Esti ruhák

Fehér estélyi ruhák

Fehér estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hosszú a padlóra
 2. rövid
 3. Fehér árnyalatok
 4. Fehér és fekete estélyi ruha
 5. Fehér és kék
 6. Fehér és piros estélyi ruha
 7. Ujjakkal
 8. Csipke
 9. Terhes és teljes
 10. Egy klubpárt számára

Az esti divat fehér színű nagyon fontos. Ünnepi és releváns. Ha összekeveredik egy szaggatott vágással és feltűnő befejezéssel, akkor látványos megjelenésű lesz. Ráadásul a fehér estélyi ruha szinte mindenkinek megfelel.

Hosszú a padlóra

Az oka, hogy egy gyönyörű ruhát helyezzen a padlóra, különlegesnek kell lennie. És a fehér szín ebben a ruhában nagyon megfelelő, még akkor is, ha áttetsző betétként használják, vagy az egész kép fő összetevője.

Miután a lábak a szövet mögé vannak rejtve, a figyelmet a ruházat felső részére kell irányítani. A szokatlan alakú ujjakon vagy nyakkivágáson aszimmetria használható. Bárhol is kell menni, ez a ruha jól fog kinézni.

Ha meghívást kap egy szigorú eseményre, akkor meg kell győződnie arról, hogy a kép megfelel-e a ruházati kódnak. Egy fehér ruha a padlón nagyon helyénvaló lenne. Ez a felszerelés két különböző stílusra utal:

 • szigorú köpeny ruha, az eredeti kivitelben hígítva;
 • csábító ruha, melynek mély vágása van a mellkason és a lábakon.

Amikor egy ünnepélyes eseményen kellemesen kell megjelennie, hagyja abba a fehér görög ruhák választékát, amelyek ujjakkal rendelkeznek. És ha az anyagot áttetsző változatban is választják, repülő hatással, akkor az ilyen vonalak árai egyszerűen nem lesznek. Ami a színeket illeti, a monotonia nem előfeltétele, egy szokatlan minta is jelen lehet.

A görög stílusú ruhát vastag anyagból lehet varrni. Az arany jól néz ki a képen. És nem kell arany ékszernek lennie, az arany színű díszítés elfogadható. Az ilyen ruhák biztonságosan viselhetik a fekete hajú szépségeket. De a tavaszi és nyári színfajták képviselői jól fognak gyöngy vagy krém ruhában.

Egy többrétegű szoknyában több szín kombinációja jól néz ki, amelyek közül az egyik fehér lesz.

A padlómodellekhez való figyelemfelkeltéshez sok tervező mutatta be a műsorokat. Tartósságukat és merevségüket nagy vágásokkal hígították, amelyek kitették a csípőt. Ilyen hosszon jól néz ki a mély nyakvonal.

A hosszú szoknya nagyszerű lehetőségeket kínál a befejezéshez. Maga a szövet gazdag textúrával (például csipkeelemekkel) vagy nagy strasszokkal szóródhat.

A strasszok fehéren nagyon jónak tűnnek, mert maga a ruha háttere ragyog, és nem csak háttérként szolgál, mint más árnyalatok esetében.

rövid

A fiatal hölgyek számára, akik tiszta és ártatlan képet, karcsú sziluettet és szép lábakat tartalmaznak, biztonságosan választhat egy rövid fehér ruhát az esti megjelenéshez. Sok lehetőség van, és mindannyian szépek a saját módján:

 • köpeny ruha;
 • antik ruha;
 • ruhák különböző szoknyákkal (nap, trapéz).

Ebben a divatos szezonban a dekorációk nemcsak változatosak, hanem szokatlanok is. Ezek kombinációja romantikus vagy ellenkezőleg, szenvedélyes és dacos. Még a bál, a fiatal lányok olyan ruhákat választanak, amelyek modulációi vannak a díszítéseken és a szöveteken.

Fehér árnyalatok

Nem számít, mennyire meglepő, hogy hangzik, de szükség van egy fehér ruhát választani az árnyékából, amelynek sok van.Javasoljuk, hogy csak egy árnyékban álljon le, amely nem lesz összekapcsolva más fehér színváltozatokkal. Senki sem vitatkozhat ezzel.

Ha maga a krémszín szép, akkor a fehér mellett piszkosnak tűnik. És általában, hogy hogyan fogják érzékelni a két fehér árnyalat kombinációját a világítás. Nem éri meg a kockázatot, és válasszon egy ruhát, amely nem egy árnyalat, hanem több. A kiegészítők kiválasztásánál a szakértők inkább a színmodelleket választják, hogy ne kockáztassanak.

Nem számít, milyen káprázatos a fehér szín, és nem számít, mennyire lenyűgöző lehet, egy igazán szép tandem olyan sötét ruhát hoz létre. Ha a testének bőrén legalább enyhe szürkés árnyalat és sótartalom van, akkor a fehér ruhát ez a hátrány még jobban kihangsúlyozza.

Az egyik legnépszerűbb és kedvenc szín a krém vagy a krémes fehér. Jellemzője enyhén észrevehető sárgás-bézs tónus jelenléte. Ha a bőre meleg árnyalatú, akkor ez a szín tetszik. A krémes árnyék puha és szelíd, így a lány képe ugyanaz. A krém jól megy aranyra, ha luxus akar lenni. Az édességek csokoládé-barna elemeket adnak a ruhához.

A fehér másik variációja egy tejszerű fehér árnyalat. Ezt kissé észrevehető kékesség jellemzi. A jó tanú szőkeeknek ez az árnyék tökéletes.

Rendkívül gyöngyfehér árnyalat. Hangsúlyozza az arcán a rózsaszín elpirulását, de sötétbarna lehet. A platina szőke haj tulajdonosainak óvatosnak kell lenniük az ilyen ruhákkal, mert az egész kép összeolvad.

Nem keverheti össze a pezsgő színét egy másik fehér árnyalattal, mivel csak itt lehet a sárgaság, egy finom zöld árnyalattal. Az arisztokrácia és az elegancia ilyen ruhát hordoz, de nem minden lány számára alkalmas. A bonyolultságnak tökéletesnek és nem halványnak kell lennie.

Fehér és fekete estélyi ruha

Az estélyi ruhát fekete-fehér elegáns kombinációval nem lehet hívni, de az eredetiségben nem egyenlő. A tervezők nagyon népszerű döntése:

 • fekete díszítés vagy fehér szövet betétek;
 • a legújabb újdonságok a fekete-fehér csíkos ruhák;
 • A fehér teteje még mindig releváns, például fűző és fekete alsó rész formájában. A szoknya alakja nem lesz akadálya, ezért a divatgyűjteményekben gyakran megtalálhatók a buja és szerelt, rövid és hosszú lehetőségek.

Nem lehet figyelmen kívül hagyni a tollból készült fekete-fehér ruhákat. A fehér és fekete színek váltakozásával nagy tollak varrottak az alaphoz. A kontrasztot egyenetlen élek alkotják. Sok modellben van egy ragyogó öv - az ünnepség egyik eleme.

Fehér és kék

A fehér és a kék kombinációja az úgynevezett hajózási stílus. Az ilyen döntés sok variációja van - egy teljesen fehér ruha kék szegéllyel, csíkos ruhával vagy egyenlő megosztással kék és fehérre. A tengeri témájú minták nagyon jóak: láncok, horgonyok vagy hullámok.

Ami a stílusokat illeti, gyakorlatilag nincsenek korlátozások. Ruha a hableány stílusában, amennyire csak lehetséges, egyenes vagy rövid és buja.

Fehér és piros estélyi ruha

A fehér színű következő polaritás társa piros. A fehér háttér jelenléte nagyon eltérő lehet: virág, csík vagy dekoráció formájában.

Ujjakkal

A hosszú, áttetsző csipke- vagy guipure-ujjú ruhák előtt minden más felszerelés elhalványul. A hüvely illeszkedik a karjaihoz, vagy bővül - az Ön által választott jog.

Ha továbbra is hosszú ujjakat választ, a ruhát egyenesen hagyhatja. Ne felejtsük el a V-alakú horony jellemzőit, itt dolgoznak, mint még soha. Hosszú ujj nem kötelező szabály.Háromnegyednek is joga van létezni, látszólag kényelmes és funkcionális eleme a ruhádnak.

Csipke

Szeretnél ma romantikus lenni? Ezután a fehér csipke a csábító vonalak és áttört szövések miatt a kedvencek közé kerül.

Ezt a ruhát csak különleges alkalmakkor viselik. Például a prom éjszaka. Télen nem viselhet csipke ruhát, mert ez a szövet hűvös. Szépség, bár áldozatot igényel, de talán nem mindenki megérti a télen.

Terhes és teljes

Van valami szép, szép és pályázati a terhesség alatt. A lekerekített formájú anyuka fehér színű lesz nagyon megfelelő és vonzó. Ez nem olyan állapot, amelyben szégyellni kell a testetekben bekövetkezett változásokat, éppen ellenkezőleg, büszke kell lennie rájuk, és minden tekintetben hangsúlyozni kell. Tehát minden terhes - válassza ki magának a fehér színt a ruhában.

A ruházat nem okoz kellemetlenséget, különösen a hasi területen. Ezért a magas derék - ez a tökéletes választás, melynek során minden terhes. A mellkas itt aláhúzva van, a gyomor nincs szűkítve, és a mozgások nem korlátozódnak. Ha szeretne dekorációt, akkor az öv tökéletes hely a számára.

Ön is hígíthatja a szekrényét egy trapéz ruhával, melynek fáklyája van a szegélyen. Nem kell hosszúnak és egyszerűnek lenniük. Üdvözöljük a csipke betétek formájában.

Egy klubpárt számára

A klub ruhák közül sok fehér modell van. A táncparketten az ultraibolya sugara alatt valódi csillag lesz a fehér ruhában. És ha a párt a szobán kívül kerül megrendezésre, a fehér színű felszerelés nemcsak a testét díszíti, de nem vonzza a nap melegét, mivel a sötét szövetek megtehetik.

Összefoglalva, a sokoldalúság egy fehér estélyi ruha jellegzetessége. És ez az a képesség, hogy fehér ruhát viseljen bármilyen színtípusú lányoknak.

Comments
 1. veronika
  18.09.2015

  A fehér estélyi ruhák szépek, de a kép inkább egy esküvő. Ilyen esetekben előnyben részesítem a fehér és más színek kombinációját, vagy a fényes nyomtatású fehér ruhákat.

 2. Svetlana
  06.09.2015

  És szeretem a fehér ruhákat! A kiegészítők segítségével nagyon világos és még merész képet készíthet. A fehér szín más színekkel összehasonlíthatatlan. Olyan, mint egy üres papírlap

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok