Esti ruhák

Türkiz estélyi ruhák

Türkiz estélyi ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színérték
 2. divat
 3. Türkiz színek a híres tervezők gyűjteményében
 4. Hogy megfeleljen
 5. Színes kombináció

A kép kiválasztásakor lehetetlen eldobni a színteljesítményt, amelyhez nem is lehet utoljára fontos szerepet játszani. Ezen kívül minden színnek mély jelentése van, és a színek kombinációjával kapcsolatban nem lehet elfelejteni. A türkiz esti ruhák több évszakban nem lépnek ki a divatból, erről a cikkben meséljük.

Színérték

Víz és zöld - két árnyalat, amely a türkiz szín megteremtésének alapját képezi. Ha az ókori tudáshoz fordulunk, kiderül, hogy ez a szín, amely mágnesként szolgál minden természeti erők számára, azzal a céllal, hogy megvédje az embereket a gonosz szellemektől.

A keleti nők úgy vélték, hogy ha egy újszülöttet türkiz vászonba csomagolnak, akkor a védelem a halál és a betegség ellen.

A menyasszonyi ruha nem volt lehetséges anélkül, hogy hozzáadták volna a türkizkék elemet, ami a lány életében bekövetkezett változások jelképévé vált, és segített neki, hogy új házaspárba lépjen.

Ha a pszichológia felé fordul, megtalálja a kapcsolatot a türkiz szín szeretete és a szellemi tisztaság iránti vágy között. A színnek a személy állapotára és hangulatára gyakorolt ​​hatása már bizonyított.

Töltse fel az optimizmust, vegyen részt a bizalomban, és jóindulatúvá váljon, talán a ruházati türkiz színek miatt. A mások attitűdje is tudatalatti szinten változik a türkiz öltözött személy látványában.

Az ilyen színű ruhák alkalmasak romantikus dátumra és üzleti találkozóra.

divat

A szezon évről évre eltalálta a türkiz estélyi ruhát. Az egyik kevés, ennek a színnek nincs korhatára, teljes, vékony és karcsú. Ez nem a színes egyediség jele?

Ha a beszélgetés a nőiességről és a romantikáról szól, akkor a türkizkék színe elsőbbséget élvez. Szerencsére korlátlan számú türkizkék modell létezik, annak ellenére, hogy csak 5 stílus van, így biztosan nem lesz probléma a ruha választásából.

Releváns:

 • Empire stílus és görög;
 • buja ruhák;
 • egyenes modellek;
 • sziluett modellek;
 • sellő.

Ami a ruhák hosszát illeti, nincsenek korlátozások, mint például, csak a türkiz ruha megvásárlását okozó okra koncentrálhat:

 • a pártban, egy éjszakai klubban és a táncban rövid modellek (akár mini) is alkalmasak, esetleg egy nyitott háttal, flitterekkel vagy bordával díszítve;
 • Romantikus este, hogy jó időt töltsön egy hosszú ruhában, és luxusba fulladjon, amely alkalmas egy családi évfordulóra, jelentős évfordulóra vagy esküvői ünnepségre. Egy hosszú, padlóhosszú ruhát tökéletesen kiegészít egy magas frizura, szépen összegyűjtött hajjal vagy göndör zárral. Ez a kép hozzáadja a hiányzó harmóniát.

Türkiz színek a híres tervezők gyűjteményében

Van értelme az összes létező stílus részletes felsorolásának bevonása, végül az olasz és francia tervezők már olyan modellekkel már diverzifikálták gyűjteményeiket, amelyekből elveszik a beszéd ajándékát. Minden ott van benne, amely nélkül a ruha megszűnik egy nő díszítése: elegancia, kifinomultság, szépség.

Minden olyan anyag, amely áramlást és súlytalanságot mutat, megfelelő: testszatén hűtés, puha selyem, varázslatos gipsz.

Rosa Clara

A híres Rosa Clara márka nem vette át a tenger hullámának színét egy közelmúltbeli gyűjteményben, amely minden türkiz árnyalatot használt.

A modellek pályázati, érdekes és stílusosak. Legtöbbjük sötét türkiz árnyékában van.

Saiid Kobeisy

Az elmúlt tavaszi-nyári kollekcióban Saiid Kobeisy több modellt mutatott be türkizben.

Szigorúan zárva tart a konzervatív lányok számára, szexi, divatos vágásokkal és rövid a teljes szoknya a nyári vakációra - egy szóval a fajta lenyűgöző.

A Saiid Kobeisy ruhák szexiek és nőiesek, megragadják a könnyedségüket és stílusukat.

Hogy megfeleljen

Amikor egy türkizkék ruháról beszélünk, tévedünk, mert ez a szín hatalmas variációkkal rendelkezik a hangok, árnyalatok és részhalmazok között. Nehéz lesz kiválasztani a megfelelő színben megfelelő ruhát, még akkor is, ha figyelembe vesszük a személy színtípust.

De anélkül, hogy mindent odafigyelne, lehetetlen elhagyni azokat a megjelenési jellemzőket, amelyek alapvetőek a ruhák kiválasztásakor:

 • a szőke hajú lányok élvezhetik a fényes türkizet, hasonlóan a felhőtlen égbolt minden árnyalatához;
 • barnák sötét bőrrel és barna hajú nőkkel megfelelőek lesznek a természetes türkiz palettánál. A fényes, jól telített színes megoldások külön figyelmet érdemelnek;
 • fényes vörös és tüzes réz haj az oka annak, hogy a türkiz és a zöld kombinációját válasszuk.

Nos, ha még mindig kétséges, nyugodtan választhatja ki a természetes, tiszta türkiz színét, mert minden lány számára tökéletes választás lesz.

Színes kombináció

Ha a türkiz ruha kiegészítéséről beszélünk, akkor két lehetőség közül választhatunk: fehér és fekete. Ezek a kombinációk mindenki számára előnyösek, de még mindig türkizek - olyan egyedi színek, hogy bármely más bevezetése nem okoz konfliktust. A kísérletek, a korlátlan lehetőségek nyitva állnak, és még a türkizkék ruhában lévő zöld cipő kiválasztásával biztos lehet benne, hogy tökéletes a képe.

A szürke és még barna színek is harmóniát hoznak létre és kiemelkednek a türkiz ruhában. De ezek helyettesíthetők kuplungokkal, karkötőkkel és övekkel.

Az aranyra való szeretetet nem szabad csak elrejteni, mert úgy döntöttek, hogy ragyognak a türkizben. Az arany ékszerek bronz színe megfelelőbb, mint a világos sárga.

Ne szálljon el lila és piros virágokkal a kiegészítőkben, mert a látványos türkiz ruha elhalványul.

Szeretne hozzáadni egy leopárd sálat vagy sálat? A bátorságban nem vagy méltó, bár ilyen kombinációban van értelme. Minden absztrakciós és virágnyomtatás eredetiséget és még kreativitást is hordoz. Az etnikai stílusú kiegészítések nem kivétel. A fő dolog itt nem az, hogy túlságosan belekerüljön az ízlésbe, és ne hagyja abba az időt. Több mint két tartozék - már mellszobor.

Comments
 1. Masha
  12.08.2015

  Azt hiszem, nincs szebb szín! Türkiz ruha - a legkellemesebb a szekrényemben. Ebben valami különlegesnek érzi magát.

 2. bükköny
  20.07.2015

  Csak arany ékszereket viselek bármilyen ruhához, és a türkiz nem biztosan kivétel. A szín is világos, miért hoz létre felesleges ékezeteket? Szerette Rose Clara gyűjteményét.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok