Esküvői ruha stílus

Esküvői ruhák a második házassághoz

Esküvői ruhák a második házassághoz

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Mi lehet a második esküvőre?
 2. Esküvői ruha ötletek
 3. alternatívák
 4. Szín és szövet
 5. Kiegészítők és cipők, mit válasszon?

Mit kell viselni, ha nem házasodik? Napjainkban az a hagyomány, amely alapvetően megtiltja a menyasszonynak, hogy fehér ruhát viseljen a házasságkötési ceremóniára, elmerült a feledésbe. A második házasság esküvői ruha általában sokkal nehezebb választani. A természetes vágy, hogy jobb legyen, mint az első alkalom, kiemelt fontosságú lesz, és ebben a kérdésben a ruha nagyon fontos helyet foglal el. És az általa választott megközelítés is különleges és alapos lesz.

A házasságkötésről szóló döntés az érett emberek döntése, akik készen állnak a felelősségvállalásra egy viszonyban, sok múltbeli hibával és következtetéssel, és készek egy érett kapcsolat kialakítására, amelynek alapja mélyebb érzés lesz.

A második házasság alatt a szertartás menyasszonya gyakran nem túl buja, és természetesen nem fehér, hanem krém vagy ayvor szín, és mindig egy hosszú, elegáns vonattal.

A sziluett lehetőleg elegáns, a vágás kreatív lehet, és nem olyan, mint a fiatalokban - sok fodros és csipke.

A második házasság egy új boldog élet kezdete, és minden nő azt akarja, hogy kezdete eredeti és emlékezetes legyen.

Gyakran a menyasszony választja a rövid esküvői ruha lehetőségét, ami csodálatos alternatíva lesz egy hosszú fehér ruhának, ha nem érzi magát egyáltalán megismételni.

Mi lehet a második esküvőre?

A ruha stílusának kiválasztásakor a test sajátosságaira összpontosít, nem az életkorra.

A legtöbb menyasszony a második esküvőre egyenes és szűk ruhákat választ. például egy sellő.

Ez a stílus nem alkalmas olyan lányok számára, akiknek a derekát nem fejezik ki. Itt a megfelelő esküvői rövid vagy hosszú ruha az Empire stílusban és a görög stílusban. Ez a felszerelés csak elrejti a meglévő hasat.

Engedd meg magadnak, hogy hagyd abba a választást, amit az álmodott ruha modelljéről választottál, de nem engedheted meg magának az első házasságot. Ha luxus, buja ruhát szeretne viselni, ne viseljen semmit.

Állítsa le a választást egy egyszerű ruhában. A rövidség ellenére elegáns lesz. Add hozzá a szigorú díszítéshez. Ne feledje, hogy a drága csipkék, strasszok és gyöngyök csak kiemelik a szépséget.

Ha ugyanazt a napot és az esküvőt akarod, akkor fordítsd a figyelmet a ruhával egy vonattal, ez elfogadható, ha úgy döntöttél, hogy teljesen elhagyod a fátyolot.

Ha szükséges, viseljen fehér ruhát. Végtére is, az idő sokáig eltűnt, amikor a második házasság zavarba jött, hogy nagy ünnepséget folytasson, és a második alkalommal a család szerényen és bonyolult túllépések nélkül jelentkezett. A többi előítéletekkel együtt a menyasszony fehér ruhájának tilalma feledésbe merült, amikor újból házasodtak. Talán azért, mert így a menyasszony tisztaságát és tisztaságát korábban hangsúlyozták, de most már aligha lehet választani a színt, hogy alárendelje pontosan az ilyen kritériumokat. Tehát a fehér szín nem kerülhet a tabu kategóriába a második esküvőre.

Néha a menyasszony is visszautasítja a fehér ruhát, ami divatos trendekkel vagy korosztálygal motiválja. Ezután a ruházat krém vagy pasztell színei, valamint az ayvori színe alternatívája lehet a hófehér ruhának. Bár valójában a második esküvői ruha színe és stílusa teljesen lényegtelen. Légy önmagad, kövesse a vágyait, hozzon létre hangulatot, hozzon létre és fantáziáljon.

Az esküvői fátyolok kiválasztása tekintetében - kopás.Ne maradjon el minden előítéleten és rendezze meg esküvőjét, ahogy akarja.

Ha nem akar egy hosszú fátyolot viselni, cserélje ki egy tiarával, vagy friss virágokat szőhöz szőtt - ez egy nagyon romantikus alternatívája a fátyoloknak, és sok menyasszony választ egy ilyen díszet. Ezen a napon nagyon fontos, hogy tökéletes legyen. Ezért használja a mester szolgáltatásait, akik nemcsak a hajad mesterművet hoznak létre, hanem azt is rögzítik, hogy tökéletes állapotban maradjanak a nyaralás végéig.

A fátyol helyett esküvői fátyol vagy kalap is csatolható a hajához. Nagyon szépnek tűnik, és tiszteletben tartják a házasság hagyományait.

Esküvői ruha ötletek

A legmegfelelőbb választ erre az égő kérdésre csak a saját képzelete adhatja meg, irányokat javasolhatunk.

Rövid, klasszikus ruha többnyire élénk színekben. Ha a tervek közé tartozik csak egy örömteli esemény ünneplésének kizárólag a rokonok és elvtársak meleg körében történő aláírása és rendezése, akkor biztonságosan vegye fel a rövid ruhát, és ne korlátozza magát a virágok kiválasztására. Rövid vagy közepes hosszúságú ruhák készülnek a második (vagy minden későbbi) esküvő kiválasztására.

Elegáns estélyi ruha strasszokkal, gyöngyökkel, féldrágakövekkel vagy más díszítéssel.

Érezze magát szabad és ünnepi megjelenésű ruhában a 60-as évek stílusában.

Megpróbálhatsz egy fehér nadrágot és egy kalapot, és ha a vőlegény ugyanúgy ruházik, akkor a fújásod nagyon stílusos lesz.

Bármely népszerű nép jelmeze, ha egy adott témában esküvőt tartanak.

A második esküvői ruha esetében kiválaszthatja a modellt színes szíjjal, vagy beillesztheti a ruhába vagy a vonatba.

Talán a választott, ez az ünnepség lesz az első az életében, és a házasság a második. Ne feledje, hogy ez az első ünnepe életében, és talán igazi csodálatos esküvőt akar a rituálék és hagyományok betartásával. Ebben az esetben válassza ki a világos színű csipke esküvői ruhát.

A legfontosabb dolog az Ön kényelme és az a tény, hogy úgy érzi magát, mint egy hősnő ebben az ünnepségben.

alternatívák

Természetesen egy alternatív megoldás, amely csodálatosan felváltja az esküvői ruhát, egy elegáns ruha lesz. Benne a menyasszony is káprázatosan néz ki.

 • Természetesen a legjobb megoldás egy öltöny lenne, melyben a különböző textúrákból készült szöveteket kombinálják.
 • Nehéz lesz megoldani a problémát, de mi lesz a ruha alja? Nagyon egyszerű. Mi az Ön számára kényelmes. Szeretném hangsúlyozni a gyönyörű lábakat, majd természetesen egy elegáns szoknyát. Ha egy öltönyt szeretne egy hosszú ruha sziluettjének megismételni - válasszon szép nadrágot.
 • A kabát alátámasztva készült, a ruha alsó részével készült kabátja gyönyörűen fog kinézni.
 • A legmegfelelőbbek a Jacquard, a vastag selyem vagy a taft. Csak ne felejtsd el a ruha befejező játékát. Itt szabadon engedhetjük a fantáziát, és kísérletezhetsz a színek kiválasztásával, mint a szíved, a repülő gipsztől a legszebb gyapjúig.
 • Gondolj át a képedről A-tól Z-ig. Nem engedheti meg magának, hogy úgy nézzen ki, mint egy vendég a királyi tea party-ban, ma már a királynő! Mindennek összhangban kell lennie, és ünnepélyes hangulatot kell teremteni a kiegészítőktől az általános kíséretig. De a kép túlterhelése is lehetetlen. Keressen egy középső földet.

Szín és szövet

Már elmondtuk, hogy a menyasszony és a második esküvő biztonságosan választhat egy hófehér esküvői ruhát. De ha akadályozná a hagyományok szigorú betartásait, akkor természetesen más színrendszert kell választania a ruházat számára. Ezen túlmenően, ma az esküvői ruhák a színek és árnyalatok hatalmas választékában vannak varrva. Az élénk színek mellett választhat a merész, világos.

Válassza ki az Önnek megfelelő színt. A világos színű lányok arany, ég kék és őszibarack színekben használhatók.A barnák számára nagyszerű választás ezüst vagy fehér lesz. A tüzes vörös hajú nőknek alkalmasak a krém árnyalatok.

A klasszikus szövet esküvői ruhák szabására tüll és szatén, selyem és taft. A ruha fodrászát gyakran sifon díszíti, és kárpitot készít.

A fényszövetet divatos szövetnek tekintik. Puha és kellemes fénye van. Az ebből készült ruha könnyű és tágas.

Milyen anyagot nem választana, a lényeg az, hogy a csipke és az applikáció vagy a hímzés, a gyöngyök és a strasszok miatt megjelenése gazdagabb lesz. Ezek főként a ruha és az ujjak tetejével vannak díszítve. Használhat irizáló szálakat és féldrágaköveket.

Kiegészítők és cipők, mit válasszon?

A kesztyű egy elegáns ruha egy esküvői ruha számára. Választásuk lélegzetelállítóan hatalmas, különböző hosszúság, típus, anyag, szín, stílus. Vedd fel a kesztyűt a ruha stílusára alapozva.

Hosszú kesztyűket csak ujjatlan ruhával viselnek, és ha van egy kis hüvely, akkor a kesztyű hossza nem haladhatja meg a 30 centimétert.

Ha az ünnepekre meghívják az ingyenes fiatalokat vagy a szabad nőket, akkor hozzáadhat egy esküvői csokorot és egy harisnyatartót a kiegészítőkhöz. És a nyaralás végén a segítségükkel meghatározzák, hogy ki lesz a következő, aki az esküvőn játszik.

Az esküvői ruházat cipőit ki kell választani, hogy megfeleljenek. Fontos, hogy a cipő ne legyen sötétebb, mint a felszerelés. Az esküvői szertartás klasszikus változata - magas sarkú szivattyúk. Ha nyáron esküvőt tart, és egy rövid ruhát vett fel öltözékként, akkor az elegáns szandálok csodálatosan megfelelnek neki.

Érdemes megvenni az esküvői szertartás előtt cipőt a boldog nap előtt, és haza kell vinni. Elfogadhatatlan, hogy ilyen fontos napokon kényelmetlenséget érezzünk, mert egy ilyen jelentéktelen apróság, mint nem nagyon kényelmes cipő.

Comments
 1. Olya
  15.06.2015

  A második házasság ... szomorúnak hangzik, de valójában ez egy új, boldogabb élet kezdete! Felejtsük el a múltbeli kudarcokat és a jövőbe belevágunk.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok