cipő

Milyen harisnyát válasszon a cipő alatt?

Milyen harisnyát válasszon a cipő alatt?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Hogyan válasszuk ki a harisnyát a cipő színe alatt?
  2. Viselhetek nyitott cipőt harisnyával?
  3. Cipők és szűk nadrágtömlő

A hosszú ruhák romantikus korszakában senki sem gondolta komolyan, hogy milyen harisnya van a cipő alatt. De a gyönyörű női lábak megnyíltak a világra -, és egy másik pont kétségesnek tűnt. Végtére is, a mai színek és anyagok sokszínűségével nagyon könnyű zavarodni. Igen, még akkor is, ha a divat állandó fordulatot tesz, és a tegnapi harisnya és a viselés módja ma már mozdulatként tekinthető. Ezért azt javasoljuk, hogy megértsük, hogyan kombinálják a cipőket és a harisnyát.

Hogyan válasszuk ki a harisnyát a cipő színe alatt?

Klasszikus lehetőségek állnak rendelkezésre a mindig nyerő színek kombinálására. De a divat új lehetőségeket is teremt, ahol azt javasoljuk, hogy a látszólag összeférhetetlen. És a divatos nők egyaránt nagyon lenyűgözőek és stílusosak. Tekintsük a harisnya és a cipő színeinek különböző kombinációit, és a választás a tiéd.

Tehát a klasszikus fekete. Ez lényegében semleges mindenki számára, így nagyon jól megy velük. De nincsenek kivétel nélkül és különösen a divat szabályai.

Tekintsük az egyik legnépszerűbb ma és az alapegyütteseket - fekete harisnya fekete cipővel. Ez egy új klasszikus, és egy ilyen kombinációhoz biztonságosan fel lehet venni mind a sötét, mind a legfényesebb és telítettebb ruhákat.

Emellett a fekete harisnya és cipő együttese vizuálisan meghosszabbítja a lábakat, hangsúlyozva a harmóniát. Az ilyen modellek sokféle mintázata jól néz ki ilyen lakkozott ruházattal, mint egy egyszerű fekete ruha.

De a fekete szín is meglehetősen nehéz, és ha a lábak nem elég karcsúak, és az alak alsó része terjedelmes - ez is kiemelkedik. Ezért ne feledje, hogy nem csak fekete, hanem sötét színű - grafit, sötétkék, csokoládé, harmónia hozzáadása. És a leginkább sokoldalú és nyerő opció a harisnya a cipők vagy a közeli árnyékoláshoz. Ez a kombináció most nagyon divatos, tökéletesen meghosszabbítja a lábakat és mindig harmonikusnak tűnik. Mint a grafit harisnya sötét szürke cipővel.

A klasszikus harisnya klasszikus változata - hús. De a legtöbb stylist szerint már régóta elhagyták a divatot. A témával kapcsolatos viták nem merülnek fel, de az élet saját szabályait diktálja. És a fő hely, ahol nem tudsz ilyen harisnya nélkül csinálni, az iroda. Ezért, ha szükséged van vagy egyszerűen hozzászoksz a színtelen harisnyahoz, válasszon nagyon vékony matt modelleket, amilyen közel van a lábad természetes színéhez. És felejtsd el a csillogó és csillogó pulóvereket örökre, ami a lábadat is megdöbbenteti.

A testhezálló harisnyanadrág jobban megtalálható a sötétebbek számára. De a fekete cipő kombinációja az ilyen harisnyákkal is a múlté, és ma már tanácsos vékony vagy vastag fekete harisnyát választani.

Szép és nemes szín - szürke. A fénytől egészen a nedves aszfalt színig terjedő árnyalatokkal rendelkezik. Szürke harisnya tökéletesen illeszkedik a tónusos cipőkhöz, világos és világos színű cipőkhöz, és csak fekete.

Ez a szín most nem úgy néz ki, mint egy egér, éppen ellenkezőleg - eleganciát és nőiességet ad.

A fehér harisnya nem is feledkezik meg - tökéletesen kombinálva fekete-fehér és barna cipővel. De az élénk színeket el kell kerülni. Emlékezzünk rá, hogy ez a szín nagyon kiemelkedő, ezért a ruházat vagy a kiegészítők képében is támogatni kell.

Könnyű cipőkhöz illeszkedjenek a könnyű karmokhoz vagy a cipőkhez, a test és a fehér cipők kivételével. A testcipő a legjobban a csupasz lábakon néz.

De a fehér cipő - egy különleges dolog - általában egy esküvői ruha.

A divatos nők divatos fekete cipővel kombinálják a fehér cipőt. És bár ez a lehetőség nem minden által jóváhagyott, de az élethez is joga van. Ebben az esetben a teljes képet fekete-fehérben kell tartani.

A modern divat másik trendje a világos cipő és a sötét harisnya. Ez a kombináció biztosan vonzza a figyelmet, ezért válasszon egy sétára vagy egy pártra, nem pedig irodai és üzleti találkozókra.

Nagyon fontos, hogy átgondoljuk a ruha minden részletét, hogy a kép harmonikus legyen, ne sikoltozzon. És a fő szabály - a ruhák vagy kiegészítők egy része sötétnek kell lennie. Például - fekete harisnya tökéletesen kiegészítve egy fekete ruhával és nyaklánccal, és a bézs cipő elegánsan néz ki egy klasszikus vágással.

Viselhetek nyitott cipőt harisnyával?

Ennek a műfajnak a régi klasszikusai - cipők harisnya, szandál - csupasz lábakon. Ma a divat e szabályban sokrétűvé vált. Tehát a meleg szezonban, ha szükséges, nagyon vékony és láthatatlan színtelen harisnya lehet szandál.

Vannak azonban olyan esetek, amikor a különböző színek és textúrák harisnya teljesen csendben kerül a cipőre nyitott lábujjjal és sarokkal.

Az ilyen dolgok összeállításához nagyon óvatosnak és megértésnek kell lennie, hogy a kompozíció nagyon szép legyen, és ne legyen íze.kb.

  • Először is, egy ilyen kép teljesen nem klasszikus, ezért a harisnyanadrágok jobban illeszkednek az avantgárd ruházati és lábbeli modellekhez, amelyeknek egy hűvös női stílusa van.
  • Másodszor, a szandál alatti harisnya nem viselhető a kényelem kedvéért, hanem a helyzet megdöbbentő kiegészítőjeként - egy utazás egy művészi ferde partira vagy a bohém környezetbe való belépéshez.

Nyílt orrú cipő - még mindig cipő. A harisnyanadrággal tökéletesen illeszkednek, különösen a vastag sarokkal vagy a platformon. A Fashionistas, még a fekete harisnya ma is csendben próbálkoznak ilyen cipőkkel.

De mi pontosan elrontja a képet - lezárja és varrja a lábujjakat. Igaz, a divatipar itt kínál kiutat - sok lehetőség van a harisnyanadrágra, az ujjak kivágásával. Tehát a nyitott szekrényes, nyitott ujjú harisnya nyílt cipője a gardrób kiemelkedő helyévé válhat. Ha ez az opció nem megfelelő, vegye figyelembe a zökkenőmentes harisnyát.

Cipők és szűk nadrágtömlő

Szűk harisnya - hűvös idő alatt elengedhetetlen. Ennek a részletnek a sok színe és stílusa miatt nem áldozhatja fel az egészséget a szépségre. De ahhoz, hogy stílusos és vonzóvá tegyük őket, még mindig meg kell ismernünk a választás és a többi attribútum kombinációját.

A klasszikus formában a harisnya sűrűségét a cipők megjelenése és szerkezete határozza meg. Ezért szükséges a melegebb és súlyosabb cipő, a vastagabb harisnya. Végül is, ha szoros harisnya van szükség, akkor több nyitott cipő tűnhet kényszerítettnek és szezonon kívül.

A feszes harisnya alatt különösen a magas emelvényen vagy vastag sarkú cipővel felszerelt cipők, valamint a "traktor" talpon található modellek találhatók. A masszív hatás miatt jó együtteset hoznak létre.

A sűrű, szürke kötött mintás harisnya durvasága tökéletesen kiegyensúlyozza a cipők nehéz platformját, ami miatt a képek nagyon harmonikusak.

A szezon divatja sok sűrű modellt kínál, de nagyon óvatosan kell választani. Különböző díszek és szövés nagyon nőies, de vizuálisan hozzáadhatja a lábak teljességét. Ezek csak az együttesben relevánsak, egyhangú, meglehetősen zárt és nem hosszú ruházattal, kiegészítő mintázatok nélkül, és tömör cipők.

A divattól függetlenül a harisnya hivatása az, hogy kiemelje a gyönyörű és díszíti a tökéletlenséget. Ezért válassza ki azokat a lehetőségeket, amelyek a lábadat vékonyabbá és vonzóbbá teszik.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok