség egy csipke csíkos nyakkivágással, övvel, ujjjal, a szoknya aljával vagy akár egy vonattal díszíteni. Ha több csillogást szeretne, akkor a csipke levágható a hátsó részen, részben vagy teljesen bezárható, valamint különféle betétek készíthetők.

Először el kell döntenie a tervezéstől, és csak akkor kell elkezdeni a áttört anyag megvásárlását. Kiválasztásakor nemcsak a mintázatra, hanem a munka egyszerűségére is figyelni kell. Alapvetően a csipke gyakran olyan alap, amelyet szükség esetén vághatunk.

Ha nyakkivágási nyakkivágást készít, a csipke szalagot csipkés kisbetűvel varrjuk. És ha úgy dönt, hogy vágni szeretne, akkor a csipke vagy csipke rossz oldalról van varrva. Fontos, hogy kövessük a minta szimmetriáját, valamint annak szoros illeszkedését, hogy ne rontják a megjelenést.

A szín több tónusú lehet, és teljesen ellentétes lehet.

Természetesen kényelmes szaküzletet vásárolhatunk szaküzletben. De ha a kötés kis készségei vannak, akkor a köpeny önállóan kötött, majd szépen illeszkedik a ruhához. A vendégek meglepetése nem lesz a korlát.

Gyöngyök és bugák

Az ilyen aranyos mikroszálak az első helyen a hímzésben részt vevő lányok körében. És ez nem meglepő, mert a gyöngyöket sok évszázaddal ezelőtt használták. Ezért nem nehéz egy virágot vagy más tetszőleges rajzot hímezni.

Ezek a díszítőanyagok csipke mintázattal megkülönböztethetők. A virágmintás kontúrjánál gyöngyöket lehet kialakítani, és például az üveggyöngyöt üveggyöngyökkel tölteni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csipke és az üveggyöngyökkel ellátott gyöngyöknek hangosan illeszkedniük kell. Így fokozzák annak hatását, különben elvonják magukat a figyelmet. A munka megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy a színes dekoráció ellenáll a víznek és más jelenségeknek. Ehhez vegyél egy csipke és gyöngyöket. Az eredmény ellenőrzéséhez szappanos vízbe merítse őket.

strassz

A szikrázó rhinestones szétszóródása a szegélyen nagy ünnepség és pompa.

Számos lehetőség van a használatukra:

 1. Ragadd meg őket kaotikus módon.
 2. Tartsa be kedvenc vagy feltalált rendszere szerint.
 3. Használjon dekoratív fonatot a már csatlakoztatott kövekkel.
 4. Használjon ragasztószalagot egy mintával. Előre megjelölt helyekre ragasztva és vasalva van.

flitterek

Nem kevésbé exkluzív lehetőség az esküvői ruha tetejének, valamint a fátyol, a vonat és a szoknya aljának befejezése. Nemes ragyogásuk sem elveszíti a drapériák vagy más kreatív technikák modelljeit.Hímzett drága szövet flitterekkel teszi a menyasszony képét luxusnak, megmagyarázhatatlannak, stílusosnak és ragyogónak.

Az esküvői fűző gyöngyökkel való befejezésének lehetőségei

A menyasszonyi ruha gyöngyök túlcsorduló gyöngyei nemcsak aranyosak, hanem bájosan, függetlenül a szövet szerkezetétől és színétől. A gyöngy formája sem számít, a legfontosabb, hogy bármilyen stílusú esküvői ruhát luxusabbá és egyben kristályokkal, hímzéssel és kövekkel kombinál. Amit részletesebben beszélünk.

Gyöngy díszítés

Szüksége van egy arisztokratikus és ugyanakkor szelíd útra? Ideális választás - egy esküvői ruha, melynek gyöngyszeme van. A valódi vagy mesterséges gyöngyök ragyognak és ragyognak a szépségükkel.

Ismét a gyöngyök lefedhetik a test teljes felületét, vagy a derékvonalon és a dekoltázson helyezkedhetnek el.

A nagy gyöngyök jóak és az a tény, hogy képesek vizuálisan növelni a mell kötetét. És hogy felhívja a figyelmet a kívánt területre, kiválaszthatja a kontrasztos színű gyöngyöket.

Gyöngyök és strasszok

A gyöngyökkel díszített fényes és ellenállhatatlan fűzős rhinestone. A képre hulló fénysugarak növelik a villogást és a ragyogást, amiből a gyöngyök elhelyezésének hatása lenyűgöző.

Kristály és gyöngy

Ha ragyogást szeretne, akkor egy kis Swarovski köveket kell hozzáadnia a gyöngyhöz. Bélelt minta is szépen csillog a nap és a szikrázó. Ebben az esetben a szövet jobb a matt kiválasztása. A Swarovski kristályok nagy kompozíciókhoz és övdíszítéshez is használhatók.

Hímzés és gyöngy

Az esküvői ruha fűzőjére vonatkozó szokatlan minták és gyönyörű díszek mindenkor relevánsak lesznek. A csillogó gyöngyök csak kiegészítik a szépségüket, az eleganciájukat és a csodálatosságukat.

Itt be kell tartania egy szabályt. A gyöngyök bősége nem megengedett. Ez egyenletesen elhelyezhető a fűzőn vagy csak bizonyos területeken. A hímzés és a gyöngyök megfelelő kombinációjával a menyasszony nemes és még királyi is lesz.

Szóval, hímzett esküvői ruhák mindenféle díszítő elemekkel maradnak trendben. Függetlenül attól, hogy milyen költségvetést kapsz, lehetsz luxus és lenni, de mégis gyengéd és romantikus. És függetlenül attól, hogy mennyire ragyog a ruhája, a fő fény a szemünk fénye.

Comments
 1. bükköny
  12.10.2015

  Nagyon szeretem a ruhákat mély nyakkivágással és virágokkal a nyakvonal közelében vagy a derék körül.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok