jelmezek

Bogner sífelszerelés

Bogner sífelszerelés

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Bogner varrókészülékei
 2. Fürdőruhák melegítők
 3. A legújabb ThinDown szigetelés
 4. A "Bogner" ruhák funkcionális jellemzői

Bogner a világ egyik vezető vezetője a sí ünnepi ruházat gyártásában. A Bogner márkamodellek nemcsak kiváló minőségű és elegáns ruhák, ez az állapot! A márka állandó ügyfelei közé tartoznak a show business stars és a világ vezetői, a híres politikusok és a transzkontinentális vállalatok vezetői.

Bogner modellek a kényelem és a luxus, a kiváló minőség és az elegancia.

1932-ben Bogner alapításának évét tartották, majd Willi Bogner, a különböző pályákon ismétlődő világversenyek győztese, szabásstúdiót alapított a síeléshez. Bogner feleségével Maria, tehetséges fiatal tervezővel kezdte el az első lépéseket a sikerhez.

Ez a kezdet olyan sikeres volt, és a termékek olyan magas színvonalúak, hogy néhány év után a német nemzeti sícsapat Bogner ruhákban játszott.

12 év elteltével a német cégek modelljei a vezető nemzetközi járókelőkön voltak láthatók. Maria volt Bogner inspirálója, és hozzájárult ahhoz, hogy cégük világszerte híres.

A második világháború nem tudta megszakítani a házastársakat. Cégük az egyik első volt, amely gyorsan növekszik. Bogner naponta és éjjel dolgozott, és 1948-ban közös erőfeszítések révén Bogner új sícipő-gyűjteményt vezetett be. Ugyanakkor a síruhák új modelljeit mutatták be a világnak - sportos nadrágot „nyújtanak”, amelyek felrobbantották a sportcipő világát, és a síverseny szerves részét képezték.

Maria Bogner egy másik népszerű termék alapítója, amely szilárdan be van építve a sportkörökbe. Megalkotta az első anorak tervét - a kabátot a fején egy mély kapucnivalral viselt.

Idővel a vállalat kínálata jelentősen bővült. A sífelszerelésekhez hozzáadták a golf ruhákat, síszemüvegeket, védőruházatot a kerékpárosoknak és egyéb termékeknek.

Bogner híres a kiváló minőség, az elegancia és a szépség kombinálásának képességéről a sportruházatban.

Miért érdemelte meg ez a cég egy ilyen élénk világhírnevet és széles körű terjesztést?

Először a stílus. A cég tervezői - a kézműves igazi mestere. Ez mind a professzionális sportolók, mind a kétségbeesett szabadúszók modelljeire vonatkozik, valamint a vasárnapi családi kirándulások stílusos és kényelmes ruházatára.

Kényelmes illeszkedés, nem triviális színek, kiváló minőségű dekoratív kivitel (pl. Swarovski kristályok) - mindez a szokásos síeléshez igazi nyaralást jelent.

Másodszor, kiváló minőségű és technológiailag fejlett anyagok. A Bogner modellek olyan anyagokat használnak, amelyek tulajdonságai a termék felülmúlhatatlan tartósságát biztosítják, és nem engedik a nedvességet kívülről és a belső nedvességet sikeresen eltávolítják.

Bogner varrókészülékei

ECO STORM rendszer. A vállalat legújabb eredménye egy poliészter anyag. A legmagasabb hőszigetelési, vízállósági és kopásállósági tulajdonságokkal rendelkezik.

A szél és a víz elleni védelem tökéletesen kiegészíti az anyag „légzési” tulajdonságait. Ugyanakkor könnyű, de tartós, puha és rugalmas, mind professzionális, mind hétköznapi ruházat gyártásához használják.

Javított szakasz. A poliamidnak és az elasztánnak köszönhetően, amely része az anyagnak, ez a szövet fokozott szennyeződés- és vízlepergető tulajdonságokkal, nagyobb rugalmassággal és tartóssággal rendelkezik.És a viszkóz, amely a seamy oldalon van, extra kényelmet és kényelmet biztosít a termék viselése közben.

Jet Soft Shell - szövet "puha héj". Ez egy háromrétegű, nagyobb funkcionalitású rendszer. A felső réteg védő funkcióval rendelkezik, a középső - felmelegedés és a belső - dekoratív, amely a kényelem funkcióját végzi. Az eredmény a védelem és a kényelem szimbiózisa volt, további súlyozás nélkül.

Az időjárási felszerelés minden időjárási anyag. Puha és kellemes, egyszerre megmenti a nedvességet és a szélet, tökéletesen "lélegzik", lenyűgöző megjelenéssel rendelkezik. Ideális nemcsak a sportruházat, hanem a mindennapi keleti ruházat szabására is.

Különleges szövet többszörös feldolgozással. Leggyakrabban a kabátok belső részeihez használatos. A különleges kezelés nem teszi lehetővé, hogy a szövet elnyelje az izzadságot, de gyorsan hozza a felületre. Ezért a verejték sportolónak nincs ideje lezuhanni. Ezen kívül ez a szövet nagyon gyorsan szárad, és könnyen vasalható.

A síruhák Atlas-nyújtása. A rugalmas, szelíd, kellemes, nemes fényű szatén ideális a sport sífelszerelésekhez.

Fürdőruhák melegítők

A Bogner sportruházat klasszikus szigetelője a toll és a toll kombinációja. Ezen túlmenően a toll csak 10% -át használják, és 90% -uk leesik. Ez a termékek magas minőségét jelzi, mivel minél alacsonyabb a tolltartalom százalékos aránya, annál könnyebb a termék. Kevésbé sérült a mosás során, melegebb és jobb.

A fluff egyedülálló tulajdonságai már régóta ismertek. Ennek azonban a hátránya a nagy mennyiség. De a ruházat megjelenése különösen fontos a nők számára. Karcsúság és elegancia a tisztességes szex számára. És csak a Borgner gyártók tudták megoldani ezt a problémát.

A legújabb ThinDown szigetelés

Ez egy újdonság a téli ruházat világában, amelyet a csodálatos finomság jellemez. A bolyhos részecskék gyártásában, mintha olvasztották volna egy gyapjúszövetbe. Az eredmény egy nagyon vékony, de hihetetlenül meleg vászon. Ennek megfelelően a téli síruhák kevésbé terjedelmesek és elegánsabbak voltak, amit a téli szabadtéri tevékenységek szerelmesei azonnal értékeltek.

Most már a termékek tartósabbá váltak, hiszen a tollak őrlése már nem lesz képes behatolni a felső szövetbe. Az ilyen hőszigetelő sportolók nagyobb mozgásszabadsággal rendelkeznek, a megjelenés esztétikusabbá vált. Az öltöny gondozása sokkal könnyebbé vált.

A "Bogner" ruhák funkcionális jellemzői

Gyűjteményeik létrehozásakor a gyártók nagy figyelmet fordítanak a felhasználók kényelmére. Ezért nagyszámú alkatrészt terveztek annak érdekében, hogy a termék működése kényelmesebb legyen.

Ezek közé tartozik:

 • ujjak és nadrágok ergonomikus alakja;
 • további levehető motorháztető;
 • titkos zsebek telefon- és bankkártyákhoz;
 • állítható mandzsetta;
 • dupla cipzáras biztonsági rúd;
 • szellőztető zsebek a kabáton;
 • hevederes nadrágok nadrágon;
 • hóvédő szoknya a kabáton;
 • ragasztott varratok további tömítéshez;
 • a ruhák kontrasztos elemei;
 • további belső fél kesztyű-mandzsetta;
 • karcsúsító kapuk és más ruházati cikkek;
 • Speciális törlőkendők síszemüvegek törlésére;
 • Finom kabát szőrme Finn mosómedve.

Ez csak egy kis része az elemeknek, így a síruhák így kényelmesek. A ruházat megkülönböztető tulajdonsága egy ergonomikus vágás, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen kombinálhassuk a különböző gyűjteményekből álló modelleket, amelyek egyedi luxus sportegyütteseket hoznak létre.

Bogner megmutatta, hogy a sportruházat is divatos lehet. Gyűjteményei lehetővé teszik, hogy jól érezze magát a természetben és a városi környezetben. A drága luxusszövetek, a Swarovski kristályok és az exkluzív kiegészítők használata a ruházati gyártásban ezt a márkát népszerűvé tette a legmagasabb elit körökben.

A Bogner jelenleg 36 országban rendelkezik irodával.Hazánkban 1998-ban jelent meg, és nemcsak a sportolók körében, hanem nagyszámú híres ember közül is elnyerte népszerűségét.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok