Esti ruhák

Esti ruhák mérete 52-56

Esti ruhák mérete 52-56

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. 52 méret - kis trükkök a teljes életre
 2. Az 54-es méret kiválasztása
 3. 56 méret - nem bonyolult ok
 4. Hol vásárolhatok?

Egy nő szépsége és eleganciája nem függhet attól, hogy milyen méretű ruhát visel. És még az 52-56-os méret sem érhető el az elegáns és vonzó kép kialakításában. A legfontosabb dolog az, hogy a megfelelő modellt válasszuk, és az alakod megkapja azt a könnyedséget, amit annyira hiányzik.

52 méret - kis trükkök a teljes életre

Most megnyitjuk az Ön számára olyan titkokat, amelyek megkönnyítik a ruhák kiválasztását, és lehetővé teszik, hogy vizuálisan csökkentse a hangerőt néhány centiméterrel:

 1. Egy kiemelkedő mellkas az Ön figurájának vitathatatlan előnye, amelyet minden lehetséges módon ki kell emelni és hangsúlyozni. A képnek világos tetejét és sötét alját kell tartalmaznia. A V-alakú nyakvonal és az öv az elsődleges elemek.
 2. Széles csípő és keskeny boka biztosítja a lábaknak egy sárgarépa alakot, amely megköveteli, hogy válasszon ki egy kis ruházati elemet, például a térd és a nadrág alatti szoknyákat. Ne feledje, hogy a ruhák sötét színei kicsit vékonyak.
 3. Széles derék, észrevehető has, de karcsú lábak - ez a fajta figura jól illik a ruhákhoz és a sundresseshez, ahol magas derék van.
 4. A cipőknek természetesen egy sarokkal kell lenniük. De ha nehéz vagy kényelmetlen, ha ilyen cipőben jársz, akkor egy ék fog. De a lapos cipő nem ajánlott.
 5. Fogalmad sincs arról, hogy a tartozékok milyenek. Például a hosszú, legfeljebb három sorban lógó gyöngyök kinyújtják az alakot. Ne viseljen rövid és túl nagy méretű gyöngyöket.
 6. A ruha hossza a lábak teljességétől és karcsúságától függ.
 7. Még akkor is, ha a derék nem tűnik ki, még mindig meg kell hangsúlyoznia azt egy övvel vagy ruhával.
 8. Ami a színt illeti, a domináns ruhák szilárdak vagy színesek. A jelenlévő rajznak alulról felfelé kell mennie.

Az 54-es méret kiválasztása

A luxus formák elrontják a keskeny vállakat és a széles csípőt? Ne aggódj. Csak olyan ruhát kell választania, amely kiegyensúlyozza ezeket az arányokat.

Az egyik módja annak, hogy válasszuk ki a felsőt egy vízszintes sávval, az alsó pedig függőleges. Kiválasztható egy hajó alakú nyakkivágású ruha vagy egy vállpánt nélküli modell, amely a deréktól kezdődik.

Egyáltalán ne félj a mély vágásoktól. A domináns V-alakú. Hangsúlyozzák a mellkasot, és az alak kissé megnyúlt.

A win-win függőleges csíkokkal rendelkező ruhák.

De a tilalom alatt kötött ruhák kötöttek. Egy ilyen ruhában a képed vulgáris lesz, és az ábra még teljesebb.

Gyakran előfordul, hogy 54 ruhanemű nő van, amelyekben a test felső része széles és a csípő keskeny. Ilyen esetekben a sima kiterjesztésű szoknyák használata javasolt.

Bár sötét ruhák és karcsú alakok vannak, de más színeket és kombinált modelleket hagynak. És nem olyan nagy a ruházat, amelynek mérete 54. És még a vízszintes vonalak is megmenthetik a helyzetet, ha szélességük eltér.

A nagy dekorációnak nem szabad a test problémás területeire összpontosítania. A nagy fenékben nem lehet zsebek, a gyomor - nagy gombok. Bármely ruha legjobb díszítése egy öv vagy öv lesz a derekán.

56 méret - nem bonyolult ok

Ha 56-as méretű ruhát visel, csak a megfelelő alakokat kell választania a test alakjához. És még ha még nem tanultad meg, biztosan segítünk.

Először is, a ruhák nem lehetnek szorosak. Ez a szépség nem fog hozzáadni, de kiemeli az összes problémás területet. Egy kis pritalennost és az alsó terjeszkedés - a tökéletes választás az Ön számára. A hasát álcázzák, és az alak szobra lesz.

A sundress kiválasztásakor figyeljen a derékvonalra - feltétlenül túl magasnak kell lennie. Ebben az esetben a gyomor el lesz rejtve a szabadon eső szövet alatt, és a mellszobor szép lesz, és vonzza a szemet.

A jó megoldás a korrekciós fehérnemű lesz, amely bármilyen méretű ruhát látványosabbá tesz.

A sötét ruhák megválasztásának szabálya a vizuálisan csökkentett térfogati tulajdonságai miatt természetesen az 56-as méretű tulajdonosokra is vonatkozik, de még nem szükséges, hogy az összes szekrényt csak sötét árnyalattal töltse ki. Világos, de biztosan monofónikus ruhák is jól látszanak az ábrán.

Válasszon egy mintát vagy nyomtatott ruhát, figyeljen a helyükre - csak függőleges lehet. Nagy elemek és fényes szövetek nem kívánatosak - mindez ellentétes hatással lesz a számodra várható hatásra.

Nagy mellkasa és nem kiemelve, hogy önmagad elleni bűncselekmény. A ruháknak feltétlenül tartalmaznia kell egy mély nyakvonalat az V. betű alakjában. A mellszobor ragyogó elemei megengedettek. A luxus formákban jól néz ki a többrétegű ruhák és tunikák.

A ruhák kiválasztása a teljes hölgy számára a felső és az alsó test különböző méretű lehet. Ilyen arányokban rendkívül nehéz egy estélyi ruhát választani. De van egy kiút ebből a helyzetből - egy szoknya és egy blúz, amelyet a méretnek megfelelően választottak ki.

Hol vásárolhatok?

A nagy nők számára egyszerűvé vált a szekrény kiegészítése stílusos, divatos, 52-56 méretű tárgyakkal. Ennek oka a nagyszámú online áruház megjelenése volt, amelyek tartománya hatalmas, relatív modellek és méretek, valamint a nagyméretű nők speciális üzletei.

Most a bevásárlás nagyon kevés időt vett igénybe, és még kevesebb erőfeszítést igényel. Nem lesz többé fárasztó vásárlási kirándulások és csalódások a kívánt ruha méretének hiányában.

Comments
 1. Bálint
  29.10.2015

  A V-nyak bármely alakja csábítóbbá teszi. Csak ilyen nyakkivágással próbálok választani a dolgokat.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok