Ruházat az elhízott nők számára

Divatos estélyi ruhák nagy méretben

Divatos estélyi ruhák nagy méretben

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Igigi
 2. Kyionna
 3. Eva Gyűjtemény
 4. Tadashi shoji
 5. Jenny packham
 6. Badgley mischka
 7. Jovani plusz méret

Ki mondja, hogy egy teljes hölgy nem viselhet szép, elegáns estélyi ruhát? Több, mint lehet. És néha a buja szépség sokkal vonzóbbnak tűnik, mint egy lapos mellű és sovány nád. Végtére is, van valami, amit mutatnak, és a jól ismert divattervezők hozzájárulnak ehhez. Emellett döntenek arról, hogy milyen divatos ezeknek az éveknek, mit kell figyelniük és mit kell megtagadniuk. Eljött az idő, amikor egy lány, aki göndör hajú, megengedheti magának a felszerelt sziluetteket, élénk színeket, strasszokat, hímzést, más esetekben láthatja magának a divattervezőket.

Igigi

Ez a márka óriási népszerűségre tett szert a csodálatos formák tulajdonosai körében. Gyűjtemények készítéséhez modern technológiákat alkalmaznak, egyedi vágást használnak, amely lehetővé teszi, hogy egy ruhát az ábra egyedi jellemzői alapján varrjon. Ennek köszönhetően a kép egyedi és luxus lesz.

A gyűjtemények varrása során csak kiváló minőségű szöveteket használnak, és a képeket a vezető tervezők alkotják. Nem meglepő, hogy a divatbemutatóknál ezek a ruhák a legmagasabb minősítést kapják.

Egy másik érdekes tény. A legtöbb modell szigorúan korlátozott mennyiségben van létrehozva. Igigi tehát igyekszik hangsúlyozni saját ruháik kizárólagosságát. Mert alig találod a második ilyen esti WC-t. Érdemes megjegyezni a különböző stílusokat, színeket.

Kyionna

Ez a népszerű amerikai márka lehetővé tette, hogy az elhízott nők számára a divat világában érzékeljék. A márka egyértelműen bebizonyította, hogy vonzó és kívánatos hölgyek lehetnek görbe jellegűek a méretük ellenére.

A cég minden évszakban egyre több új gyűjteményt állít elő, a körülöttük lévő izgalom hihetetlen. És nem meglepő, mert a Kyionna a nőiességre összpontosít, kiemeli a kitűnő formákat, a vonalakra összpontosítja a figyelmet, és a kontrasztos betétek, áttört, fodros és flounces segítségével. Ennek következtében a kövér szépség jól néz ki, megmutatja a varázsait, de ugyanakkor elrejti az egészet, ami felesleges.

Eva Gyűjtemény

Ez a márka több mint 20 éve divatos szépségeket teremt. Amikor a cég megkezdte tevékenységét, és teljes testű hölgyekre összpontosított, a globális divatipar csak szopás szárított sétabotokkal beszélt.

Most, Eva megérdemelten népszerű. Folyamatosan az üzleteiket divatos, friss gyűjteményekkel töltik. A termékek minőségét nem kritizálják, ugyanakkor az árak ugyanakkor kellemesen meglepik a csodálatos divatokat.

A ruhák készítésekor gondosan válogatott anyagokat használnak, különleges színeket és árnyalatokat hoznak létre, amelyek a karcsúság hatását hozzák létre, eltávolítják az extra kilogrammokat, hangsúlyozzák a buja mellkasát, elegáns derékvonalát vagy egy kövér lány kiváló lábát.

A legfontosabb, hogy az Eva Collection egy orosz márka. Sokkal több, mint bárki más tudja a kövér szépségeink alakjának jellemzőiről, figyelembe veszi az életmódot, még az éghajlati viszonyokat is. Az eredmény meghaladja a várakozásokat, ami már itt van elrejteni.

Tadashi shoji

A japán származású amerikai tervező óriási népszerűségre tett szert a nagy divat világában. Ma egyedülálló esti ruhák gyűjteményét hozza létre az elhízott nők számára. Csodálói közül sok világméretű csillag van, amelyek csodálatos formában különböznek egymástól.

A New York-i közelmúltbeli kiállítás részeként Tadashi egy új kollekciót mutatott be, amelynek fő linkje a csipke volt. Ő volt az alapja a tervezőnek. A ruhák különböző színekben, gyönyörű mintákkal és illusztrációkkal vannak ellátva. A koktélmodelleken a derékot a szíjak és szalagok hangsúlyozzák, és a hosszú ruhák egy kis csillogással díszítettek.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell megfelelően használni a csipke anyagát, ha nem vagyunk vékonyak, és van valami, ami a mellkasban és a fenékben van.

Jenny packham

Ez a tervező megérdemelten tekinthető az egyik legjobbnak a divatos ruhák készítésére a kövéreknek. A ruhák annyira elbűvölően "dolgoznak" a lányok javára, hogy nehéz megtalálni valamit, ami megfelelőbb.

A ruhák szépsége abban rejlik, hogy hangsúlyozza az ábra nyilvánvaló előnyeit, hogy helyesen mutassák be a buja mellet, anélkül, hogy túljutnának az engedélyezett határokon, az étvágygerjesztő formákra, a problémás területek elrejtésére.

Kiváló minőségű anyagok, ideális választás, megfelelő színtartomány. Mindez lehetővé teszi, hogy hívja a Jenny Packham gyűjteményét a legjobbak közé azok számára, akik nagy méretű esküvői és estélyi ruhákat keresnek.

Badgley mischka

Valójában a márkanév a cég alapítóinak két nevéből származik - Mark Badgley és James Mischka. A tervezők együttesen valóban megteremtették, mit akarnak látni a szekrényeikben.

Természetesen azonban a szabványos irányzat fő irányzata, a tervezők azonban megérdemelt figyelmet szentelnek a pyshechkáknak. Az amerikai cég a legjobb divatmárkák listáján van, és népszerű a világsztárok között.

Különben is szeretném dicsérni Badgley Mischka-t, hogy a legérdekesebb megoldásokat kínálják a szépséggel teli nőknek, valamint az életkorú nőknek. Egyértelművé teszik, hogy nemcsak a fiatalabb generáció akar divatosan öltözni. Nem meglepő, hogy olyan népszerűek és igényesek.

A pompás nők gyűjteményeiben a márka megpróbálja hangsúlyozni a varázsaikat, hogy ne lépjen túl a vulgaritás határain, hogy pontosan megtudja, mit lehet mutatni másoknak, és elrejteni azokat a hibákat, amelyeket egy lány vagy nő szégyellhet.

Jovani plusz méret

Nem sokkal régen a Jovani divatház bemutatta a nagyközönségnek a nagyszerű lányok új gyűjteményét. Aligha érdemes elvárni, hogy a becslések nem kielégítőek.

Inkább éppen ellenkezőleg, a ruhák hatalmas keverést okoztak. A ruhák sajátossága az, hogy lehetővé teszik, hogy hangsúlyozzák a görbe formákat, megmutassák, hogy milyen vonzóak lehetnek, hogy egy bizonyos királyi esti megjelenést hozzanak létre. A hevederek, vágott csuklópántok, áramló szoknyák harmóniát adnak a hölgyeknek.

Továbbá, egy másik nyilvánvaló "trükk" is van a modellekben - azok fényes és gazdagon díszített szoknyák az alsó részükben, amelyek egyedülálló kontrasztot eredményeznek, gyakran kombinálva a hófehér tetejével.

Mint látható, a divatmárkák nagy figyelmet szentelnek a lányoknak és nőknek, akik távolról sem ideálisak, ahogyan azt a modern módon mondják. De senki sem mondja, hogy extra fontok miatt egy lány csúnya vagy teljesen nem kívánatos.

Megfelelően megválasztott felszerelés, érdekes kiegészítők olyan képet hoznak létre, amelyet a sovány modellek csak álmodhatnak.

Természetesen a legfontosabb dolog az önbizalom. Enélkül egyetlen ruha sem segít Önnek olyan vonzónak lenni, amennyit csak tud.

Comments
 1. hit
  27.07.2015

  Nagyon szép modellek perforációval, mint egy fekete ruhában. Ezt keresem. Kiválóan és egyidejűleg, extra font "elrejti".

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok