Hogyan varrni egy ruhát

Hogyan kell varrni egy ruhát minta nélkül?

Hogyan kell varrni egy ruhát minta nélkül?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Nyári sifon
 2. Ágynemű-ruha-ruha
 3. Egyenesen görög stílusban
 4. Házi kötöttáru
 5. Terhes nők számára
 6. Videó. Ruha A-vonal

Ha kétség merül fel, hogy csak varróeszközökkel élesített, és több mérést végzett, akkor varrhatja az eredeti ruhát, dobja félre. Ez a cikk különböző minták nélküli varrásmodelleket kínál, amelyeket nem lehet megkülönböztetni a gyártól.

Nyári sifon

A könnyű és tágas sifon valóságos üdvösség forró időben, elegáns és romantikus, a szélben csapkodva. Jó példa lenne egy rövid rövid első ruha a hátsó részen, amit varrunk.

Az aszimmetrikus alsó egyrészes ruhának a tetejére szorosan illeszkednie kell, majd ki kell terjednie a karfuratból. Mivel az anyag átlátszó, majd a fő szövet két rétegében vagy az aljzatban van vágva, használjon bélést, hogy a ruha ne ragyogjon. A réteg mennyisége, a hátsó ruha hossza és a szélesség meghatározza az anyag mennyiségét. Ami a szoknya szélességét illeti, annál nagyobb, annál szebb lesz.

Vegyünk egy pólót és körbe, ne felejtsd el a varrási juttatásokat. Közvetlenül a szövetre modellezzük az elülső nyak nyakát, hogy mélyebbé vagy zártabbá váljunk, aszimmetrikus vagy banda.

Nincsenek Taliyev-tuckok, de ha akarod, akkor a mellkason tuckolhatsz. Ezután a nyakvonal elején néhány centiméterrel vágja ki a karfát.

A ruha hátsó részén lévő karfaragóból a fáklyát trapéz formájában készítjük el, és díszítjük a nyakkivágási szoknyát. Ehhez jelölje meg a szoknya hosszát a hátsó közepén, például 130 cm-es, majd sima vonallal simítsa a szegélyt az oldalsó varratokhoz. Az elülső szoknya ugyancsak kigyullad és megméri a kívánt hosszúságot, majd díszíti a nyakvonalat.

Ha úgy tetszik, hogy a modellek rövidek és hosszúak a hátsó részén, a szoknya szaga, akkor a szoknyát külön levágják, majd a tetejére varrják. A kész csavarok lehetnek testrészek vagy különállóan varrottak. Csak ne felejtsd el a kapcsot, ha a csúcs szorosan illeszkedik és egy rosszul nyújtó anyagból van varrva.

Ha az anyag átlátszó, varrjon egy további rövid petticoatot, vagy tegye ki az ingét, hosszabbítsa meg a szövet tetejét.

Varrás szoknyák:

 1. A téglalap szélessége legalább 140 cm, a szoknya kívánt hossza félig.
 2. Mérje 10–12 cm-t a hajtás ellentétes oldalán a szag érdekében.
 3. A lefelé az elülső szoknya hosszúságát félretette.
 4. Rajzoljon át egy átlós vonalat a sarokponttól az elülső szoknya hosszpontján keresztül az aljáig, simán kerekítve a szegélyt.

A szoknyában, az alját egy fedéllel kezelje, vagy használja a csiga lábát, és varrjon el egy rugalmast a tetején. Varrjuk össze a szoknyát és a tetejét.

Ágynemű-ruha-ruha

A meleg szezonban a vászonszövet csíkokkal és egy laza kendővel, leválasztható testtel és félig napos szoknyával rendelkezik.

A lap tetejére 2 téglalapra lesz szüksége, amelyek szélessége megegyezik a mellkasi félfogással és a polcméret hossza. Mérje meg a karfurat magasságát, és tegye félre a szegmensekre.

Töltsön ferde vonalakat, készítse el a karfuratot, majd tegye a húzózsinórt a tetejére, feldolgozza a karfuratokat, és varrja mindkét felét. Menjen a szalagra.

Vágja ki a szoknyát:

 1. 150 cm széles szövetbevonat fele.
 2. Mérjük meg a derékot, vagy inkább a ruhadarab tetejét.
 3. A mérések fele a szegmens sarkában félkörben elhelyezett támogatással.
 4. Mérjük meg a vászon nélküli szoknya hosszát a vászon körül.
 5. Vágja ki a részt, és varrni.

A fennmaradó anyagból nyissa meg a téglalapot a shuttlecock számára. Gyűjtsük össze, és öltjük el a szoknyát, majd húzzuk le a szoknyát és a tetejét.

Egyenesen görög stílusban

Nehéz elhinni, de egy koktélparti ruhát vagy egy dátumot egy vonal összeillesztésével lehet varrni. A megjelenés szerint ez nem lesz rosszabb, mint a tervező, és csak 10 percet fog költeni.

150x150 cm viszkóz hozzáadásával szüksége lesz egy darab kötött anyagra.

 1. Hajtsa félbe.
 2. Mérje meg a mellkasát és a combját. Mérjük meg a nagyobb mérőeszköz félfogantyúját a szövet alján, és húzzunk fel egy vonalat anélkül, hogy a szélét 25 cm-rel elérnénk.
 3. Most helyezze el a vonalat a megjelölt vonal mentén és még 2 cm-t 1 cm-es távolságra, hogy megakadályozza, hogy a gép lehúzza az anyagot, helyezzen egy papírlapot az alsó rész alá, majd óvatosan távolítsa el a varrásról.

Húzza meg a hosszú szatén szalagot a kapott 2 függönyhez. A ruha kész.

Mivel a viszkóz nem csörög, és a nyilak nem mennek, nincs szükség az élek feldolgozására.

Próbáljon ki egy új ruhát, rögzítse a vállrészeket egy gyönyörű tűvel vagy bross-szal, varrhatja őket, most állítsa be a hosszát és formázzon egy kendőt.

Házi kötöttáru

Egy egyszerű vágott kötött ruha a hevedereken biztosítja a kényelmet a háztartási munkák során, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy szépen nézzen ki.

Nyitott 2 téglalapot, amelyek szélessége megegyezik a mellkas félhosszúságával, varrási juttatásokkal, ha szoros illeszkedést szeretne, és a szükséges hosszúságot. Például 55x65 cm.

A következő lépés a karfurat megtervezése és a szegély körül:

 • Hajtsa fel a darabokat.
 • Az ellenkező kanyar alsó sarkában 10 cm és 3 cm-rel felfelé mérjük, majd a pontokat félkör alakú vonallal csatlakoztassuk.
 • Mérjük meg a felső sarokban 5,5 cm-t és balra 11 cm-t.
 • A hajtás ellentétes sarkában 1 cm-re mérjük a hátsó felső vágástól és 3 cm-t az elejétől. És zökkenőmentesen csatlakoztassa a felső pontokat.

Feldolgozzuk a felső és az alsó részeket a fennmaradó szövet sütésével. A felső nyúlványban. Ha a ruha laza, varrjon egy rugalmas a derékra.

Továbbra is a hevedereket kell készítenie, amelyek a karfuratok sütésére szolgálnak. Nyissa ki a 25 cm hosszúságú csíkokat, és csavarja őket a háttámla karjaira vágott oldalra. Készítsen egy szegélyt a második oldalon, vágja le. Ezután varrni a részleteket. A részleteket oldalra öltjük.

Terhes nők számára

A várandós anyáknak a terhesség ideje alatt stílusosaknak kell maradniuk anélkül, hogy kényelmetlenséget okoznának maguknak és a babának. A terhes nők egyik sikeres stílusa egy laza, egyszerű ruha, amely gyöngyökkel, csipkével, levehető gallérokkal vagy fényes brossokkal díszíthető.

A szabad ruhák terhes nők számára történő varrásához csak egy intézkedés szükséges - a csípő mennyisége. Ha a has már nagy, akkor a has térfogata.

 • Gyapjúból vagy sűrű anyagból nyissa ki a 130 cm széles és 160 cm hosszú téglalapot.
 • Hajtsa össze a darabot 4 alkalommal.
 • A kanyarban mérje meg a derék vagy csípő fűrészáruit és plusz 5 cm-t.
 • A kapott pontból 40 cm-re helyezhető el.
 • A hüvelyhez 30 cm-re helyezze el az ellenkező oldalt, és csatlakoztassa a két pontot, amelyet egy vonallal nyer, kissé kerekítve a sarkot.
 • Vágja az alkatrészeket a vonal mentén, majd vágja le a nyakát.
 • Csináljunk egy nyersdarabot a nyakból és öltjük össze.
 • Varrjuk az oldalsó varratokat, és vágjuk le a ruha alját.
 • Az ujjakon húzza meg a húzózsinórt, és nyújtsa rá a rugalmas anyagot.

Videó. Ruha A-vonal

Ezt a stílust már régóta szereti és erősen beágyazta a divatba. Hogyan lehet varrni mintázatot, nézd meg a videót.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok