Ruházat az elhízott nők számára

Esküvői ruhák teljes

Esküvői ruhák teljes

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Válassza ki az alakot
 2. hableány
 3. Birodalom (görög stílus)
 4. A-vonal (trapéz)
 5. Rövid ruha
 6. Felszerelések vonattal
 7. A "gyűjtött" alsó ruha
 8. A fűzővel ellátott ruha választéka
 9. Hangsúlyozzuk a görbe alakzatokat
 10. Színpaletta
 11. Esküvői ruha kiválasztása színtípus szerint
 12. díszítés
 13. És még néhány tipp

Kedves fiatal pyshechki, hagyd abba, hogy néhány Xs-el aggódj a luxus formáid és méreted miatt! Nézd meg Rubens festményeit, majd az átlagos zsírtartalmú hölgyek a szépség ideálisnak tartották! Igaz, hogy azóta ez az eszmény kissé összezsugorodott, de ne feledje: az emberek magukba foglalják azt, hogy nemcsak a lelki, hanem a fizikai értelemben is meg akarják érezni a lágyságot és gyengédséget.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem tudsz távolodni a hűtőszekrénytől, és semmit sem tehetsz azért, hogy megszabadulj a többlet fontoktól. De a táplálkozás, a testmozgás és más, többé-kevésbé szigorú intézkedések a fogyás elvesztéséhez - ez külön beszélgetés tárgya, minden nő életében a legfontosabb (az életpartner kiválasztása után) kérdéssel foglalkozunk - esküvői ruha kiválasztása.

Tény, hogy a lányok többsége az óvodától kezdve megoldja ezt a problémát, de a házasság idejére nőnek fel - mind a lányok, mind a kötetük, és a választást korlátozni kell, figyelembe véve az ábra sajátosságait.

By the way, nem számíthat arra, hogy néhány hét múlva 5 kg-ot veszít. Válasszon egy ruhát az ábra szerint, hogy sehol ne csípjen, és az oldalra és a gyomorra hajtogasson.

Válassza ki az alakot

Állj a tükör előtt, és kritikus (de nem túl sok!) Nézd meg az alakodat! Bizonyára előnyei vannak: gyönyörű vállak, csodálatos mellkasi, a derék és a csípő közötti térfogatbeli különbség („homokóra típusa”).

A lányok általában tele vannak szép számokkal, csak nagyobbak, mint amit szeretnénk, méretük. De a kritikus pontok a zsír felhalmozódása a hason és a combokon, valamint az oldalsó és hátsó zsírgörgők.

Ennek alapján taktikánk egyszerű lesz. Hangsúlyozzuk az előnyöket, elfedjük a gyengeségeket, és ennek eredményeként létrejövünk egy virágzó, teljes menyasszonyi élet képét.

hableány

Habár úgy vélik, hogy a sellő stílusa csak egy ideális figura számára alkalmas, teljesen megfizethető lányok, akiknek a derék és a csípő között erős térfogatkülönbség van és nincs hasa, megengedheti magának.

Az egyetlen dolog, amit érdemes figyelni arra, hogy a „hableány farok” határozottan ne legyen magasabb, mint a comb közepétől, hogy megteremtse a szükséges arányokat. Nagy mellek ehhez a stílushoz - csak méltóság, de ha nem, akkor a szakács szakszerű vágása segít kompenzálni ezt a hibát.

Birodalom (görög stílus)

Emlékezz Natasha Rostov első labdájára? Ez a birodalmi stílus vagy a görög. A magas derékú ruha vizuálisan meghosszabbítja az alakot, így karcsúbbá teszi. Ebben az esetben a fókusz a felső részre, a vállra, a mellkasra és a problémás területekre (has, derék, csípő) rejtve marad. A csipke, a hímzett, gazdagon díszített test és alsó, gyönyörűen drapedő redőkben vagy áramló hullámokban szokatlanul vonzó és nőies képet alkot.

Általánosságban elmondható, hogy az Empire-stílus bőséges lehetőséget kínál bármilyen típusú szövet kiválasztására:

 • nehéz csepp atlasz;
 • áramló selyem;
 • levegő-sifon;
 • csipke szövet. A görög stílusban öltözött, áttörtből készült ruha nagyon elegáns.

Különösen lenyűgözőnek tűnik. A függőleges ráncok vékonyak, és a fényben játszott játék különleges romantikát ad a képnek.Egyébként a görög stílusú ruhák ideális választás a terhes menyasszonyok számára - kényelmes viselet, nem mozognak, és sokkal kényelmesebbek, mint a felszerelt modellek.

A-vonal (trapéz)

Ezt a stílust jellemzi egy szilárd vágott, kiemelkedő (de nem leválasztható) derékvonal és a szegély, amely fokozatosan lefelé bővül, ami sikeresen elrejti a túl széles csípőt (körte alakú figura) és teljes lábát. Általában a függőleges varratok megkönnyebbüléssel készülnek, ami az alakot vékonyvá teszi.

A csúcs lehet:

 • zárt;
 • csupasz vállakkal;
 • nagy nyakkivágással.

Attól függ, hogy milyen az íze és az alakja. A teljes kézben is nagy nyakkivágást hozhat létre, amely kiemeli a mellkasot. Ha jobban kedveli a stílusát, akkor ez a nyakkivágás egy csipke vagy áttetsző anyagból, gyöngyökkel, gyöngyökkel stb.

Ellentétben a „hercegnő” stílusával, amelyet minden lány szeretett, a szoknya nem derül a derékon, hanem úgy, mintha lefelé folyik le, fokozatosan lefelé bővülve. Megfelelő és nehéz szövetek, gyengéden eső ráncok és fény, amellyel drámai drapéria keletkezik.

Rövid ruha

A legtöbb teljes menyasszony a hosszú ruhákat részesíti előnyben, amelyek hangsúlyozzák az esemény egyediségét és ünnepélyességét. A közelmúltban azonban a rövid ruhák egyre népszerűbbek, különösen a szép, karcsú lábak tulajdonosai körében, akiket demonstrálni akarnak.

Természetesen egy rövid ruha nem jelent mini-t, ami még hosszú, karcsú lábak jelenlétében is hangsúlyozza a test teljességét. A térdhosszú ruhákról vagy egy kicsit alacsonyabbról beszélünk. Nagyon hatékony megjelenésű rövid ruhák egy lépcsőzetes aljjal - a térd elé, fokozatosan meghosszabbítva és gyönyörű hajtogatással. Ez egy nagyszerű lehetőség nyáron.

Felszerelések vonattal

A hosszú, könnyű vonattal rendelkező modellek a menyasszony képét egy igazi fenségességnek adják, azonban sok problémát hoznak létre, mert a vonat valóban a földön húzódik, és elkerülhetetlenül szennyeződik (azonban ez a hosszú ruha problémája).

A vonattal felszerelt ruhában a menyasszonynak nagyon óvatosan kell mozognia, másoknak pedig távol kell tartaniuk, hogy ne véletlenül lépjenek a vonatra, és nem valószínű, hogy ilyen ruhában táncolhat.

Azonban a zseniális divattervezők egy esküvői ruha vonatának kialakításával jöttek létre, amelyben levehető turné formájában kerül sor, és a hátsó részről a ruhákra speciális hurkok segítségével szerelték fel, hogy összeszerelhető legyen, így a ruha hossza is lerövidül.

A teljes menyasszonyoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy egy ilyen vonat jelentősen „súlyozza” a hátsó nézetet, és hangsúlyozza a széles csípőket. A vonat azonban a legjelentősebb pillanatokban (a nyilvántartó irodában, fotószakaszban) elbocsátható, majd csak feloldható és eltávolítható.

A "gyűjtött" alsó ruha

Ez egy meglehetősen ritka lehetőség, nagyon eredetinek tűnik, de a karcsú lábakkal rendelkező lányok számára ajánlott, bár teljes, de jó alak. Itt elsősorban a szoknya és a lábak állnak. Ezen túlmenően, egy bolyhos szegély alsó részével, díszítéssel díszítve, a figyelmet a túl teljes csípőtől megfosztja.

A fűzővel ellátott ruha választéka

Azonnal érdemes figyelmeztetni! Ne próbáljon feszes fűzőket húzni vékonyabbra. Ne feledje, hogy egy esküvői ruhában az egész nap gyaloglásra, ülésre, táncra, és csak lélegzésre van szüksége, és túlságosan szűk fűző- és szorított hajók miatt a 19. században elesett hullámba eshet. Jobb, ha karcsúsító fehérneműt használunk, ami némileg elfedi a zsírgörgőket, de nem fog megtartani, mint egy héj.

De ha szép vállai vannak, és bemutatni akarod őket, akkor nem tehetsz anélkül, hogy fűződtél volna - csak segíteni tudsz megbízhatóan támogatni a mellkasodat. A fűzőt szigorúan méretben kell kiválasztani, nem kevésbé, különben a csípése folyamatosan eltér, csak hangsúlyozva azt, amit elrejtett.

Hangsúlyozzuk a görbe alakzatokat

Ki mondta, hogy a gömbölyű hiba? A legtöbb férfi valószínűleg nem fog egyetérteni ezzel, és néhány keleti országban senki sem néz egy 90 kg-nál kisebb súlyú nőre. De nem vagyunk Keleten, és mivel szükséges, hangsúlyozni fogjuk, és mi nem szükséges a maszkoláshoz.

A buja mellek, a buja csípő - ezek minden bizonnyal méltóságok, és nem bűn, hogy nagy nyakkivágással vagy sima vágott vonallal hangsúlyozzuk őket, amely hangsúlyozza a csípő hajlítását. De nem mondhatod, hogy "buja" a gyomráról, csak "nagy", de egy átgondolt stílusválasztással és vágással egészen sikeresen elrejthető. Az ilyen álcázás alapelve az, hogy elterelje a figyelmet egy esküvői ruha gyönyörűen díszített felső vagy alsó részére.

Színpaletta

A fehér színű, hagyományos esküvői ruha, sok árnyalattal rendelkezik. Valószínűleg a teljes menyasszonyi ruha nem hófehér, hanem gyöngy, tejszerű, füstös, krém, elefántcsont. Azonban sok gyűjteményük általában elutasítja az esküvői ruha fehér színét, előnyben részesítve más színek finom pasztellszíneit.

Úgy gondolják, hogy a fehér kitöltés, de a megfelelő választás a szövet és a kiegészítők formájában színes íj vagy virág a derék és más tervezési technikák, egy fehér esküvői ruha díszíti a teljes menyasszony. A teljes menyasszonyok alapszabálya, hogy elkerülje a fényes anyagokat, amelyek csak a kerekességet hangsúlyozzák.

Esküvői ruha kiválasztása színtípus szerint

Ha alkalmi ruháink kiválasztásakor figyelembe vesszük a színtípust, akkor miért ne csináld ezt a felelősségteljes választással, mint egy esküvői ruha? Számos lehetőség van itt:

 1. A „téli” színtípushoz, amelyben a fehér bőr sötét hajjal van kombinálva, tiszta, fehér, puha rózsaszín és ezüst-szürke árnyalatú.
 2. Barna barnák fognak kinézni egy piros esküvői ruhában - az eredeti döntés jelentős népszerűségre tett szert az elmúlt években.
 3. A fehér, sápadt zöldes és szilva árnyalatok tejszínes árnyalatai alkalmasak a szürke szemű barna hajúak, míg a vörös hajú - fehér és krém.
 4. A világos szemű szőkeek (az úgynevezett „hideg szőke”) jobban kedvelik a fehér, kék és gyöngyszürke árnyalatokat.

díszítés

Ez nem az ékszerekről szól (másról beszélünk róluk), hanem magáról az esküvői ruha díszítéséről. A szövet maga is díszítés lehet. Például a csipke anyag olyan lenyűgözőnek tűnik, hogy minimális kiegészítéseket igényel.

Általánosságban elmondható, hogy a couturierek általában nem verik az esküvői ruhák díszítését, és bár az esküvői divat meglehetősen konzervatív, minden évszakban van egy hangulat:

 • selyem hímzés;
 • gyöngyök vagy gyöngyök;
 • flitterek és strasszok;
 • Fodrok és pelyhesítők;
 • mesterséges virágok.

Pontosan ez a helyzet, amikor a méret számít. A díszítés túl nagy elemei nagy számban teszik ezt a számot masszívabbá, de egy nagy virág vagy egy gyönyörű díszítés a látványos díszítésnek tekinthető.

És még néhány tipp

 1. Kerülje a szíjakkal, keresztirányú vonalakkal és derékszöggel rendelkező modelleket, amelyek vizuálisan megosztják az ábrát több szegmensre, és tele vannak, de a függőleges vonalak és a megkönnyebbülés varratok, ellenkezőleg, vékonyak.
 2. A vékony pántok kiemelik a teljes karját és a vállát, így elég szélesnek kell lenniük.
 3. Annak érdekében, hogy a figyelmet a széles deréktól és a csípőtől távolítsuk el, a bodice és a nyakkivágás fülbevaló elemeit használjuk.
 4. Ha nem akar túlságosan telt vállakat és karokat kinyitni, varrhat egy ruhát egyenes ujjú, gipszes vagy áttetsző anyaggal, vagy egy golyóból vagy selyemből készült bolerát, amely ujjával a könyökre vagy a csuklóra kerül.
 5. Ha esküvőt tervez az egyházban, be kell fednie a csupasz vállakat és a mély hasadást. Ehhez illeszkedő bolero, csipke köpeny vagy luxus kendő.
Comments
 1. remény
  18.06.2015

  Köszönjük a választást! Mermaid, mint a 6 fényképen felülről - a választásom. Természetesen extra font van, de az arány arányos - tetszik.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok