Legjobb eladók

Márka Topsiders

Márka Topsiders

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. márka
 3. Mit kell viselni?

Márka topsayers - kényelmes, praktikus és aktuális cipő. A közelmúltban divatba kerültek, de gyorsan elnyerték a fashionistas szeretetét. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a divatiparban nemrégiben számos ismeretlen szó jelent meg, jogos kérdések merülnek fel: mi a felsővezetők, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, milyen márkák készülnek és milyen cipőkkel? Próbáljuk meg kitalálni!

Jellemzők

A hajósok eredetileg férfi cipők voltak, és a hajók fedélzetén használták őket. Ezt követően a női szekrénybe költöztek, és szilárdan beágyazódtak.

A felsőrészek úgy tűnnek, mint a mokaszinok, de számos funkciója van:

 • Az első különbség a talp színével érhető el. A felsőrész fehér. Ez a szín nem véletlen, hogy ne ürítse a hajó fedélzetét.
 • A második különbség a talp textúrája. A hullámosított talp lehetővé teszi, hogy ne csúszik a nedves padlón.

Az első ősemberek ebben a formában 81 évvel ezelőtt jelentek meg. Abban az időben Sperry volt az egyetlen olyan cég, amely lábbeli a jachtok számára. A XX. Hamarosan a cipő az árnyékba ment, de mint kiderült, nem sokáig.

Napjainkban ismét trendet mutatnak. És még akkor is, ha olyan területekre jöttek létre, ahol van egy tenger, a modern világban, mindent a felsőbbrendű felek.

Különösen népszerűek a divatbemutatók körében a márka-eladók. Számos magyarázat van erre:

 • kényelmét. A márka cipőt a láb minden anatómiai és fizikai tulajdonságával varrják. Pad, zokni, lift, mindent a kényelem érdekében terveztek. A minőségi anyagok szintén fontosak. Általában használt bőr, irha, nubuk. Ebben az anyagban a láb puha, úgy tűnik, hogy alkalmazkodik a személyhez, megismételve az összes hajlítást. A plusz az, hogy a természetes anyagokban a bőr lélegzik;
 • egyedi design és szépség. Befejezés, forma, elemek a legkisebb részletre gondolnak. A tervezőcipők mindig a stílus és a divat ígéretei, kis tételekben készülnek, ezért meglehetősen exkluzívak;
 • minőség. A márka garantálja a cipőjét, nem érdekli, hogy "egy napos" készítsen. A munka nevében évekig, néha évtizedek óta. Márka cipő teljes mértékben megfelel a minőségi előírásoknak - ez hosszú ideig tart, nem dörzsöli a bőrt, nem szétesik. Ezt szem előtt tartva az ár teljes mértékben megfelel a minőségnek;
 • presztízsét. A márka cipő hangsúlyozza a szilárdságot, az állapotot, a sikert. Ezekre a tulajdonságokra sok ember törekszik. Az a félelem, hogy mások nem vesznek észre egy drága dolgot, a minőségi cipők azonnal láthatók.

márka

Tekintsük a jól ismert márkákat, amelyek a felsőrészeket varrják.

Sebago

A márka több mint 60 éve alakult. Mindig kiváló minőségű és divatos cipőket gyárt. 1990-ben megjelent a felsőbajnokok gyűjteménye, miután a jachtok a Sebago mokaszinok használatát kezdték használni a képzéseken és a versenyeken.

A márka női és férfi cipőt készít, rekreációhoz, aktív sporthoz és mindennapi viselethez.

ökörhajcsár

A Wrangler márka kiváló minőségű és divatos farmer ruházat gyártója. De a felsőbíróinak is figyelmet érdemelnek - stílusosak, tömörek, kiváló minőségűek és kényelmesek.

Richmond

Richmond - a merész és lázadó divatosok számára, akik mindig a figyelem középpontjába akarnak menni. Richmond Boatmen a modern utcai stílus ábrázolása, minden pár egyedi és különleges. Design avantgárd, kreatív, bámulatos nyomtatással és díszítéssel.

Jack porter

Elegáns cipő a klasszikus változatban. Csak természetes anyagokat használnak, amelyek szigorú minőségellenőrzés alatt állnak.A csónakok nem csak sportolásra alkalmasak, hanem napi szinten is alkalmazkodnak.

Bikkembergs

Bikkembergs német divatmárka. A világ elismerése nemrég kapott, de megérdemelt. A cipője kiváló, egyesíti a brutális, néha durva katonai, a labdarúgás szenvedélyét, a szüreti elemeket. A Bikkembergs stílusának kritikusai a sport-chicnek nevezték el, a felsőbíróit a tényleges design és a kényelem kombinálta.

Tommy hilfiger

Tommy Hilfiger egy amerikai kultusz márka. A Hilfiger divattervező egy divatos filozófus, és minden ruhája és cipője kreatív kifejezést jelent, hangsúlyozva egy személy egyéniségét, eredetiségét és szépségét. A Tommy Hilfiger kétféle cipőt gyárt - sport és modern. A klasszikus jegyzetet, a sportot és a legújabb divat trendeket ötvözi.

Ez ugyanaz a felsőbb autókkal - kényelmes sportolni velük, de tökéletes a gyalogláshoz és más kijáratokhoz.

beppi

Portugál vezető cipő márka alkalmi stílusban. Boatmen Beppi kényelmes, kényelmes, puha és praktikus. Tökéletesen tükrözik az ár, a minőség, az eredeti tervezés arányát. A márka cipője elengedhetetlen egy nagy városban és az élet gyors ritmusában.

vihar

Storm megjelent az Egyesült Királyság szívében - Londonban. Ez befolyásolta a márka fogalmát - a korlátozást, a stílust és a finomítást. A Storm boatwalkers elegáns és exkluzív.

favágó

Cipőt készít az aktív életmódot élvező embereknek, erős akaratú és szabad személyiségeknek. Mindegyik modell a legkisebb részletre gondolt, mindent a kényelem és a praktikusság célja. Megkülönböztető jellemzők - csendes árnyalatok, a párnák eredeti formája, a legmagasabb minőségű anyagok. A favágó bizalommal és kényelemmel szimbolizál.

Folyó-sziget

A folyó szigetét 1948-ban alapították. Névjegykártyája ifjúsági ruházat és cipő. Merész tervezés, önálló stílus, vonzereje a csillagok reklámcégeinek - mindez a márka legkedveltebbé válik.

Lacoste

Olyan márka, amely nem igényel bevezetést. A ruhái, cipő, kiegészítők, parfümök olyanok, mint a műalkotások. A Lacoste csónakjai a kifinomultság, a stílus, az elegancia és a minőség szintézise. Ezek tömör, monokróm színek, diszkrétek, hűvös nyárra és késő tavaszra alkalmasak.

Mit kell viselni?

A stylistok szerint a felsőrészeket az univerzális cipők tulajdonítják. Alkalmas ruhák alkalmi, sportos és tengeri stílusok. De az esti ruháktól és az irodai öltözködési kódtól jobb, ha tartózkodik.

Tekintsünk több lehetőséget a divatos kombinációra a ruházat felsőrészei között:

 1. Jeans. Felsőkkel viselve velük egy elegáns városi íj. Ebben a napon sétálhat, tanulhat, vásárolhat, vásárolhat. Különösen a cipő jól néz ki a barátokkal, vékony, egyenes farmerekkel.
 2. Tengeri stílus, mintha speciálisan a felső oldalra lett volna kialakítva. A fehér nadrág és a kék csíkos felsőrész tökéletes nyaraláshoz.
 3. A ruha és a felsőrészek nem tűnnek kompatibilisnek. De ez nem. A virágmintás romantikus modellek tökéletesen illeszkednek ehhez a cipőhöz. Szintén a szabadon vágott sport ruhák jó tandemet alkotnak a tetejével.

Bármilyen ruhát választanak a felsőrészek számára, egy fontos szabályt kell megjegyezni - viselje őket csupasz lábakon. Nem zokni, harisnya, harisnya. Csak a miniatűr zokni megengedett, ami láthatatlan lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok