jelmezek

Női téli ruha

Női téli ruha

csatlakozzon a vitához

 

Minden nő szépnek, stílusosnak és szépnek akar lenni az időjárástól függetlenül. A hideg évszakban ez a kérdés élesebb - hogyan kell öltözni, hogy kényelmesen érezze magát, de ne fagyassza be, és ne gondoljon minden percre, hogy a felsőruházat szennyeződhet vagy romolhat? A legjobb megoldás egy meleg téli ruha, melynek számos előnye van, és nincs hátránya.

előnyök

A női téli öltöny a legjobb, ha a felsőruházat-gyártók a hidegben kínálják. A szigetelt nadrág és egy dzseki egyaránt a legjobb megoldás az aktív időtöltéshez, vagy éppen ellenkezőleg, a pihentető sétákhoz, a természet vagy a városnéző túrák megfontolásához.

A gyártók a fiatal hölgyeknek az ilyen öltönyök széles választékát kínálják: sportosabbak és elbűvölőbbek, mindennapi vagy specializáltak, szabadtéri tevékenységekre, sétákra vagy akár kirándulásra is.

Több száz opció közül választhat, amelyek megjelenése, anyaga és költsége eltérő. A téli öltöny fő előnye, hogy mennyire megbízhatóan védi a hideget. De ez a plusz nem az egyetlen:

  • Nyereséges. Ha jó minőségű téli ruhát vásárolt, akkor több évig, akár öt évszakig tarthat. Az ilyen felsőruházat nem igényel különös gondosságot, nem kell szárazon tisztítani - minden manipulációt otthon lehet végezni.
  • Comfort. A téli ruháknak van vágása, amely bármilyen tevékenységet tesz lehetővé. Még ha ugrik egy hófúvásba, a hó nem esik bele, és a szövet nem lesz nedves. Vannak olyan modellek, amelyek hurokkal rendelkeznek a hüvelykujjával, ami nem teszi lehetővé a kesztyű vagy ujjatlan elvesztését, valamint a mandzsettákat, amelyek szorosan tartják a cipőt.
  • Heat. A modern anyagok, például a membrán vagy a teflon szövet, az optimális hőmérsékletet tartják az öltönyben. Ha aktívan mozog, akkor nem is izzad, és ha egy ideig megállsz, de nem fagyaszthatsz.
  • Esztétika. A modellek sokfélesége miatt kiválaszthatja az öltöny típusát, válasszon bármilyen stílust és árnyalatot.

Egy másik plusz az a képesség, hogy pontosan kiválaszthatja a kívánt modellt. Fontolja meg őket részletesebben.

Típusok és modellek

A téli sétára alkalmas meleg ruha a legalapvetőbb, klasszikus változat. Leggyakrabban ez a nadrágtartó és kabát cipzárral. Ez a felszerelés sokkal kényelmesebb, mint egy bunda vagy bunda, valamint sokszor melegebb kabát, ami csak a test felső részét melegíti fel. Tény, hogy a téli ruhák a gyalogláshoz - egyfajta sport. Igaz, nem rendelkeznek számos speciális tulajdonsággal, de tökéletesen védik a szél és a hó ellen, megtartják a hőt, és nem engedik át a szélet.

Az ilyen jelmezek nagyon népszerűek a fiatal anyák körében. Sétálatlan sétákkal egy babakocsival, nem engedik, hogy fagyassza be és fagyassza be, és amikor a baba megkezdi az első lépéseket, az anya mindig képes lesz felzárkózni vele anélkül, hogy attól félne, hogy a hófúvás.

A téli tréningek kifinomultabbak és céljuk az aktívan mozgó személy kényelme. A speciális anyagok eltávolítják a nedvességet a testből, de nem engedik, hogy belépjen a jelmezbe, egy speciális vágás nem korlátozza a mozgást. Tehát a síelők számára alkalmas ruhák lehetővé teszik, hogy szabadon mozgassa a kezét, és a termék vízálló hátulja nem teszi lehetővé, hogy nedves legyen, ha a síelő leesik. A hótalpas öltönyök speciális zsebekkel rendelkeznek a telefonhoz, síbérlethez és egyéb szükséges dolgokhoz, a burkolatot, amely védi a fejet a széltől, valamint tartós betéteket a könyök és a térdén, így a termék nem szakad meg az ősz folyamán. Az ilyen opciók vastag mandzsettákkal vannak ellátva, így a hó nem eltömődik. Ezeket a ruhákat egy motoros lovaglásra kínálják - nem fújnak, sem hideg, sem havas por nem fogja őket megragadni.

Egy másik fajta női téli ruha - a speciális pihenésre, mint például a halászat vagy a vadászat. Ezek a modellek általában álcázó színekkel, valamint speciális töltőanyagokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy ne fagyaszthassák, sok időt töltsenek mozgás nélkül. Az ilyen célokra alkalmas téli ruhák szabadon vághatók, alatta termikus fehérneműt vagy vastag pulóvert viselnek. Hagyományosan a szabadidős modellek zsebekkel vannak ellátva, hogy magukkal hordozzák mindazt, amire szükségük van.

Egy másik fajta téli női öltöny - üzlet. Az üzleti vagy irodai modellek opciói elsősorban az anyagban különböznek. Ha az összes fenti modellt leggyakrabban poliészterből vagy nejlonból varrják, akkor az üzleti modellek anyagai a gyapjú, a tweed, a drapéria vagy a báránybőr. Másodszor, a téli ruháknak saját stílusuk van - ezek hivatalos modellek, és egy szoknya megengedett. Az üzleti téli ruhák színe is eltérő - diszkrét, semleges, sötét árnyalatok. Az ilyen modellek szőrszéle lehet a galléron vagy a motorháztetőn, a mandzsettán vagy a szalag mentén.

Ne feledje, hogy a fenti modellek mellénye is felszerelhető. A sport- és szabadidős modellek esetében a kabátot kicserélheti, vagy melegebbé teheti. Az üzleti modellek esetében a mellény egy másik lehetőség, hogy diverzifikálja a ruházati kódot és hozzáadjon egy hangot a képhez.

Anyag és szigetelés

A modern női téli ruhák egyszerre több anyagból vannak varrva, Mind a bevált klasszikus szövetet a felsőruházathoz - a bolognához, a nylonhoz és a poliészterhez, valamint a csúcstechnológiájú - speciális szerkezetű speciális szintetikus anyagokhoz használják. Segítségükkel a ruha felső része nem nedvesedik, és nem fújja, könnyen áthalad a hóban, gond nélkül megtisztul, és a termoreguláció funkciója is.

Fontos, hogy az öltönynek speciális bélése, jobb membránja legyen. A membrán lehetővé teszi, hogy a nedvességet a testből irányítsa és szabályozza a hőátadást. A membránbéléssel ellátott ruháknak bizonyos termoszhatása van - nem meleg a szobában, és nem is hideg még súlyos fagyban is. Ha figyelembe vesszük, hogy egy személy még mindig mozog, és nem áll meg. A modern technológia miatt a ruha nagyon finom lehet, de ugyanakkor semmiképpen sem rosszabb a klasszikus poliészter modelleken.

Azok a ruhák, ahol a szintetikus winterizer fűtőként működik, még mindig népszerűek, elsősorban az alacsony költség miatt. Olyan mindennapi sétákhoz, amelyek nem igénylik, hogy túlságosan aktívak legyenek, vagy intimek legyenek a hóval, az ilyen lehetőségek nagyszerűen működnek! Fontos, hogy a szintetikus winterizer is könnyű anyag legyen, ami azt jelenti, hogy a ruha nem akadályozza a mozgást és a súlyát. A leggyakrabban egy szintetikus télzsákos vagy halászati ​​vagy vadászati ​​kabátban varrott. Gyakran sokáig tart, hogy egy helyen maradjon, és a membrán ilyen körülmények között nem lesz képes felmelegedni.

szín

Mint minden felsőruházat, a téli ruháknak minden évszakban hagyományos, divatos és divatos színekkel rendelkeznek. Ha klasszikusokról beszél, ezek elsősorban fekete változatok. Nem látnak szennyeződést, jól kontrasztosak a hóval, stílusos képet alkotnak, és mint ismeretes, a fekete tökéletesen lecsökkenti az ábrát! Az alapszín között kék és piros is szerepel, amelyeket gyakran fehér színben használnak. Ezek a színek és árnyalataik sok éven át nem veszítenek el, mivel a szemüknek tetszenek, és minden színtípussal foglalkoznak. Természetes árnyalatok: bézs, kávé, csokoládé is mindig divatos.

Ebben a szezonban a trendtervezők összetett színeket hoztak létre: mustár és okker, szőlőlé árnyék, khaki, cseresznye, sötét türkiz, curry szín. Ezek mély, nagyon téli színek, amelyek a megjelenés típusától függően választhatók. Az ilyen árnyalatokban készült öltönyök nem tűnnek sportosnak a stílus ellenére.Inkább egy modern nő egyfajta mindennapi egyenruhája, amely mindenhol és mindig megfelelő.

A divat nemcsak egyszerű ruhák vagy színkombinációk, hanem nyomatok is. A tervezők rengeteg lehetőséget kínálnak: a geometriai mintákból vagy a Gzhel vagy Khokhloma nyomatokból, a gyümölcs- vagy rajzfilmfigurákat és képregényeket imitáló nagyon divatos mintákból. Nézd meg a jelmezeket a Családi Nézd stílusábanamikor az egész család ugyanabba a színskálába van öltözve, vagy a jelmezeiknek ugyanazok az elemei.

márka

A női téli ruhák számos híres márka sorában vannak. Az alkalmi és sportstílusú modelleket a FiNN FLARE, Moncler, Adidas, Nike, Puma, Columbia, Baon és sok más márka képviseli. A NORFIN Gale márka mind alkalmi ruhákat, mind szabadidős tevékenységeket és szabadidős tevékenységeket kínál - téli horgászat, vadászat és motoros lovaglás. Majdnem minden felsőruházatban részt vevő gyártó fiatal télen szigetelt öltönyöket kínál.

Hogyan válasszuk ki?

Ha nem biztos benne, hogy a méret, akkor ne vegyél egy öltönyt illeszkedés nélkül. Emellett pontosan meg kell értened, hogy mit fogsz viselni - vagy vékony termikus fehérnemű, vagy harisnya és pulóver lesz, vagy vastag kabát és extra nadrág lesz. Ettől függően ki kell választania a méretet. A városi sétákra és a városon kívüli rövid kirándulásokra a "méret" illeszkedik, ezek alatt nem lesz sok ruházat. Ha télen halászni szeretne, vagy egy motorkerékpárral utazik, ügyeljen arra, hogy egy extra ruházati rétegre is lehetőség nyíljon.

A lényeg a termék minősége. Fontos figyelmet fordítani a varratokra, tisztátalannak kell lenniük. A téli ruhában lévő varratoknak nem szabad kiálló szálakkal rendelkezniük, amikor a terméket nyújtják, a varratok nem térhetnek el egymástól. Ne feledje, hogy a ruha minden rétegének saját varrataival kell rendelkeznie, és a külső helyen lévőeknek ragasztva vagy forrasztva kell lenniük, hogy az olvadó hó nedvessége ne áramoljon rajtuk, és a jeges szél nem fúj.

Egy másik kulcsfontosságú árnyalat a hóhajtómű jelenléte az ujjakon, a nadrág lábain és a kabát alján található mandzsettákon. Ez a szerelvény akkor is véd a hó ellen, ha egy hófúvásba esik. Ügyeljen a szerelvényekre. A villámnak megbízhatónak és könnyen járhatónak kell lennie. Minden fémelemet - a villám "nyelvét" és a gombokat - műanyaggal vagy gumival kell fedni, hogy elkerüljék a kellemetlenséget, amikor a csupasz kezével megérinti őket a hidegben.

Hogyan kell gondoskodni?

Annak érdekében, hogy a vásárolt termék kiváló megjelenésű és hőálló tulajdonságokkal rendelkezzen hosszú ideig, gondoskodnia kell róla. Az első dolog, amire emlékeznie kell, hogy nem kell mosni a jelmezét anélkül, hogy szükség lenne rá. A modern anyagok kedveznek a helyi tisztításnak - puha kefével vagy nedves ruhával.

Ha még mindig ütemezett mosást igényel, meg kell értened, hogyan kell mosni ezt vagy az anyagot. Ha leöblít vagy leesik a ruhát, jobb, ha speciális golyókat helyezünk a mosógép dobba, amely nem teszi lehetővé a szigetelés összeomlását. A membránszöveteknél nincs ilyen probléma, de mossuk őket gélrel membránokhoz és alacsony hőmérsékleten. Szárítson vízszintes helyzetben minden szükséges ruhát a forró elemektől távol.

ábrázolás

  • Nagyon szép téli megjelenés, elegáns és egyáltalán nem banális. Alkalmas olyan fiatal hölgyek számára, akik még télen sem hajlandók lemondani a csodálatos pillantásokról. A gyönyörű, türkizkék szín hangsúlyozza a rózsaszín és fehér virágok kontrasztos mintázatát, és a fehér szőrme szőrme csizma teszi a kinézetet pályára, megható, de nagyon érdekes és észrevehető. Nagy felszerelés télen a város meghódítására!

  • A por-rózsaszín öltöny faux szürke szőrmével igazi dekoráció a hölgyeknek télen. A dzseki érdekes kivágása - „camisole alatt” teszi ezt elbűvölőnek, de merésznek és a szelíd színnek - nőies és romantikus. Szürke-rózsaszín cipők cipők tökéletesen kombinálva a felsőruházat, és lehetővé teszi, hogy ne tapasztaljon kellemetlenséget még hosszú sétákat is.

  • A "glam-sport" stílusában fényes öltöny egy nagyszerű megoldás a mindennapi életben a városban, valamint hosszú séták a természetben. A neon-rózsaszín szín nagyszerű lesz, hogy ellentétben álljon a hóval, és a nadrág és a cipzáras dzseki oldalán lévő fekete betétek vizuálisan lágyabbá és csábítóbbá teszik a sziluettet.

  • Álcázás a városban! Az álcázás tárgyának variációi nem válnak elavulttá, és ez a kép csodálatos bizonyítéka ennek. Felfüggesztett kabát és feszes nadrág világos kék álcázásban - városi fashionista kell, hogy legyen. Nincs jel, de világos, stílusos, de nem dacos. Ideális.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok