cipő

Chunky Heels

Chunky Heels

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők és előnyök
  2. modell
  3. anyagok
  4. Divat trendek [Y]
  5. Mit kell viselni?

A vastag sarkú cipő bármelyik lány számára nélkülözhetetlen pár cipő lehet. Vékonyak, nőiesek és szexiek. Ugyanakkor a lehető legkényelmesebbnek érzi magát, a lábad kevésbé fáradt, ami azt jelenti, hogy még könnyebb és könnyebb lesz a napi nehézségek leküzdése.

Jellemzők és előnyök

A legszexisebb cipő a sarkú cipő, de ezek nem alkalmasak mindennapi viseletre. Ha minden nap tökéletes cipőt keres, vegye figyelembe a vastag sarkú modelleket.

Az ilyen cipők előnye, hogy kényelmesek és szépek. Bennük stílusos és nőies lesz, és a lábad nem fog elfáradni. Ezen túlmenően ezek a cipők a legnépszerűbb csúcson vannak, amint azt a tervezői műsorokból származó fényképek látják.

A vastag sarok divatos volt a lázadó 70-es években. Aztán ismét a 90-es évek népszerűségének csúcsán volt. Te, az anyád vagy az idősebb nővéred valószínűleg vastag sarkú cipővel vagy vastag talppal viselt.

Sok divatos nő érdekli, hogy ilyen cipőket hívnak. Valójában nincs különleges neve, minden attól függ, hogy melyik modellt választja.

  • A vastag talpon sarok nélküli papucsot, masszív sarokkal, sabotnak nevezzük.
  • A nagyméretű sarkú cipő, amely úgy néz ki, mint a mokaszinok, úgynevezett vekni.
  • Az egyik szint vastag talpán lévő cipőket kúszónövényeknek nevezik. Napjainkban különösen népszerűek a hippik, a fiúk és lányok viselik őket, és az uniszex modellek különösen népszerűek.
  • A traktor-talpú cipőt "vastag saroknak" nevezik, ami szó szerint "vastag sarokként" fordul. Ebben az esetben az ilyen cipők teteje bármilyen módon lehet, a legfontosabb dolog egy masszív traktor talp jelenléte.

Az ilyen masszív cipők hangsúlyozzák a női lábak törékenységét és kifinomultságát, így nem szabad elkerülni. Míg a cipők vastag sarkú trendűek, győződjön meg róla, hogy azokat a szekrénybe helyezi.

modell

Széles sarkok

Az ilyen cipők ma nagyon népszerűek. Ezek törékenyek és stílusosak, jól érezhető megjelenésűek és nagyszerűek mind a mindennapi viselethez és a kiadáshoz. Szinte bármilyen ruhával kombinálhatod őket, mert teljesen univerzálisak.

Minden ízlés szerint gyönyörű sarkú: átlátszó, vintage stílusú, vastag talpú és egyéb érdekes részletek.

Egy kis vastag saroknál

Az ilyen cipők kombinálják a kegyelmet és a kényelmet. Ez a tökéletes alkalmi cipő, amely külön kiemelést nyújt a képnek. Jól néz ki a trapéz és a vékony nadrág.

Alacsony sarkú cipők alkalmasak az iskoláslányok, a fiatal lányok és a hölgyek életkorában. Sokoldalú cipő kifejezetten azok számára, akik kényelmes cipőben akarnak járni, de elegánsak és nőiesek.

Hegyes orr és vastag sarok

Női cipő, cipő már régóta átment a klasszikus cipők kategóriájába, nőiesek és egyben egyetemesek. Igaz, a legtöbbünk hozzászokott a vékony sarkú, hegyes orrú szivattyúkhoz, amelyek egyáltalán nem alkalmasak a mindennapi viseletre.

Egy másik dolog - a cipő egy vastag saroknál. Szokatlanak és stílusosak, mások figyelmét vonzzák.

Ezzel egyidejűleg ezek a kényelmes cipők, amelyek állandó sarkúak, és amelyek könnyen kiegészítik a mindennapi vagy üzleti megjelenést.

Nagy skálán

A cipő kiválasztása nagyszerűen adja fel a díszítő elemek, a terjedelmes platform és a magas vékony sarok mennyiségét. Maguk a cipők nem lehetnek keskenyek, a lekerekített lábujjal rendelkező modellek ideálisak.

Előnyben részesítjük a cipőket közepesen vastag, közepes magasságú saroknál. A legjobb megoldás egy 5–7 cm-es állandó sarok, amely kényelmes lesz, de különleges képét és varázsát adja.

tömeges

Durva és brutális cipő masszív traktor talpán - az egyik legfontosabb trend ebben a szezonban. A „vontató láz” szó szerint rögzítette a divatokat a világ minden tájáról. Az ilyen cipők nagyon kényelmesek és tartósak. Még azok a lányok is, akik korábban nem viselnek magas sarkú cipőt, képesek lesznek viselni őket.

Különösen népszerűek olyan cipők zárt modelljei, amelyeket szinte egészen fagyig lehet viselni. Természetesen ez túlzás, de egy nagyon vastag talpnak köszönhetően a lábad egyáltalán nem érinti az aszfaltot, aminek köszönhetően a lábak szárazak, melegek és kényelmesek.

anyagok

lakk

A divatban ma lakkcipő vastag sarokkal. A népszerűség titka egyszerű - fényes fényük miatt vonzza a figyelmet. Ugyanakkor a stúdióhoz képest ellentétben egy állandó sarok nem teszi lehetővé számukra az indukáló szexuális felhangot. Biztonságosan elmondható, hogy az ilyen cipők könnyen illeszkednek minden alkalmi megjelenéshez.

szarvasbőr

A velúr cipő nagyon lenyűgöző és nemes. Az ilyen cipők egyetlen hátránya, hogy alapos ellátást igényelnek. A velúr cipő mindennapos viseletre csak akkor használható, ha van egy tartalék pár cipője, amit esős időben viselhet.

bőr

A valódi bőrcipő a leginkább sokoldalú. Ezek megjeleníthetők és stílusosak. Az ilyen cipőkben lévő láb nem izzad, és nem kellemetlen szaga van, amit nem lehet olcsó mesterséges anyagokból készült cipőkről mondani. Ezek a tökéletes cipők minden nap, amelyek nem félnek a nedvességtől, szigorúan és tömören néznek ki.

Divat trendek 2019

Ebben a szezonban a tervezők sok divatos cipőt mutattak vastag sarkú cipővel és masszív platformtal. Az ilyen cipők különösen olyanok, mint a lányok, akik nem szeretik a vékony hajtűt.

Az ilyen cipők előnyei nyilvánvalóak, különösen ez a tendencia értékelni fogja a divatos városi asszonyokat, akik hozzászoktak a dinamikus életstílushoz. Ez a sarok a kényelmes magasságtól függetlenül nagyon kényelmes. Ugyanakkor a vastag sarok nem kevésbé szexi, mint egy csap.

A szokatlan, eredeti cipőmodellek, egyes helyeken még „frikovskie”, divatban vannak. A tervezők azt tanácsolják, hogy fordítsanak figyelmet a cipők alakjára, és nem számít, milyen színűek.

Különösen divatos megjelenésű cipők, rengeteg hevedert, díszes nyakkendőt és cipzárral. A kecses női lábon egyaránt merész és nőies.

A cipőt a hüllő bőrének utánzásával is ki kell emelni. Különösen népszerű kígyónyomtatás, amely nemcsak a cipők tetejét, hanem egy hatalmas sarkát is díszíti.

Egy extravagáns lány biztosan élvezni fogja a szokatlan, faragott sarkot. Futurisztikus formák a mai divatban, ezért ne hagyd ki a lehetőséget, hogy ilyen cipőkben kitűnjön egy bohém pártban.

Válassza ki a cipőjét a hihetetlenül aktuális bársonyból, hogy kimegy. Ez a fényűző anyag nemcsak a cipő tetejét, hanem a sarkát is díszítheti. Különösen népszerűek az alacsony sarkú cipők, amelyek a mindennapi viseletre is alkalmasak.

Mit kell viselni?

A vastag sarkú cipőt különböző stílusok kombinálják, de nem teljesen univerzálisak. Nézzük meg a legérdekesebb kombinációkat.

Farmer ruhákkal

Amikor denimról beszélünk, az első dolog, ami eszébe jut, a farmer. De vastag sarkú cipő is jól néz ki a farmer rövidnadrág, szoknya, overall és sundresses.

Ha még mindig úgy dönt, hogy előnyben részesíti a farmert, válasszon egy érdekes stílust. Nemcsak szűk, vékony vagy szakadt barátok lehetnek, hanem a klasszikus modellek, vagy a 70-es évek stílusában lángolt farmer.Különösen jól fognak kinézni a masszív fából készült talpú cipőkkel.

A masszív cipők rövid farmer szoknyával vagy sundressel fognak kinézni. Az inspiráció a 90-es évek divatos íjában található, és napjainkhoz igazodik.

Ruha

A vastag, stabil sarkú cipő jól néz ki, egy szinte bármilyen vágású alkalmi ruha. Ezek kiegészítik a megjelenést az alkalmi, boho, gerli stílusában. A cipő tömör stílust is viselhet a munkához, kombinálva egy öltözővel. Töltsön le egy kabátot vagy egy elegáns ujjatlan kabátot.

A ruha hossza szinte bármilyen lehet. A comb közepén álló ruha minden nap alkalmas lesz, egy repülő légruha egy farmer vagy velúr mellényben lévő cégben jól illeszkedik a boho ihletésű megjelenéshez.

Az iroda megfelelő hosszúságú midi lesz, amely bemutatja az elegáns bokait. Ez a kombináció jól néz ki a karcsú fashionistáknál, és a miniatűr lányoknak el kell kerülniük.

Magas sarkú cipőt viselhet egy koktélon vagy egy bulin, rövid ruhával kombinálva. Egy kis kuplung és elegáns kiegészítők kiegészítik a megjelenést.

A szoknya

A divatos trendek közé tartozik a könnyű levegős szoknya és a masszív sarkú cipő kombinációja. Stilisták azzal érvelnek, hogy ezzel a szoknya-stílussal csak vastag, nem vékony sarok kell lennie. Továbbá azt tanácsolják, hogy egy szoknyát viseljenek, ha egy szoknyát viselnek.

Következésképpen a vastag sarkú cipők alkalmasak a munkára, a talpas cipők kiegészítik az utcai stílusú stílusos szoknyát, és a vastag fa talpú cipők a legjobban illeszkednek a repülő bohém szoknyához.

Felsőruházattal

Ha zárt cipőt választott vastag talppal, akkor a hűvös évszakban viselhetők, különféle felsőruházatokkal kombinálva. Ez lehet egy esőkabát, bőrkabát, bőrkabát, farmer dzseki vagy egy hatalmas kardigán.

Próbáljon meg egy rövidített modellt választani, a maximális megengedett hosszúságot - a madár közepére. Ellenkező esetben fennáll annak a kockázata, hogy a figurája zömök és megöli a cipő teljes varázsát egy vastag sarokkal.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok